- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.881
hehe evet canım önceden almayın hele bi sütünüz gelsin uyarılarına rağmen dayanamadım aldım.philips avent aldım canım. sizin tavsiyelerinize uydumSen aldın dimi canım? Hangi marka aldın?
Tabiki farklı kültür bize uymayan beğenmediğin yanları olucak.
Çok teşekkür ederim inan o çocuklar benim gurur kaynağım kimin me dediği umrumda olsa şimdi 3. Ye hamile kalmazdım :) teşekkür ederim arkadaşım mutlu oldum inan
canım göğüs koruyuucusu sadece bebeğin emmesi için yani memeye takıyosun göğsün yara olduysa ya da göğüs ucun küçükse bebek alamıyosa yardımcı oluyo.Kalkan biraz daha işlevli 3 parçası var en alttaki biraz koryucuya benziyo silikon ama ucu açıkta kalıyo tamamen üstüne takmaya bi kalkan var delikli hava alan göğüs yarlarının iyileşmesini sağlıyomuş hem hava alıyo hem temas etmiyo hiçbiyere göğüsucu.bi de tamamen kapalı bi ucu var o da süt biriksin taşmasın diye uyurken ya da bebek bi göğsü emerken diğerinden akabiliyomuş
Bende o sertleşme,kafası sanıyordum poposu mu kafası mı ? Sert olup kalkıyor bir yeri, ayakları başı elleri kolları,nerde acabaCanm bende oglsmn poposu sanyrdm ama kaslma galiba bilemyrm ki tam olrak :) paylas bakalm cnm bende alamadm henuz bana fikir olsn :)
Âmin canım inş. Allah seninde gönlüne göre versin sağlıklı evlatlar versin. Ben cidden çok çocuk seviyorum. Başarabileceğimi bilsem evlatlıkta alıcaktık emzirme Döneminde olan bi bebeği anne babası Savaş'ta ölmüşvalla canım bende 3. çocuğu olanlara maşallah diyorum...2. bebeğimizi 2 yıla yaklaşmıtı isteyeli hemen olsaymış şimdi ben de 3. ye hamile olmak isterdim..inşallah Rabbim 3. de bekletmez sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur..o sana acıyanlar kendilerine acısınlar çocuk gibisi var mı Rabbim imtihan etmesin..hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin bizde hayırlı anneler olalım inşallah
Hiç denedim mi canım nasıl güzel mi barihehe evet canım önceden almayın hele bi sütünüz gelsin uyarılarına rağmen dayanamadım aldım.philips avent aldım canım. sizin tavsiyelerinize uyduminşallah bol bol kullanmak nasip olur..yalnız göğüsuçlarımda biriken sarı şeyleri temizlediğime pişman oldum tekrar oluşmadı onlar temizlmemek gerekiyomuş ben sonradan öğrendim
valla denemdim canım takmadım yani sadece elime alıp inceledim.bence acele etmeyin almak için ihtiyaç olursa alırsınız doğumdan sonra eczanelerde bulunuyomuş sanırımHiç denedim mi canım nasıl güzel mi bari
