- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.981
gecen gün cevap vermşti canm ama nasldr tam olrk bilmyrm msj atalm aslnda görşmyrzsüprissizzz zamanında olur ınssss..gün sayıyorum artıık,34 ü bi tamamlasaydıkk hayırlısıyla başka bişi istemiyorum...gizem bu arada büşra hiç girmiyor mu yoksa benmı denk gelmıyorum,haberın varmı,nasılmışşş acaba...?
Bende temizledim midem bulanıyor görünce diyeBende temizledimelimle aldim. Smdiden olussun diye bekliyorum :)
çok güzrl olmuş ellerine sağlık güzel gülze giyin canım.Madam kokodan 6 tl ye aldığım terlikleri süsledim kızlar bugece işe yarar mı bilmiyorum ilk denemem
amin inşallah canım allah bebeğinin ve seninde yar ve yardımcınız olsun bu durumda olan herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah bebişin biran önce toparlar sende kucağına alırsın kavuşursun cennet kokulu bebeğine..Dualarini esirgemeyen herkesten Allah razi olsun. Dun taburcu oldum bebegimi orada biraktiminanin o kadar zorki Rabbim.kimseye yasatmasin benimkini de bizlere bagislasin. Erken dogum riskim yoktu kizlar muayenelerim sonuclarim hersey normaldi. Yanliz c.tesi gecesi cok kalabalik bir misafir grubu vardi bende kimse pek yardim da etmedi cok uzun sure ayakta kaldim sonrasinda o gece sabaha kadar bel agrisi hissettim yorgunluktan diyip pek didiklemedim ama oyle degil iste en ufak farklilikta mutlaka pimpirikli davranin bosvermeyin. Pazar gunu karnik sertlesiyor agrim gecince gidiyordu bu sinyal kizlar dk araligina dikkat edin. Nst de sanci yok diyorlar ama oluyorum agridan sanki naz yapiyorum en son kanamam basladi eger o gunun basinda dogum sancisini anlayabilselerdi belki ilaclarla ertelenebilirdi ama olmadi. Hastane dr cok onemli ben hastanedende ben o agrilari cekerken hastaneye gelmeyen dr umdan da iki cihanda sikayetciyim.
Nolur nolur su mubarek gunlerde dualarinizi eksik etmeyin bebegimden ismi Taha. Allah herkesin yardimcisi olsun.
amin inşallah her şerrin defi duadır bol bol dua edelim inşallah..hayırlı sabahlar hamişler recebi şerifimiz mübarek olsun ALLAHÜMME BARİKLENA Fİ RECEBE VE ŞABAN VE BELLİĞNA RAMAZAN.Rabbim sağnak sağnak rahmet indirdiği bu mübarek bu kutlu mevsim hürmetine evlatlarımıza sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin.Bu mübarek aylarda dualarınızı bekliyoruz oğlumla teyzelerinden. Allahım rahmet etsin dedem bana dua ederken hep ALLAH KORKTUKLARINDAN EMİN UMDUKLARINA NAİL OLASIN derdiinşaallh umduklarımıza nail korktuklarımızdan emin eylesim Mevlam...
günaydın canım iyiyim sen nasılsın..günaydn canlar nasılsınz ?
günaydın iyyim canım sen ansılsınGünaydın hanımlar. Nasılsınız?
günaydın özel hastaneye de gidebilirsin oradada yapıyorlar ikinci doz dersin olur biter..Hanımlar günaydın herkese.. Ya bu ikinci tetanoz günüm bugün ama şehir dışındayım eşimin işi sebebiyle daha 1 ay falan buradayız. Bunu başka aile hekimi yapıyor mu ya da başka neresi yapıyor bilen var mı acaba ?
sağolasın canım hayırlı günler olsun sanada allah yar ve yardımcınız olsun inşallahHaydi bakalım hamişler benden bu kadar.Dualarımızın kabul olduğu sağlıklı huzurlu bol tepikli bir gün diliyorum hepinize.Allaha emanet olunn(olusumu dualarınızdan unutmayın teyzoşlarıı)
Gerçekten öyle yok zaten bir daha da tövbe çağırmam kşmseyi :) aklım başıma geldi çok istiyorlarsa kendileri yapar beni çağırırlar oturur beraber geriz :))))
gecen gün cevap vermşti canm ama nasldr tam olrk bilmyrm msj atalm aslnda görşmyrz
Ya bu kasılmayı bende anlamadım gittiya ben kasılmayı anlayamyrm avucun içinde nasl toplanck yani ?
canım bende nurtem hanımdayım seni nerde doğurtcak konuştunuzmu merak ettim akropol diye düşünüyordum ama gebelij şekerim çıkınca ben varzgeçtim koru ne kadardır bilmiyorum bu sefer o konuyu konuşacağımNurten Boyraz canım daha önce akropoldeydi duymuşsundur belki sonra kendi muayenehanesine geçti.
