2015 Temmuz Anneleri

off bir dur yaa :)) okurken yoruldum , maşallah enerjine hayranım , ben polikliniğe zor gittim geldim , iğnedenmi bilmiyorum baygınlık geldi tansiyonum 10-5 dediler , ordan çıktık kızıma ve oğluşa bişeyler aldım ,, kızım park diye söylendi , yok dedim anca eve gidecek enerjim var ,, eve gelincede iğnemi yaptım 1 den beri yatma modundayım ,, benmi abartıorum bilemedim elim kolum kalkmıyor ,, şimdi kızmda acıkmış tost koydum makinaya bikaç saat idare eder bizi :)

Kızlar bizim ütülerimiz bitti inşallah biz hazırız.Şimdi çekmeceye yerleşecekler kimisi de çantaya battaniyeler,çarşaflar,müslin bezler, ağız bezleri, uzun kol badi,kısa kol badi,kolsuz badi ,takımlar,patikli tek altlar,çorap,şapka,eldiven hepsini ayırdım çok şükür bitti :)

Afiyet olsun size :) bence bu en cok bahar yorgunlugu malum dun kisti bugun bahar :) ben zaten hastayim disari cikamiyorum siz cikin bari arkadaslarim ben evlerimizi beklerimmmm :)

Coktandir bebek kiyafetlerine bakmamistim bizimkinin de kiyafetlerini bi hurca koyup kaldirdim bakinca icim gidiyor dogsun istiyorum yikarken aklimi kacirmasam iyi :) saglikla giyinsin melegin ellerine saglik :)

Afiyet olsun size :) bence bu en cok bahar yorgunlugu malum dun kisti bugun bahar :) ben zaten hastayim disari cikamiyorum siz cikin bari arkadaslarim ben evlerimizi beklerimmmm :)
sağol canım gel beraber olsun :)) gönlüm neler yapmak istiyor ama enerji yok :)) evet bir soğuk bir sıcak ne yapsak ne giysek şaşırdık ,, sabahtan bunaltıcı sıcaktı şimdi rüzgarlı yagacak gibi ,, sende evinde yat keyfine bak cnm ,, bebişinle gezersin yazın bol bol :)

oh mis güle güle kullanın canım ,, ağırlaşmadan bitirdiğin iyi oldu , nacizane fikrim ben alt üst takımları takım takım koyardım dolaba ,, alt kirlendiyse komple değişirdim huyum kurusun takıntılıyım

takımları ben de öyle koydum canım da ayrı altlar ve üstler var(üst badiler çoğunlukta) takım olmayanları ayırdım.Yenidoğan ,0-3 ay diye ayırayım dedim baktım olmayacak yenidoğanları en üste koyuverdim :)

Merhaba arkadaş lar bende bayagi dir yazamıyorum ama okuyorum ara ara şimdi bende ütü yapıcam ama hiç halim yok ancak yikadim kıyafetleri astım kurudular şimdi toplayıp utuleyecegim bende çok yorgun hissediyorum kendimi ama yapacak bişey yok mecbur kalkıp isleri yapicam

Kızlaaar foruma bir girdim herkes yorgun ! noldu nazar mı değdi bizim temmz annişlerine yoksa :) biz de bugün kızımla avm gezdik. Uslu uslu karnımda takıldığı için bikaç parça da bişey aldım ona zaten artık kendime bişey bakamaz oldum nereye gtsek direk bebek kısmına yöneliyorum ben de aksine kendimi pek enerjik hissediyorum bugün amaan nazar değmesin şimdi de babamıza yemek yapma zamanı. Hamileliğimden bu yana hiç özenerek yemek yapamadım hatta çoğu kez yapmadım bile bugün güzel bişeyler yapayım da şaşırsın biraz diyorum :)) aklımda da hiç bişey yok. Hazır menü önerisi olan varsa bekleriiz

ay canım maşallah sana ne hızlısınBenim daha kızın eşyaları her biri ayrı yerde takılıo :)) çok özendim şimdi ben mobilyası gelmeden başlamayayım demiştim ama artık dayanamıcam galiba :) inşallahh huzurla sağlıkla eskitsin hepsiniiii miniğin

ooo maşallah ben heralde alışverişi az yaptım sizler baya yapmış görünüyosunuz . zaten şu ara çok siniriliyim işte de çok yansıtıyorum herkez bana git bakasına bulaş diyo sürekli ne olacak halim bilemem işe gelmekten yoruldum ama gelmesem evde de yapamam göz yaşım gözümde duruyo ama ağlayamıyorumda öle patlamaya hazır bomba gibi dolanıyorum yanımda çalışan arkadaşım allahtan alınmıyo bana onada kızıyorum bazen bu gün müşteri bu bayan ne kadar gergin demiş oda hamile kusuruna bakmayın diye idare etmiş.

Çok güzel görünüyorlar , mis gibi ışıl ışıl derli toplu , bizde önümüzdeki hafta sonu yapaz canım kayınvalidemle, deterjan ne kullanmıştın ben henüz ona karar veremedim

Üşin m
işin mi stresli ? Ben. De tam tersi bir kaç zamandır çok sakin ve sevecenim, bahardan olabilir yorgunluk gerginlik yaparmış bahardan

Canim sorma bu benim yavaslamis halim iste:) tez canliyim ben nerde hareket orda bereket:):) benimde pil bitiyor gunun sonunda bayagi ama bizim kiz durmazki oyle evde otursun butun gun filan seninki buyuk laf dinliyor ne guzel!

Bebe yağı benni de feci yapmıştı, emmedi üstte kaldı sonrada bacaklarım karnım tavuk derisi gibi nokta nokta kırmızı yaptı yatak çarşaf üstüm picamalarım hep yağ oldu geçmediler attım sinir oldum çünkü

Masallah canim, hepsi cok guzel gorunuyorlar:) gule gule mutlu gunlerde kullanin!

Masaallh canim herseyini hazirlamissin bana sanki daha erkekn geliyo yapamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…