2015 Temmuz Anneleri

Canim ne guzel iste enerjiksin hep boyle gitsin :) babaniz ne seviyorsa onu pisir canim

maşallah sana ne çok yapılacak işin varmış bugün :)

oyy kuzunun kıyafetlerine bak benimkiler az mı acaba böyle görünce az almışım gibi geldi :)
ben patikli alt hiç almadım hemen küçülüyor dediler diye ama ayakları üşürmü kuzumun acaba?
temmuzda doğacak olsada minicik çünkü :)

benimde bebek yağı alerji yaptı kırmızı kırmızı benekler oldu kaşıntıyla beraber. ama ben şimdi sadece duşta kullanıyorum bu şekilde alerji yapmadı. ıslakken sürüp biraz bekleyip sonrada tekrar durulanıyorum. galiba vücut kuru olunca yağı emmiyor hava almayınca da alerji yapıyor diye düşündüm.

gözümde büyüdü biraz dün akşam başladım aslında anca bitti.kıyafetler zevkli oluyomuş gerçekten minnacık 2 ütü basmada bitiveriyo :) çarşaflar penye battaniyeler falan sıkıcı geldi biraz o kadar.sonrasına güvenemedim canım gitgide yorgun hissediyorum gibi geldi.bi de kolilerde falandı şimdi mecbur 2 çekmece boşalttım onun için yerleştirdim oda almayacağım için beklemedim ben

ben de abartmış olabilirim canım bilemiyorum az aldım gibiydi yıkayıp biaraya gelince bidünya oldu bende şaşırdım abartmaya gerek yok bunlar ilk 3 aylık zaten.ne bilim bana da hep patikli alt önerdiler ayağı açılmıyo fln diye burası biraz karasal iklim canım bende de hiç patiksiz alt yok çorapları napıcam bilmiyorum :)

Ah canım hamileliktendir bu ruh hali inşallah yakında geçer bak ne güzel bahar geldi çık yürüyüşe biraz moral olsun üzme kendini boşyere :)

Ohh cnm ne guzel yapmssnz gez tabi calsmktn bunaldn zaten :) bende pazardn geldm cnm simdi cok yorgn dustm uzandm biraz

Evden çıkmak bile yoruyor insanı bişey taşımasanda. Banada iyi geliyor böyle değişiklikler :)

Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Temizlik günümüz bugün. Nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum ama. Yoruldum hatta. Daha dinç olmayı isterdim.

Çok yormadan yetişebildiğin kadar yap canım.

kızlar doktora sonuçları pazartesi göstericem.. ama kız kardeşime sordum o normal çıkmış değerlerin dedi içim rahatladı bakalım bızım doktor pazartesi ne dicek

Hadi gözün aydın canım

Maşallah sana. Kolay gelsin. Zaten yattıkça yatası geliyor insanın. Koşturunca anlamıyorsun

Ellerine sağlık. Ne güzel duruyorlar

dalan roxy sabun tozu kullandım canım

sen nerde oturuyorsun? ben burda bulamadım dalan roxy ne kipada ne migrosta hiçbir yerde yoktu mecbur dalin sıvı detarjanını aldım.

doğru bide temmuz çorap üstüne patikli alt giydirmekte olmaz. neyse mutlaka hediye gelenlerle giydirirsin çorapları :)

bi şey sorcam kızlar telefondan kk kullanan var mı? ben telefondan giremiyorum sürekli atıyor. o yüzden sadece pcden giriyorum öyle oluncada baya uzak kalıyorum. kim bilir neler konuşulup paylaşılıyor kaçırıyorum hepsini.

Hadi canim
Hayirli olsun bu da gecmis gitmis:)

sağolun kızlar :)

Canim corabi patikli pantolonun üstüne de giydirmen gerekecek.Cünkü bebisler ayaklarini karnina cekince pantolonun alti bos kaliyo.Ben cözüm olarak corabi da onun üstüne giydiriyordum.Bi de ayakli pantolonlar cabuk kücülüyo malesef haberin olsun..

bugün baya yoğunsun anlaşılan kolay gelsin size bol bol da eğlenin..
ellerine sağlık canım ee herşey hazır geriye kalan birtek bebek onada az kaldı hadi hayırlısı
maşallah sana canım afiyet olsun size.. bizde yemek çin babamızı bekliyoruz bugün kızımın karnına kurt girdi sanırım ikidebir acıktım yahuuu deyip duruyor cadı :))))

Canm ben telefondan giriyorum normalde opera kullanıyorum ama ordan msj falan atamıyordum sorun oluyordu az önce birde chrome kullanayım dedim valla her türlü özelliği var kullanışlı tarayıcıyla alakalı yani

ıspartada oturuyorum canım da ben de bulamadım burda .marketpaketi.com du sanırım ordan uyguna buldum 3 tane 800 gr aldım 5 tl de kargo parası verdim nette satılıyo dalan roxy diye yazınca çıkıyo N11 de falan da var

Canim ben hep telefondan giriyorum. Telefon markan ne bilmiyorum. Benimki iphone. Oda basta atiyodu. Kayit olamamistim hatta siteye. Cerezlere reklamlara izin vermen gerekiyo telefon internet ayarlarindan. O zaman sorun cözülüyo

İ
Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Temizlik günümüz bugün. Nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum ama. Yoruldum hatta. Daha dinç olmayı isterdim.
İyidr canm sen naslsn. Cnm yorma kendini cok benmde bugn annem geldi sagolsn yardm etti bana annem olmasa ne yaprm bilmyrm hakkini kesinlkle odeyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…