- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.961
inşallah güzel çıkar sonuçların canımhayırlı günler tatliş anneler nasılsınız biz şeker yüklemesinden gelik sonuçları almadık daha çok bitkin bi haldeyim bişeyler yiyip bıraz uyumak istiyorum tabi uyuyabilirsem sonuçlarda çıkmış olur o zamana kadar hayırlsıı bakalım..
Sanada hayrli gunler canm ins. Bisey cikmaz haber ver bizede. Bende pazara cikcm.annemle :) biraz yiruys olsn hem taze biseyler alym :)hayırlı günler tatliş anneler nasılsınız biz şeker yüklemesinden gelik sonuçları almadık daha çok bitkin bi haldeyim bişeyler yiyip bıraz uyumak istiyorum tabi uyuyabilirsem sonuçlarda çıkmış olur o zamana kadar hayırlsıı bakalım..
Gunaydin guzel anneler :) nbrsnz ?
biz oğluşumla ciğer geliştirici iğnemizin ikinci dozunu olmaya gidiyoruzz :) Allaha emanet olun
hayırlı günler tatliş anneler nasılsınız biz şeker yüklemesinden gelik sonuçları almadık daha çok bitkin bi haldeyim bişeyler yiyip bıraz uyumak istiyorum tabi uyuyabilirsem sonuçlarda çıkmış olur o zamana kadar hayırlsıı bakalım..
amin inşallah canım düşük çıkar gibi bi his var içimde inşallah yanılmıyorumdur hayırlsı.inşallah güzel çıkar sonuçların canım
sağol canım inşallah haber ederim.. oh hemde güzel hava almış lursun bol bol taze sebzeler meyveler alırsın kolay gele size :)Sanada hayrli gunler canm ins. Bisey cikmaz haber ver bizede. Bende pazara cikcm.annemle :) biraz yiruys olsn hem taze biseyler alym :)
hiç sorma canım durmadan uyku basıyor ınan kan vermeyi beklerken bile eşime diyorumki aslında 3 saatlik yüklemede bi oda vermeleri gerekiyor en azından uyurdum :)) daha rahat olurdum.. hayırlsıı bakalım ben ortada derece şekerli şeyleri severim ama çok abartılı değil ondna açlıkta tokluta geçen hafta sınırın bıraz üzerinde çıktıİyiyiz canım. Ablama geldim birazdan kuzene geçicez. Gençler aramızda akraba günü yapıyoruz :) senden naber
Hadi hayırlı olsun. Sende Allaha emanet ol
Uykuya doyamaz olduk :) inşallah sonuçlar güzel çıkar. genelde önceden tatlıyla arası olmayan kişilerde şeker çıkmadı. Beslenme en önemli şey şekerde
Ohh cnm ne guzel yapmssnz gez tabi calsmktn bunaldn zaten :) bende pazardn geldm cnm simdi cok yorgn dustm uzandm birazİyiyiz canım. Ablama geldim birazdan kuzene geçicez. Gençler aramızda akraba günü yapıyoruz :) senden naber
Hadi hayırlı olsun. Sende Allaha emanet ol
Uykuya doyamaz olduk :) inşallah sonuçlar güzel çıkar. genelde önceden tatlıyla arası olmayan kişilerde şeker çıkmadı. Beslenme en önemli şey şekerde
Canm havami aldm ama coknyorldm biseyde tasimadm annem tasidi sagolsn ama sanrm artk kendimi tasiyamyrmamin inşallah canım düşük çıkar gibi bi his var içimde inşallah yanılmıyorumdur hayırlsı.
sağol canım inşallah haber ederim.. oh hemde güzel hava almış lursun bol bol taze sebzeler meyveler alırsın kolay gele size :)
hiç sorma canım durmadan uyku basıyor ınan kan vermeyi beklerken bile eşime diyorumki aslında 3 saatlik yüklemede bi oda vermeleri gerekiyor en azından uyurdum :)) daha rahat olurdum.. hayırlsıı bakalım ben ortada derece şekerli şeyleri severim ama çok abartılı değil ondna açlıkta tokluta geçen hafta sınırın bıraz üzerinde çıktı
güzel sonuçlar alırsın inşallah canımhayırlı günler tatliş anneler nasılsınız biz şeker yüklemesinden gelik sonuçları almadık daha çok bitkin bi haldeyim bişeyler yiyip bıraz uyumak istiyorum tabi uyuyabilirsem sonuçlarda çıkmış olur o zamana kadar hayırlsıı bakalım..
oldugu kadar fazla yorma kendini canım boşverMerhaba hanımlar. Nasılsınız? Temizlik günümüz bugün. Nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum ama. Yoruldum hatta. Daha dinç olmayı isterdim.
düşük tansiyon daha iyi diyorlar her zaman ama yinede doktoruna danış cnm ..Selam anneler ugramayali bayaa oldu.. tansiyon olcumu yapiyormusunuz?bnm buyuk 8-9 kucuk 4-5 .. hep boyke ilerliyo ama bayginlik fln yok kalple ilgili bi sorun yoktur ins. Haftaya randevum birde genital bolgem cok agriyo curuk gbi catilarimizmi genisliyo acaba... ayaklarida asagida duruyo sanirim her tekmede wc deyim
bebeğin hareketleri hergün değişiyor canım , bazen pıtır pıtırlar , bazende uyuyorlar ,, az da olsa hareketi varsa korkmaya o gün hareketliydi epey sonra yavaşladı biraz. korktum bende
Alakasigünaydın kızlar şeker yüklemrsi sonucunda bebeğinin hareketleri azalan vsr mı
Hadi canim gidin gelin bakalim gerci biz uyanana kadar coktan gelmissinizdir zaten:):)biz oğluşumla ciğer geliştirici iğnemizin ikinci dozunu olmaya gidiyoruzz :) Allaha emanet olun
Cikmaz canimamin inşallah canım düşük çıkar gibi bi his var içimde inşallah yanılmıyorumdur hayırlsı.
sağol canım inşallah haber ederim.. oh hemde güzel hava almış lursun bol bol taze sebzeler meyveler alırsın kolay gele size :)
hiç sorma canım durmadan uyku basıyor ınan kan vermeyi beklerken bile eşime diyorumki aslında 3 saatlik yüklemede bi oda vermeleri gerekiyor en azından uyurdum :)) daha rahat olurdum.. hayırlsıı bakalım ben ortada derece şekerli şeyleri severim ama çok abartılı değil ondna açlıkta tokluta geçen hafta sınırın bıraz üzerinde çıktı
3. Trimester boyle biraz canimMerhaba hanımlar. Nasılsınız? Temizlik günümüz bugün. Nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum ama. Yoruldum hatta. Daha dinç olmayı isterdim.
dinlen canım sanırım bu son aylarımız yorgunlukla geçecek bende az bişey yapsam hemen yoruluyorum kızımda hiç böyle olmamıştım bu hamileliğim bıraz farklı ilerliyor..Canm havami aldm ama coknyorldm biseyde tasimadm annem tasidi sagolsn ama sanrm artk kendimi tasiyamyrmbu nasl yorgnlktr boyle
sağol canımgüzel sonuçlar alırsın inşallah canım
aynen canım dikkat ederim hayırlsıısyla sağlıkla gelsinde bebişler..Cikmaz canim
Insallah ama
Ciksa da bakarsin catesine yediklerine dikkat edersin okur biter. Surada ne kaldi zaten dimi:)
hehe çoktan geldik bile :))Hadi canim gidin gelin bakalim gerci biz uyanana kadar coktan gelmissinizdir zaten:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?