- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.161
Ay ne güzel canım temizliklerini bitirenleri duyunca ben rahatlıyorum valla süpersin.Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
Yeni bir haftaya güneşli bir günle başlayınca insanda enerjik oluyor :)
Son 6 günümüz inş. Ondan sonra bol bol sabahları uyumaya çalışacağım bakalım.
Tabi uyuyabilirsem :)
Sizlerden naber? Tüm hafta sonu dönktürmüşsünüz ama dönüp bakamadım hepsine.
Bizim temizliğimiz bitti sayılır. Perdelerim yıkanacak o kadar. Onun içinde annemi bekleyeceğim.
Kızımın odasını da yerleştirdik dün. Çok güzel oldu :) Durup durup bakıyorum.
Çok heyecanlanıyorum inş kızım yakında gelecek diye :) Bugün içim kıpır kıpır.
odanızı sağlıklı günlerde kullanın canımm .. minik minik herşey çok güzel görünüyordur eminimGünaydın hanımlar. Nasılsınız?
Bizim temizliğimiz bitti sayılır. Perdelerim yıkanacak o kadar. Onun içinde annemi bekleyeceğim.
Günaydın sağol canım sanadagünaydın kızlar iyi haftalar
günaydın canım.. darısı başıma dicem daha çook var. ben 37 ye kadar çalışacağım Allah izin verirseGünaydın hanımlar. Nasılsınız?
canım kan ölçümü yapıyosan bi dene istersen. ben parmaktan kan ölçmeyle deneme yanılmayla bulmaya çalışıyorum. şimdi yarım gözleme yedim bakalım bekliyorum kaç çıkacak. eğer garanti olsun istiyosan sen de sütünü ara öğüne çekebilirsin.benimde şekerim sınırda çıktı canım , bende dikkat ediyorum yediklerime ,, 1. saat 182 2. saat 127 di. sütü normalde sevmem ama nedense severekte içiyordum .
Yarın çeker eklerim inş cnm. Beşiğimizle şifonyerimiz var sdc ama kıyafetlerini vs yerleştirince çok cici oldu. Herşeyimiz pembe pembe :)ne güzel.fotoğraf bekliyoruz o zaman...
Sorma cnm nasıl içime dert oluyordu, hele ki camlarım. Hamile kaldığımdan beri hiç silinmemişlerdi. Eşimden Allah razı olsun. Camımı sildi. Evimi temizledi, halılarımda yıkamadan geldi, yerleştirdi. İnce detayları ben hallettim. Şükür aradan çıkmış oldu. Odamız çok cici oldu. Halısını falanda serince, heyecan yaptım yine :) Amin cnm inş.Ay ne güzel canım temizliklerini bitirenleri duyunca ben rahatlıyorum valla süpersin.
Güle güle kullanın odanızı bebişini içinde görmek nasip olsun sağlıklı bi şekilde.
Çok sğl cnm, herşey pembiş pembiş, cıvıl cıvıl görünüyor :)odanızı sağlıklı günlerde kullanın canımm .. minik minik herşey çok güzel görünüyordur eminim
Günaydın cnm. Rabbim yardımcın olsun inş. Doktorumuz bize uzatma vermedi cnm. Zaten erken doğum riskimiz var. Evde bol bol dinlenirim inş.günaydın canım.. darısı başıma dicem daha çook var. ben 37 ye kadar çalışacağım Allah izin verirse
Gece uykusunu özler oldum. Birde birkaç gündür çok terliyorum geceleri. Sizde de var mı kızlar bu durum?Günaydın kızlar yeni bir haftaya başladık hepimiz için keyifli bi hafta olsun geceleri rahat uyku gündüzleri ağrısız geçsindaha ne diyim.
Gece hiç üzerimi örtemiyorum aynen terlemek değilde sıkıntı basıyo uyuyamıyorum nefes zor alıyorumGece uykusunu özler oldum. Birde birkaç gündür çok terliyorum geceleri. Sizde de var mı kızlar bu durum?
Günaydın canım iyilik sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınz?
iyiyiz Allaha şükür canım sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınz?
Günaydın cnm. İyiyiz biz çok şükür, senle oğluşun nasıl?günaydın kızlar nasılsınz?
