- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.141
Canim bende bunun aynisi var. normal cop kovasiyla heleki yazin kokudan durulmaz. Bunlar disariya hic koku vermiyor ve cok pratik. Kesinlikle tavsiye ederim. Ilk zamanlar hele o kadar cok bez degistiriliyor ki surekli cop cikarilmadigi icinde normal cope koysan igrenc kokarkızlar sizce bu kullanışlı ve gerekli bişey mi?ilk link geliştirilmiş sistemmiş ama 2. de videosu mevcut
http://www.e-bebek.com/korbell-plus-bebek-bezi-cop-kovasi-sistemi_KOR-M280DS
http://www.e-bebek.com/korbell-bebek-bezi-cop-kovasi-sistemi_XYZ-M250DS
Himm dogrudur, türkiye de belki internetten siparis yoktur onu tam olarak bilmiyorum.Aman hepsi hallolur dert etmeSağol canım. Tamam bakayım ama ben giriyorum siteye ürünler görünüyo fiyat yazmıyo sipariş verilmiyor niye öyleydi anlamadım şimdi bi daha bakayım.
Ben de o da ise yaramiyo malesef, denemedigim kalmadi.Dr um da ilac taraftari degil, aksamlari daha da kötü oluyorum ya nasil gececek buSeymasevde ve Maya geçmiş olsun kuzularınıza ikinzin de ..Mide yanması olan arkadaşlar ben maden suyunun iyi geldiğini keşfettim benim yanmalar.Ara ara oluyo bende aslında o da asitli daha kötü yapar diye düşünüyodum ama iyi geldi sanki bana bii deneyin isterseniz.Ben kızılayınkini içiyorum sadece bu arada
.Kızlar ben bahar temizliğine giriştim, bugĞn koltuk sildim ,yolluk yıkadım. Var mı böyle yapan ? Kadında Yapacak ama herşeyi yapamaz, sizde varmı böyle vicdan azabı duyuyrm
Sagol canim ama neyseki hasta degil canavar gibi kosup oynuyorda surekliGeçmiş olsun canım
evet canım poşeti de çok pahalı.poşet tüketimi ne civarda peki 1 poşet 1 günde dolmaz heralde değil mi bak bu da poşetleriymişCanim bende bunun aynisi var. normal cop kovasiyla heleki yazin kokudan durulmaz. Bunlar disariya hic koku vermiyor ve cok pratik. Kesinlikle tavsiye ederim. Ilk zamanlar hele o kadar cok bez degistiriliyor ki surekli cop cikarilmadigi icinde normal cope koysan igrenc kokarYalniz bu ben aldigimda 40 lira filandi fiyat niye ucmus boyle ya baska markalarinda olabilir ayni konsept onlara da bak bir. Cunku bunun poseti ayri degisik birsey birde ayrica onu alman gerekecek bittikce
Canim sen beni okumuyormusun neler yapiyorum:) 3 katli evi tek basima temizliyorum ben birde yaninda esantiyon kizla ilgileniyorum. Niye vicdan azabi duydun anlamadim canim:)Kızlar ben bahar temizliğine giriştim, bugĞn koltuk sildim ,yolluk yıkadım. Var mı böyle yapan ? Kadında Yapacak ama herşeyi yapamaz, sizde varmı böyle vicdan azabı duyuyrm
Bir poset bir gunde dolabilir bazen:) ben cok sik bez degistirdim hep ama bazilari daha uzun aralikla degistiriyor. Baska markalara da bak sen bir arastir bakalim daha ucuu olabilir.evet canım poşeti de çok pahalı.poşet tüketimi ne civarda peki 1 poşet 1 günde dolmaz heralde değil mi bak bu da poşetleriymiş
http://www.e-bebek.com/korbell-240-adet-bez-kapasiteli-cop-poseti_XYZ-250DR1B
http://www.e-bebek.com/korbell-720-adet-bez-kapasiteli-cop-poseti_XYZ-250DR3B
başka marka var mı bi bakmak lazım
kızlar sizce bu kullanışlı ve gerekli bişey mi?ilk link geliştirilmiş sistemmiş ama 2. de videosu mevcut
http://www.e-bebek.com/korbell-plus-bebek-bezi-cop-kovasi-sistemi_KOR-M280DS
http://www.e-bebek.com/korbell-bebek-bezi-cop-kovasi-sistemi_XYZ-M250DS
canım şekerin çıkmadıysa yada riskin yoksa bi sorun olacağını düşünmüyorum. ben riskli arkadaşlar için yazdım. çünkü benim diyet listemde vardı o listeye uydum ve kahvaltıa şekerim 184 çıktı. o yüzden söyledim yoksa süt yararlı tabiki ben de içiyorum ama ara öğünümr çektimhadi ya banada süt iyi geliyor diye içiyordum bol bol .. :/
