2015 Temmuz Anneleri

Sağol canım. Tamam bakayım ama ben giriyorum siteye ürünler görünüyo fiyat yazmıyo sipariş verilmiyor niye öyleydi anlamadım şimdi bi daha bakayım.

Seymasevde ve Maya geçmiş olsun kuzularınıza ikinzin de ..Mide yanması olan arkadaşlar ben maden suyunun iyi geldiğini keşfettim benim yanmalar.Ara ara oluyo bende aslında o da asitli daha kötü yapar diye düşünüyodum ama iyi geldi sanki bana bii deneyin isterseniz.Ben kızılayınkini içiyorum sadece bu arada

Sağol canım.
Valla bu ara mide yanmam azdı hiçbişey fayda etmiyo salçalı Soğanlı yemek hiç yiyemiyorum zaten onlar hepten mahvediyo

Bende alayim bundan canim iyi aklima dusurdun mayis 15 inden sonra banyo ve alt degistirme arac gereclerini siparis edecem sonra da yikarim oglumun kiyafetlerini kendisini de insallah

Canim ben hep telefondan giriyorum. Telefon markan ne bilmiyorum. Benimki iphone. Oda basta atiyodu. Kayit olamamistim hatta siteye. Cerezlere reklamlara izin vermen gerekiyo telefon internet ayarlarindan. O zaman sorun cözülüyo

Lg g2 benimde su an telefondan yazıyorum : ) bakalım ne kadar süre telden girebilicem

geçmiş olsun canım allah tez zamanda şifasını versin yavrunun.. alışveriş yaparsın canım bende daha ha la almadım ne bebeğe nede kendime bakalım ne zaman kısmet olacak

Kizlar ben cogunlukla zibin aldim yazin sicak olur diye. Zaten usurse ustune uzun kollu penyeler giydiririm diye düşündüm sadece ilk 2 hafta falan daha cok korumak gerekir heralde. Annemle kvde de onayladi beni ondan öyle yaptım

Kizlar ben cogunlukla zibin aldim yazin sicak olur diye. Zaten usurse ustune uzun kollu penyeler giydiririm diye düşündüm sadece ilk 2 hafta falan daha cok korumak gerekir heralde. Annemle kvde de onayladi beni ondan öyle yaptım
Bende badi tulum takım Tarzı alıcam başka türlü kıyafet giydirilmez zaten sonbahara kadar. 1 ay dolana kadar gene korumak lazım ya

Canım bulunduğun şehrin havasına gore değişiyor mesela benim şehrim çok sıcak 2009 haziranda dogum yaptim citcitli bodyden başka birşey giydirmedim ilk hafta sadece zıbın takim giydi isilik olabiliyor senin yaşadığını yere bağlı yani

="Seymasevde, post: 40690226, member: 573878"]Bende badi tulum takım Tarzı alıcam başka türlü kıyafet giydirilmez zaten sonbahara kadar. 1 ay dolana kadar gene korumak lazım ya[/QUOTE]
Gecmis olsun canım kizin nasıl oldu

Geçmiş olsun canım

Kızlar ben bahar temizliğine giriştim, bugĞn koltuk sildim ,yolluk yıkadım. Var mı böyle yapan ? Kadında Yapacak ama herşeyi yapamaz, sizde varmı böyle vicdan azabı duyuyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…