2015 Temmuz Anneleri

Sen aldın dimi canım? Hangi marka aldın?
hehe evet canım önceden almayın hele bi sütünüz gelsin uyarılarına rağmen dayanamadım aldım.philips avent aldım canım. sizin tavsiyelerinize uydum inşallah bol bol kullanmak nasip olur..yalnız göğüsuçlarımda biriken sarı şeyleri temizlediğime pişman oldum tekrar oluşmadı onlar temizlmemek gerekiyomuş ben sonradan öğrendim

valla canım bende 3. çocuğu olanlara maşallah diyorum ...2. bebeğimizi 2 yıla yaklaşmıtı isteyeli hemen olsaymış şimdi ben de 3. ye hamile olmak isterdim..inşallah Rabbim 3. de bekletmez sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur..o sana acıyanlar kendilerine acısınlar çocuk gibisi var mı Rabbim imtihan etmesin..hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin bizde hayırlı anneler olalım inşallah

[QUOTEmaya2013, post: 40617715, member: 432753"]Canim burda kadinlar tabiki gurur duyuyor yaptiklari herseyle. Ozellikle cocuklariyla. Birde o kadar normal birsey ki cocuk sagibi olmak yada hamile olmak, kimsenin oyle ayyy sen hamilesin kirilacak vazosun muamelesi yok:) gayet dogal bir surec olarak algilaniyor. O yuzden de hamilelikler daha sorunsuz ve paranoyasiz geciyor. Iki ulkede de hamilelik yasayinca farki cok net gordum tabiki. Birde cocuk yetistirme tarzlari cok farkli. Minicik bir yasindaki cocuklara bile bagimsizlik ve kendine guven asilanmaya basliyor ki ileride kendi ayaklari uzerinde dursun zorlanmasin. Bu arada yanlis anlasilmasin aile baglati cok cok kuvvetli. Bizde sozde aile baglari cok kuvvetli her bayram acaba nerede ne tatil yapsam diye kaciyor herkes burada bayramlarda mumkun degil herkes istinasiz ailesiyle bulusuyor. Firsattan istifade tatil yapalim filan diye bir kavram yok. Sik sik gorusuyorlar aileleriyle. Surekli tum sulale toplaniyor etkinlikler yapiyorlar . Biz bayram zamanlari bayagi yalniz hissediyoruz kendimizi. Herkes ailesiyle. Ama ayni zamanda herkes cekirdek aile olarak kendi ayaklari uzerinde hep kimseye bel baglamiyorlar. Burada da benim begenmedigim birsuru sey var kultur olarak ama begendigim yonleri de yok degil. Dedigin gibi hayirli evlat yetistirelim de gerisi kim ne dusunmus nasil bakmis ne ima etmis zaten bos. Sende yolda gerine gerine gururla yuru lutfen. Keske bende daha genc olsaydim surekli tayin ulke degistirme zimbirtilarimiz olmasaydi da 3. Yapabilseydim. Bakarsin yaparim:):) ben seninle gurur duyuyorum arkadasim!!!![/QUOTE]
Canim ben 26 yasindayim inşaallah 3.bebeğimi kucagima alican ama doya doya yadiyamiyorum 18 yasinda evlendim ev is herseyle tek basima ilgilendi kesimde destek tabi ama KVyyüzünden neler çektim anlatamam bu gün yine hakaretler isittim kirdi beni yine beddua bile etti Hanımefendinin halilarin silmedim diye silmemde hamile halimle esimde destek veriyo ama kadinda bi imparatoricelik zaafi var dediğini yapacaksın cevap vermeyeceksin vs.bazen diyom keşke başka şehirde olsaydik ordakiler en azindan gelin gelip bu isi yapacak demiyo neyse yine cenem düştü ama yazmadan catlayacam

[/QUOTE]
Canim ben 26 yasindayim inşaallah 3.bebeğimi kucagima alican ama doya doya yadiyamiyorum 18 yasinda evlendim ev is herseyle tek basima ilgilendi kesimde destek tabi ama KVyyüzünden neler çektim anlatamam bu gün yine hakaretler isittim kirdi beni yine beddua bile etti Hanımefendinin halilarin silmedim diye silmemde hamile halimle esimde destek veriyo ama kadinda bi imparatoricelik zaafi var dediğini yapacaksın cevap vermeyeceksin vs.bazen diyom keşke başka şehirde olsaydik ordakiler en azindan gelin gelip bu isi yapacak demiyo neyse yine cenem düştü ama yazmadan catlayacam[/QUOTE]

hadi ya ne kv imiş..pes..canım sen bulaşma pek sıkma canını artık yıllardır takmamayı öğrenmişsindir..Allah tan eşin sana destek bu çok önemli