Bnde Ayni cnm hem annemi ozledim hemde erknden bitsin dedim halilr faln.simdiden belim agrimaya basladi uzuluyorumda anneme yuk oluyorum diye ama kadina hic guvnmiorum bi kere cagrdim suyu tuttu gitti resmn pesie ben temizledim.hayrlisiyla dogsaydi minikler sagliklica bnmki dun 5-6 kere hareket etti yoruldu diyorum yarin kontrolde sorcm.bakalim.Ayn
ı aynı canım aynı günde 10 kez oyanama yazıyor ya bebek için bugĞn misal 10 U bulmadı,haftaya kadın gelcek ama kışlık yazlık verilecekler ayıklancak çizmeler kalkacak , bunları mecbur ben yerleştircem dolaplara, doğmuş gelenler olur evin dibi köşesi pis olmamalı ayıp olur bir kaç haftaya tam ağırlaşacam bitsin dedim
canım bence kadın doğumcuna git o yönlendirir zaten seni gerekirseGünaydn hamis bayanlar saat 5den beri kivraniyorum siddetli bel ve mide agrisiyla uyandm devvamnda karin agrisiyla devam etti az bise kustum cok ozur dilerim ama bide ishal oldum sancilardan duramiyorum ben smdi hangi doktora gtcem bilemedim yoksa acilemi gtsem bi akil verin sabah sabah kimseyi arayp telaslandrmak istemiyorum acil cevapverin nolur
Cnm kadın doğum doktorunu ara öncelikle. O seni yönlendirecektir zaten. Çok geçmiş olsun.Günaydn hamis bayanlar saat 5den beri kivraniyorum siddetli bel ve mide agrisiyla uyandm devvamnda karin agrisiyla devam etti az bise kustum cok ozur dilerim ama bide ishal oldum sancilardan duramiyorum ben smdi hangi doktora gtcem bilemedim yoksa acilemi gtsem bi akil verin sabah sabah kimseyi arayp telaslandrmak istemiyorum acil cevapverin nolur
Amin cnm inş :)hayırlı sabahlar güzel anneler, yeni hafta bizlere sağlık, huzur, mutluluk veee bool tepik getirsin
İyi haftalar cnm.günaydın kızlar iyi haftalar
günaydın canımmgünaydın kızlar iyi haftalar
ne güzel.fotoğraf bekliyoruz o zaman...Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
Yeni bir haftaya güneşli bir günle başlayınca insanda enerjik oluyor :)
Son 6 günümüz inş. Ondan sonra bol bol sabahları uyumaya çalışacağım bakalım.
Tabi uyuyabilirsem :)
Sizlerden naber? Tüm hafta sonu dönktürmüşsünüz ama dönüp bakamadım hepsine.
Bizim temizliğimiz bitti sayılır. Perdelerim yıkanacak o kadar. Onun içinde annemi bekleyeceğim.
Kızımın odasını da yerleştirdik dün. Çok güzel oldu :) Durup durup bakıyorum.
Çok heyecanlanıyorum inş kızım yakında gelecek diye :) Bugün içim kıpır kıpır.
Günaydın çok geçmiş olsun. Eğer doktoruna gitmen mümkünse kendi doktoruna git. Dahiliyeye gerekirse yönlendirir Allah şifa versinGünaydn hamis bayanlar saat 5den beri kivraniyorum siddetli bel ve mide agrisiyla uyandm devvamnda karin agrisiyla devam etti az bise kustum cok ozur dilerim ama bide ishal oldum sancilardan duramiyorum ben smdi hangi doktora gtcem bilemedim yoksa acilemi gtsem bi akil verin sabah sabah kimseyi arayp telaslandrmak istemiyorum acil cevapverin nolur
benimde şekerim sınırda çıktı canım , bende dikkat ediyorum yediklerime ,, 1. saat 182 2. saat 127 di. sütü normalde sevmem ama nedense severekte içiyordum .canım şekerin çıkmadıysa yada riskin yoksa bi sorun olacağını düşünmüyorum. ben riskli arkadaşlar için yazdım. çünkü benim diyet listemde vardı o listeye uydum ve kahvaltıa şekerim 184 çıktı. o yüzden söyledim yoksa süt yararlı tabiki ben de içiyorum ama ara öğünümr çektim
geçmiş olsun canım , kadın doğumcuna git o anlamassa eğer başka yere sevk eder.Günaydn hamis bayanlar saat 5den beri kivraniyorum siddetli bel ve mide agrisiyla uyandm devvamnda karin agrisiyla devam etti az bise kustum cok ozur dilerim ama bide ishal oldum sancilardan duramiyorum ben smdi hangi doktora gtcem bilemedim yoksa acilemi gtsem bi akil verin sabah sabah kimseyi arayp telaslandrmak istemiyorum acil cevapverin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?