2015 Temmuz Anneleri

Allah korusun canim. Sertlesiyor 1 dk sonra dagiliyor ama sanci agri olmuyor.
amin canım allah korusun aslında bayada ilerledi artık bu tarz şeyler normalde olabilir ama acabalarıda aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor rabbim herkesin evladını vakti zamanı gelince kucağına almayı nasip etsin inşallah.. şimdi nasılsın ne durumdasın
3saat olmus arada hafifleyip siddetleniyo attanda inceden sancilaniyorum esimi bekliyorum 10 dkkaya gelcek gtcem kzlar nolur kotu bise olmasn dua edin
nasıl oldun canım durumunda bi değişiklik varmı inşallah güzel haberlerle gelirsin..
canm bana fiyatı uygun geldi bunu almk istyrm ama nette bakıpta nasl alnr bılmyrm denemden ibcelenedn iyicd
evet bende görmeden bi dokunmadan incelemeden karar veremezdim acaba mağzalarda felan yokmudur bu markadan en azından bakar öyle sipariş ederdin..
hmm o zaman hazırlıklı ol canım parmağıyla yapıyor zaten açılma varmı diye kendini kasma yeterzaten bir dakika bile sürmüyor
Kizlar ya ayakta cokmu kaldim nedir sag tarafim kasigima igne batiyo sanki uzndim ama belimde agriyo esim gitti samsuna annm varda bisey yoktr insallh ya.kac kere okulda indim ciktim bugun ondn.mi oldu bilmiom bebekte bugun pek sakin.
canım baya yorulmuşsun dinlenmeye çalış canım
canım 3. tirmesterin yorgunluğundan sanırım bende sürekli uyku halindeyim hep kendimi zor tutuyorum hemen yoruluyorum az kaldı sabredicez bunlar geçici şeyler birde sende çalışıyorsun çalışan gebeler için daha zor daha çok yorulursun..

Bnde bugun bi yuari bi asagi kac kere inip ciktim.ondn oldu die dusunuyorum ins.yarina gecer .me guzel belim agrimiyo diyodum nazar ettim kendme

="kumral55, post: 40668196, member: 595215"]Acildeyim suan kizlar kan idrar tahlili verdim sonuclar da enfeksiyon ckti ilac yazdi doktor cok sukur evime gdiyorum smdi hepinize tesekkurler ilginiz icin[/QUOTE]
Gecmis olsun canim

Bnde bugun bi yuari bi asagi kac kere inip ciktim.ondn oldu die dusunuyorum ins.yarina gecer .me guzel belim agrimiyo diyodum nazar ettim kendme
iyi düşün canım geçer inşaallah.insan kendini çok nazar ediyor

Acildeyim suan kizlar kan idrar tahlili verdim sonuclar da enfeksiyon ckti ilac yazdi doktor cok sukur evime gdiyorum smdi hepinize tesekkurler ilginiz icin
Kötü bişey olmamasına sevindim canım bol bol su iç enfeksiyon için.

Acildeyim suan kizlar kan idrar tahlili verdim sonuclar da enfeksiyon ckti ilac yazdi doktor cok sukur evime gdiyorum smdi hepinize tesekkurler ilginiz icin

Buarada nst baglandim sancm cikmadi bebegimin kalp atislarinida duymus oldum enfeksiyondan oluyomus agrim
geçmiş olsun canım neyseki gittin acile bununla geçmiş olsun allah şifanı versin

Bencede canim. Benim bi arkadasta hamile. Gecen diyodu 15 gunde bi gormeye gerek yok anca bise var ki diye stress oluyo insan diye. Ve gordukce goresimiz geliyor, ozluyoruz.
Birde kilo takintisi yapmaya zaten gerek yok. Herkesin bebegi 3 kg dogmuyo sonucta :) dr sorun yok iyi diyorsa ben hc kurcalamiyorum o haftasina gore ideal kiloda mi vs vs vs

canm bende öylym ve yemeğimi yer yemez uyuyrm şimdi uyandm mesela birazdn tekrar uyurm bende cok fena uyku yapyr cnm

canm kasmamaya çalşcm inş bişey olmaz

canm bende öylym ve yemeğimi yer yemez uyuyrm şimdi uyandm mesela birazdn tekrar uyurm bende cok fena uyku yapyr cnm
:) ohhh yarasın canım yarasın uyu!ben de uykum geldikçe uyuyorum hiç düşünmeden 2-3 ay sonra her istediğimde uyuyamayacağımı düşünüyorum şimdiden acısını çıkarayım diyorum ama tabi işteyken zor oluyo

Cok gecmis olsun canim enfeksiyonmus buna sukur diyelim ama dedigin gibi dogumhane psikolojisi cok baska Rabbim zamaninda orda olmayi nasip etsin ins

kasmamaya çalşcm cnm inş acımdn atlatrz onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…