2015 Temmuz Anneleri

Acildeyim suan kizlar kan idrar tahlili verdim sonuclar da enfeksiyon ckti ilac yazdi doktor cok sukur evime gdiyorum smdi hepinize tesekkurler ilginiz icin
cnm enfksyn genelmzde oldu ilacını ihmal etme birde bol su iç sık sık lavobaya git hemen gecer inş

Aynen bende de fena uyku yapıyor sabah namazından sonra uyuyamıyorum sonra okul ders derken yoruluyor insan merdivenleri bile yavaş yavaş çıkıyorum artık nefesim daralıyor hızlı çıkınca Çorapları giyerken Öne değilde bacağımın üstüne atarak giyiyorum birde namaz kılarken zorlanmaya başladım oturarak kılayım dedim o da içime sinmiyor

bilmiyorum ki canım tansiyonum hep aynı 11-7 10-7 fln çıkıyo evde de bakıyorum omron M2 koldan ölçerle bakıyorum sürekli
Canim miyiştik biz bu son 3 aya girince bildigin carpildik :) tansiyondan degil bnce gecen acile gittim tansiyonum 8 e 5 hayret ettim hic oyle hissetmiyordum gripten diye dusundum,calismak yoruyor seni ben evde bile yoruluyorum bazen Allah sana yardim etsin!

aynen cnm yarasm hepimze :) bende işteyken uyuymyrm ama evde olsm bir güzel uyurm diorm :)) değerlndrlm çok ararız bu günlerımızı

Evet okulda ben de oturduğum yerden zor kalkmaya başladım :) ağırlaşmaya başladık galiba.Benim öğrenciler küçük 5 yaşındalar geçen biri soruyo bebek doğdu mu öğretmenim diye ben de karnımı tuttum sence doğmuşa benziyo mu diye gğldüm hayır diyolar :) namazda secdeden kalkıp oturup tekrar secdeye giderken kendimi hacıyatmaz gibi hissediyorum ben de zorlanmaya başladım ama dr.a sroduğumda bi sorun olmaz demişti aynen devam ediyorum şimdilik ilerleyen zamanlarda nolur bilmem ama ablam hamileliğin son aylarında temsili secde yaparken görmüştüm belki bebeğin durumuna göre bilmiyorum

cnm bende çorap giyerken ayakkabı giyerkn cok zorlnrm orurarak ve ayağımı yana cekerek yapyrm anck ama tırnak kesmek cok zorrrr dahada ilerledkçe ne yapcm diorm

kızlar bu da benim paşanın odasından bi görünüş,yatak örtüsü yapılıyor henüz gelmedi...gardrobunu yerıne göre yaptırdık,tam bitsin bütün odayı yollucam...

Bayildimm !!! Bebisle fotosunu gormek nasip etsin rabbim
50 tl mi, yardm etmedi gozukmemek icin sus payi resmen. Benim kv de bi cop almadi. Annem dunyayi serdi suan. Bosverdim ben. Takma canim, esin yardim ediyosa no problem :) sana nasillarsa sende oyle davran.

Kızlar bugün gittim dermatoloğa.Sonuç tahmin ettiğimiz gibi alerjikmiş ama baya kötü olmuş dr muhtemelen bebe yağına ya da lierac a karşı olmuş dedi. Çünkü içerden yenilen bişeye karşı değil temas alerjisine benziomuş. Kullanabileceğim şeyler kısıtlı olduğu için kortizonsuz 2 krem verdi. Geçene kadar kullan dedi.aslında bu dönemde hiç kullanmak istemiyorm ama kaşıntıdan da duramıyorum.çatlak kremini kesip onlara başlıycam artık. Umarım hemen geçer. Buna şükür daha kötü bişey de olabilirdi. Hatta ben ilk kırmızılıklar oldu deyince dr umarım zona değildir dedi. Bkınca da ohh değilmiş dedi ben de rahatladım :))
Bu arada benim kız pek dengesiz . Bugün akşama kadar baya sakindi normalde kıpır kıpır olur. Ben de acaba büyüdüğü için rahat edemio mu derken şimdi içerde alıp veremediği bişey varbi sağa bi sola oynayıp duruyor. Eee haliyle ben de bi dengesizİm bi hareket yok diyorum bi çok hareket etti neden diyorum. Hayırlısıyla bi doğursak artıkk ama zamanında :)))

geçmiş olsun canım.Lierac maya arkadaşımıza da alerji yapmış önceden belki o yapmıştır canım sana da

Cnm gecms olsn kotu bisey yokms neyseki ilaclarla gecer ins. Ben hic bisey kullanmdm hicte catlamdm sukur :)

geçmiş olsun canım.Lierac maya arkadaşımıza da alerji yapmış önceden belki o yapmıştır canım sana da

Saol canım evet ya lierac ya bebe yağı ikisinden biri alerji yaptı. Aslında son zamanlarda bebe yağını sık kullanmaya başlamıştım. Bana sanki o yaptı gibi geliyor.çünkü lierac ı 3. Aydan beri kullanıyorum. Ama hamilelikte vücudumuz o kadar dengesiz ki. Belki bu zamana kadar alerjii yapmayan şey şimdi yapmış olabilir :)) artık herşey mümkün,imkansız diye bişey yok

Cnm gecms olsn kotu bisey yokms neyseki ilaclarla gecer ins. Ben hic bisey kullanmdm hicte catlamdm sukur :)

Teşekkür ederim canım . gittiğim dermatolog sen lierac falan neden kullanıosun ki zaten çatlıcaksan çatlarsın dedi en fazla %10 etkiler çatlamamanı,kullanmana gerek yok dedi bana da. Ama maşallah sana ,bana sanki bu zamana kadar kullanmasam çatır çatır çatlarmışım gibi gelio. Annem baya çatlamış , genetiğe bağlı olduğu için ben de düzenli krem kullanmaya çalışıodum ama artık kullanmıycam .Saldım gitti valla bebişlerimizden ve sağlığımızdan önemli değil :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…