2015 Temmuz Anneleri

gecen gün cevap vermşti canm ama nasldr tam olrk bilmyrm msj atalm aslnda görşmyrz

Madam kokodan 6 tl ye aldığım terlikleri süsledim kızlar bugece işe yarar mı bilmiyorum ilk denemem
çok güzrl olmuş ellerine sağlık güzel gülze giyin canım.
amin inşallah canım allah bebeğinin ve seninde yar ve yardımcınız olsun bu durumda olan herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah bebişin biran önce toparlar sende kucağına alırsın kavuşursun cennet kokulu bebeğine..
amin inşallah her şerrin defi duadır bol bol dua edelim inşallah..
günaydn canlar nasılsınz ?
günaydın canım iyiyim sen nasılsın..
Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
günaydın iyyim canım sen ansılsın
günaydın özel hastaneye de gidebilirsin oradada yapıyorlar ikinci doz dersin olur biter..
Haydi bakalım hamişler benden bu kadar.Dualarımızın kabul olduğu sağlıklı huzurlu bol tepikli bir gün diliyorum hepinize.Allaha emanet olunn(olusumu dualarınızdan unutmayın teyzoşlarıı)
sağolasın canım hayırlı günler olsun sanada allah yar ve yardımcınız olsun inşallah

Gerçekten öyle yok zaten bir daha da tövbe çağırmam kşmseyi :) aklım başıma geldi çok istiyorlarsa kendileri yapar beni çağırırlar oturur beraber geriz :))))

geçen arkadaslar gelıcez dedıler, butun gece eşim hizmet ettı,ıkramda eşimin aldıgı kurabıyeler,meyvalar,patlamıs mısır ve cipss..hayatındada ılk defa cay yaptııı,ben yapayım dedım ama arkadaslar nolur o yapsınn,ne olsa ıcerız dedılerr:)))sagsalım cıktılar evdennn yaa allahıma şükürrr:)

Nurten Boyraz canım daha önce akropoldeydi duymuşsundur belki sonra kendi muayenehanesine geçti.
canım bende nurtem hanımdayım seni nerde doğurtcak konuştunuzmu merak ettim akropol diye düşünüyordum ama gebelij şekerim çıkınca ben varzgeçtim koru ne kadardır bilmiyorum bu sefer o konuyu konuşacağım

cnm sorma bende sürekli yorgn kalkyrm yarında gelme zorunluluğm var beyaz şeyler var göğüs ucumda ama akıntı yok cnm dedgn gibi değişyrdr

Aynen öyle bizden ve bebeklerimizden daha kıymetli birşey yok onların zamanında doğması herşeyden önemli bundan sonra çok daha dikkatli olucam . O krem bel ağrısını geçirdi ama çok tuhaf ağrıydı makineye bulaşık bile yerleştiremiyordum resmen kemikler batıyordı

Daha Doğumu hiç konuşmadık bide benim doğum hala belli değil nerde olacağı ailem istanbul da yapmamı istiyor. Ama Nurten Hanımı da istiyorum. Eltim 4 küsür doğurdu iki ay önce hiç bi doktor kabul etmedi gittikleri sezeryan dedi. Nurten hanım suni sancıyla doğurttu normal. Belki koruyla da anlaşması vardır bidahaki muayenede Detaylı sorcam bende hastaneleri

iyidr cnm bende iştym çlşyrm

Rabbim Şafi İsmi İle şifa versin canım. Çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde yavrunu sana kavuştursun inşallah...

Ne güldüm en iyisini yapmışsın allahtan ikramlıklar dışardan onlar sağlam :))olmadı birer bardak su getirirdi önlerine . Benimki temizlikde felan çok yardım ediyor sağolsunda dün yırttı saatler uymadı işleri çok yoğundu normalde ben bi toz alıyorum geri kalan işleri o yapıyor hatta bazen onu bile yapmıyorum :)

Bende o tembellik uzun süredir var canım hiç birşey yapmk istemiyorum hele birde hava kapalı olursa benim arkadaşımda. 5 buçuk aylık hamile süt geliyormuş ondsnda benden daha hiç gelmedi sanırım o süt hormonlarının iyi yada fazla çalışmasından dolayı

evet canım koruyla ve akropolle anlaşması varda akropolde yenidoğan ünitesi yok bunu sorun yapıyorum bakalım koruda 4000 pahalı biraz ama belki yardımcı olur bakacaz artık duruma göre hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…