2015 Temmuz Anneleri

Kizlar gebelikle ilgili batil inanclariniz var mi
Bende hiiic takilmam batil inanclara aslinda ama icime kurt dusuyo iste
Saclarimi kestirmedim mesela hala rapunzel oldum.
Benim baska taktigim yok sizde var mi?
cnm o konuyu ben takmyrm ama ev sahıbım ve kuafrm takmş durumda kesmem dio adam :)) şimdide bu halde gidmdm kestrmeye kaldı benmde uzadı uzadı :)

Rabbim yardımcın olsun canım ya
Bu da senin imtihanın demek ki bol bol dua et,sukret
Ben de de ağrılar oluyor ilkinde yaşamadığım halde dediğin gibi dikkatli olmalıyız.
Kendim yaparım diye düşünmemek lazım bi misafir geliyor sonrasinda zor namaz kılıyorum allah affetsin
Halbuki ne gerek var bu kadar yorulmaya

Kızlaaar nisan annelerinin mesajlarını okudum.. şuan midem bulanmaya başladı çok korkuyorum ben doğumdan yaa..
Bebegine kavusacaksin korkulacak ne var ki

Ben o gun gelsin diye sabirsizlaniyorum. Korkuyu cagirmayin.

Millet keyfine estetik ameliyatlari oluyor, biz dogumdan mi korkacagiz

Valla kendim kessem, ustune kuafore gitsem hala uzun kalir sacim

kizlar bn davul gbi oldum karnim oyle grrginki catlicam sanki.su ictim bide ewden cikmadan bi kase corba ictim.karnimdan onumu goremiyorum :)

Selam kızlar sabah yatakta dönerken de şimdi yürürken de kasıklarım çok ağrıyor niye ki

Kızlar bunlarda benim aldıklarım :) en üstteki pijama takımını satıcı bayan zorla aldırdı. Yanlardan açılanlar daha rahat oluyomuş :)) aslında modeli hiç beğenmedim ama evde giyerim diye aldım :)) bi gecelik bi pijama daha alıp şu işi bitirmek istiyorum artıııııık

Kızlaaar nisan annelerinin mesajlarını okudum.. şuan midem bulanmaya başladı çok korkuyorum ben doğumdan yaa..
cnm bende çok korkyrm ama bazen deli cesareti gelyr yaparm diorm karamsar olma bak ozmn daha zor olur. yaparsn yapanlar nasl yapyr fakn ne neyın ekısık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…