2015 Temmuz Anneleri

Kızlar ben bahar temizliğine giriştim, bugĞn koltuk sildim ,yolluk yıkadım. Var mı böyle yapan ? Kadında Yapacak ama herşeyi yapamaz, sizde varmı böyle vicdan azabı duyuyrm
canım eğer iyisen takma sonuçta hasta değiliski geçici bir dönem bu sen içini rahat tut.. bende girişicem bu hafta sonu inşallah tabi gelen giden olmazsa ne zaman temizlik yapmak istesem biri geliyor bende perdeler halılar felan var ve bunları ancak eşimle yapabilirim bunun için haftasonunu ayarlıyorum eşimin babası annesi geliyor pat diye kalıyor işlerim sıkıldım artık perdelere camlara kirden bakılmıyor sinirleniyorum..
canım hemen kadın doğumcuna gitsen iyi olur belkide gitmişsindir inşallah iyi haberlerle gelirsin
günaydın canım iyim hamd olsun.. ellerine sağlık canım çoğunu bitirmişsin prensesin odasıda hayırlı olsun güle güle kullansın..
Günaydın kızlar yeni bir haftaya başladık hepimiz için keyifli bi hafta olsun geceleri rahat uyku gündüzleri ağrısız geçsin daha ne diyim.
günadın canım amin :))
günaydın kızlar nasılsınz?
günaydın canım iyim hamd olsun sen nasılsın..
günaydın maşallah tombik bebişe.. kolay gelsin sanada canım yavaş yavaş yapıcaz artık başka çaresi yok..

hayırlı sabahlar kızlar nasılınız??
biraz önce doktorumu aradım şeker çıkmamış ama meyil var yediklerine genede dikkat et dedi.. zaten bende devam etmeyi düşünüyorudum iki kilo verdim geçen hafta onları geri almak istemiyorum :)

iyiym cnm hava güzel az biraz uykm var okadr :)

Kızlar midem çok sorunlu.domates bile dokunuyor.dun gece çok kustum.bunun için gastroenterolojiye gitmiştim rennıe duo şurup verdi iyi geliyordu ama artık fayda etmemeye başlası.acaba tuzsuz yesem yağsız yesem faydalı olur mu?

Günaydın kızlarrr. Biz bugün çok daha iyiyiz. Rahim girişine halka takıldı kısa süreli bir işlem ama biraz acılıydı. İleride çatı muayenesi falan hakgetire yani hiç korkum yok hepsini yaşadım sayılır :)Artık doğuma kadar bu halka benimle olacak, bebeğim artık daha yukarıda bu sayede :) çok ama çok rahatladım tehlikem geçti Allaha çok şükür. Yüzde 90 işe yararmış çünkü :)

iki gündür bende mide açısından sıkıntılıyım. sanırım bebek büyüdükçe bu problem artıyor. dün sabah akşam ve gece 2de mide yanması ve ağrısından duramadım ve sade soda içerek kendime geldim acaba bukadar soda zararlı mı onuda bilmiyorum fakat ilaç içmektense soda daha iyi gibime geliyor.. yediklerimize dikkat etsek durum değişebilir belki biraz azalır

Canım sade soda dene, bana soğuk sütte çok iyi geliyordu. İnşallah atlatırsın soğansız salçasız yemek ye, birde rennine nin çiğneme tabletini kullanıyorum ben anında asiti çıkartıyor dışarı, afedersin geyirtiyor hemen müthiş rahatlıyosun. Doktoruna sor istersen

hamilelik takviminin sonundada mide önerisi mevcut takvimle pek uyumlu gidiyoruz demekki herkeste aynı şikayetler olduğuna göre

Ayyy harikaaa darısı başımaaaaa :) Benim hala 5 haftam var izin öncesi :/ Ama olsun o da geçer :)
Alışverişlerim bitti gibi ama yıkama & ütüleme & yerleştirme kısmı izin sonrası inşallah...

canım salçasız yağsız özelliklede katı yağlı şeyler yememeye çalış tuzsuzda ye hem şişkinliğin felan olmaz artık bebeklerimiz büyüdü mideye baskı yaptıklarındna yanma oluyor..
bununla geçmiş olsun canım çok sevindim hadı bakalım hayırlısıyla vaktı zamanında gelsin bebiş..

cnm mide sorunu yaşmayrm ok fazla şükür. deneme yanılma yolyla bulrsn cnm bişey ağr gelyrdr midene

cnm çok sevndm iyi olmanıza. için rahat artk çıktnz mı hastaneden ?

Cnm beni soda çok daha kotu yapıyor.Allah'a şükür şeker falan çıkmadı ama diyet yapayım yağsız tuzsuz yıcem.yumurtayı kızartmak yerine haslıcam.çay ıcmıcem.çünkü soda midemi delecek gibi yapıyır benidomates dokunuyor bana onu farkettım.

Cnm soda çok kotu yapıyor.sıcak şekerli sut iyi geldi.ama dediğin gibi sogansız salcasız yemek haşlama tarzı dıyettekı gibi yersem inşallah geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…