2015 Temmuz Anneleri

benim alışveriş maceram bitti... bitek bebek şekerim kaldı...onuda malzemesini alıp kendim yapcam nasipse...ilk oğlumdada yapmıştım...doğum iznine ayrıldığımda evde yapcam inşallah
ne zamn cıkyrsn cnm izne bende alıp yapm dıorm ya beceremzsm diede ellemyrm ya. nerden alcksn malzemeleri ?

işçi anne ile memur anne arasında ki bu farkın sebebini bi türlü anlayamıyorum. memur anne kaç çocuk olursa olsun 6 ay yarı zamanlı çalışabilcekmiş..ne saçma
bencede çok çok saçma canm bide çocuklar arası fark olmasıda salakça. hani şöyle sorck biri olsada sorsam hangi akıl mantıkla yapmşlar bunu ?

Ohhh ne güzel haber :) Gözün aydın....

yok o kadar da hissetmiyorum... iş güç yoğun geçiyor belkide dinlemiyorum fark etmiyorum...ama bi ara çok iyi hissediyorumdum tekmeleri...şimdi hiç yok (
hmmm çalışıyorsunya ondandır yoksa o hareketlere devam eder çok kafana takılırsa bi doktora git hemde sorarsın normalmı bu diye..
cnm sağolsn :) e bebekten aldklrm geldı giylck seyler yok emziği açtm :) minnak yahuu yirimm onun emcği ağzı benn kendımı kaybdyrm severkenn :)) iş yerinde deli gözyle bakcklar bana artk :))
yaa bebişinde minnak ondan annesi :) tatlı bebiş o bal bal

Günaydın kızlar. Havalar ısındıkça sanırım herkes biraz daha iyi bende izne çıksam daha iyi olucam. Bir sürü iş var. Sürekli aklımda onlar. Temizlik alışveriş evin düzeni falan falan az kaldıkça hiç geçmiuor zaman. 15 mayısta başlıycak iznim

Canım maşallah oğluşuna ne güzel valla sevindim sen kilo almadan oğluşunun aşmasına. Diyetisyen kontrolünde mi besleniyorsun. Belli bir listen var mı?

ahh canm ben ev taşycm bide :) benm işler dağ gibi hiç bişey yapmadm daha bide 37 haftaya kadar çalşcm ben

Ben de belime yastık koymayı denedim ama imkanı yok canım ya sanki havada kalıyorum gibi oluyor hiç rahat edemedim

güle güle giyinsin bebiş..

bendede öyle canım bi sağ tarafa dönüyorum bi sol tarafa geceelri daha rahatsız oluyor benimkide yukardan aşagı değilde yan duruyor çok acayıp bişey :))

Afacanlar içeride nasıl hoşlarına gidiyorsa öyle takılıyorlar galiba :)

Aman içeride sıkışmasınlarda biz öyle yada böyle idare ederiz artık :)

günydn canııımmm :) az kalmş ne güzel kavuşma anına :) cnm benmde olyr bazen özellkle yorulnca artk ağr oldu bebişler taşıyamyrz :))

heh tmm o zaman,yeni başladı bendede,haftaya sorucam zaten ama yınede aklıma takıldı....ufak ufak kasılmalarımda basladıdoktora sormam lazım detaylıca,neye panık yapayım neye yapmıyım

ne zamn cıkyrsn cnm izne bende alıp yapm dıorm ya beceremzsm diede ellemyrm ya. nerden alcksn malzemeleri ?
mayıs sonunda ayrılcam 8 haftayıda kullanmayı planlıyorum inşallah...
ankarada kızılay da bi yer var ordan almıştım...gidebilirsem ordan alacam gidemezsem netten alırım artık...çok kolay yapmak biraz el becerin varsa rahat yaparsın...maliyeti yarıdan daha az oluyor

Canım çok geçmiş olsun. Bizim de içimiz rahatladı valla :)) Artık huzurla bi şekilde hamileliğini tamamla inşallah :)

Aynısını benim kızım da yapıyor canım. Ben de o tarafa doğrukayıyor heralde diye düşünüyorum o zamanlarda sırtıma yastık koyup oturur şekilde uyuyorum ben :)

aynen cnm bal kaymak :) evlat sevgisi nasıl bişeymş böyle
yaa işte sen birde doğduktan sonra gör hayat merkezin olacak allah sağlıklı uzun ömürler versin cemi cümlesinin evladına içleri sırada bizlerin evlatlarına amin
:))) aynen öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…