2015 Temmuz Anneleri

Sübhanel hayyıl kayyum kızlar 100 kez okucamız tesbih bu şekilde bilginize her yerde ilk kısmı farklı yazıyordu ama doğru olanı bu şekilde bıraz geç fark ettim hakkınızı helal edin

Sorma cnm ustumden buyuk bir yuk kalkti iki haftada ogrendi kuzum sukur yoksa iki bez baglamak bayaa yorucu olacakti prenses cok sIk hasta oluyor sadece babsi gidincemi hasta oluyor cnm babaci demek rabbim bize kolaylik versin iki cocuk olunca ilk baslar zor olacak

Canim ben 26 yasindayim inşaallah 3.bebeğimi kucagima alican ama doya doya yadiyamiyorum 18 yasinda evlendim ev is herseyle tek basima ilgilendi kesimde destek tabi ama KVyyüzünden neler çektim anlatamam bu gün yine hakaretler isittim kirdi beni yine beddua bile etti Hanımefendinin halilarin silmedim diye silmemde hamile halimle esimde destek veriyo ama kadinda bi imparatoricelik zaafi var dediğini yapacaksın cevap vermeyeceksin vs.bazen diyom keşke başka şehirde olsaydik ordakiler en azindan gelin gelip bu isi yapacak demiyo neyse yine cenem düştü ama yazmadan catlayacam[/QUOTE]
Yok artk cnm hamile halinle hali silceksin kendi ne yapyr acaba bak nasl sinr oldm simdi. Canm esin sana destekse yapma ya ne ypcksn kendi halisini kirlettigi gibi temzlesn hayret bisey. Sen kendini bu kv icin uzme

Bende o sertleşme,kafası sanıyordum poposu mu kafası mı ? Sert olup kalkıyor bir yeri, ayakları başı elleri kolları,nerde acaba çok merak ediyrm
Benmde bazen biryeri kalkyr cnm ozmn bebiaim diormda bazen acayip bir sertlesme olyr karnmda elleyemyrm bile bence ozmn kasilma denen sey olyr

Kizlar bogaziniza viks suruyor musunuz ben az evvel surdum rahatlatsin diye ustune de yazma bagladim ne yapayim oksurmekten icim disima cikacak

Sübhanel hayyıl kayyum kızlar 100 kez okucamız tesbih bu şekilde bilginize her yerde ilk kısmı farklı yazıyordu ama doğru olanı bu şekilde bıraz geç fark ettim hakkınızı helal edin
ben bunu bilmiyorum.100 tane bunu mu okuyacağız bu ayrı mı ?

Canim daha oncede yazmistim bunu emzirirken tek basiniza sadece kocanla senin olmasi cok onemli. Hic baskalari ne dusunur aman birisi kirilirmi diye dusunme en onemlisi cocugun artik senin. Hemen sutun gelir ve rahat rahat emzirirsin. Bebekte cok daha huzurlu oluyor. Benden tavsiye:)

Aynen oyle canim bende he dedim vay basina gelenler yanmissin sen tuh tuh dedim gectim zaten telefonda:):)

Canim sen elinden geldigince cocuguna kendi degerlerini vermeye calisirsin. Biraz daha zor olur ama isteyince insan neler yapiyor:) bu arada avrupa'da dogum izinleri cok iyi ama Amerika'da 12 hafta bizden bile az. Bende duyunca cok sasirdim. Bakici diye birseyde yok 3 aylik bebekler krese gitmeye basliyor anne calisiyorsa

Canim ben 26 yasindayim inşaallah 3.bebeğimi kucagima alican ama doya doya yadiyamiyorum 18 yasinda evlendim ev is herseyle tek basima ilgilendi kesimde destek tabi ama KVyyüzünden neler çektim anlatamam bu gün yine hakaretler isittim kirdi beni yine beddua bile etti Hanımefendinin halilarin silmedim diye silmemde hamile halimle esimde destek veriyo ama kadinda bi imparatoricelik zaafi var dediğini yapacaksın cevap vermeyeceksin vs.bazen diyom keşke başka şehirde olsaydik ordakiler en azindan gelin gelip bu isi yapacak demiyo neyse yine cenem düştü ama yazmadan catlayacam[/QUOTE]
Ya kusura bakma ama senin kayinvalidenin yaptigida nedir oyle ya. Hamile kadina hali mi sildirilir??? Versin bir hali yikamaya yikatsin silemiyorsa kendisi yada silinmeyiversin canim halilari. Aksam aksam cok sinirlendim bosver canim aldirmamaya calis. Kayinvalide sonucta atsan atilmaz. Siz erken baslamissiniz cocuk isine gercekten ama olsun onlar buyudugunde siz h esinle hala cok genc olacaksiniz bol bol gezer tadini cikarirsiniz:):)

Sagol canim ya, bizim kiz babaci o belli oldu zaten:) arkadasima da bir sonraki aramasinda ses kesiliyor alo aloooo diye bagiracagim:)

Benim daha bir sene oldu emzirme isi biteli o yuzden cok ozledim diyemeyecegim:):) ama dedigin gibi sut olsun emsinde kizim ben kalkarim 10 kere sorun degil:)

Vita malt vardi ben onu ictim biraz ama en cok milupa'nin emzirme cayi var onu ictim. Emzirirken hamilelikten daha beter hicbirsey yiyip icemiyorsun benim gibi gazli bebek olursa. Milupada rezene filan vardi gaza iyi geliyordu bende habire onu ictim normal cay yerine. zaten cay kahve yasak emzirirken direkt bebege geciyor kafein. Humana'nin cayini almistim
Once hani cemen yediginde cisin bile kokar ya terine gecer aynen oyle koku yapti igrencti onu attim aklinizda bulunsun.

Canim sadece baba gidince hasta oluyor birde polenlere alerjisi var galiba su anda burasi yer gok sari polen tozu kapli. Arabalarin ustu bahceler filan rezalet. Herhalde alerji diyorum cunku sadece burun akintisi ve buna bagli oksuruk. Ates filan yok neyseki simdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…