- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.041
aslında artık alışverişllere başlamamız gerekiyor ne kaldıkı şurda su gibi geçiyor günler..cnm bende kendı çantama koyck bişeym yok bebeğin varda benm yok
cnm o konuyu ben takmyrm ama ev sahıbım ve kuafrm takmş durumda kesmem dio adam :)) şimdide bu halde gidmdm kestrmeye kaldı benmde uzadı uzadı :)Kizlar gebelikle ilgili batil inanclariniz var mi
Bende hiiic takilmam batil inanclara aslinda ama icime kurt dusuyo iste
Saclarimi kestirmedim mesela halarapunzel oldum.
Benim baska taktigim yoksizde var mi?
canım okuma bence.daha çok erken.Kızlaaar nisan annelerinin mesajlarını okudum.. şuan midem bulanmaya başladı çok korkuyorum ben doğumdan yaa..
tamm canm veririsen cok sevnrm birde en bast şeklde nasl anlayablrmşz kasılma oldgnu onu sorarmsn sana zahmetben bugün doktora gittiğimde soracağım o top gibi olma olayını bakalım kasılma mı diyecek bebek mi? size de hbr veririm kızlar
Rabbim yardımcın olsun canım yaDualarini esirgemeyen herkesten Allah razi olsun. Dun taburcu oldum bebegimi orada biraktiminanin o kadar zorki Rabbim.kimseye yasatmasin benimkini de bizlere bagislasin. Erken dogum riskim yoktu kizlar muayenelerim sonuclarim hersey normaldi. Yanliz c.tesi gecesi cok kalabalik bir misafir grubu vardi bende kimse pek yardim da etmedi cok uzun sure ayakta kaldim sonrasinda o gece sabaha kadar bel agrisi hissettim yorgunluktan diyip pek didiklemedim ama oyle degil iste en ufak farklilikta mutlaka pimpirikli davranin bosvermeyin. Pazar gunu karnik sertlesiyor agrim gecince gidiyordu bu sinyal kizlar dk araligina dikkat edin. Nst de sanci yok diyorlar ama oluyorum agridan sanki naz yapiyorum en son kanamam basladi eger o gunun basinda dogum sancisini anlayabilselerdi belki ilaclarla ertelenebilirdi ama olmadi. Hastane dr cok onemli ben hastanedende ben o agrilari cekerken hastaneye gelmeyen dr umdan da iki cihanda sikayetciyim.
Nolur nolur su mubarek gunlerde dualarinizi eksik etmeyin bebegimden ismi Taha. Allah herkesin yardimcisi olsun.
Bebegine kavusacaksin korkulacak ne var kiKızlaaar nisan annelerinin mesajlarını okudum.. şuan midem bulanmaya başladı çok korkuyorum ben doğumdan yaa..
cnm o konuyu ben takmyrm ama ev sahıbım ve kuafrm takmş durumda kesmem dio adam :)) şimdide bu halde gidmdm kestrmeye kaldı benmde uzadı uzadı :)
Valla kendim kessem, ustune kuafore gitsem hala uzun kalir sacimcanım al benden de o kadar. benim de batıl inançlarım yoktur ama ben de kestiremedim bi türlü. hatta dün eşime dedim doğumdan çıkar çıkmaz şu saçımı tutup kesicem evde sonra kuaföre giderim uygun zamanda diye...
Ay bi sus kııııııızaslında artık alışverişllere başlamamız gerekiyor ne kaldıkı şurda su gibi geçiyor günler..
Ay ne guzel rahatlamissindir valla misssBen kestim sacimi 4 ayim bittiginde cok da rahatladim :) banyoda ugrasmam oglumu yoracagina keseyim gitsin dedim :)
sorarım tabi canımtamm canm veririsen cok sevnrm birde en bast şeklde nasl anlayablrmşz kasılma oldgnu onu sorarmsn sana zahmet
Canim gecmis olsun, sifa versin rabbim tez zamanda.Ay bi sus kııııııız
Benim hele acil almam lazım
Kim tutar seniiiiiiiiiiiiiiBebegine kavusacaksin korkulacak ne var ki
Ben o gun gelsin diye sabirsizlaniyorum. Korkuyu cagirmayin.
Millet keyfine estetik ameliyatlari oluyor, biz dogumdan mi korkacagiz
benim eşim de bıktı benim saçlarımdan özellikle yatarken:) bi gece kalkıp kesicem gizlice diyoValla kendim kessem, ustune kuafore gitsem hala uzun kalir sacim
ayy cnm geçmş olsn geçmkte bılmyr bu grip lanet bişey ıhlamur falan iç bol bol c vitamını almaya çalşOksuruk bogaz agrisi grip oldum galiba cok kotu ya
cnm bende çok korkyrm ama bazen deli cesareti gelyr yaparm diorm karamsar olma bak ozmn daha zor olur. yaparsn yapanlar nasl yapyr fakn ne neyın ekısıkKızlaaar nisan annelerinin mesajlarını okudum.. şuan midem bulanmaya başladı çok korkuyorum ben doğumdan yaa..
Bence okuma herkesin doğum hikayesi aynı olmaz ki hem niye kendini korkutuyorsun rahat ol okuma öyle şeyleri video felan izlemeKızlaaar nisan annelerinin mesajlarını okudum.. şuan midem bulanmaya başladı çok korkuyorum ben doğumdan yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?