- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.001
Canim ne guzel iste enerjiksin hep boyle gitsin :) babaniz ne seviyorsa onu pisir canimKızlaaar foruma bir girdim herkes yorgun ! noldu nazar mı değdi bizim temmz annişlerine yoksa :) biz de bugün kızımla avm gezdik. Uslu uslu karnımda takıldığı için bikaç parça da bişey aldım onazaten artık kendime bişey bakamaz oldum nereye gtsek direk bebek kısmına yöneliyorum ben de aksine kendimi pek enerjik hissediyorum bugün amaan nazar değmesin şimdi de babamıza yemek yapma zamanı. Hamileliğimden bu yana hiç özenerek yemek yapamadım hatta çoğu kez yapmadım bile bugün güzel bişeyler yapayım da şaşırsın biraz diyorum :)) aklımda da hiç bişey yok. Hazır menü önerisi olan varsa bekleriiz
Kizlar gunaydin herkese bizde simdi kalktik hizlica kahvalti hazirlayacagim sonra bir sogumgunune gidecegiz oradan 23 nisan kutlamasi varmis ona kosacagiz, oradan pazara gidecegim dolap bosaldi gene, sonra yemek yapacagim sonra mobilyaciya gidecegiz ve baska bir bebek magazasina, oradan eve gelecegiz zaten kizin yemek banyo yatma zamani gelmis olacak ondan sonra bende uyuyakalirim zaten galiba. Oy yok hemen uyuyamam, bodrum kat karisti iyice orayi duzenleyecegiz:) bizim planlar boyle:) bende de yorgunluk basladi ama yorulmaya da zaman kalmiyor ki bizde:):)
Kızlar bizim ütülerimiz bitti inşallah biz hazırız.Şimdi çekmeceye yerleşecekler kimisi de çantayabattaniyeler,çarşaflar,müslin bezler, ağız bezleri, uzun kol badi,kısa kol badi,kolsuz badi ,takımlar,patikli tek altlar,çorap,şapka,eldiven hepsini ayırdım çok şükür bitti :)
Eki Görüntüle 1507435
Bebe yağı benni de feci yapmıştı, emmedi üstte kaldı sonrada bacaklarım karnım tavuk derisi gibi nokta nokta kırmızı yaptı yatak çarşaf üstüm picamalarım hep yağ oldu geçmediler attım sinir oldum çünkü
dalan roxy sabun tozu kullandım canımÇok güzel görünüyorlar , mis gibi ışıl ışıl derli toplu , bizde önümüzdeki hafta sonu yapaz canım kayınvalidemle, deterjan ne kullanmıştın ben henüz ona karar veremedim
gözümde büyüdü biraz dün akşam başladım aslında anca bitti.kıyafetler zevkli oluyomuş gerçekten minnacık 2 ütü basmada bitiveriyo :) çarşaflar penye battaniyeler falan sıkıcı geldi biraz o kadar.sonrasına güvenemedim canım gitgide yorgun hissediyorum gibi geldi.bi de kolilerde falandı şimdi mecbur 2 çekmece boşalttım onun için yerleştirdim oda almayacağım için beklemedim benay canım maşallah sana ne hızlısınBenim daha kızın eşyaları her biri ayrı yerde takılıo :)) çok özendim şimdi ben mobilyası gelmeden başlamayayım demiştim ama artık dayanamıcam galiba :) inşallahh huzurla sağlıkla eskitsin hepsiniiii miniğin
ben de abartmış olabilirim canım bilemiyorum az aldım gibiydi yıkayıp biaraya gelince bidünya oldu bende şaşırdım abartmaya gerek yok bunlar ilk 3 aylık zaten.ne bilim bana da hep patikli alt önerdiler ayağı açılmıyo fln diye burası biraz karasal iklim canım bende de hiç patiksiz alt yok çorapları napıcam bilmiyorum :)maşallah sana ne çok yapılacak işin varmış bugün :)
oyy kuzunun kıyafetlerine bak benimkiler az mı acaba böyle görünce az almışım gibi geldi :)
ben patikli alt hiç almadım hemen küçülüyor dediler diye ama ayakları üşürmü kuzumun acaba?
temmuzda doğacak olsada minicik çünkü :)
erken ama alacaklarım bitince yapayım aradan çıksın dedim canım hem böylece tekrar bişilere kapılıp alma riskini ortadan kaldırdım en azından 0-3 aylıkları :)Masaallh canim herseyini hazirlamissin bana sanki daha erkekn geliyo yapamiyorum
Teşekkürler canım inşallah o günleri de görürüz Allahın izniyle :)Masallah canim, hepsi cok guzel gorunuyorlar:) gule gule mutlu gunlerde kullanin!
