2015 Temmuz Anneleri

bende iyiyim canım çok sağol...
kızlar bebeğimin hareketler iyice azaldı yaa... geçen hafta kontolüm vardı normaldi ama korkuyorum valla
korkma canım benimde bazen hareketleri az oluyor bazen fena bi şekilde şiddete başvuruyor değişik her zman bir olmaz az diyorsan yat 1 saat bekle bakalım hareketlerini say bir saat içinde 3 kere hareket ettiyse normal artık uyuyorlar onlarda yoruluyor hem yerleride daralmaya başladı

Kızlar merhabalar, hepimizin sıkıntıları ufacık tefecik olsun ve çabucak geçsin inşallah..
ben birşey anlatıcam size hem çok komik hem garip, son bir kaç haftadır sabahları soluma yatınca bebiş solumda, bel tarafımda vurmaya başlıyor.. rahatsız oldu heralde diye sağıma dönüyorum bu seferde sağ tarafta belime doğru hiç durmadan vuruyor.. sıpa sanki benimle oyun oynuyor yahuu.. bazen korkuyorum acaba sıkıştırıyorumda ondan mı böyle yapıyor diye ama gece soluma yattığımda birşey yapmıyor.. sadece sabahları, kalk artık der gibi düz zaten hiç yatamıyorum, anlıyacağınız bizimki sabahları beni ayağa dikmeye başladı bile.. bir de sanırım benim çocuk paralell duruyor, yani kafa üstte değilde yanda gibi.. bunda bir sıkıntı varmıdır acaba? hiç böyle birşey yaşayan varmı aranızda?

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgüzel bir hafta olsun inşş hepimizeee...31.haftaya da giriş yaptıkk,çok şükür bugünümüzü göstereneee....haftaya randevum varrr iple çekıyorummm,oğluşumlaaa buluşcaz 5 mayısdabende mıde problemı hıc olmuyor çok şükür,arada nadir olursada gelip geçiyor hemen...sadece bişi sorucam size,bikini bölgem çürük gibi acıyor bazen ve sanki hafıf şişlik dolgunluk gıbı oluyor,özellıkle ayakda çok kalıncamı oluyor anlayamadım...

benim alışveriş maceram bitti... bitek bebek şekerim kaldı...onuda malzemesini alıp kendim yapcam nasipse...ilk oğlumdada yapmıştım...doğum iznine ayrıldığımda evde yapcam inşallah

yok o kadar da hissetmiyorum... iş güç yoğun geçiyor belkide dinlemiyorum fark etmiyorum...ama bi ara çok iyi hissediyorumdum tekmeleri...şimdi hiç yok (

Günaydın kızlar bugün itibariyle 26 haftamız bitti oğluşumla 7. aya giriyorum artık faranjitten dolayı sesim gitti öksürük ve boğaz ağrım dışında daha iyiyim 27 haftadayız diet + hastalık 1 kilo verdim şu an 9 kilo almış oldum genel durum bu 2 haneli rakamlara geçtik bizde çok şükür 98 günümüz kaldı :) sizlerde ne var ne yok

hahaha aynı benı anlattın cnm,benım oğlannın kafası hep aşagıda,tam sol yada tam sag yatınca baslıyor cırpınmaya,asla yatamıyorum yan,tek yatıs şeklim şöle,sırt üstü yatarken sag tarafımdan sırtımın altına dogru bı yastık sokuyorum,sola dogru hafıf bı egım yapıyorum...baska türlü uyutmuyor oglan..:)hep aynı pozisyonda kalmak çok rahatsız ama yapcak bişi yok,içimizdeki yaramaza göre yatıcaz artık..o ne istyorsa o:)))

kuzuma aldgm ciciler geldi :)
güle güle giyinsin bebiş..
bendede öyle canım bi sağ tarafa dönüyorum bi sol tarafa geceelri daha rahatsız oluyor benimkide yukardan aşagı değilde yan duruyor çok acayıp bişey :))

bende iyiyim canım çok sağol...
kızlar bebeğimin hareketler iyice azaldı yaa... geçen hafta kontolüm vardı normaldi ama korkuyorum valla
canım dönem dönem değişiyo bi gün hareketli 1 2 gün tık yok ama arada bi hareket ediyo ya iyi bari diyorum doktor kontrolümde bi sıkıntı yoktu zaten
canım benimkide aynen bazen paralel bazen kafa aşağıda dönüyo sonuçta normal bence nasıl rahat ederse öyle duruyodur sen rahat ol
bazen oluyo ya neden bilmiyorum sormuştum ama ben baktı sıkıntı yok demişti banada belki çocuğun pozisyonuyla ilgili

günydn canııımmm :) az kalmş ne güzel kavuşma anına :) cnm benmde olyr bazen özellkle yorulnca artk ağr oldu bebişler taşıyamyrz :))

güle güle giyinsin bebiş..

bendede öyle canım bi sağ tarafa dönüyorum bi sol tarafa geceelri daha rahatsız oluyor benimkide yukardan aşagı değilde yan duruyor çok acayıp bişey :))
cnm sağolsn :) e bebekten aldklrm geldı giylck seyler yok emziği açtm :) minnak yahuu yirimm onun emcği ağzı benn kendımı kaybdyrm severkenn :)) iş yerinde deli gözyle bakcklar bana artk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…