2015 Temmuz Anneleri

Canim bende bunun aynisi var. normal cop kovasiyla heleki yazin kokudan durulmaz. Bunlar disariya hic koku vermiyor ve cok pratik. Kesinlikle tavsiye ederim. Ilk zamanlar hele o kadar cok bez degistiriliyor ki surekli cop cikarilmadigi icinde normal cope koysan igrenc kokar Yalniz bu ben aldigimda 40 lira filandi fiyat niye ucmus boyle ya baska markalarinda olabilir ayni konsept onlara da bak bir. Cunku bunun poseti ayri degisik birsey birde ayrica onu alman gerekecek bittikce

Son düzenleme:
Sağol canım. Tamam bakayım ama ben giriyorum siteye ürünler görünüyo fiyat yazmıyo sipariş verilmiyor niye öyleydi anlamadım şimdi bi daha bakayım.
Himm dogrudur, türkiye de belki internetten siparis yoktur onu tam olarak bilmiyorum.Aman hepsi hallolur dert etme.Sag salim dogsunlar da bi parca beze de sarariz, simdiki insanlar biraz pimpirikliyiz zaten...

Ben de o da ise yaramiyo malesef, denemedigim kalmadi.Dr um da ilac taraftari degil, aksamlari daha da kötü oluyorum ya nasil gececek bu
Kızlar ben bahar temizliğine giriştim, bugĞn koltuk sildim ,yolluk yıkadım. Var mı böyle yapan ? Kadında Yapacak ama herşeyi yapamaz, sizde varmı böyle vicdan azabı duyuyrm
.
Ay siz yine sanslisiniz yahu, bizim burada temizlikci getirme gibi bi lüksümüz de yok. Her isimizi kendimiz yapiyoruz, polenlerin azalmasini bekliyorum, cam perde girisicem ben de. hem de dogum zamani yaklasmis olur, en sona da Haliflexlerimi yikadim mi ohhhh, kizim mis gibi eve gelir

Geçmiş olsun canım
Sagol canim ama neyseki hasta degil canavar gibi kosup oynuyorda surekli
Disarda bir burun akintisi oluyor oda alerjik iste herhalde! Polen sezonu cok agir butada herkes alerji ama az kaldi bitiyir bir hafta on gune o zaman benim kizinda musluklat kapanacak umarim:)

evet canım poşeti de çok pahalı.poşet tüketimi ne civarda peki 1 poşet 1 günde dolmaz heralde değil mi bak bu da poşetleriymiş
http://www.e-bebek.com/korbell-240-adet-bez-kapasiteli-cop-poseti_XYZ-250DR1B
http://www.e-bebek.com/korbell-720-adet-bez-kapasiteli-cop-poseti_XYZ-250DR3B
başka marka var mı bi bakmak lazım

Kızlar ben bahar temizliğine giriştim, bugĞn koltuk sildim ,yolluk yıkadım. Var mı böyle yapan ? Kadında Yapacak ama herşeyi yapamaz, sizde varmı böyle vicdan azabı duyuyrm
Canim sen beni okumuyormusun neler yapiyorum:) 3 katli evi tek basima temizliyorum ben birde yaninda esantiyon kizla ilgileniyorum. Niye vicdan azabi duydun anlamadim canim:)

Bir poset bir gunde dolabilir bazen:) ben cok sik bez degistirdim hep ama bazilari daha uzun aralikla degistiriyor. Baska markalara da bak sen bir arastir bakalim daha ucuu olabilir.

Bende aynısı var :) görüntüsünü kullanımını çok beğendiğim için mutfağa almıştım ama baktım poşet dayanmıyor mutfağımda görüntü olarak duruyor. Bebiş için saklıyorum yedek poşetleriyle evet biraz pahalı poşetleri normal çöp poşetleri gibi küçük yada büyük boy değil çekip bağlayıp istediğin kadar kullanıp kesip atabiliyorsun gerçekten normal çöplerdede koku yapmıyordu

hadi ya banada süt iyi geliyor diye içiyordum bol bol .. :/
canım şekerin çıkmadıysa yada riskin yoksa bi sorun olacağını düşünmüyorum. ben riskli arkadaşlar için yazdım. çünkü benim diyet listemde vardı o listeye uydum ve kahvaltıa şekerim 184 çıktı. o yüzden söyledim yoksa süt yararlı tabiki ben de içiyorum ama ara öğünümr çektim

Bnde Ayni cnm hem annemi ozledim hemde erknden bitsin dedim halilr faln.simdiden belim agrimaya basladi uzuluyorumda anneme yuk oluyorum diye ama kadina hic guvnmiorum bi kere cagrdim suyu tuttu gitti resmn pesie ben temizledim.hayrlisiyla dogsaydi minikler sagliklica bnmki dun 5-6 kere hareket etti yoruldu diyorum yarin kontrolde sorcm.bakalim.

Günaydn hamis bayanlar saat 5den beri kivraniyorum siddetli bel ve mide agrisiyla uyandm devvamnda karin agrisiyla devam etti az bise kustum cok ozur dilerim ama bide ishal oldum sancilardan duramiyorum ben smdi hangi doktora gtcem bilemedim yoksa acilemi gtsem bi akil verin sabah sabah kimseyi arayp telaslandrmak istemiyorum acil cevapverin nolur

canım bence kadın doğumcuna git o yönlendirir zaten seni gerekirse

Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
Yeni bir haftaya güneşli bir günle başlayınca insanda enerjik oluyor :)
Son 6 günümüz inş. Ondan sonra bol bol sabahları uyumaya çalışacağım bakalım.
Tabi uyuyabilirsem :)
Sizlerden naber? Tüm hafta sonu dönktürmüşsünüz ama dönüp bakamadım hepsine.
Bizim temizliğimiz bitti sayılır. Perdelerim yıkanacak o kadar. Onun içinde annemi bekleyeceğim.
Kızımın odasını da yerleştirdik dün. Çok güzel oldu :) Durup durup bakıyorum.
Çok heyecanlanıyorum inş kızım yakında gelecek diye :) Bugün içim kıpır kıpır.

Cnm kadın doğum doktorunu ara öncelikle. O seni yönlendirecektir zaten. Çok geçmiş olsun.

hayırlı sabahlar güzel anneler, yeni hafta bizlere sağlık, huzur, mutluluk veee bool tepik getirsin
Amin cnm inş :)

günaydın kızlar iyi haftalar
İyi haftalar cnm.

ne güzel.fotoğraf bekliyoruz o zaman...

Günaydın çok geçmiş olsun. Eğer doktoruna gitmen mümkünse kendi doktoruna git. Dahiliyeye gerekirse yönlendirir Allah şifa versin

benimde şekerim sınırda çıktı canım , bende dikkat ediyorum yediklerime ,, 1. saat 182 2. saat 127 di. sütü normalde sevmem ama nedense severekte içiyordum .

geçmiş olsun canım , kadın doğumcuna git o anlamassa eğer başka yere sevk eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…