2015 Temmuz Anneleri

Kızlar ben bahar temizliğine giriştim, bugĞn koltuk sildim ,yolluk yıkadım. Var mı böyle yapan ? Kadında Yapacak ama herşeyi yapamaz, sizde varmı böyle vicdan azabı duyuyrm
Canim bnmde annem geldi iki gundr temizlik yapioz kapi pencere esimde gitti .anndm gene cok yapio ama bnde yardim edeyim diyorumda yoruldum genede bnm bebek durgun iki gundur sabha kdr nasil uyuyom bilmiom kndimddn geciyom bebegin ustunemi yatiom napiom die korkuyom ya

Kizlar slm naslsnz ne var ne yok

İyiyiz canım. Sabah 10da çıktım evden şimdi girdim. Kayınpederimn doğum günüydü. Birlikte vakit geçirdik. Şimdi uzattım bacakları oturuyorum :) oğluşunla iyi dinlenöişsin bugün. Yarasın size

Kızlar ben bahar temizliğine giriştim, bugĞn koltuk sildim ,yolluk yıkadım. Var mı böyle yapan ? Kadında Yapacak ama herşeyi yapamaz, sizde varmı böyle vicdan azabı duyuyrm

Canım iyiysen vicdan azabı çekecek bir şey yok ama geçen hafta bana kadın geldi. Koltuğuda sildi halılarıda. Yapardı yani. Bende bazen pazara gidip eve kadar taşıyorum poşetleri. Pazar arabam yok. O zaman da ben korkuyorum bi yandan

selam kızlar bikaç gündür şeker ölçümü yapıyorum biliyosunuz. şekeri yada riski olanlarla paylaşmak isredim. süt şekeri epey yükseltiyor. deneme yanılma yokuyla neyi ne kadar yemekiyimi deniyorum da.. sabah bi büyük bardak süt içtim kahvaltıda sadece şekerim 118 çıktı.sebze yemekleri yoğurt ayran et fazla etkilemiyo.

Evett tabi yaşadığın yer önemli o etkende var.

canım emin misin sütten olduğuna şekerli mi içmiştin sütü? benim kv şeker hastası 1 hafta hastanede yatmıştı ben de kaldım onunla.hastanede şeker hastalarına özel 6 öğün veriyorlardı 3 ana,3 ara öğün.ara öğün meyveden ibaretti ve meyvenin yanına şekeri dengelemesi için mutlaka yoğurt ya da süt veriyorlardı ordan biliyorum

evet canım şekersiz normal süt yağsız yada yarım yağlı değil. yoğurt hiç yükseltmiyo ayran da öyle ama süt yükseltiyo içindeki laktozdan dolayıymış aklınızda olsun tabi şeker probleminiz varsa... sütü ara öğüne aldık bizde mecburen

hadi ya banada süt iyi geliyor diye içiyordum bol bol .. :/

Kizlar ben cogunlukla zibin aldim yazin sicak olur diye. Zaten usurse ustune uzun kollu penyeler giydiririm diye düşündüm sadece ilk 2 hafta falan daha cok korumak gerekir heralde. Annemle kvde de onayladi beni ondan öyle yaptım
Ikinciye temmuz annesi olarak tecrubeliyim bu konuda sanirim artik dedigin gibi ilk iki hafta felan dikkat ediyosun sonra ben hep kisa kollu zibinla tutmustum cok sicak mevsimde dogucak kuzucuklarimiz ins zaten ince penye battaniyede olucak yada kundak..

Kizlar ben kizimda alisverisini doguma cok az kala almistim besigini bebek arabasini dogduktan sonra aldik hatta kv oyle erken alinmaz demisti smdi baya seyler aldim hatta bitirdim bu aksamda e bebekten siparis verdim bir acele mi ettim ki kendimi kotu hissediyorum

Evet mantıklı öyle yapayım en iyisi :)
Bende izne ayrılınca yavaş yavaş yapmaya başlayacağım inşallah.

benim pazar çantam var acayip işe ütüye anım kenarına içine doldur doldur Çek , kaç senedir elimde tavsiye ederim

Ayn
ı aynı canım aynı günde 10 kez oyanama yazıyor ya bebek için bugĞn misal 10 U bulmadı,haftaya kadın gelcek ama kışlık yazlık verilecekler ayıklancak çizmeler kalkacak , bunları mecbur ben yerleştircem dolaplara, doğmuş gelenler olur evin dibi köşesi pis olmamalı ayıp olur bir kaç haftaya tam ağırlaşacam bitsin dedim

Sorma canım benim de içimi sıkıyo perde cam temizliğini yapamamak.Uzun zamandır yapılmadı.Ben de önce halılarımı yıkamaya vericem sonra yerler boşken yardımcı alıcam inşallah cam temizliği,perdeler yıkanıp asılacak,yerde halı vs yokken herşeyin altı çekilip silinecek inşallah.Hem bebişin beşiğini de kurarım belki o zaman yatak odamı düzenlemem gerekiyo halı yokken yatağı biraz çekmek lazım.19 mayıs günü tatilini bekliyorum ben bahar temizliği için inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…