Ah canım hamileliktendir bu ruh hali inşallah yakında geçer bak ne güzel bahar geldi çık yürüyüşe biraz moral olsun üzme kendini boşyere :)ooo maşallah ben heralde alışverişi az yaptım sizler baya yapmış görünüyosunuz . zaten şu ara çok siniriliyim işte de çok yansıtıyorum herkez bana git bakasına bulaş diyo sürekli ne olacak halim bilemem işe gelmekten yoruldum ama gelmesem evde de yapamam göz yaşım gözümde duruyo ama ağlayamıyorumda öle patlamaya hazır bomba gibi dolanıyorum yanımda çalışan arkadaşım allahtan alınmıyo bana onada kızıyorum bazen bu gün müşteri bu bayan ne kadar gergin demiş oda hamile kusuruna bakmayın diye idare etmiş.
Ohh cnm ne guzel yapmssnz gez tabi calsmktn bunaldn zaten :) bende pazardn geldm cnm simdi cok yorgn dustm uzandm biraz
Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Temizlik günümüz bugün. Nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum ama. Yoruldum hatta. Daha dinç olmayı isterdim.
kızlar doktora sonuçları pazartesi göstericem.. ama kız kardeşime sordum o normal çıkmış değerlerin dedi içim rahatladı bakalım bızım doktor pazartesi ne dicek
Kizlar gunaydin herkese bizde simdi kalktik hizlica kahvalti hazirlayacagim sonra bir sogumgunune gidecegiz oradan 23 nisan kutlamasi varmis ona kosacagiz, oradan pazara gidecegim dolap bosaldi gene, sonra yemek yapacagim sonra mobilyaciya gidecegiz ve baska bir bebek magazasina, oradan eve gelecegiz zaten kizin yemek banyo yatma zamani gelmis olacak ondan sonra bende uyuyakalirim zaten galiba. Oy yok hemen uyuyamam, bodrum kat karisti iyice orayi duzenleyecegiz:) bizim planlar boyle:) bende de yorgunluk basladi ama yorulmaya da zaman kalmiyor ki bizde:):)
Kızlar bizim ütülerimiz bitti inşallah biz hazırız.Şimdi çekmeceye yerleşecekler kimisi de çantayabattaniyeler,çarşaflar,müslin bezler, ağız bezleri, uzun kol badi,kısa kol badi,kolsuz badi ,takımlar,patikli tek altlar,çorap,şapka,eldiven hepsini ayırdım çok şükür bitti :)
Eki Görüntüle 1507435
dalan roxy sabun tozu kullandım canım
ben de abartmış olabilirim canım bilemiyorum az aldım gibiydi yıkayıp biaraya gelince bidünya oldu bende şaşırdım abartmaya gerek yok bunlar ilk 3 aylık zaten.ne bilim bana da hep patikli alt önerdiler ayağı açılmıyo fln diye burası biraz karasal iklim canım bende de hiç patiksiz alt yok çorapları napıcam bilmiyorum :)
Hadi canim
Hayirli olsun bu da gecmis gitmis:)
sağolun kızlar :)Evden çıkmak bile yoruyor insanı bişey taşımasanda. Banada iyi geliyor böyle değişiklikler :)
Çok yormadan yetişebildiğin kadar yap canım.
