2015 Temmuz Anneleri

Çay kahve hadi ya ben ikiside olmadan yapamam filtre kahve demi yasak favoriletimden bunları da not âlim canım sipariş vercem valla,
canım içilmese iyi tabide ben çay içiyordum emzirirken , çok demli olmadıktan sonra problem değil bence , çünkü şükür sütümde yarıyordu kızıma .

benimde artık yavaş yavaş değilde hızlı bir şekilde alışverişe başlamam gerekiyor hiç birşey almadım ne bebişe nede kendime en azından hastane çantamı hazırlamış olurum

Kizlar gunaydin bi sorunum var benin ya su icemiyorum onceden cok fazla tuketiyordum simdi bulanti yapiyor midem almiyor

evet canım koruyla ve akropolle anlaşması varda akropolde yenidoğan ünitesi yok bunu sorun yapıyorum bakalım koruda 4000 pahalı biraz ama belki yardımcı olur bakacaz artık duruma göre hayırlısı
Koru pahalıymış inşallah yardımcı olur akropol bende istemiyorum Sami ulus a fala yönlendiriyorlarmış yeni doğan yoğun Bakım için. O hastaneyi bi sevemedim zaten. Inşallah Nurten hanımla daha uyguna bir çözüm bulursunuz

ferro sanol kullanıorum ben . kabızlık sorunumda yok şükür , gece yatarken içiyorum

Aa kapalimiymis. Ben cmt gitmis gerci. Bilmiyodum pazar kapali oldugunu. Cok sacma calisanlar pazar akin ediyor oraya.
Ama boyle daha uyguna almissin canim daha iyi olmus. Benim sabahligim yok 300 tuttu dusun. Yagmur yagiyodu baska magazalara bakamadim
Mecbur aldim ciktim hemen.
Emzirme sutyenini de 35 e aldim. Fiyat araligi normalde nasil bilemyrm. Kismetse dogumdan sonra gogus bedenime gore tekrar alirim

geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey değildir ,, çocuklar anlamıyor çorapsız geziyorlar.

canım bu geceliğinin markası ne ben de böyle bişey arıyorum. bir de ne kadara almıştın bunu 50 tl olan bu değil sanırım. bir de giyince iç çamaşırını gösteriyo mu ince mi yani? ben bi tane çok beğenmiştim ama penyesi çok yumuşak olmasına karşın i çamaşırımı gösterdi alamadım

Kizlar gebelikle ilgili batil inanclariniz var mi
Bende hiiic takilmam batil inanclara aslinda ama icime kurt dusuyo iste
Saclarimi kestirmedim mesela hala rapunzel oldum.
Benim baska taktigim yok sizde var mi?
canım al benden de o kadar. benim de batıl inançlarım yoktur ama ben de kestiremedim bi türlü. hatta dün eşime dedim doğumdan çıkar çıkmaz şu saçımı tutup kesicem evde sonra kuaföre giderim uygun zamanda diye...

Kizlar gebelikle ilgili batil inanclariniz var mi
Bende hiiic takilmam batil inanclara aslinda ama icime kurt dusuyo iste
Saclarimi kestirmedim mesela hala rapunzel oldum.
Benim baska taktigim yok sizde var mi?
Ben kestim sacimi 4 ayim bittiginde cok da rahatladim :) banyoda ugrasmam oglumu yoracagina keseyim gitsin dedim :)

[QUOTgünlük sem, post: 40623445, member: 672970"]Arkadaşım kaç haftalik tin Rabbim yardım etsin bebeğinin durumu nasıl yogun bakim ünitesinde mi inşallah sağlıcakla alacaksın kucagina
27+4deydik daha şuan solunum cihazina bagli ama Dr az da olsa şuankendi de nefes aalmasi var ama yeterli değil dedi[/QUOTE]
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.dualarımız sizinle.Allah evladınızı size ve esınıze bagıslasın.

Kızlaaar nisan annelerinin mesajlarını okudum.. şuan midem bulanmaya başladı çok korkuyorum ben doğumdan yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…