2015 Temmuz Anneleri

Ay ne güzel canım temizliklerini bitirenleri duyunca ben rahatlıyorum valla süpersin.
Güle güle kullanın odanızı bebişini içinde görmek nasip olsun sağlıklı bi şekilde.

odanızı sağlıklı günlerde kullanın canımm .. minik minik herşey çok güzel görünüyordur eminim

günaydın canım.. darısı başıma dicem daha çook var. ben 37 ye kadar çalışacağım Allah izin verirse

benimde şekerim sınırda çıktı canım , bende dikkat ediyorum yediklerime ,, 1. saat 182 2. saat 127 di. sütü normalde sevmem ama nedense severekte içiyordum .
canım kan ölçümü yapıyosan bi dene istersen. ben parmaktan kan ölçmeyle deneme yanılmayla bulmaya çalışıyorum. şimdi yarım gözleme yedim bakalım bekliyorum kaç çıkacak. eğer garanti olsun istiyosan sen de sütünü ara öğüne çekebilirsin.

ne güzel.fotoğraf bekliyoruz o zaman...
Yarın çeker eklerim inş cnm. Beşiğimizle şifonyerimiz var sdc ama kıyafetlerini vs yerleştirince çok cici oldu. Herşeyimiz pembe pembe :)

Ay ne güzel canım temizliklerini bitirenleri duyunca ben rahatlıyorum valla süpersin.
Güle güle kullanın odanızı bebişini içinde görmek nasip olsun sağlıklı bi şekilde.
Sorma cnm nasıl içime dert oluyordu, hele ki camlarım. Hamile kaldığımdan beri hiç silinmemişlerdi. Eşimden Allah razı olsun. Camımı sildi. Evimi temizledi, halılarımda yıkamadan geldi, yerleştirdi. İnce detayları ben hallettim. Şükür aradan çıkmış oldu. Odamız çok cici oldu. Halısını falanda serince, heyecan yaptım yine :) Amin cnm inş.
Birde bu pazar baby showerımız var :) Ona da hazırlık yapmış olduk.

odanızı sağlıklı günlerde kullanın canımm .. minik minik herşey çok güzel görünüyordur eminim
Çok sğl cnm, herşey pembiş pembiş, cıvıl cıvıl görünüyor :)

günaydın canım.. darısı başıma dicem daha çook var. ben 37 ye kadar çalışacağım Allah izin verirse
Günaydın cnm. Rabbim yardımcın olsun inş. Doktorumuz bize uzatma vermedi cnm. Zaten erken doğum riskimiz var. Evde bol bol dinlenirim inş.

Günaydın anne adayları, maşallah son sürat hazırlıklara girişilmiş.
Cumartesi 30+3'tük. Kontrolde 40 cm boy, 1720 gr çıktı. 7.ayda 1,5 kilo; toplamda 8,5 kilo almışım. Geçen kontrolde suyum üst sınıra yakındı bu sebeple doktor bana şekeri yasaklamıştı. Bu kontrolde suyum normalde dönmüş. Geçen kontrole göre 800 gr almış Sanırım tüm kiloyu yanaklarına almış olabilir, bildiğin tospik tospik yanakları vardı
Haftasonu bebeğin odasını boyadı kv ve eşim. Onun dışında valla çocuk için bir şey yapmadık. Mevsim geçişi olduğundan kışlıkları kaldırıp, yazlıkları çıkarma operasyonuna başladım. Normalde de 2 haftamı alan bu iş herhalde artık 1 ayımı alır.
Şık bebek bakım çantası arayan arkadaşlar vardı. "Mayoral" markasına bakabilirler. Ben linkteki ürünü aldım. İçi oldukça büyük, gözleri filan da işimi görecek gibi. Çantanın içinden kirli poşeti ve emzik çantası da çıktı. Termal gözü olmadığından, ayrı bir termal biberon çantası aldım.
http://www.annebebekburada.com/Mayoral-19747-Bebek-Bakim-Cantasi-Bej,PR-18581.html

Bu arada çalışabilir raporu için 32+0'da gelmemi söyledi doktorum. 6 Mayısta gene kontrol yolları gözüktü bana. Bakalım tospik 2 haftada kaç kilo alacak . Bir de göbeğimde 2 haftadır bir karıncalanma ve uyuşukluk oluyordu zaman zaman. Hani ayağınız karıncalanıp uyuşur onun gibi. Doktora söylediğimde çatlıyorsundur dedi Görünüşte hala çatlağım yok ama bilemedim. Çatlaklar kırmızı olmuyor mu?

Ay maşallah tospiğine kız bi doğsun tam ısırmalık olur seninki belli o kıvama geliyo
Ay kışlık yazlık meselesi bide temizlik var benim daha bugün üst odalardan başlıycam yavaş yavaş.
Çatlama meselesine gelinceeeee ben ilk kızımda 36. Haftadan sonra çatladım karıncalanma olunca hemen krem sür nemlendirici. Çatlaklar hemen göbekte olmuyo bide daha aşağıdan başlıyo yukarıya doğru. Inş sende hiç olmaz. Bende de çok az oldu geç çatladım. Sen önlemini al

Maşallah cnm bebişine :) Tombiş tombiş olmuş annesi daha şimdiden. 6 Mayısta ayrılıyorum bende cnm izne inş. Doğum tarihlerimiz aynı o zaman. 2hafta önce görmüştüm bende en son bebişimi. İnsan karnında taşıdığı bebişini özler mi bu kadar ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…