Hadi gözün aydın canım
Maşallah sana. Kolay gelsin. Zaten yattıkça yatası geliyor insanın. Koşturunca anlamıyorsun
Ellerine sağlık. Ne güzel duruyorlar
Canim corabi patikli pantolonun üstüne de giydirmen gerekecek.Cünkü bebisler ayaklarini karnina cekince pantolonun alti bos kaliyo.Ben cözüm olarak corabi da onun üstüne giydiriyordum.Bi de ayakli pantolonlar cabuk kücülüyo malesef haberin olsun.ben de abartmış olabilirim canım bilemiyorum az aldım gibiydi yıkayıp biaraya gelince bidünya oldu bende şaşırdım abartmaya gerek yok bunlar ilk 3 aylık zaten.ne bilim bana da hep patikli alt önerdiler ayağı açılmıyo fln diye burası biraz karasal iklim canım bende de hiç patiksiz alt yok çorapları napıcam bilmiyorum :)
bugün baya yoğunsun anlaşılan kolay gelsin size bol bol da eğlenin..Kizlar gunaydin herkese bizde simdi kalktik hizlica kahvalti hazirlayacagim sonra bir sogumgunune gidecegiz oradan 23 nisan kutlamasi varmis ona kosacagiz, oradan pazara gidecegim dolap bosaldi gene, sonra yemek yapacagim sonra mobilyaciya gidecegiz ve baska bir bebek magazasina, oradan eve gelecegiz zaten kizin yemek banyo yatma zamani gelmis olacak ondan sonra bende uyuyakalirim zaten galiba. Oy yok hemen uyuyamam, bodrum kat karisti iyice orayi duzenleyecegiz:) bizim planlar boyle:) bende de yorgunluk basladi ama yorulmaya da zaman kalmiyor ki bizde:):)
ellerine sağlık canım ee herşey hazır geriye kalan birtek bebek onada az kaldı hadi hayırlısıKızlar bizim ütülerimiz bitti inşallah biz hazırız.Şimdi çekmeceye yerleşecekler kimisi de çantayabattaniyeler,çarşaflar,müslin bezler, ağız bezleri, uzun kol badi,kısa kol badi,kolsuz badi ,takımlar,patikli tek altlar,çorap,şapka,eldiven hepsini ayırdım çok şükür bitti :)
Eki Görüntüle 1507435
maşallah sana canım afiyet olsun size.. bizde yemek çin babamızı bekliyoruz bugün kızımın karnına kurt girdi sanırım ikidebir acıktım yahuuu deyip duruyor cadı :))))Kızlaaar foruma bir girdim herkes yorgun ! noldu nazar mı değdi bizim temmz annişlerine yoksa :) biz de bugün kızımla avm gezdik. Uslu uslu karnımda takıldığı için bikaç parça da bişey aldım onazaten artık kendime bişey bakamaz oldum nereye gtsek direk bebek kısmına yöneliyorum ben de aksine kendimi pek enerjik hissediyorum bugün amaan nazar değmesin şimdi de babamıza yemek yapma zamanı. Hamileliğimden bu yana hiç özenerek yemek yapamadım hatta çoğu kez yapmadım bile bugün güzel bişeyler yapayım da şaşırsın biraz diyorum :)) aklımda da hiç bişey yok. Hazır menü önerisi olan varsa bekleriiz
bi şey sorcam kızlar telefondan kk kullanan var mı? ben telefondan giremiyorum sürekli atıyor. o yüzden sadece pcden giriyorum öyle oluncada baya uzak kalıyorum. kim bilir neler konuşulup paylaşılıyor kaçırıyorum hepsini.
ıspartada oturuyorum canım da ben de bulamadım burda .marketpaketi.com du sanırım ordan uyguna buldum 3 tane 800 gr aldım 5 tl de kargo parası verdim nette satılıyo dalan roxy diye yazınca çıkıyo N11 de falan da varsen nerde oturuyorsun? ben burda bulamadım dalan roxy ne kipada ne migrosta hiçbir yerde yoktu mecbur dalin sıvı detarjanını aldım.
doğru bide temmuz çorap üstüne patikli alt giydirmekte olmaz. neyse mutlaka hediye gelenlerle giydirirsin çorapları :)
Canim ben hep telefondan giriyorum. Telefon markan ne bilmiyorum. Benimki iphone. Oda basta atiyodu. Kayit olamamistim hatta siteye. Cerezlere reklamlara izin vermen gerekiyo telefon internet ayarlarindan. O zaman sorun cözülüyobi şey sorcam kızlar telefondan kk kullanan var mı? ben telefondan giremiyorum sürekli atıyor. o yüzden sadece pcden giriyorum öyle oluncada baya uzak kalıyorum. kim bilir neler konuşulup paylaşılıyor kaçırıyorum hepsini.
İyidr canm sen naslsn. Cnm yorma kendini cok benmde bugn annem geldi sagolsn yardm etti bana annem olmasa ne yaprm bilmyrm hakkini kesinlkle odeyememMerhaba hanımlar. Nasılsınız? Temizlik günümüz bugün. Nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum ama. Yoruldum hatta. Daha dinç olmayı isterdim.
Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Temizlik günümüz bugün. Nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum ama. Yoruldum hatta. Daha dinç olmayı isterdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?