2015 Temmuz Anneleri

benim çok moralim bozuk bi arkadaaşım var saolsun ondan başka bana destek olan yok alıyorum acele ediyosun diyolar ilk çocugum değil ama ilkinde bi çok şeyi yapamadım şimdi herşeyi en iyi yapıcaam
Ay canim
Sen ne bakiyorsun millete alsan laf ederler almadan laf ederler. Sen guzel canin nasil istiyorsa oyle davran istedigini al! Uzuldugun seye bak yahu:)

Uzme canim kendini. Siz kendi ayaklariniz uzerinde durun kimseden bisey beklemeyin zaten. Artik sizin kendi cekirdek aileniz var sen kocan ve cocugun. Hey Allahim sanki 50 tl ile ne alacaksan????

Hadi hayirli olsun canim masallah bebisine. Doktor dogru soylemis ikinci hamilelikte insan cook onceden agirlasiveriyor benim kizimla bu hamilelik tamamen farkli.

Kizlar adet agrisi gibi agrim var bikac saattir az disari cikip hava almistim ablamla eve gelince agrim basladi gecmiyoda ayakta duramiyorum napsam acilemi gtsem yaa korkuyorum

Kizlar sizin de bebisleriniz karninizda sertlesiyor mu. Tas gibi oluyor bazen ve son zamanlarda bu siklasti. Pzt randevum var. Merak ettim bu siklik normal mi degil mi

Kizlar sizin de bebisleriniz karninizda sertlesiyor mu. Tas gibi oluyor bazen ve son zamanlarda bu siklasti. Pzt randevum var. Merak ettim bu siklik normal mi degil mi
canım normal olmayabilir burada bi arkadaşımız sancı olduğunu yazmıştı bu belirtinin yani bi tarafa toplanır gibi sertleşiyorsa allah korusun sancı olabilir

Canm masallah oglusuna :)

3saat olmus arada hafifleyip siddetleniyo attanda inceden sancilaniyorum esimi bekliyorum 10 dkkaya gelcek gtcem kzlar nolur kotu bise olmasn dua edin

hayırlı haberlerle gel inşallah canım..geçmediyse zaten muhakkak görün iyi yapıosun hemen gitmekle

cnm eşin bak ona en güzel cvbı verckmş senın bişey demene bile gerek kalmyck eşin yanında ya boşver cnm kv ne hali varsa görsn senın bu durumn gecıcı cnm doğrdgnda sağlklı olcksn ama düşünmyr ki kendı yaşlanck ozmn senın elıne muhtc olck yazıktr ya

3saat olmus arada hafifleyip siddetleniyo attanda inceden sancilaniyorum esimi bekliyorum 10 dkkaya gelcek gtcem kzlar nolur kotu bise olmasn dua edin

Ah canım sakın korkma hayırlı haberlerle gel. Rahim büyüdüğü içindir o ağrı inşallah. Bizede haber ver mutlaka

tamm cnm ozmn eşim almş randevuyuda bende caba dedm soylemdıyse eşime nhazrlklı gideym die :)

Canım yalancı kasılmalar da olabilir onlar. Doktoruna bir danış bence. Ben o kasılmalra karsı vajinal tablet olarak magnezyum kullanıyorum. Günde 5 kereden fazla olursa sıkıntıymış. Benim kasılmalarım magnezyumu kullndığımdan beri günde bir yada iki kez oluyor artık çok şükür

canm bana fiyatı uygun geldi bunu almk istyrm ama nette bakıpta nasl alnr bılmyrm denemden ibcelenedn iyicd

Rahimde aciklik var demisti doktor 1 aydir rapor kullaniyordum. Erken dogum riskine karsi sabah aksam progestan vermisti. Uyku yapiyor diye sadece aksamlari icmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…