- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.101
Sağol canım. Tamam bakayım ama ben giriyorum siteye ürünler görünüyo fiyat yazmıyo sipariş verilmiyor niye öyleydi anlamadım şimdi bi daha bakayım.Bence sikinti yapmayin o kadar, benimkiler ikisi de yaz bebegiydi, ilk iki hafta ince penye tulum giydirdim,sonrasinda sadece atlet giydi.Aksamlari da alissin diye her gece pijamasini giydirirdim.Zamani gelince duruma göre ayarliyorsun zaten.Cok sicaga alistirinca kisin zor oluyor sonra da, daha cabuk üsüyorlar bebisler.Zaten hep ince penye battaniye ye sariliyo bebisler, o da korumak icin yeterli bence.
Oy masallah, böyle resimler eklendikce biz de hevesleniyoruz ama daha erken degil mi yahu...
Gecmis olsun canim, önemli bisey degildir umarim.alisverise bi cikinca bi seferde halledersin canim, dert etme o kadar.Ben de cogu alisverisimi internetten hallettim gidip aramak canimi sikiyor.C&A nin sayfasina bak , oradan begen bi seferde gidip alir gelirsin.Ben direk siparis edip gidip oradan da kartonumu alip eve geliyorum o kadar tembel alistim yani.
Merak etme canim artik icerde yer azaliyo, o yüzden sana hareket etmiyormus gibi geliyo.Zaman gectikce daha da daralacak ve sen bazi günler hic hareket etmiyo zannediceksin, ama o yerinden memnun merak etme
Sağol canım.Seymasevde ve Maya geçmiş olsun kuzularınıza ikinzin de ..Mide yanması olan arkadaşlar ben maden suyunun iyi geldiğini keşfettim benim yanmalar.Ara ara oluyo bende aslında o da asitli daha kötü yapar diye düşünüyodum ama iyi geldi sanki bana bii deneyin isterseniz.Ben kızılayınkini içiyorum sadece bu arada
Bende alayim bundan canim iyi aklima dusurdun mayis 15 inden sonra banyo ve alt degistirme arac gereclerini siparis edecem sonra da yikarim oglumun kiyafetlerini kendisini de insallahen iyisini yaparsın canım.unibaby yenidoğan alerji yaptı diyen hiç duymadım daha ama belli olmaz bu işler eğer öyle olursa başka ıslak mendile güvenemem bi de şimdilik 2 adet şu pamuklardan aldım baby me nin kaynamış ılımış suya batırıp temizlemek için olmadı ilk haftalar onunla yaparım elimden geldiğince bulunsun dedim
http://www.e-bebek.com/baby-me-bebek-temizlik-pamugu_BAE-20017
bazen duruyo uyuyo heralde ama.birden bir basliyo segerme gibi arka arkaya bi vurmaya basliyo bir gun cok sakn bir gun arsiz oluyo bizimki :)bebeğin hareketleri hergün değişiyor canım , bazen pıtır pıtırlar , bazende uyuyorlar ,, az da olsa hareketi varsa korkma
Suan bir yasima daha girdim :)kızlar sizce bu kullanışlı ve gerekli bişey mi?ilk link geliştirilmiş sistemmiş ama 2. de videosu mevcut
http://www.e-bebek.com/korbell-plus-bebek-bezi-cop-kovasi-sistemi_KOR-M280DS
http://www.e-bebek.com/korbell-bebek-bezi-cop-kovasi-sistemi_XYZ-M250DS
Canim ben hep telefondan giriyorum. Telefon markan ne bilmiyorum. Benimki iphone. Oda basta atiyodu. Kayit olamamistim hatta siteye. Cerezlere reklamlara izin vermen gerekiyo telefon internet ayarlarindan. O zaman sorun cözülüyo
geçmiş olsun canım allah tez zamanda şifasını versin yavrunun.. alışveriş yaparsın canım bende daha ha la almadım ne bebeğe nede kendime bakalım ne zaman kısmet olacakGünaydın kızlar hayırlı pazarlar
Dün alışverişe gidemedim gene kızım ateşlendibu çocuklar hasta olmasın diye gözüne bakıyorum gene de hasta oldu. Buna şükür gelip geçici bi hastalık.
Hafta içi de okul var benim alışveriş kaldı bu haftada.
Sağol canım amin inş. Aynen ya napalım kısmet demek bundada vardır bi hayır.geçmiş olsun canım allah tez zamanda şifasını versin yavrunun.. alışveriş yaparsın canım bende daha ha la almadım ne bebeğe nede kendime bakalım ne zaman kısmet olacak
Bende badi tulum takım Tarzı alıcam başka türlü kıyafet giydirilmez zaten sonbahara kadar. 1 ay dolana kadar gene korumak lazım yaKizlar ben cogunlukla zibin aldim yazin sicak olur diye. Zaten usurse ustune uzun kollu penyeler giydiririm diye düşündüm sadece ilk 2 hafta falan daha cok korumak gerekir heralde. Annemle kvde de onayladi beni ondan öyle yaptım
Bende badi tulum takım Tarzı alıcam başka türlü kıyafet giydirilmez zaten sonbahara kadar. 1 ay dolana kadar gene korumak lazım ya
Canım bulunduğun şehrin havasına gore değişiyor mesela benim şehrim çok sıcak 2009 haziranda dogum yaptim citcitli bodyden başka birşey giydirmedim ilk hafta sadece zıbın takim giydi isilik olabiliyor senin yaşadığını yere bağlı yaniKizlar ben cogunlukla zibin aldim yazin sicak olur diye. Zaten usurse ustune uzun kollu penyeler giydiririm diye düşündüm sadece ilk 2 hafta falan daha cok korumak gerekir heralde. Annemle kvde de onayladi beni ondan öyle yaptım
Geçmiş olsun canımGecmis olsun canimhemen iyilessin kuzu ! Bizim kizda da polen alerjisi oldugu kesinlesti o yuzden bu oksuruk burun akintisi. Icerdeyken iyi disari cikar cikmaz bogmacali gibi oksurmeye burun akmaya basliyor. Cocuk istanbul'da yesil gormedi tabi hic buraya gelince vucudun alismasi biraz alacak sanirim. Orman gibi burasi!
Geçmiş olsun canım ufaklık iyileşmedi mi halaAynen iyileşsinde biçok sağol
Sağol canım iyi şuan keyfi yerinde görünüyo.Gecmis olsun canım kizin nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?