- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.841
Ay canimbenim çok moralim bozuk bi arkadaaşım var saolsun ondan başka bana destek olan yok alıyorum acele ediyosun diyolar ilk çocugum değil ama ilkinde bi çok şeyi yapamadım şimdi herşeyi en iyi yapıcaam
Hahahahahaa koptum:) evet boyle olabiliriz :)Eki Görüntüle 1506580 kızlar doğum zamanı böyle olur muyuz ki
Uzme canim kendini. Siz kendi ayaklariniz uzerinde durun kimseden bisey beklemeyin zaten. Artik sizin kendi cekirdek aileniz var sen kocan ve cocugun. Hey Allahim sanki 50 tl ile ne alacaksan????Kızlar hıç iş güç yapamıyorum.hamılelıgımde 2 kere kahverengi kanamam geldiği için iş yapmam yasak.evi supuremıyorum esım supuruyor.halıları koltukları silmek istiyorum.ama yapamıyorum.ağır yogrunluk var ve doktorum her gittiğimde tembıhlıyor.aile binasında yaşıyorum.butün aile burada kv den yüzüne karsı yardım istememe ragmen yapamam yorulurum dedi.kv koca koca patıkler örüyor.bebeğe orermısın dediğimde annen örüyor ya demesin mı? Ama eşimin yanında sanki bebegı çok düşünüyor gibi davranıyor.gecen bize size 50 TL vereyim bebeğe bırseyler alın dedi eşimin yanında.esım sen al anne dedi.insanlar ne kadar kotu.esım isten geliyor Allah bin kez razı olsun direk ise giriyor.ama kv çok kotu.
Hadi hayirli olsun canim masallah bebisine. Doktor dogru soylemis ikinci hamilelikte insan cook onceden agirlasiveriyor benim kizimla bu hamilelik tamamen farkli.Merhaba arkadaşlar doktora gittim bugün çok şükür her şey yolunda.Ben son bir ay hiç kilo almamışım dr un çok hoşuna gitti:))Oğlum güzel kilo almış geçen ay 817 gr dı.Şimdi 1 kilo 517 gr olmuşPlasentam epey yukarı çıkmış kanaman olmaz artık dedi.Çok keyifliydi oğlum dr çok sevdi.Allahıma şükürler olsun.Kasık ve bel ağrılarımın olduğunu söyledim normalmiş bu ayda.İkinci hamilelik daha ağır olur dedi.Babasının oğlu olacak çok benziyor dedi eşim bir mutlu bir mutlu:)))
İşte tombiş oğlum
canım geçmiyorsa git acile bi baktır için rahatlasın haebr vermeyi unutma sakınKizlar adet agrisi gibi agrim var bikac saattir az disari cikip hava almistim ablamla eve gelince agrim basladi gecmiyoda ayakta duramiyorum napsam acilemi gtsem yaa korkuyorum
canım normal olmayabilir burada bi arkadaşımız sancı olduğunu yazmıştı bu belirtinin yani bi tarafa toplanır gibi sertleşiyorsa allah korusun sancı olabilirKizlar sizin de bebisleriniz karninizda sertlesiyor mu. Tas gibi oluyor bazen ve son zamanlarda bu siklasti. Pzt randevum var. Merak ettim bu siklik normal mi degil mi
Allah korusun canim. Sertlesiyor 1 dk sonra dagiliyor ama sanci agri olmuyor.canım normal olmayabilir burada bi arkadaşımız sancı olduğunu yazmıştı bu belirtinin yani bi tarafa toplanır gibi sertleşiyorsa allah korusun sancı olabilir
3saat olmus arada hafifleyip siddetleniyo attanda inceden sancilaniyorum esimi bekliyorum 10 dkkaya gelcek gtcem kzlar nolur kotu bise olmasn dua edincanım geçmiyorsa git acile bi baktır için rahatlasın haebr vermeyi unutma sakın
Kizlar sizin de bebisleriniz karninizda sertlesiyor mu. Tas gibi oluyor bazen ve son zamanlarda bu siklasti. Pzt randevum var. Merak ettim bu siklik normal mi degil mi
