- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.881
bilmiyorum ki canım tansiyonum hep aynı 11-7 10-7 fln çıkıyo evde de bakıyorum omron M2 koldan ölçerle bakıyorum sürekliBence tansiyonun düsüyor senin. Son haftalar aynen ilk aylar gibi yorgunluk uyku yaparmis
amin canım allah korusun aslında bayada ilerledi artık bu tarz şeyler normalde olabilir ama acabalarıda aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor rabbim herkesin evladını vakti zamanı gelince kucağına almayı nasip etsin inşallah.. şimdi nasılsın ne durumdasınAllah korusun canim. Sertlesiyor 1 dk sonra dagiliyor ama sanci agri olmuyor.
nasıl oldun canım durumunda bi değişiklik varmı inşallah güzel haberlerle gelirsin..3saat olmus arada hafifleyip siddetleniyo attanda inceden sancilaniyorum esimi bekliyorum 10 dkkaya gelcek gtcem kzlar nolur kotu bise olmasn dua edin
evet bende görmeden bi dokunmadan incelemeden karar veremezdim acaba mağzalarda felan yokmudur bu markadan en azından bakar öyle sipariş ederdin..canm bana fiyatı uygun geldi bunu almk istyrm ama nette bakıpta nasl alnr bılmyrm denemden ibcelenedn iyicd
hmm o zaman hazırlıklı ol canım parmağıyla yapıyor zaten açılma varmı diye kendini kasma yeterzaten bir dakika bile sürmüyorsağol cnm demekki benmbu kontrlde bakmyck ozmn ama ızın işini knşc demş eşime artk bırdahakı kontrolde yapar belkı catı muayenesını eşime diorm elıyle parmğyle yapyrmş rahatsz oldu bende utanrm ama ne yapalm artık mecbrz
canım baya yorulmuşsun dinlenmeye çalış canımKizlar ya ayakta cokmu kaldim nedir sag tarafim kasigima igne batiyo sanki uzndim ama belimde agriyo esim gitti samsuna annm varda bisey yoktr insallh ya.kac kere okulda indim ciktim bugun ondn.mi oldu bilmiom bebekte bugun pek sakin.
canım 3. tirmesterin yorgunluğundan sanırım bende sürekli uyku halindeyim hep kendimi zor tutuyorum hemen yoruluyorum az kaldı sabredicez bunlar geçici şeyler birde sende çalışıyorsun çalışan gebeler için daha zor daha çok yorulursun..Kızlar bu 3. trimester böyle mi geçecek acaba? Okulda öğleden sonraları şaftım kayıyo resmen.Bi halsizlik uyku hali bi de nası anlatssam tam baş dönmesi de değil de rüyadamıyım?hayaldemi?gerçek mi herşey? bi tuhaf oluyo kafam!Çok ta yorulmuyorum okulda bugün 2 stajerimm vardı lise öğrencileri onlar götürdü sınıfı yorulduğumda oturrabilildim çok rahat ama neden böyle oluyor ki? Sürekli böyleyim 1-2 haftadır gelince kafamı hemen yastığa koymak istiyorum.Siz de böyle misiniz?
Uzndim canim belim agrisi devm ediyo beklicem bakalmcanm yorgnlktndr az uznp dinlensene gecer inş.
Bnde bugun bi yuari bi asagi kac kere inip ciktim.ondn oldu die dusunuyorum ins.yarina gecer .me guzel belim agrimiyo diyodum nazar ettim kendmeSağol canım.Aynen daha bir ağır oluyor 2. ciler çok şükür sona doğru yaklaştık az kaldı.
Canım bişey yoktur inşaallah iyi haberlerini bekliyoruz.
sağol canım.
evet çatı muaynesine hazırlıklı gitmek gerek
aynen canım eliyle muayne ediyor biraz gıcık ama mecbur yapılacak:))Sana tavsiyem kasma kendini canın acımasın.
