- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.981
Hadi canimkızlar doktora sonuçları pazartesi göstericem.. ama kız kardeşime sordum o normal çıkmış değerlerin dedi içim rahatladı bakalım bızım doktor pazartesi ne dicek
off bir dur yaa :)) okurken yoruldum , maşallah enerjine hayranım , ben polikliniğe zor gittim geldim , iğnedenmi bilmiyorum baygınlık geldi tansiyonum 10-5 dediler , ordan çıktık kızıma ve oğluşa bişeyler aldım ,, kızım park diye söylendi , yok dedim anca eve gidecek enerjim var ,, eve gelincede iğnemi yaptım 1 den beri yatma modundayım ,, benmi abartıorum bilemedim elim kolum kalkmıyor ,, şimdi kızmda acıkmış tost koydum makinaya bikaç saat idare eder biziKizlar gunaydin herkese bizde simdi kalktik hizlica kahvalti hazirlayacagim sonra bir sogumgunune gidecegiz oradan 23 nisan kutlamasi varmis ona kosacagiz, oradan pazara gidecegim dolap bosaldi gene, sonra yemek yapacagim sonra mobilyaciya gidecegiz ve baska bir bebek magazasina, oradan eve gelecegiz zaten kizin yemek banyo yatma zamani gelmis olacak ondan sonra bende uyuyakalirim zaten galiba. Oy yok hemen uyuyamam, bodrum kat karisti iyice orayi duzenleyecegiz:) bizim planlar boyle:) bende de yorgunluk basladi ama yorulmaya da zaman kalmiyor ki bizde:):)
canım biraz hamileleikten birazda bahar yorgunlugu dedikleri şey sanırım :)Canm havami aldm ama coknyorldm biseyde tasimadm annem tasidi sagolsn ama sanrm artk kendimi tasiyamyrmbu nasl yorgnlktr boyle
Afiyet olsun size :) bence bu en cok bahar yorgunlugu malum dun kisti bugun bahar :) ben zaten hastayim disari cikamiyorum siz cikin bari arkadaslarim ben evlerimizi beklerimmmm :)off bir dur yaa :)) okurken yoruldum , maşallah enerjine hayranım , ben polikliniğe zor gittim geldim , iğnedenmi bilmiyorum baygınlık geldi tansiyonum 10-5 dediler , ordan çıktık kızıma ve oğluşa bişeyler aldım ,, kızım park diye söylendi , yok dedim anca eve gidecek enerjim var ,, eve gelincede iğnemi yaptım 1 den beri yatma modundayım ,, benmi abartıorum bilemedim elim kolum kalkmıyor ,, şimdi kızmda acıkmış tost koydum makinaya bikaç saat idare eder bizi:)
Coktandir bebek kiyafetlerine bakmamistim bizimkinin de kiyafetlerini bi hurca koyup kaldirdim bakinca icim gidiyor dogsun istiyorum yikarken aklimi kacirmasam iyi :) saglikla giyinsin melegin ellerine saglik :)Kızlar bizim ütülerimiz bitti inşallah biz hazırız.Şimdi çekmeceye yerleşecekler kimisi de çantayabattaniyeler,çarşaflar,müslin bezler, ağız bezleri, uzun kol badi,kısa kol badi,kolsuz badi ,takımlar,patikli tek altlar,çorap,şapka,eldiven hepsini ayırdım çok şükür bitti :)
Eki Görüntüle 1507435
sağol canım gel beraber olsun :)) gönlüm neler yapmak istiyor ama enerji yok :)) evet bir soğuk bir sıcak ne yapsak ne giysek şaşırdık ,, sabahtan bunaltıcı sıcaktı şimdi rüzgarlı yagacak gibi ,, sende evinde yat keyfine bak cnm ,, bebişinle gezersin yazın bol bol :)Afiyet olsun size :) bence bu en cok bahar yorgunlugu malum dun kisti bugun bahar :) ben zaten hastayim disari cikamiyorum siz cikin bari arkadaslarim ben evlerimizi beklerimmmm :)
oh mis güle güle kullanın canım ,, ağırlaşmadan bitirdiğin iyi oldu , nacizane fikrim ben alt üst takımları takım takım koyardım dolaba ,, alt kirlendiyse komple değişirdim huyum kurusun takıntılıyımKızlar bizim ütülerimiz bitti inşallah biz hazırız.Şimdi çekmeceye yerleşecekler kimisi de çantayabattaniyeler,çarşaflar,müslin bezler, ağız bezleri, uzun kol badi,kısa kol badi,kolsuz badi ,takımlar,patikli tek altlar,çorap,şapka,eldiven hepsini ayırdım çok şükür bitti :)
Eki Görüntüle 1507435
takımları ben de öyle koydum canım da ayrı altlar ve üstler var(üst badiler çoğunlukta) takım olmayanları ayırdım.Yenidoğan ,0-3 ay diye ayırayım dedim baktım olmayacak yenidoğanları en üste koyuverdim :)oh mis güle güle kullanın canım ,, ağırlaşmadan bitirdiğin iyi oldu , nacizane fikrim ben alt üst takımları takım takım koyardım dolaba ,, alt kirlendiyse komple değişirdim huyum kurusun takıntılıyım
