- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.201
Günaydın cnm.Günaydın temmuz anneleri:)
:) Güldürdün cnm sabah sabah. Neye göre bu ayrımlar çok merak ediyorum inan ki.ya canm hem o hemde çocuklar arası ayrıma bak nie 3. cocuk 6 ay ona daha mı çok süt verym
Günaydın şekerimGünaydın temmuz anneleri:)
canım eğer iyisen takma sonuçta hasta değiliski geçici bir dönem bu sen içini rahat tut.. bende girişicem bu hafta sonu inşallah tabi gelen giden olmazsa ne zaman temizlik yapmak istesem biri geliyor bende perdeler halılar felan var ve bunları ancak eşimle yapabilirim bunun için haftasonunu ayarlıyorum eşimin babası annesi geliyor pat diye kalıyor işlerim sıkıldım artık perdelere camlara kirden bakılmıyor sinirleniyorum..Kızlar ben bahar temizliğine giriştim, bugĞn koltuk sildim ,yolluk yıkadım. Var mı böyle yapan ? Kadında Yapacak ama herşeyi yapamaz, sizde varmı böyle vicdan azabı duyuyrm
canım hemen kadın doğumcuna gitsen iyi olur belkide gitmişsindir inşallah iyi haberlerle gelirsinGünaydn hamis bayanlar saat 5den beri kivraniyorum siddetli bel ve mide agrisiyla uyandm devvamnda karin agrisiyla devam etti az bise kustum cok ozur dilerim ama bide ishal oldum sancilardan duramiyorum ben smdi hangi doktora gtcem bilemedim yoksa acilemi gtsem bi akil verin sabah sabah kimseyi arayp telaslandrmak istemiyorum acil cevapverin nolur
günaydın canım iyim hamd olsun.. ellerine sağlık canım çoğunu bitirmişsin prensesin odasıda hayırlı olsun güle güle kullansın..Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
Yeni bir haftaya güneşli bir günle başlayınca insanda enerjik oluyor :)
Son 6 günümüz inş. Ondan sonra bol bol sabahları uyumaya çalışacağım bakalım.
Tabi uyuyabilirsem :)
Sizlerden naber? Tüm hafta sonu dönktürmüşsünüz ama dönüp bakamadım hepsine.
Bizim temizliğimiz bitti sayılır. Perdelerim yıkanacak o kadar. Onun içinde annemi bekleyeceğim.
Kızımın odasını da yerleştirdik dün. Çok güzel oldu :) Durup durup bakıyorum.
Çok heyecanlanıyorum inş kızım yakında gelecek diye :) Bugün içim kıpır kıpır.
günadın canım amin :))Günaydın kızlar yeni bir haftaya başladık hepimiz için keyifli bi hafta olsun geceleri rahat uyku gündüzleri ağrısız geçsindaha ne diyim.
günaydın canım iyim hamd olsun sen nasılsın..günaydın kızlar nasılsınz?
günaydın maşallah tombik bebişe.. kolay gelsin sanada canım yavaş yavaş yapıcaz artık başka çaresi yok..Günaydın anne adayları, maşallah son sürat hazırlıklara girişilmiş.
Cumartesi 30+3'tük. Kontrolde 40 cm boy, 1720 gr çıktı. 7.ayda 1,5 kilo; toplamda 8,5 kilo almışım. Geçen kontrolde suyum üst sınıra yakındı bu sebeple doktor bana şekeri yasaklamıştı. Bu kontrolde suyum normalde dönmüş. Geçen kontrole göre 800 gr almışSanırım tüm kiloyu yanaklarına almış olabilir, bildiğin tospik tospik yanakları vardı
Haftasonu bebeğin odasını boyadı kv ve eşim. Onun dışında valla çocuk için bir şey yapmadık. Mevsim geçişi olduğundan kışlıkları kaldırıp, yazlıkları çıkarma operasyonuna başladım. Normalde de 2 haftamı alan bu iş herhalde artık 1 ayımı alır.
