2015 Temmuz Anneleri

inşallah güzel çıkar sonuçların canım

Sanada hayrli gunler canm ins. Bisey cikmaz haber ver bizede. Bende pazara cikcm.annemle :) biraz yiruys olsn hem taze biseyler alym :)

Gunaydin guzel anneler :) nbrsnz ?

İyiyiz canım. Ablama geldim birazdan kuzene geçicez. Gençler aramızda akraba günü yapıyoruz :) senden naber

biz oğluşumla ciğer geliştirici iğnemizin ikinci dozunu olmaya gidiyoruzz :) Allaha emanet olun

Hadi hayırlı olsun. Sende Allaha emanet ol

Uykuya doyamaz olduk :) inşallah sonuçlar güzel çıkar. genelde önceden tatlıyla arası olmayan kişilerde şeker çıkmadı. Beslenme en önemli şey şekerde

inşallah güzel çıkar sonuçların canım
amin inşallah canım düşük çıkar gibi bi his var içimde inşallah yanılmıyorumdur hayırlsı.
Sanada hayrli gunler canm ins. Bisey cikmaz haber ver bizede. Bende pazara cikcm.annemle :) biraz yiruys olsn hem taze biseyler alym :)
sağol canım inşallah haber ederim.. oh hemde güzel hava almış lursun bol bol taze sebzeler meyveler alırsın kolay gele size :)
hiç sorma canım durmadan uyku basıyor ınan kan vermeyi beklerken bile eşime diyorumki aslında 3 saatlik yüklemede bi oda vermeleri gerekiyor en azından uyurdum :)) daha rahat olurdum.. hayırlsıı bakalım ben ortada derece şekerli şeyleri severim ama çok abartılı değil ondna açlıkta tokluta geçen hafta sınırın bıraz üzerinde çıktı

Selam anneler ugramayali bayaa oldu.. tansiyon olcumu yapiyormusunuz?bnm buyuk 8-9 kucuk 4-5 .. hep boyke ilerliyo ama bayginlik fln yok kalple ilgili bi sorun yoktur ins. Haftaya randevum birde genital bolgem cok agriyo curuk gbi catilarimizmi genisliyo acaba... ayaklarida asagida duruyo sanirim her tekmede wc deyim

Ohh cnm ne guzel yapmssnz gez tabi calsmktn bunaldn zaten :) bende pazardn geldm cnm simdi cok yorgn dustm uzandm biraz

Canm havami aldm ama coknyorldm biseyde tasimadm annem tasidi sagolsn ama sanrm artk kendimi tasiyamyrm bu nasl yorgnlktr boyle

Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Temizlik günümüz bugün. Nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum ama. Yoruldum hatta. Daha dinç olmayı isterdim.

güzel sonuçlar alırsın inşallah canım

düşük tansiyon daha iyi diyorlar her zaman ama yinede doktoruna danış cnm ..

günaydın kızlar şeker yüklemrsi sonucunda bebeğinin hareketleri azalan vsr mı
Alakasi
Oldugunu sanmiyorum canim. Hepimizin bebeklerinin hareketleri degisti artik cunku buyudukce yer kalmiyor. Iyice buyuyunce hele sonlarda oyle tekme filan gibi olmayacak. Elini kafasini ittirecek disari dogru.

Cikmaz canim
Insallah ama
Ciksa da bakarsin catesine yediklerine dikkat edersin okur biter. Surada ne kaldi zaten dimi:)

Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Temizlik günümüz bugün. Nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum ama. Yoruldum hatta. Daha dinç olmayı isterdim.
3. Trimester boyle biraz canim ama az kaldi zaten. sonra yorgunluk 5 kat:):) yinede bu gunlere sukur demek lazim:) hic olmazsa baska cocuk yok
simdi. oldugu kadar yaparsin ikincilerde o
Lukste yok
Yorgun bile olamiyorsun hakkin yok. Simdi bol
Bol
Bu gunlerim tadini cikarin canlaaaaar:):)

Canm havami aldm ama coknyorldm biseyde tasimadm annem tasidi sagolsn ama sanrm artk kendimi tasiyamyrm bu nasl yorgnlktr boyle
dinlen canım sanırım bu son aylarımız yorgunlukla geçecek bende az bişey yapsam hemen yoruluyorum kızımda hiç böyle olmamıştım bu hamileliğim bıraz farklı ilerliyor..
güzel sonuçlar alırsın inşallah canım
sağol canım
Cikmaz canim
Insallah ama
Ciksa da bakarsin catesine yediklerine dikkat edersin okur biter. Surada ne kaldi zaten dimi:)
aynen canım dikkat ederim hayırlsıısyla sağlıkla gelsinde bebişler..

kızlar doktora sonuçları pazartesi göstericem.. ama kız kardeşime sordum o normal çıkmış değerlerin dedi içim rahatladı bakalım bızım doktor pazartesi ne dicek

Kizlar gunaydin herkese bizde simdi kalktik hizlica kahvalti hazirlayacagim sonra bir sogumgunune gidecegiz oradan 23 nisan kutlamasi varmis ona kosacagiz, oradan pazara gidecegim dolap bosaldi gene, sonra yemek yapacagim sonra mobilyaciya gidecegiz ve baska bir bebek magazasina, oradan eve gelecegiz zaten kizin yemek banyo yatma zamani gelmis olacak ondan sonra bende uyuyakalirim zaten galiba. Oy yok hemen uyuyamam, bodrum kat karisti iyice orayi duzenleyecegiz:) bizim planlar boyle:) bende de yorgunluk basladi ama yorulmaya da zaman kalmiyor ki bizde:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…