- 28 Ekim 2014
- 478
- 372
- 43
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.221
Ben yaptırdım canım geçen hafta. Hatta doktorum bekletti beni o haftaya kadar. Bence sende al randevunu yaptır bu hafta sorun olmazkızalr şeker yüklemesini 28. haftada yaptıran var mı? ben hala yaptırmadım
cnm çok sevndm iyi olmanıza. için rahat artk çıktnz mı hastaneden ?
bende iyiyim canım çok sağol...günaydın canım iyim sen nasılsın
Hadi gozun aydin bakalim benimkiler ne zaman gelkcek gule gule giysin kuzucukkuzuma aldgm ciciler geldi :)
korkma canım benimde bazen hareketleri az oluyor bazen fena bi şekilde şiddete başvuruyor değişik her zman bir olmaz az diyorsan yat 1 saat bekle bakalım hareketlerini say bir saat içinde 3 kere hareket ettiyse normal artık uyuyorlar onlarda yoruluyor hem yerleride daralmaya başladıbende iyiyim canım çok sağol...
kızlar bebeğimin hareketler iyice azaldı yaa... geçen hafta kontolüm vardı normaldi ama korkuyorum valla
gnydn cnm iyidr sen naslsngünaydın kızlar...hayırlı haftalar nasılsınız :)
anldm cnm dikkat et kendıneÇok saol canım :) hayır çarşamba günü çıkıcaz inşallah bir iki gün kontrol ediceklermiş kayma olmasın diye :)
yok o kadar da hissetmiyorum... iş güç yoğun geçiyor belkide dinlemiyorum fark etmiyorum...ama bi ara çok iyi hissediyorumdum tekmeleri...şimdi hiç yokkorkma canım benimde bazen hareketleri az oluyor bazen fena bi şekilde şiddete başvuruyor değişik her zman bir olmaz az diyorsan yat 1 saat bekle bakalım hareketlerini say bir saat içinde 3 kere hareket ettiyse normal artık uyuyorlar onlarda yoruluyor hem yerleride daralmaya başladı
Kızlar merhabalar, hepimizin sıkıntıları ufacık tefecik olsun ve çabucak geçsin inşallah..
ben birşey anlatıcam size hem çok komik hem garip, son bir kaç haftadır sabahları soluma yatınca bebiş solumda, bel tarafımda vurmaya başlıyor.. rahatsız oldu heralde diye sağıma dönüyorum bu seferde sağ tarafta belime doğru hiç durmadan vuruyor.. sıpa sanki benimle oyun oynuyor yahuu..bazen korkuyorum acaba sıkıştırıyorumda ondan mı böyle yapıyor diye ama gece soluma yattığımda birşey yapmıyor.. sadece sabahları, kalk artık der gibi düz zaten hiç yatamıyorum, anlıyacağınız bizimki sabahları beni ayağa dikmeye başladı bile.. bir de sanırım benim çocuk paralell duruyor, yani kafa üstte değilde yanda gibi.. bunda bir sıkıntı varmıdır acaba? hiç böyle birşey yaşayan varmı aranızda?
işçi anne ile memur anne arasında ki bu farkın sebebini bi türlü anlayamıyorum. memur anne kaç çocuk olursa olsun 6 ay yarı zamanlı çalışabilcekmiş..ne saçma
güle güle giyinsin bebiş..kuzuma aldgm ciciler geldi :)
bendede öyle canım bi sağ tarafa dönüyorum bi sol tarafa geceelri daha rahatsız oluyor benimkide yukardan aşagı değilde yan duruyor çok acayıp bişey :))Kızlar merhabalar, hepimizin sıkıntıları ufacık tefecik olsun ve çabucak geçsin inşallah..
ben birşey anlatıcam size hem çok komik hem garip, son bir kaç haftadır sabahları soluma yatınca bebiş solumda, bel tarafımda vurmaya başlıyor.. rahatsız oldu heralde diye sağıma dönüyorum bu seferde sağ tarafta belime doğru hiç durmadan vuruyor.. sıpa sanki benimle oyun oynuyor yahuu..bazen korkuyorum acaba sıkıştırıyorumda ondan mı böyle yapıyor diye ama gece soluma yattığımda birşey yapmıyor.. sadece sabahları, kalk artık der gibi düz zaten hiç yatamıyorum, anlıyacağınız bizimki sabahları beni ayağa dikmeye başladı bile.. bir de sanırım benim çocuk paralell duruyor, yani kafa üstte değilde yanda gibi.. bunda bir sıkıntı varmıdır acaba? hiç böyle birşey yaşayan varmı aranızda?
canım dönem dönem değişiyo bi gün hareketli 1 2 gün tık yok ama arada bi hareket ediyo ya iyi bari diyorum doktor kontrolümde bi sıkıntı yoktu zatenbende iyiyim canım çok sağol...
kızlar bebeğimin hareketler iyice azaldı yaa... geçen hafta kontolüm vardı normaldi ama korkuyorum valla
canım benimkide aynen bazen paralel bazen kafa aşağıda dönüyo sonuçta normal bence nasıl rahat ederse öyle duruyodur sen rahat olKızlar merhabalar, hepimizin sıkıntıları ufacık tefecik olsun ve çabucak geçsin inşallah..
bazen oluyo ya neden bilmiyorum sormuştum ama ben baktı sıkıntı yok demişti banada belki çocuğun pozisyonuyla ilgiligünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgüzel bir hafta olsun inşş hepimizeee...31.haftaya da giriş yaptıkk,çok şükür bugünümüzü göstereneee....haftaya randevum varrr iple çekıyorummm,oğluşumlaaa buluşcaz 5 mayısda bende mıde problemı hıc olmuyor çok şükür,arada nadir olursada gelip geçiyor hemen...sadece bişi sorucam size,bikini bölgem çürük gibi acıyor bazen ve sanki hafıf şişlik dolgunluk gıbı oluyor,özellıkle ayakda çok kalıncamı oluyor anlayamadım...
günydn canııımmm :) az kalmş ne güzel kavuşma anına :) cnm benmde olyr bazen özellkle yorulnca artk ağr oldu bebişler taşıyamyrz :))günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgüzel bir hafta olsun inşş hepimizeee...31.haftaya da giriş yaptıkk,çok şükür bugünümüzü göstereneee....haftaya randevum varrr iple çekıyorummm,oğluşumlaaa buluşcaz 5 mayısda bende mıde problemı hıc olmuyor çok şükür,arada nadir olursada gelip geçiyor hemen...sadece bişi sorucam size,bikini bölgem çürük gibi acıyor bazen ve sanki hafıf şişlik dolgunluk gıbı oluyor,özellıkle ayakda çok kalıncamı oluyor anlayamadım...
cnm sağolsn :) e bebekten aldklrm geldı giylck seyler yok emziği açtm :) minnak yahuu yirimm onun emcği ağzı benn kendımı kaybdyrm severkenn :)) iş yerinde deli gözyle bakcklar bana artk :))güle güle giyinsin bebiş..
bendede öyle canım bi sağ tarafa dönüyorum bi sol tarafa geceelri daha rahatsız oluyor benimkide yukardan aşagı değilde yan duruyor çok acayıp bişey :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?