Canım teşekkür ederim :) ne çetrefilli işlermiş yahu

Âmin canım inş. Allah seninde gönlüne göre versin sağlıklı evlatlar versin. Ben cidden çok çocuk seviyorum. Başarabileceğimi bilsem evlatlıkta alıcaktık emzirme Döneminde olan bi bebeği anne babası Savaş'ta ölmüş ama cesaret edemedim. Bakımı için değil ilerisi için ya farkında olmadan Ayrım yaparsam ya benim Çocuklarım onu incitirse. Bi sürü ince mesele
Acıyanlar hiç umrumda değil inan :))

Hiç denedim mi canım nasıl güzel mi bari

Aferin kız sana gencecik 3 çocuk annesi olucaksın genç kayınvalidelerden olucaksın
O beddualar kendini bulur inş. Eşin iyki sana destek sağolsun. Sen üzme kendini

Çok çok hayırlı bişi canım, ama şükür senin evlatların var, şöyle olabilir bunlar büyür giderse bir minik evlat edinilebşlir, Allah'ın evlat vermediği milyonlar var ben hep derim demek onların sınavı da başka bebeklere çocuklara analık babalık yapmak, ellerini Tutunca sımsıkı nasıl melek,evlat tna ayrı tutulmaz, bizim olmasaydı bizde donasyonu falan asla düşünmez bir yavruyu alacaktık, ama ilerde olabilir .

Nasıl temizledin kız normal suyla temizle yeter çok kurcalama bundan sonra duşu tut sabun felan da sürme çok

Bende o sertleşme,kafası sanıyordum poposu mu kafası mı ? Sert olup kalkıyor bir yeri, ayakları başı elleri kolları,nerde acaba çok merak ediyrm
ben de aynı şeyi düşündüm bi an bi sertlik toplanma gibi oluyor biyer ya başı ya poposu ama anlayamıyorum.kimisi diye ya poposunu dayadı başı aşağıda fln imreniyorum valla ben de hiç anlamıyorum neresi ne tarafta hiç anlamıyorum sadece hareketleri hissediyorum çok hafif olduğunda eli heralde diyorum biraz sert olduğunda tekmeledi heralde diyorum fln .ilk diye mi anlamıyoruz ki acaba

Evet Rabbim herşeyi dengelemiş dediğin gibi. Ilerde olabilir aman inş çocuklar annesiz babasız kalmasın bitsin şu savaşlar

sanırım kızın babasının gitmesine üzülüyor ondan hasta olabilir allah yardımcınız olsun canım babanın evde olmaması çok zor oluyor.. arkadaşına gelincede tam adamına konuşmuş yani yatsın kalksın haline şükür etsin senin durumunda olsa herhalde şimdiye kafayı bozmuştu boşver birdahada fazla muhabbete girmezsin olur biter..

Bende o sertleşme,kafası sanıyordum poposu mu kafası mı ? Sert olup kalkıyor bir yeri, ayakları başı elleri kolları,nerde acaba çok merak ediyrm
O kasılmalardan bendede varya ama benimki karnımın bi tarafını havaya kaldırıyor resmen belli oluyor ben normal diye sorun etmemeye calısıyorum ama bazende aklıma takılmıyo değil benm bebiş hic durmuyo icerde resmen taklalar atıyo

Inş kafana göre bulursun. Normal doğum ve Sezeryanda kaç gece tutuyorlar orda ?
Kendime bisey bulamadan geldim malesef, ama bebisime aldim yine biseyler...Normal dogumda en az 3 gece tutuyorlar ama sorumluluk bende diye imza atarsan ikinci gün cikabilirsin, tabi bi sorun yoksa ve dr onaylarsa.Sezeryanda da en az 1 haftaydi en son bi degisiklik olmadiysa.Büyük bi ihtimal normal dogum, zaten bebis pozisyon almis bekliyo..
38 erkenmi kız :)) miyadını doldurmuş oluyor sonuçta :)) bütün bebişler sağlıkla zamanında gelsin inşallah ..
Ay valla 38 de gelse hic yok demem valla, ikincim 8 gün gec geldi, cok stres oluyo o zaman....Aminnn diyim bacim bi de
Oh keyif yap biraz :) ben vallahi 2,5 aydir uykuyu unuttum gece emzirme rutinine alisma diye birsey yasamayacagim bu gidisle:):)
insanoglu herseye alisiyor canim, saglik olsun da bi yerden sonra o rutine de alisirsin.ben de gece 3-4 kez WC ye kalkiyorum o yüzden zorlanmam sanirim, hem de zevkli bisey icin nasil uyanirim ki, dogsun da meme cikmasin agzindan.Saka bi yana ara cok girince insan emzirmeye bile hevesleniyo haaa

Kızlar babymall dşye site varya emzirme içecekleri var,şimdiden söylesem mi? Ama çeşit çok en iyisi hangisidir acaba şu hazır mama firmalarına güVen olurmu ? Düşündğm ya sütü keserse bebek hazır mama alsın diye? Tecrübeli anneler ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…