Şık bebek bakım çantası arayan arkadaşlar vardı. "Mayoral" markasına bakabilirler. Ben linkteki ürünü aldım. İçi oldukça büyük, gözleri filan da işimi görecek gibi. Çantanın içinden kirli poşeti ve emzik çantası da çıktı. Termal gözü olmadığından, ayrı bir termal biberon çantası aldım.
http://www.annebebekburada.com/Mayoral-19747-Bebek-Bakim-Cantasi-Bej,PR-18581.html
Bu arada çalışabilir raporu için 32+0'da gelmemi söyledi doktorum. 6 Mayısta gene kontrol yolları gözüktü bana. Bakalım tospik 2 haftada kaç kilo alacak. Bir de göbeğimde 2 haftadır bir karıncalanma ve uyuşukluk oluyordu zaman zaman. Hani ayağınız karıncalanıp uyuşur onun gibi. Doktora söylediğimde çatlıyorsundur dedi Görünüşte hala çatlağım yok ama bilemedim. Çatlaklar kırmızı olmuyor mu?
iyiym cnm hava güzel az biraz uykm var okadr :)canım eğer iyisen takma sonuçta hasta değiliski geçici bir dönem bu sen içini rahat tut.. bende girişicem bu hafta sonu inşallah tabi gelen giden olmazsa ne zaman temizlik yapmak istesem biri geliyor bende perdeler halılar felan var ve bunları ancak eşimle yapabilirim bunun için haftasonunu ayarlıyorum eşimin babası annesi geliyor pat diye kalıyor işlerim sıkıldım artık perdelere camlara kirden bakılmıyor sinirleniyorum..
canım hemen kadın doğumcuna gitsen iyi olur belkide gitmişsindir inşallah iyi haberlerle gelirsin
günaydın canım iyim hamd olsun.. ellerine sağlık canım çoğunu bitirmişsin prensesin odasıda hayırlı olsun güle güle kullansın..
günadın canım amin :))
günaydın canım iyim hamd olsun sen nasılsın..
günaydın maşallah tombik bebişe.. kolay gelsin sanada canım yavaş yavaş yapıcaz artık başka çaresi yok..
iki gündür bende mide açısından sıkıntılıyım. sanırım bebek büyüdükçe bu problem artıyor. dün sabah akşam ve gece 2de mide yanması ve ağrısından duramadım ve sade soda içerek kendime geldim acaba bukadar soda zararlı mı onuda bilmiyorum fakat ilaç içmektense soda daha iyi gibime geliyor.. yediklerimize dikkat etsek durum değişebilir belki biraz azalırKızlar midem çok sorunlu.domates bile dokunuyor.dun gece çok kustum.bunun için gastroenterolojiye gitmiştim rennıe duo şurup verdi iyi geliyordu ama artık fayda etmemeye başlası.acaba tuzsuz yesem yağsız yesem faydalı olur mu?
Kızlar midem çok sorunlu.domates bile dokunuyor.dun gece çok kustum.bunun için gastroenterolojiye gitmiştim rennıe duo şurup verdi iyi geliyordu ama artık fayda etmemeye başlası.acaba tuzsuz yesem yağsız yesem faydalı olur mu?
buradada hava güzel bu uyku hallerimiz nolacak bizim merak ediyorum :)iyiym cnm hava güzel az biraz uykm var okadr :)
Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
Yeni bir haftaya güneşli bir günle başlayınca insanda enerjik oluyor :)
Son 6 günümüz inş. Ondan sonra bol bol sabahları uyumaya çalışacağım bakalım.
Tabi uyuyabilirsem :)
Sizlerden naber? Tüm hafta sonu dönktürmüşsünüz ama dönüp bakamadım hepsine.
Bizim temizliğimiz bitti sayılır. Perdelerim yıkanacak o kadar. Onun içinde annemi bekleyeceğim.