Canım bişey yoktur inşaallah benim de bugün öyle iğne batması ağrım ve bel ağrım vardı dr gittim bişey yok normalmiş.Ağırlaşıyoruz ondan bu ağrılar
iyi düşün canım geçer inşaallah.insan kendini çok nazar ediyorBnde bugun bi yuari bi asagi kac kere inip ciktim.ondn oldu die dusunuyorum ins.yarina gecer .me guzel belim agrimiyo diyodum nazar ettim kendme
Kötü bişey olmamasına sevindim canım bol bol su iç enfeksiyon için.Acildeyim suan kizlar kan idrar tahlili verdim sonuclar da enfeksiyon ckti ilac yazdi doktor cok sukur evime gdiyorum smdi hepinize tesekkurler ilginiz icin
Acildeyim suan kizlar kan idrar tahlili verdim sonuclar da enfeksiyon ckti ilac yazdi doktor cok sukur evime gdiyorum smdi hepinize tesekkurler ilginiz icin
geçmiş olsun canım neyseki gittin acile bununla geçmiş olsun allah şifanı versinBuarada nst baglandim sancm cikmadi bebegimin kalp atislarinida duymus oldum enfeksiyondan oluyomus agrim
Saol canim cok sukur korktugum olmadi ama o dogumhaneye gorunce şöle bi doguma gtti aklm korku basti beni nyseki bise ckmadi evimdeyim yatp dinlenicem hepinize iyi geceler allaha emanet olungeçmiş olsun canım neyseki gittin acile bununla geçmiş olsun allah şifanı versin
Amincanm benim saolasn icimde kalmadi gttim rahatladm hemsirelerde iyi yaprn gelmekle dedilergeçmiş olsun canım neyseki gittin acile bununla geçmiş olsun allah şifanı versin
Gecmis olsun canimm.Saol canim cok sukur korktugum olmadi ama o dogumhaneye gorunce şöle bi doguma gtti aklm korku basti beni nyseki bise ckmadi evimdeyim yatp dinlenicem hepinize iyi geceler allaha emanet olun
Bencede canim. Benim bi arkadasta hamile. Gecen diyodu 15 gunde bi gormeye gerek yok anca bise var ki diye stress oluyo insan diye. Ve gordukce goresimiz geliyor, ozluyoruz.Himmm benim koyu degil. Zaten dedigim gibi burada her ay bakiyorlar sanirim. Ultrason yapmiyorlar ama aslinda gerekli herseyi her ay yapiyorlar haberi bile olmadan hamilenin. Aslinda sistem o kadar da kotu degil. Ultrason yapmayincada hicbirsey olmuyor aslinda:) onu anladim birde burda. Fazla ultrasonda anneleri panik yapiyor baksaniza habire her uktrasondan sonra butun anneler kiloydu suyfu buydu birsuru sey takiliyor aklina halbuki benim aklima takilabilecek bir bilgi yok elimde:):)
canm bende öylym ve yemeğimi yer yemez uyuyrm şimdi uyandm mesela birazdn tekrar uyurm bende cok fena uyku yapyr cnmKızlar bu 3. trimester böyle mi geçecek acaba? Okulda öğleden sonraları şaftım kayıyo resmen.Bi halsizlik uyku hali bi de nası anlatssam tam baş dönmesi de değil de rüyadamıyım?hayaldemi?gerçek mi herşey? bi tuhaf oluyo kafam!Çok ta yorulmuyorum okulda bugün 2 stajerimm vardı lise öğrencileri onlar götürdü sınıfı yorulduğumda oturrabilildim çok rahat ama neden böyle oluyor ki? Sürekli böyleyim 1-2 haftadır gelince kafamı hemen yastığa koymak istiyorum.Siz de böyle misiniz?
canm kasmamaya çalşcm inş bişey olmazSağol canım.Aynen daha bir ağır oluyor 2. ciler çok şükür sona doğru yaklaştık az kaldı.
Canım bişey yoktur inşaallah iyi haberlerini bekliyoruz.
sağol canım.
evet çatı muaynesine hazırlıklı gitmek gerek
aynen canım eliyle muayne ediyor biraz gıcık ama mecbur yapılacak:))Sana tavsiyem kasma kendini canın acımasın.
Canım bişey yoktur inşaallah benim de bugün öyle iğne batması ağrım ve bel ağrım vardı dr gittim bişey yok normalmiş.Ağırlaşıyoruz ondan bu ağrılar
:) ohhh yarasın canım yarasın uyu!ben de uykum geldikçe uyuyorum hiç düşünmeden 2-3 ay sonra her istediğimde uyuyamayacağımı düşünüyorum şimdiden acısını çıkarayım diyorum ama tabi işteyken zor oluyocanm bende öylym ve yemeğimi yer yemez uyuyrm şimdi uyandm mesela birazdn tekrar uyurm bende cok fena uyku yapyr cnm
Cok gecmis olsun canim enfeksiyonmus buna sukur diyelim ama dedigin gibi dogumhane psikolojisi cok baska Rabbim zamaninda orda olmayi nasip etsin insAcildeyim suan kizlar kan idrar tahlili verdim sonuclar da enfeksiyon ckti ilac yazdi doktor cok sukur evime gdiyorum smdi hepinize tesekkurler ilginiz icin
kasmamaya çalşcm cnm inş acımdn atlatrz onuamin canım allah korusun aslında bayada ilerledi artık bu tarz şeyler normalde olabilir ama acabalarıda aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor rabbim herkesin evladını vakti zamanı gelince kucağına almayı nasip etsin inşallah.. şimdi nasılsın ne durumdasın
nasıl oldun canım durumunda bi değişiklik varmı inşallah güzel haberlerle gelirsin..
evet bende görmeden bi dokunmadan incelemeden karar veremezdim acaba mağzalarda felan yokmudur bu markadan en azından bakar öyle sipariş ederdin..
hmm o zaman hazırlıklı ol canım parmağıyla yapıyor zaten açılma varmı diye kendini kasma yeterzaten bir dakika bile sürmüyor
canım baya yorulmuşsun dinlenmeye çalış canım
canım 3. tirmesterin yorgunluğundan sanırım bende sürekli uyku halindeyim hep kendimi zor tutuyorum hemen yoruluyorum az kaldı sabredicez bunlar geçici şeyler birde sende çalışıyorsun çalışan gebeler için daha zor daha çok yorulursun..
inş gecer cnm yorldgndn olmştr ağrlşyrz artk taşmk zor olyr benişlrmızı onlarda buyudule :)Uzndim canim belim agrisi devm ediyo beklicem bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?