2015 Temmuz Anneleri

sağol cnm demekki benmbu kontrlde bakmyck ozmn ama ızın işini knşc demş eşime artk bırdahakı kontrolde yapar belkı catı muayenesını eşime diorm elıyle parmğyle yapyrmş rahatsz oldu bende utanrm ama ne yapalm artık mecbrz

Rahimde aciklik var demisti doktor 1 aydir rapor kullaniyordum. Erken dogum riskine karsi sabah aksam progestan vermisti. Uyku yapiyor diye sadece aksamlari icmeye basladim

Anladım canım çok dikkat et kendine. Muhtemelen kasılmaların için magnezyumda verir

Kizlar ya ayakta cokmu kaldim nedir sag tarafim kasigima igne batiyo sanki uzndim ama belimde agriyo esim gitti samsuna annm varda bisey yoktr insallh ya.kac kere okulda indim ciktim bugun ondn.mi oldu bilmiom bebekte bugun pek sakin.

Evet canım iyiyim şimdilik çok şükür bebeğimde iyi. Bakalım bekliyoruz şuanda devamlı yatıyorum. Dua edin bana canım
Dualarımız seninle.Rabbim yardımcınız olsun.Ben bu gebeliğim boyunca 2kez yattım hastanede anlıyorum seni zor ama herhangi bi durumda güvenli bir yerde olmak rahatlatıcı.Sen rahat ol rahim boyu normale döner inşallah en kısa zaamnda orda kontrol ediyolardır zaten sık sık

Kizlar ya ayakta cokmu kaldim nedir sag tarafim kasigima igne batiyo sanki uzndim ama belimde agriyo esim gitti samsuna annm varda bisey yoktr insallh ya.kac kere okulda indim ciktim bugun ondn.mi oldu bilmiom bebekte bugun pek sakin.
canm yorgnlktndr az uznp dinlensene gecer inş.

Kızlar bu 3. trimester böyle mi geçecek acaba? Okulda öğleden sonraları şaftım kayıyo resmen.Bi halsizlik uyku hali bi de nası anlatssam tam baş dönmesi de değil de rüyadamıyım?hayaldemi?gerçek mi herşey? bi tuhaf oluyo kafam!Çok ta yorulmuyorum okulda bugün 2 stajerimm vardı lise öğrencileri onlar götürdü sınıfı yorulduğumda oturrabilildim çok rahat ama neden böyle oluyor ki? Sürekli böyleyim 1-2 haftadır gelince kafamı hemen yastığa koymak istiyorum.Siz de böyle misiniz?

Evet canım gerçekten çok zor. Doktor ümitli konustu serumlar ilaçlar derken rahim kendini toplayıp uzaman yapabilir dedi. Yarında bir aparat takılıcak inşallah sonra daha da rahatlıcam :) hep böyle gülümsemeye çalısıyorum :)

Bence tansiyonun düsüyor senin. Son haftalar aynen ilk aylar gibi yorgunluk uyku yaparmis

Bende gecen aynısını eşime dedim.benim bu durumum bir kaç ay sonra gecıcek ama Allah sıralı yaslanma ölüm verirse o bana muhtaç olucak diye.

Hadi hayirli olsun canim masallah bebisine. Doktor dogru soylemis ikinci hamilelikte insan cook onceden agirlasiveriyor benim kizimla bu hamilelik tamamen farkli.
Sağol canım.Aynen daha bir ağır oluyor 2. ciler çok şükür sona doğru yaklaştık az kaldı.

3saat olmus arada hafifleyip siddetleniyo attanda inceden sancilaniyorum esimi bekliyorum 10 dkkaya gelcek gtcem kzlar nolur kotu bise olmasn dua edin
Canım bişey yoktur inşaallah iyi haberlerini bekliyoruz.

Canm masallah oglusuna :)
sağol canım.

tamm cnm ozmn eşim almş randevuyuda bende caba dedm soylemdıyse eşime nhazrlklı gideym die :)
evet çatı muaynesine hazırlıklı gitmek gerek

aynen canım eliyle muayne ediyor biraz gıcık ama mecbur yapılacak:))Sana tavsiyem kasma kendini canın acımasın.

Canım bişey yoktur inşaallah benim de bugün öyle iğne batması ağrım ve bel ağrım vardı dr gittim bişey yok normalmiş.Ağırlaşıyoruz ondan bu ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…