- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.861
sağol cnm demekki benmbu kontrlde bakmyck ozmn ama ızın işini knşc demş eşime artk bırdahakı kontrolde yapar belkı catı muayenesını eşime diorm elıyle parmğyle yapyrmş rahatsz oldu bende utanrm ama ne yapalm artık mecbrzevet canım elle muyayenede belli oluyor ama doktor zaten şüphelenirse çatı muayenesi yapar
canım beni kızımda 38 haftalıkken muayene etti zaten o zamanda doğum başladı dedi nst de sancı çoğalınca bakıyorlar zamanı gelince
maşallah size canım zaten babalara sana benziyor de yeter ama ne tuhaftırkı bende oğluşu babasına benzettim onunda çok hoşuna gidiyor bu durum..
çok güzel canım babymall da indirim vardı beşiklerde orayada bi bak derim belki istediğin model indirimdedir orada
cnm inş bişey yoktr haber et bizede merak ederm seni3saat olmus arada hafifleyip siddetleniyo attanda inceden sancilaniyorum esimi bekliyorum 10 dkkaya gelcek gtcem kzlar nolur kotu bise olmasn dua edin
Rahimde aciklik var demisti doktor 1 aydir rapor kullaniyordum. Erken dogum riskine karsi sabah aksam progestan vermisti. Uyku yapiyor diye sadece aksamlari icmeye basladim
canım sen hastanede mi yatıyodun yanlış hatırlamıyorsam?nasıl oldun?Anladım canım çok dikkat et kendine. Muhtemelen kasılmaların için magnezyumda verir
canım sen hastanede mi yatıyodun yanlış hatırlamıyorsam?nasıl oldun?
Aman ihmal etmeyin önemli değildir inşallah3saat olmus arada hafifleyip siddetleniyo attanda inceden sancilaniyorum esimi bekliyorum 10 dkkaya gelcek gtcem kzlar nolur kotu bise olmasn dua edin
Dualarımız seninle.Rabbim yardımcınız olsun.Ben bu gebeliğim boyunca 2kez yattım hastanede anlıyorum seni zor ama herhangi bi durumda güvenli bir yerde olmak rahatlatıcı.Sen rahat ol rahim boyu normale döner inşallah en kısa zaamnda orda kontrol ediyolardır zaten sık sıkEvet canım iyiyim şimdilik çok şükür bebeğimde iyi. Bakalım bekliyoruz şuanda devamlı yatıyorum. Dua edin bana canım
canm yorgnlktndr az uznp dinlensene gecer inş.Kizlar ya ayakta cokmu kaldim nedir sag tarafim kasigima igne batiyo sanki uzndim ama belimde agriyo esim gitti samsuna annm varda bisey yoktr insallh ya.kac kere okulda indim ciktim bugun ondn.mi oldu bilmiom bebekte bugun pek sakin.
canm rahım için bişey takcklr demştn taktılr mı nasl olduEvet canım iyiyim şimdilik çok şükür bebeğimde iyi. Bakalım bekliyoruz şuanda devamlı yatıyorum. Dua edin bana canım
Dualarımız seninle.Rabbim yardımcınız olsun.Ben bu gebeliğim boyunca 2kez yattım hastanede anlıyorum seni zor ama herhangi bi durumda güvenli bir yerde olmak rahatlatıcı.Sen rahat ol rahim boyu normale döner inşallah en kısa zaamnda orda kontrol ediyolardır zaten sık sık
canm rahım için bişey takcklr demştn taktılr mı nasl oldu
Bence tansiyonun düsüyor senin. Son haftalar aynen ilk aylar gibi yorgunluk uyku yaparmisKızlar bu 3. trimester böyle mi geçecek acaba? Okulda öğleden sonraları şaftım kayıyo resmen.Bi halsizlik uyku hali bi de nası anlatssam tam baş dönmesi de değil de rüyadamıyım?hayaldemi?gerçek mi herşey? bi tuhaf oluyo kafam!Çok ta yorulmuyorum okulda bugün 2 stajerimm vardı lise öğrencileri onlar götürdü sınıfı yorulduğumda oturrabilildim çok rahat ama neden böyle oluyor ki? Sürekli böyleyim 1-2 haftadır gelince kafamı hemen yastığa koymak istiyorum.Siz de böyle misiniz?
Gecmis olsun canim. Yeni okudum hastanede yattigini. Sorun neydiKültür testim temiz çıkarsa takılıcak canım sonuc bugüne yetişmediği için yarını bekliyoruz
Valla ya dalga geçer gibi 50 TL :)Uzme canim kendini. Siz kendi ayaklariniz uzerinde durun kimseden bisey beklemeyin zaten. Artik sizin kendi cekirdek aileniz var sen kocan ve cocugun. Hey Allahim sanki 50 tl ile ne alacaksan????
Bende gecen aynısını eşime dedim.benim bu durumum bir kaç ay sonra gecıcek ama Allah sıralı yaslanma ölüm verirse o bana muhtaç olucak diye.cnm eşin bak ona en güzel cvbı verckmş senın bişey demene bile gerek kalmyck eşin yanında ya boşver cnm kv ne hali varsa görsn senın bu durumn gecıcı cnm doğrdgnda sağlklı olcksn ama düşünmyr ki kendı yaşlanck ozmn senın elıne muhtc olck yazıktr ya
Gecmis olsun canim. Yeni okudum hastanede yattigini. Sorun neydi
Sağol canım.Aynen daha bir ağır oluyor 2. ciler çok şükür sona doğru yaklaştık az kaldı.Hadi hayirli olsun canim masallah bebisine. Doktor dogru soylemis ikinci hamilelikte insan cook onceden agirlasiveriyor benim kizimla bu hamilelik tamamen farkli.
Canım bişey yoktur inşaallah iyi haberlerini bekliyoruz.3saat olmus arada hafifleyip siddetleniyo attanda inceden sancilaniyorum esimi bekliyorum 10 dkkaya gelcek gtcem kzlar nolur kotu bise olmasn dua edin
sağol canım.Canm masallah oglusuna :)
evet çatı muaynesine hazırlıklı gitmek gerektamm cnm ozmn eşim almş randevuyuda bende caba dedm soylemdıyse eşime nhazrlklı gideym die :)
aynen canım eliyle muayne ediyor biraz gıcık ama mecbur yapılacak:))Sana tavsiyem kasma kendini canın acımasın.sağol cnm demekki benmbu kontrlde bakmyck ozmn ama ızın işini knşc demş eşime artk bırdahakı kontrolde yapar belkı catı muayenesını eşime diorm elıyle parmğyle yapyrmş rahatsz oldu bende utanrm ama ne yapalm artık mecbrz
Canım bişey yoktur inşaallah benim de bugün öyle iğne batması ağrım ve bel ağrım vardı dr gittim bişey yok normalmiş.Ağırlaşıyoruz ondan bu ağrılarKizlar ya ayakta cokmu kaldim nedir sag tarafim kasigima igne batiyo sanki uzndim ama belimde agriyo esim gitti samsuna annm varda bisey yoktr insallh ya.kac kere okulda indim ciktim bugun ondn.mi oldu bilmiom bebekte bugun pek sakin.
söylediğin iyi oldu sağol canım bakayımçok güzel canım babymall da indirim vardı beşiklerde orayada bi bak derim belki istediğin model indirimdedir orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?