- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.021
canım içilmese iyi tabide ben çay içiyordum emzirirken , çok demli olmadıktan sonra problem değil bence , çünkü şükür sütümde yarıyordu kızıma .Çay kahve hadi yaben ikiside olmadan yapamam filtre kahve demi yasak favoriletimden bunları da not âlim canım sipariş vercem valla,
Koru pahalıymışevet canım koruyla ve akropolle anlaşması varda akropolde yenidoğan ünitesi yok bunu sorun yapıyorum bakalım koruda 4000 pahalı biraz ama belki yardımcı olur bakacaz artık duruma göre hayırlısı
ferro sanol kullanıorum ben . kabızlık sorunumda yok şükür , gece yatarken içiyorumgünaydın kızlar benim kan değerlerim iyi çıktığından demir hapı kullanmıyordum takip ediyorduk fakat son tahlilimde hgb 11.9, hct 36, demir 55, demir bağlama kapasitesi 289 çıkmış. zaten bi halsiz uykulu yorgun hallerim başladı. doktoru aradım demir ihtiyacındandır dedi yardımcısı sağlık ocağından herhangi bir demir hapı yazdır dedi. hamilelikte yan etkisi en az olan özellikle kabızlık sorunu yaşatmayan demir hapı hangisi bilginiz var mı?
çok güzelmiş güle güle kullan canım
Aa kapalimiymis. Ben cmt gitmis gerci. Bilmiyodum pazar kapali oldugunu. Cok sacma calisanlar pazar akin ediyor oraya.Eminönüne pazar günü gittim tüm çamaşırcılara aqua yı sordum hepsi bönbön baktılar buralarda aqua bulamazsın dediler nişantaşında felan bulabilirsin sende aldın ya emindim o yüzden neredeyse hepsini dolaştım ama gerçekten yoktu pazar günü diyede han kapalıymış senin aldığın yere bakamadım en aon bunu buldum model çok benziyo diyede alıyım artık dedim kafamı karıştırmıyım sabahlığıda fırfırlı biraz süslü felan ya fotolarda güzel çıkar diye düşündüm 3 lü setini 230 liraya aldım birde lazım olur diye 50 liraya o geceliği aldım onu çok önemsemedim
geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey değildir ,, çocuklar anlamıyor çorapsız geziyorlar.Küçük kızım Ağlayarak güne başladı karnım ağrıyo diye kıvranıyor. Yapılabilecek şeyleri yaptım geçmiyo eşim gelicek doktora gidicez. Kendi doktorumuz büyük ihtimal gaz sıkışmasıdır dedi genede götürelim yawrum bi lokmacık zaten
canım bu geceliğinin markası ne ben de böyle bişey arıyorum. bir de ne kadara almıştın bunu 50 tl olan bu değil sanırım. bir de giyince iç çamaşırını gösteriyo mu ince mi yani? ben bi tane çok beğenmiştim ama penyesi çok yumuşak olmasına karşın i çamaşırımı gösterdi alamadım
ben bugün doktora gittiğimde soracağım o top gibi olma olayını bakalım kasılma mı diyecek bebek mi? size de hbr veririm kızlaral bendende okadr bılmyrm kı
canım al benden de o kadar. benim de batıl inançlarım yoktur ama ben de kestiremedim bi türlü. hatta dün eşime dedim doğumdan çıkar çıkmaz şu saçımı tutup kesicem evde sonra kuaföre giderim uygun zamanda diye...Kizlar gebelikle ilgili batil inanclariniz var mi
Bende hiiic takilmam batil inanclara aslinda ama icime kurt dusuyo iste
Saclarimi kestirmedim mesela halarapunzel oldum.
Benim baska taktigim yoksizde var mi?
Oksuruk bogaz agrisi grip oldum galiba cok kotu yahayrdr neyin var cnm
Gecmis olsun canimBabası geldi onun kucağında uyudu ben hazırlanana kadar bizde biraz bekleyelim dedik hem kızım okuldan gelir. Götürcez inş.
geçmiş olsun canımBabası geldi onun kucağında uyudu ben hazırlanana kadar bizde biraz bekleyelim dedik hem kızım okuldan gelir. Götürcez inş.
Ben kestim sacimi 4 ayim bittiginde cok da rahatladim :) banyoda ugrasmam oglumu yoracagina keseyim gitsin dedim :)Kizlar gebelikle ilgili batil inanclariniz var mi
Bende hiiic takilmam batil inanclara aslinda ama icime kurt dusuyo iste
Saclarimi kestirmedim mesela halarapunzel oldum.
Benim baska taktigim yoksizde var mi?
cnm bende kendı çantama koyck bişeym yok bebeğin varda benm yokbenimde artık yavaş yavaş değilde hızlı bir şekilde alışverişe başlamam gerekiyor hiç birşey almadım ne bebişe nede kendime en azından hastane çantamı hazırlamış olurum
27+4deydik daha şuan solunum cihazina bagli ama Dr az da olsa şuankendi de nefes aalmasi var ama yeterli değil dedi[/QUOTE][QUOTgünlük sem, post: 40623445, member: 672970"]Arkadaşım kaç haftalik tin Rabbim yardım etsin bebeğinin durumu nasıl yogun bakim ünitesinde mi inşallah sağlıcakla alacaksın kucagina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?