2015 Temmuz Anneleri

Küçük kızım Ağlayarak güne başladı karnım ağrıyo diye kıvranıyor. Yapılabilecek şeyleri yaptım geçmiyo eşim gelicek doktora gidicez. Kendi doktorumuz büyük ihtimal gaz sıkışmasıdır dedi genede götürelim yawrum bi lokmacık zaten

Geceligini pijamani gordum canim cok hos, benimkine cook benziyor. Dantelli filan. Gule gule kullan.
Bende sabahlik yok ya bulamadim guzel. Normalde giyen biri de degilim, almakta istemyrm bi kac gunluk icin.
Eminönüne pazar günü gittim tüm çamaşırcılara aqua yı sordum hepsi bönbön baktılar buralarda aqua bulamazsın dediler nişantaşında felan bulabilirsin sende aldın ya emindim o yüzden neredeyse hepsini dolaştım ama gerçekten yoktu pazar günü diyede han kapalıymış senin aldığın yere bakamadım en aon bunu buldum model çok benziyo diyede alıyım artık dedim kafamı karıştırmıyım sabahlığıda fırfırlı biraz süslü felan ya fotolarda güzel çıkar diye düşündüm 3 lü setini 230 liraya aldım birde lazım olur diye 50 liraya o geceliği aldım onu çok önemsemedim

oyy kıyamam ona ben ya. cnm hemen götrn ne olur ne olmaz ilaç veir belki ağrı kesilsin die

o gecelik hangisydı yaw :)

Çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer şimdi senin yüreğin nasıl sızlıyordur elinden birşey gelmediği için

günaydın kızlar benim kan değerlerim iyi çıktığından demir hapı kullanmıyordum takip ediyorduk fakat son tahlilimde hgb 11.9, hct 36, demir 55, demir bağlama kapasitesi 289 çıkmış. zaten bi halsiz uykulu yorgun hallerim başladı. doktoru aradım demir ihtiyacındandır dedi yardımcısı sağlık ocağından herhangi bir demir hapı yazdır dedi. hamilelikte yan etkisi en az olan özellikle kabızlık sorunu yaşatmayan demir hapı hangisi bilginiz var mı?

geçmiş olsun canım olsun götürün nolur nolmaz gelince haber edersin allah şifasını versin

Ayrıca çok pardon pijama ve sabahlık 180 di toplam 230 du :))

canım ben maltofer fort kullanıyorum gayet iyi

Aynen havalar yine bozdu, benim de modum düştü.. artık üşümeyi düşünmeden yürüyüşlerimi aksatmadan yapmak istiyorum.. inş dediğin gibi doğumdan sonra da iyi çalışır da bebişimi doyurabilirim canım.. göğüslerim de çok büyük değiller aslında ama umarım yeter sütüm.

Çay kahve hadi ya ben ikiside olmadan yapamam filtre kahve demi yasak favoriletimden bunları da not âlim canım sipariş vercem valla,

Yürüyüş bende yapamırum aslında yspmam lazım merak etme allahın izniyle olur ve yeter şimdiden bile bol bol su içmeye başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…