Canm masallah oglusuna :)Merhaba arkadaşlar doktora gittim bugün çok şükür her şey yolunda.Ben son bir ay hiç kilo almamışım dr un çok hoşuna gitti:))Oğlum güzel kilo almış geçen ay 817 gr dı.Şimdi 1 kilo 517 gr olmuşPlasentam epey yukarı çıkmış kanaman olmaz artık dedi.Çok keyifliydi oğlum dr çok sevdi.Allahıma şükürler olsun.Kasık ve bel ağrılarımın olduğunu söyledim normalmiş bu ayda.İkinci hamilelik daha ağır olur dedi.Babasının oğlu olacak çok benziyor dedi eşim bir mutlu bir mutlu:)))
İşte tombiş oğlum
3saat olmus arada hafifleyip siddetleniyo attanda inceden sancilaniyorum esimi bekliyorum 10 dkkaya gelcek gtcem kzlar nolur kotu bise olmasn dua edin
cnm eşin bak ona en güzel cvbı verckmş senın bişey demene bile gerek kalmyck eşin yanında ya boşver cnm kv ne hali varsa görsn senın bu durumn gecıcı cnm doğrdgnda sağlklı olcksn ama düşünmyr ki kendı yaşlanck ozmn senın elıne muhtc olck yazıktr yaÇocuk dogunca yıkarım falan diyor.çocuk dogunca yıkatmıcam ona sen yorulursun anne dıcem.ondan faydada istemiyorum.doğumdan sonra akrabalarına ayıp olmasın diye gelir hanı onlar onu kınamasın diye.ama esım diyor gelen akrabaların yanında anneme dıcem anne sen hamıleyken gelmedın hayırdır diye.kv el iyisi sevgılıyken biz eşimle öyle ıyidıkı.evlendikten sonra gerçek yüzünü gösterdi.
bebek arabası599 olan ne
3saat olmus arada hafifleyip siddetleniyo attanda inceden sancilaniyorum esimi bekliyorum 10 dkkaya gelcek gtcem kzlar nolur kotu bise olmasn dua edin
tamm cnm ozmn eşim almş randevuyuda bende caba dedm soylemdıyse eşime nhazrlklı gideym die :)Güne bomba gibi başlamışsın ne güzel:)Eşinin gelmesi evdeki havayı değiştirmiş Allah daim etsin mutluluğunuzu.Masaj iyi gelirse ne güzek olur sen de bebeğinde rahatlar.Doğuma az kaldı hızlı akıyor zaman eksiklerimizi tamamlayalım.Biz de sizi öptük:)
İyi haberlerle dönmene sevindim.Bebeğin gelişiminin önden gitmesi doğum süresini etkilemiyor için rahat olsun maşallah kilosu yeriinde.
Canım benim kızımda 36. haftada yapmıştı çatı muaynesini.
Kizlar sizin de bebisleriniz karninizda sertlesiyor mu. Tas gibi oluyor bazen ve son zamanlarda bu siklasti. Pzt randevum var. Merak ettim bu siklik normal mi degil mi
canm bana fiyatı uygun geldi bunu almk istyrm ama nette bakıpta nasl alnr bılmyrm denemden ibcelenedn iyicdevet canım inşallah vakti zamanında gelir minik bebiş.. benim bebişimde 1 hafta geriden gidiyordu geç döllenme nedeniyle hatta benim son adet tarihim 8 ekmdi 15 ekim olarak hesapladı doktor geçen seferki kontrolümde 3 gün önden gittiğini söyledi doktor.. hayırlısıyşa sağlıkla 38 haftayı görsünlerde gelsinler bebişler
hmm iyi fiyatı sanırım böyle üçlü olanlar pahalı oluyor 1.000 tl nin üstünde oluyor fiyatları
Rahimde aciklik var demisti doktor 1 aydir rapor kullaniyordum. Erken dogum riskine karsi sabah aksam progestan vermisti. Uyku yapiyor diye sadece aksamlari icmeye basladimCanım yalancı kasılmalar da olabilir onlar. Doktoruna bir danış bence. Ben o kasılmalra karsı vajinal tablet olarak magnezyum kullanıyorum. Günde 5 kereden fazla olursa sıkıntıymış. Benim kasılmalarım magnezyumu kullndığımdan beri günde bir yada iki kez oluyor artık çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?