- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.941
günaydın kızlar şeker yüklemrsi sonucunda bebeğinin hareketleri azalan vsr mı
ya o gün hareketliydi epey sonra yavaşladı biraz. korktum bendecanım hatırlamıyorum ama sanki şekerli su içince daha hareketleniyorlar ,, eğer hareketi yavaşladıysada öyle denk gelmiştir
hayırlısı olsun canımbiz oğluşumla ciğer geliştirici iğnemizin ikinci dozunu olmaya gidiyoruzz :) Allaha emanet olun
inşallah öyle bişeydirCanım ben forumlarda okumuştum. Yükşemeden sonra genellikle bi durgunluk oluomuş bebişlerde :))
insan korkuyo ya işte ne bileyimBenm birkac gundr az cnm ama seker yuklmsndn mi kaynaklndi bilmyrm
Cnm çok geçmiş olsun.ama 2 canlısın acta kalamazsın.bence bir diyetisyen ile görüş.aç kalmadan nasıl şekeri dengelersın yardımcı olsun sana.kızlar kahvaltıda yarım simit yedim şekeri deniyim diye tokluk şekerim 184 çıktıtamamen aç kalacağım demeki
Kesinlikle canim bir mucize cok sukur ki biz bu mucizeyi tadacak adaylardaniz Rabbim sonunu da gostersin insallahAyy ne guzel bisey ya anne olmk 9 ay karninda sonra birden kucagnda ya inanasi gelmyr insanin benden bir hayat icimde bir canli rabbimin cok buyuk bir mucizesi ya .
BEn yuklemeyi yaptirmadim hareketleri de normal hasta olmama ragmen oksurmekten yawrum cok rahatsiz oluyor birakmiyorum ki uyusun surekli uyanikya o gün hareketliydi epey sonra yavaşladı biraz. korktum bende
Gnydn cnmGünaydın kızlar
Amin canm.ins.Kesinlikle canim bir mucize cok sukur ki biz bu mucizeyi tadacak adaylardaniz Rabbim sonunu da gostersin insallah
Canm uzme kendini o uyck zamn bulyrdr kendine endislenmeBEn yuklemeyi yaptirmadim hareketleri de normal hasta olmama ragmen oksurmekten yawrum cok rahatsiz oluyor birakmiyorum ki uyusun surekli uyanik
canım diyetisyenin listesine göre yaptım zaten kahvaltımı bu haliyle çıktıCnm çok geçmiş olsun.ama 2 canlısın acta kalamazsın.bence bir diyetisyen ile görüş.aç kalmadan nasıl şekeri dengelersın yardımcı olsun sana.
Bir telefon aç.ne dıcek acaba?canım diyetisyenin listesine göre yaptım zaten kahvaltımı bu haliyle çıktı
haftasonu ya üniversite hastanesinde diyetisyen ulaşamam kiBir telefon aç.ne dıcek acaba?
Saol canim cok sukur korktugum olmadi ama o dogumhaneye gorunce şöle bi doguma gtti aklm korku basti beni nyseki bise ckmadi evimdeyim yatp dinlenicem hepinize iyi geceler allaha emanet olun
iyikide gittin canım bununla geçmiş olsun.. ne olursa olsun tedbiri elden birakmamak gerekiyor artık son aylarımızAmincanm benim saolasn icimde kalmadi gttim rahatladm hemsirelerde iyi yaprn gelmekle dediler
inşallah canım.kasmamaya çalşcm cnm inş acımdn atlatrz onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?