Aferin kız sana gencecik 3 çocuk annesi olucaksın genç kayınvalidelerden olucaksınCanim ben 26 yasindayim inşaallah 3.bebeğimi kucagima alican ama doya doya yadiyamiyorum 18 yasinda evlendim ev is herseyle tek basima ilgilendi kesimde destek tabi ama KVyyüzünden neler çektim anlatamam bu gün yine hakaretler isittim kirdi beni yine beddua bile etti Hanımefendinin halilarin silmedim diye silmemde hamile halimle esimde destek veriyo ama kadinda bi imparatoricelik zaafi var dediğini yapacaksın cevap vermeyeceksin vs.bazen diyom keşke başka şehirde olsaydik ordakiler en azindan gelin gelip bu isi yapacak demiyo neyse yine cenem düştü ama yazmadan catlayacam
Çok çok hayırlı bişi canım, ama şükür senin evlatların var, şöyle olabilir bunlar büyür giderse bir minik evlat edinilebşlir, Allah'ın evlat vermediği milyonlar var ben hep derim demek onların sınavı da başka bebeklere çocuklara analık babalık yapmak, ellerini Tutunca sımsıkı nasıl melek,evlat tna ayrı tutulmaz, bizim olmasaydı bizde donasyonu falan asla düşünmez bir yavruyu alacaktık, ama ilerde olabilir .Âmin canım inş. Allah seninde gönlüne göre versin sağlıklı evlatlar versin. Ben cidden çok çocuk seviyorum. Başarabileceğimi bilsem evlatlıkta alıcaktık emzirme Döneminde olan bi bebeği anne babası Savaş'ta ölmüşama cesaret edemedim. Bakımı için değil ilerisi için ya farkında olmadan Ayrım yaparsam ya benim Çocuklarım onu incitirse. Bi sürü ince mesele
Acıyanlar hiç umrumda değil inan :))
Nasıl temizledin kız normal suyla temizle yeter çok kurcalama bundan sonra duşu tut sabun felan da sürme çokhehe evet canım önceden almayın hele bi sütünüz gelsin uyarılarına rağmen dayanamadım aldım.philips avent aldım canım. sizin tavsiyelerinize uyduminşallah bol bol kullanmak nasip olur..yalnız göğüsuçlarımda biriken sarı şeyleri temizlediğime pişman oldum tekrar oluşmadı onlar temizlmemek gerekiyomuş ben sonradan öğrendim
ben de aynı şeyi düşündüm bi an bi sertlik toplanma gibi oluyor biyer ya başı ya poposu ama anlayamıyorum.kimisi diye ya poposunu dayadı başı aşağıda fln imreniyorum valla ben de hiç anlamıyorum neresi ne tarafta hiç anlamıyorum sadece hareketleri hissediyorum çok hafif olduğunda eli heralde diyorum biraz sert olduğunda tekmeledi heralde diyorum fln .ilk diye mi anlamıyoruz ki acabaBende o sertleşme,kafası sanıyordum poposu mu kafası mı ? Sert olup kalkıyor bir yeri, ayakları başı elleri kolları,nerde acabaçok merak ediyrm
valla şu makyaj pamukları varya ona tonik sürüverdim onla temizledimNasıl temizledin kız normal suyla temizle yeter çok kurcalama bundan sonra duşu tut sabun felan da sürme çok
Evet Rabbim herşeyi dengelemiş dediğin gibi. Ilerde olabilir aman inş çocuklar annesiz babasız kalmasınÇok çok hayırlı bişi canım, ama şükür senin evlatların var, şöyle olabilir bunlar büyür giderse bir minik evlat edinilebşlir, Allah'ın evlat vermediği milyonlar var ben hep derim demek onların sınavı da başka bebeklere çocuklara analık babalık yapmak, ellerini Tutunca sımsıkı nasıl melek,evlat tna ayrı tutulmaz, bizim olmasaydı bizde donasyonu falan asla düşünmez bir yavruyu alacaktık, ama ilerde olabilir .
