- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.001
bende gittiğimde sotym doktorma ya nasl bişymş tarf etsn bana anlayamyrm çünkücanım benimde ilk oldugundan anlamıyorum ya dün gittim doktora her türlü muane etti ntsye girdim agrı cıkmadı...doktorum tedbiren yarın yine gel yine bakalım ne olur ne olmaz
hayrdr neyin var cnm
Eminönüne pazar günü gittim tüm çamaşırcılara aqua yı sordum hepsi bönbön baktılar buralarda aqua bulamazsın dediler nişantaşında felan bulabilirsin sende aldın ya emindim o yüzden neredeyse hepsini dolaştım ama gerçekten yoktu pazar günü diyede han kapalıymış senin aldığın yere bakamadım en aon bunu buldum model çok benziyo diyede alıyım artık dedim kafamı karıştırmıyım sabahlığıda fırfırlı biraz süslü felan ya fotolarda güzel çıkar diye düşündüm 3 lü setini 230 liraya aldım birde lazım olur diye 50 liraya o geceliği aldım onu çok önemsemedimGeceligini pijamani gordum canim cok hos, benimkine cook benziyor. Dantelli filan. Gule gule kullan.
Bende sabahlik yok yabulamadim guzel. Normalde giyen biri de degilim, almakta istemyrm bi kac gunluk icin.
haha :) hain planlarn varrr :)Zaten bundan sonra gelen olursa kötü şeyler yapıcam bir daha gelmesinler
oyy kıyamam ona ben ya. cnm hemen götrn ne olur ne olmaz ilaç veir belki ağrı kesilsin dieKüçük kızım Ağlayarak güne başladı karnım ağrıyo diye kıvranıyor. Yapılabilecek şeyleri yaptım geçmiyo eşim gelicek doktora gidicez. Kendi doktorumuz büyük ihtimal gaz sıkışmasıdır dedi genede götürelim yawrum bi lokmacık zaten
o gecelik hangisydı yaw :)Eminönüne pazar günü gittim tüm çamaşırcılara aqua yı sordum hepsi bönbön baktılar buralarda aqua bulamazsın dediler nişantaşında felan bulabilirsin sende aldın ya emindim o yüzden neredeyse hepsini dolaştım ama gerçekten yoktu pazar günü diyede han kapalıymış senin aldığın yere bakamadım en aon bunu buldum model çok benziyo diyede alıyım artık dedim kafamı karıştırmıyım sabahlığıda fırfırlı biraz süslü felan ya fotolarda güzel çıkar diye düşündüm 3 lü setini 230 liraya aldım birde lazım olur diye 50 liraya o geceliği aldım onu çok önemsemedim
Çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer şimdi senin yüreğin nasıl sızlıyordur elinden birşey gelmediği içinKüçük kızım Ağlayarak güne başladı karnım ağrıyo diye kıvranıyor. Yapılabilecek şeyleri yaptım geçmiyo eşim gelicek doktora gidicez. Kendi doktorumuz büyük ihtimal gaz sıkışmasıdır dedi genede götürelim yawrum bi lokmacık zaten
geçmiş olsun canım olsun götürün nolur nolmaz gelince haber edersin allah şifasını versinKüçük kızım Ağlayarak güne başladı karnım ağrıyo diye kıvranıyor. Yapılabilecek şeyleri yaptım geçmiyo eşim gelicek doktora gidicez. Kendi doktorumuz büyük ihtimal gaz sıkışmasıdır dedi genede götürelim yawrum bi lokmacık zaten
Bu :)o gecelik hangisydı yaw :)
Ayrıca çok pardon pijama ve sabahlık 180 di toplam 230 du :))Eminönüne pazar günü gittim tüm çamaşırcılara aqua yı sordum hepsi bönbön baktılar buralarda aqua bulamazsın dediler nişantaşında felan bulabilirsin sende aldın ya emindim o yüzden neredeyse hepsini dolaştım ama gerçekten yoktu pazar günü diyede han kapalıymış senin aldığın yere bakamadım en aon bunu buldum model çok benziyo diyede alıyım artık dedim kafamı karıştırmıyım sabahlığıda fırfırlı biraz süslü felan ya fotolarda güzel çıkar diye düşündüm 3 lü setini 230 liraya aldım birde lazım olur diye 50 liraya o geceliği aldım onu çok önemsemedim
canım ben maltofer fort kullanıyorum gayet iyigünaydın kızlar benim kan değerlerim iyi çıktığından demir hapı kullanmıyordum takip ediyorduk fakat son tahlilimde hgb 11.9, hct 36, demir 55, demir bağlama kapasitesi 289 çıkmış. zaten bi halsiz uykulu yorgun hallerim başladı. doktoru aradım demir ihtiyacındandır dedi yardımcısı sağlık ocağından herhangi bir demir hapı yazdır dedi. hamilelikte yan etkisi en az olan özellikle kabızlık sorunu yaşatmayan demir hapı hangisi bilginiz var mı?
he tamam canm bunlar takım değil miydi zaten ayrı bişey aldn anladm bende ondn sordm :)
Bende o tembellik uzun süredir var canım hiç birşey yapmk istemiyorum hele birde hava kapalı olursa benim arkadaşımda. 5 buçuk aylık hamile süt geliyormuş ondsnda benden daha hiç gelmedi sanırım o süt hormonlarının iyi yada fazla çalışmasından dolayı
Çay kahve hadi yaVita malt vardi ben onu ictim biraz ama en cok milupa'nin emzirme cayi var onu ictim. Emzirirken hamilelikten daha beter hicbirsey yiyip icemiyorsun benim gibi gazli bebek olursa. Milupada rezene filan vardi gaza iyi geliyordu bende habire onu ictim normal cay yerine. zaten cay kahve yasak emzirirken direkt bebege geciyor kafein. Humana'nin cayini almistim
Once hani cemen yediginde cisin bile kokar ya terine gecer aynen oyle koku yapti igrencti onu attimaklinizda bulunsun.
He yok yani bu takımın içinde değildi ben ayrı aldımhe tamam canm bunlar takım değil miydi zaten ayrı bişey aldn anladm bende ondn sordm :)
hee anlaştk canm :) doğru anlamşm :)He yok yani bu takımın içinde değildi ben ayrı aldım
Yürüyüş bende yapamırum aslında yspmam lazım merak etme allahın izniyle olur ve yeter şimdiden bile bol bol su içmeye başlaAynen havalar yine bozdu, benim de modum düştü.. artık üşümeyi düşünmeden yürüyüşlerimi aksatmadan yapmak istiyorum.. inş dediğin gibi doğumdan sonra da iyi çalışır da bebişimi doyurabilirim canım.. göğüslerim de çok büyük değiller aslında ama umarım yeter sütüm.
Heh şimcuk oldu :)hee anlaştk canm :) doğru anlamşm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?