Kızlar bizim ütülerimiz bitti inşallah biz hazırız.Şimdi çekmeceye yerleşecekler kimisi de çantayabattaniyeler,çarşaflar,müslin bezler, ağız bezleri, uzun kol badi,kısa kol badi,kolsuz badi ,takımlar,patikli tek altlar,çorap,şapka,eldiven hepsini ayırdım çok şükür bitti :)
Eki Görüntüle 1507435
Kızlar bizim ütülerimiz bitti inşallah biz hazırız.Şimdi çekmeceye yerleşecekler kimisi de çantayabattaniyeler,çarşaflar,müslin bezler, ağız bezleri, uzun kol badi,kısa kol badi,kolsuz badi ,takımlar,patikli tek altlar,çorap,şapka,eldiven hepsini ayırdım çok şükür bitti :)
Eki Görüntüle 1507435
Çok güzel görünüyorlar , mis gibi ışıl ışıl derli toplu , bizde önümüzdeki hafta sonu yapaz canım kayınvalidemle, deterjan ne kullanmıştın ben henüz ona karar veremedimKızlar bizim ütülerimiz bitti inşallah biz hazırız.Şimdi çekmeceye yerleşecekler kimisi de çantayabattaniyeler,çarşaflar,müslin bezler, ağız bezleri, uzun kol badi,kısa kol badi,kolsuz badi ,takımlar,patikli tek altlar,çorap,şapka,eldiven hepsini ayırdım çok şükür bitti :)
Eki Görüntüle 1507435
işin mi stresli ? Ben. De tam tersi bir kaç zamandır çok sakin ve sevecenim, bahardan olabilir yorgunluk gerginlik yaparmış bahardanooo maşallah ben heralde alışverişi az yaptım sizler baya yapmış görünüyosunuz . zaten şu ara çok siniriliyim işte de çok yansıtıyorum herkez bana git bakasına bulaş diyo sürekli ne olacak halim bilemem işe gelmekten yoruldum ama gelmesem evde de yapamam göz yaşım gözümde duruyo ama ağlayamıyorumda öle patlamaya hazır bomba gibi dolanıyorum yanımda çalışan arkadaşım allahtan alınmıyo bana onada kızıyorum bazen bu gün müşteri bu bayan ne kadar gergin demiş oda hamile kusuruna bakmayın diye idare etmiş.
Üşin m
işin mi stresli ? Ben. De tam tersi bir kaç zamandır çok sakin ve sevecenim, bahardan olabilir yorgunluk gerginlik yaparmış bahardan
Canim sorma bu benim yavaslamis halim iste:) tez canliyim ben nerde hareket orda bereket:):) benimde pil bitiyor gunun sonunda bayagi ama bizim kiz durmazki oyle evde otursun butun gun filan seninki buyuk laf dinliyor ne guzel!off bir dur yaa :)) okurken yoruldum , maşallah enerjine hayranım , ben polikliniğe zor gittim geldim , iğnedenmi bilmiyorum baygınlık geldi tansiyonum 10-5 dediler , ordan çıktık kızıma ve oğluşa bişeyler aldım ,, kızım park diye söylendi , yok dedim anca eve gidecek enerjim var ,, eve gelincede iğnemi yaptım 1 den beri yatma modundayım ,, benmi abartıorum bilemedim elim kolum kalkmıyor ,, şimdi kızmda acıkmış tost koydum makinaya bikaç saat idare eder bizi:)
Bebe yağı benni de feci yapmıştı, emmedi üstte kaldı sonrada bacaklarım karnım tavuk derisi gibi nokta nokta kırmızı yaptı yatak çarşaf üstüm picamalarım hep yağ oldu geçmediler attım sinir oldum çünküSaol canım evet ya lierac ya bebe yağı ikisinden biri alerji yaptı. Aslında son zamanlarda bebe yağını sık kullanmaya başlamıştım. Bana sanki o yaptı gibi geliyor.çünkü lierac ı 3. Aydan beri kullanıyorum. Ama hamilelikte vücudumuz o kadar dengesiz ki. Belki bu zamana kadar alerjii yapmayan şey şimdi yapmış olabilir :)) artık herşey mümkün,imkansız diye bişey yok
Masallah canim, hepsi cok guzel gorunuyorlar:) gule gule mutlu gunlerde kullanin!Kızlar bizim ütülerimiz bitti inşallah biz hazırız.Şimdi çekmeceye yerleşecekler kimisi de çantayabattaniyeler,çarşaflar,müslin bezler, ağız bezleri, uzun kol badi,kısa kol badi,kolsuz badi ,takımlar,patikli tek altlar,çorap,şapka,eldiven hepsini ayırdım çok şükür bitti :)
Eki Görüntüle 1507435
Masaallh canim herseyini hazirlamissin bana sanki daha erkekn geliyo yapamiyorumKızlar bizim ütülerimiz bitti inşallah biz hazırız.Şimdi çekmeceye yerleşecekler kimisi de çantayabattaniyeler,çarşaflar,müslin bezler, ağız bezleri, uzun kol badi,kısa kol badi,kolsuz badi ,takımlar,patikli tek altlar,çorap,şapka,eldiven hepsini ayırdım çok şükür bitti :)
Eki Görüntüle 1507435
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?