Alemsin he neyse bişey olmaz. Bi kere yapmışınvalla şu makyaj pamukları varya ona tonik sürüverdim onla temizledimsonra burda sordum elleme dediler bida ellemedim ama olmuyo tekrar
sanırım kızın babasının gitmesine üzülüyor ondan hasta olabilir allah yardımcınız olsun canım babanın evde olmaması çok zor oluyor.. arkadaşına gelincede tam adamına konuşmuş yani yatsın kalksın haline şükür etsin senin durumunda olsa herhalde şimdiye kafayı bozmuştu boşver birdahada fazla muhabbete girmezsin olur biter..Kizlar bize gunaydin size tunaydin:) masallah dokturmussunuz sayfalar cosmus :) yine uykusuz bir geceden sonra umutla ve pozitif bir modda uyanmayi basardim sasiriyorum bazen kendime:) insan vucudu mukemmel bir sistem. Her turlu kosula adapte oluyor. babamiz yine seyahatte ve bir seyahat klasigi olarak babamiz gider gitmez kizim hasta olduneden boyle oluyor anlamadim, saka gibi bisey:) butun geceyi ayakta gecirdik neyseki ates filan yok
Nezle grip gibi birsey ama oksuruk burun akintisi uyutmadi
Kuzucugumugunlerdir burasi yagmurlu hatta dun heryerde firtina alarmlari filan caldi bende korktum biraz. Amerika'da firtina olunca evler catilar filan ucuyor oyle olur sandim neyse bekledigim kadar kotu olmadi. Bugun bayagi bir sureden sonra gunluk gineslik sicacik bir gune uyandik. Birazdan kahvalti yapip kizimi alip parka gidecegiz acik hava ikimize de iyi gelir.
Turkiye'den arkadaslarimizdan bir cift Amerika'ya tayinleri cikti calofornia'ya tasindilar . 5 aylik oglu var. ne kadar depresyonda oldugunu anlatiyor bana bir saat. Yok yardim eden tanidik yok, geceleri uyuyamiyorum emzirmekten sikildim birakacagim emzirmeyi. Kati gidaya gecsin yemek yesin filan bisuru sey anlatti bende dinledim 1 saat . Yanimda olsa soyle bir tutup kollarindan sallayasim geldi kizim sen bana ne anlatiyosun ayiptir ayip iki yasinda cocukla hamileyim 9 aydir tek basimayim kocam surekli seyahatte . Emzirmeyi birakicam ne demek ya? 5 aylik minicik bebek. Neyse kizdim ama bisey soylemedim. Alisirsin filan dedim. Bu arada cok yalnizim dedigi kiz kardesi yanindaydi tasindiklarindan beri 3 haftadir daha 1 gun olmus gideli. kocasida yaninda hep. Bazen insanlar dusuncesizce konusuyor bazen. Halbuki biliyor benim kocam seyahatte ve tahmin etmesi lazim ben kimbilir ne kadar yalniz hissediyorum o sirada firtina korkusuyla filan haksizmiyim? Ay neyse cenem
Acildi kocam yok ya konusacak kimse yok
Size yazdim uzun uzun. Herkese saglikli bol
Tepikli bir gun olsuuuuuuun!!!!!
O kasılmalardan bendede varya ama benimki karnımın bi tarafını havaya kaldırıyor resmen belli oluyor ben normal diye sorun etmemeye calısıyorum ama bazende aklıma takılmıyo değil benm bebiş hic durmuyo icerde resmen taklalar atıyoBende o sertleşme,kafası sanıyordum poposu mu kafası mı ? Sert olup kalkıyor bir yeri, ayakları başı elleri kolları,nerde acabaçok merak ediyrm
Kendime bisey bulamadan geldim malesef, ama bebisime aldim yine biseylerInş kafana göre bulursun. Normal doğum ve Sezeryanda kaç gece tutuyorlar orda ?
Ay valla 38 de gelse hic yok demem valla, ikincim 8 gün gec geldi, cok stres oluyo o zaman....Aminnn diyim bacim bi de38 erkenmi kız :)) miyadını doldurmuş oluyor sonuçta :)) bütün bebişler sağlıkla zamanında gelsin inşallah ..
insanoglu herseye alisiyor canim, saglik olsun da bi yerden sonra o rutine de alisirsin.ben de gece 3-4 kez WC ye kalkiyorum o yüzden zorlanmam sanirim, hem de zevkli bisey icin nasil uyanirim ki, dogsun da meme cikmasin agzindanOh keyif yap biraz :) ben vallahi 2,5 aydir uykuyu unuttum gece emzirme rutinine alisma diye birsey yasamayacagim bu gidisle:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?