Hamilelikten dimi sdc bu durum? Yani doğumdan sonra düzelir değil mi :)Gece hiç üzerimi örtemiyorum aynen terlemek değilde sıkıntı basıyo uyuyamıyorum nefes zor alıyorum
ben 28.haftada yaptırdım canımkızalr şeker yüklemesini 28. haftada yaptıran var mı? ben hala yaptırmadım
bana doktor 3 hafta önce yaptır demişti ben gitmedimben 28.haftada yaptırdım canım
Ay maşallah tospiğine kız bi doğsun tam ısırmalık olur seninki belli o kıvama geliyoGünaydın anne adayları, maşallah son sürat hazırlıklara girişilmiş.
Cumartesi 30+3'tük. Kontrolde 40 cm boy, 1720 gr çıktı. 7.ayda 1,5 kilo; toplamda 8,5 kilo almışım. Geçen kontrolde suyum üst sınıra yakındı bu sebeple doktor bana şekeri yasaklamıştı. Bu kontrolde suyum normalde dönmüş. Geçen kontrole göre 800 gr almışSanırım tüm kiloyu yanaklarına almış olabilir, bildiğin tospik tospik yanakları vardı
Haftasonu bebeğin odasını boyadı kv ve eşim. Onun dışında valla çocuk için bir şey yapmadık. Mevsim geçişi olduğundan kışlıkları kaldırıp, yazlıkları çıkarma operasyonuna başladım. Normalde de 2 haftamı alan bu iş herhalde artık 1 ayımı alır.
Şık bebek bakım çantası arayan arkadaşlar vardı. "Mayoral" markasına bakabilirler. Ben linkteki ürünü aldım. İçi oldukça büyük, gözleri filan da işimi görecek gibi. Çantanın içinden kirli poşeti ve emzik çantası da çıktı. Termal gözü olmadığından, ayrı bir termal biberon çantası aldım.
http://www.annebebekburada.com/Mayoral-19747-Bebek-Bakim-Cantasi-Bej,PR-18581.html
Bu arada çalışabilir raporu için 32+0'da gelmemi söyledi doktorum. 6 Mayısta gene kontrol yolları gözüktü bana. Bakalım tospik 2 haftada kaç kilo alacak. Bir de göbeğimde 2 haftadır bir karıncalanma ve uyuşukluk oluyordu zaman zaman. Hani ayağınız karıncalanıp uyuşur onun gibi. Doktora söylediğimde çatlıyorsundur dedi Görünüşte hala çatlağım yok ama bilemedim. Çatlaklar kırmızı olmuyor mu?
Maşallah cnm bebişine :) Tombiş tombiş olmuş annesi daha şimdiden. 6 Mayısta ayrılıyorum bende cnm izne inş. Doğum tarihlerimiz aynı o zaman. 2hafta önce görmüştüm bende en son bebişimi. İnsan karnında taşıdığı bebişini özler mi bu kadar ya :)Günaydın anne adayları, maşallah son sürat hazırlıklara girişilmiş.
Cumartesi 30+3'tük. Kontrolde 40 cm boy, 1720 gr çıktı. 7.ayda 1,5 kilo; toplamda 8,5 kilo almışım. Geçen kontrolde suyum üst sınıra yakındı bu sebeple doktor bana şekeri yasaklamıştı. Bu kontrolde suyum normalde dönmüş. Geçen kontrole göre 800 gr almışSanırım tüm kiloyu yanaklarına almış olabilir, bildiğin tospik tospik yanakları vardı
Haftasonu bebeğin odasını boyadı kv ve eşim. Onun dışında valla çocuk için bir şey yapmadık. Mevsim geçişi olduğundan kışlıkları kaldırıp, yazlıkları çıkarma operasyonuna başladım. Normalde de 2 haftamı alan bu iş herhalde artık 1 ayımı alır.
Şık bebek bakım çantası arayan arkadaşlar vardı. "Mayoral" markasına bakabilirler. Ben linkteki ürünü aldım. İçi oldukça büyük, gözleri filan da işimi görecek gibi. Çantanın içinden kirli poşeti ve emzik çantası da çıktı. Termal gözü olmadığından, ayrı bir termal biberon çantası aldım.
http://www.annebebekburada.com/Mayoral-19747-Bebek-Bakim-Cantasi-Bej,PR-18581.html
Bu arada çalışabilir raporu için 32+0'da gelmemi söyledi doktorum. 6 Mayısta gene kontrol yolları gözüktü bana. Bakalım tospik 2 haftada kaç kilo alacak. Bir de göbeğimde 2 haftadır bir karıncalanma ve uyuşukluk oluyordu zaman zaman. Hani ayağınız karıncalanıp uyuşur onun gibi. Doktora söylediğimde çatlıyorsundur dedi Görünüşte hala çatlağım yok ama bilemedim. Çatlaklar kırmızı olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?