Hastagünaydn canlar nasılsınz ?
cnm sorma bende sürekli yorgn kalkyrm yarında gelme zorunluluğm varKolay gelsin canım ya valla ben yarının hayaliyle bugün işe gelebildim, bir de 37 ye kadar çalışayım diyordum sanırım bu gidişle o da yalan olacak..
canım bende gün içinde anlamıyorum gelip gelmediğini, ama sabah bir kalkıyorum atletimde ve pijamamda nokta nokta izler oluyor.. su gibi değil böyle koyu kıvamlı bir leke belli yani.. gece yatarken yan yatıyorum hep, o sırada sıkışıyor olabilir o nedenle oluyordur belki bilemiyorum.. olması da olmaması da normal bence bünyeye göre değişiyordur..
ya ben kasılmayı anlayamyrm avucun içinde nasl toplanck yani ?
canım dikkat et kendine. bende bigün misafir çağırdım çok pişman oldum. o gece bel ağrısından oturamadım kalkamadım uyuyamadım. bir daha misafir kabul etmeyi düşünmüyorum. kendimize yazık gerçekten
Daha Doğumu hiç konuşmadık bide benim doğum hala belli değil nerde olacağıcanım bende nurtem hanımdayım seni nerde doğurtcak konuştunuzmu merak ettim akropol diye düşünüyordum ama gebelij şekerim çıkınca ben varzgeçtim koru ne kadardır bilmiyorum bu sefer o konuyu konuşacağım
Aynen bende onu anlamadım avuç içimi koyunca kızım oraya geliyor o kasılmamı yaniya ben kasılmayı anlayamyrm avucun içinde nasl toplanck yani ?
iyidr cnm bende iştym çlşyrmçok güzrl olmuş ellerine sağlık güzel gülze giyin canım.
amin inşallah canım allah bebeğinin ve seninde yar ve yardımcınız olsun bu durumda olan herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah bebişin biran önce toparlar sende kucağına alırsın kavuşursun cennet kokulu bebeğine..
amin inşallah her şerrin defi duadır bol bol dua edelim inşallah..
günaydın canım iyiyim sen nasılsın..
günaydın iyyim canım sen ansılsın
günaydın özel hastaneye de gidebilirsin oradada yapıyorlar ikinci doz dersin olur biter..
sağolasın canım hayırlı günler olsun sanada allah yar ve yardımcınız olsun inşallah
Dualarini esirgemeyen herkesten Allah razi olsun. Dun taburcu oldum bebegimi orada biraktiminanin o kadar zorki Rabbim.kimseye yasatmasin benimkini de bizlere bagislasin. Erken dogum riskim yoktu kizlar muayenelerim sonuclarim hersey normaldi. Yanliz c.tesi gecesi cok kalabalik bir misafir grubu vardi bende kimse pek yardim da etmedi cok uzun sure ayakta kaldim sonrasinda o gece sabaha kadar bel agrisi hissettim yorgunluktan diyip pek didiklemedim ama oyle degil iste en ufak farklilikta mutlaka pimpirikli davranin bosvermeyin. Pazar gunu karnik sertlesiyor agrim gecince gidiyordu bu sinyal kizlar dk araligina dikkat edin. Nst de sanci yok diyorlar ama oluyorum agridan sanki naz yapiyorum en son kanamam basladi eger o gunun basinda dogum sancisini anlayabilselerdi belki ilaclarla ertelenebilirdi ama olmadi. Hastane dr cok onemli ben hastanedende ben o agrilari cekerken hastaneye gelmeyen dr umdan da iki cihanda sikayetciyim.
Nolur nolur su mubarek gunlerde dualarinizi eksik etmeyin bebegimden ismi Taha. Allah herkesin yardimcisi olsun.
geçen arkadaslar gelıcez dedıler, butun gece eşim hizmet ettı,ıkramda eşimin aldıgı kurabıyeler,meyvalar,patlamıs mısır ve cipss..hayatındada ılk defa cay yaptııı,ben yapayım dedım ama arkadaslar nolur o yapsınn,ne olsa ıcerız dedılerr:)))sagsalım cıktılar evdennn yaa allahıma şükürrr:)
Zaten bundan sonra gelen olursa kötü şeyler yapıcam bir daha gelmesinleryani senın isteklern olur canın ceker seni çağrsnlr:)) yiyiverin gari
Bende o tembellik uzun süredir var canım hiç birşey yapmk istemiyorum hele birde hava kapalı olursa benim arkadaşımda. 5 buçuk aylık hamile süt geliyormuş ondsnda benden daha hiç gelmedi sanırım o süt hormonlarının iyi yada fazla çalışmasından dolayıGünaydın kızlar.. bugün bir halsizim bir üşengecim anlatamamişe zor geldim valla, yerimden kalkasım yok da allahtan yarın tatil.. bu üçüncü trimester a ben baya yorgun bir giriş yaptım sanırım..Tabii aldığım kilolarında etkisi büyük.. 11 kilo aldımm..ve dur diyemiyorum hala almaya devam ediyorum, allah sonumu hayır etsin..
Benim de göğsümden arada sıvı geliyor böyle koyu kıvamlı gibi, sabah kalktığımda pijamama geçmiş oluyor, normal diye anlıyorum sizin yazdıklarınızdan ama bir de o ilk gelen koyu sıvının bebeğin bağışıklığı için iyi olduğunu okumuştum.. şimdi bu gelenler boşa gidiyor gibi üzülüyorum bazen..
evet canım koruyla ve akropolle anlaşması varda akropolde yenidoğan ünitesi yok bunu sorun yapıyorum bakalım koruda 4000 pahalı biraz ama belki yardımcı olur bakacaz artık duruma göre hayırlısıDaha Doğumu hiç konuşmadık bide benim doğum hala belli değil nerde olacağıailem istanbul da yapmamı istiyor. Ama Nurten Hanımı da istiyorum. Eltim 4 küsür doğurdu iki ay önce hiç bi doktor kabul etmedi gittikleri sezeryan dedi. Nurten hanım suni sancıyla doğurttu normal. Belki koruyla da anlaşması vardır bidahaki muayenede Detaylı sorcam bende hastaneleri
al bendende okadr bılmyrm kıYa bu kasılmayı bende anlamadım gittihiç anlamıyorum hemde acaba hiç olmadığından mı ya da tecrübesiz olduğumuzdan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?