Kızımın odasını da yerleştirdik dün. Çok güzel oldu :) Durup durup bakıyorum.
Çok heyecanlanıyorum inş kızım yakında gelecek diye :) Bugün içim kıpır kıpır.
canım salçasız yağsız özelliklede katı yağlı şeyler yememeye çalış tuzsuzda ye hem şişkinliğin felan olmaz artık bebeklerimiz büyüdü mideye baskı yaptıklarındna yanma oluyor..Kızlar midem çok sorunlu.domates bile dokunuyor.dun gece çok kustum.bunun için gastroenterolojiye gitmiştim rennıe duo şurup verdi iyi geliyordu ama artık fayda etmemeye başlası.acaba tuzsuz yesem yağsız yesem faydalı olur mu?
bununla geçmiş olsun canım çok sevindim hadı bakalım hayırlısıyla vaktı zamanında gelsin bebiş..Günaydın kızlarrr. Biz bugün çok daha iyiyiz. Rahim girişine halka takıldı kısa süreli bir işlem ama biraz acılıydı. İleride çatı muayenesi falan hakgetire yani hiç korkum yok hepsini yaşadım sayılır :)Artık doğuma kadar bu halka benimle olacak, bebeğim artık daha yukarıda bu sayede :) çok ama çok rahatladım tehlikem geçti Allaha çok şükür. Yüzde 90 işe yararmış çünkü :)
cnm mide sorunu yaşmayrm ok fazla şükür. deneme yanılma yolyla bulrsn cnm bişey ağr gelyrdr mideneKızlar midem çok sorunlu.domates bile dokunuyor.dun gece çok kustum.bunun için gastroenterolojiye gitmiştim rennıe duo şurup verdi iyi geliyordu ama artık fayda etmemeye başlası.acaba tuzsuz yesem yağsız yesem faydalı olur mu?
cnm çok sevndm iyi olmanıza. için rahat artk çıktnz mı hastaneden ?Günaydın kızlarrr. Biz bugün çok daha iyiyiz. Rahim girişine halka takıldı kısa süreli bir işlem ama biraz acılıydı. İleride çatı muayenesi falan hakgetire yani hiç korkum yok hepsini yaşadım sayılır :)Artık doğuma kadar bu halka benimle olacak, bebeğim artık daha yukarıda bu sayede :) çok ama çok rahatladım tehlikem geçti Allaha çok şükür. Yüzde 90 işe yararmış çünkü :)
artk işte bile uycm böyle giderse :))buradada hava güzel bu uyku hallerimiz nolacak bizim merak ediyorum :)
Cnm beni soda çok daha kotu yapıyor.Allah'a şükür şeker falan çıkmadı ama diyet yapayım yağsız tuzsuz yıcem.yumurtayı kızartmak yerine haslıcam.çay ıcmıcem.çünkü soda midemi delecek gibi yapıyır beniiki gündür bende mide açısından sıkıntılıyım. sanırım bebek büyüdükçe bu problem artıyor. dün sabah akşam ve gece 2de mide yanması ve ağrısından duramadım ve sade soda içerek kendime geldim acaba bukadar soda zararlı mı onuda bilmiyorum fakat ilaç içmektense soda daha iyi gibime geliyor.. yediklerimize dikkat etsek durum değişebilir belki biraz azalır
Cnm soda çok kotu yapıyor.sıcak şekerli sut iyi geldi.ama dediğin gibi sogansız salcasız yemek haşlama tarzı dıyettekı gibi yersem inşallah geçer.Canım sade soda dene, bana soğuk sütte çok iyi geliyordu. İnşallah atlatırsın soğansız salçasız yemek ye, birde rennine nin çiğneme tabletini kullanıyorum ben anında asiti çıkartıyor dışarı, afedersin geyirtiyor hemen müthiş rahatlıyosun. Doktoruna sor istersen
günaydın canım iyim sen nasılsıngünaydın kızlar...hayırlı haftalar nasılsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?