- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.261
Kızlar bebek odamıza karar vermiştik ama dün bu takıma baktık . Çok hoşuma gitti ,kararsız kaldım. Pembe pembe aklıma çeldi :)) Sizce hangisi ?
https://caploonba.com/mobilyalar/bebek-odalari/lilya-bebek
http://www.cilek.com/softy
cnm gözün aydınnn,çıktın mı hastaneden?
bende çilektekini tercih ederdim daha kaliteli görünüyor..Kızlar bebek odamıza karar vermiştik ama dün bu takıma baktık . Çok hoşuma gitti ,kararsız kaldım. Pembe pembe aklıma çeldi :)) Sizce hangisi ?
https://caploonba.com/mobilyalar/bebek-odalari/lilya-bebek
http://www.cilek.com/softy
Canim bende cok terliyorum esim kaldiriyor ustumu degistiriyorum ama ben hastayim ondan oluyo saniyorumGece uykusunu özler oldum. Birde birkaç gündür çok terliyorum geceleri. Sizde de var mı kızlar bu durum?
valla canım ben evdeyim önceleri iyi uyuyodum artık uyuyamıyorum.sırtüstü yatınca boğulacakmış gibi olurum.yan yatmaktan zaten bıktım.inşallah yatabilirsin evde.bu arada güle güle kullansın inşallah kızın.foto bekliyoruz amaGünaydın hanımlar. Nasılsınız?
Yeni bir haftaya güneşli bir günle başlayınca insanda enerjik oluyor :)
Son 6 günümüz inş. Ondan sonra bol bol sabahları uyumaya çalışacağım bakalım.
Tabi uyuyabilirsem :)
Sizlerden naber? Tüm hafta sonu dönktürmüşsünüz ama dönüp bakamadım hepsine.
Bizim temizliğimiz bitti sayılır. Perdelerim yıkanacak o kadar. Onun içinde annemi bekleyeceğim.
Kızımın odasını da yerleştirdik dün. Çok güzel oldu :) Durup durup bakıyorum.
Çok heyecanlanıyorum inş kızım yakında gelecek diye :) Bugün içim kıpır kıpır.
Hastalıkta sana sıkıntı yapıyordur cnm ama sanırım hamilelikten dolayı da oluyordur. Aynen bende gece kaç kere kalkıpta üstümü değiştiriyorum. Hani havalar biraz daha açmış olsa sere serpe yatacağım ama bu havalarda da hastalanacağım diye korkuyorum.Canim bende cok terliyorum esim kaldiriyor ustumu degistiriyorum ama ben hastayim ondan oluyo saniyorum
Canim bende cok terliyorum esim kaldiriyor ustumu degistiriyorum ama ben hastayim ondan oluyo saniyorum[/Q
hararet bendede tavan seviyede:)))pijamalar bunaltıyordu geceliğe geçtim,atlet gıyıyordum onuda bıraktım,ayaklar hep cıplak zaten,gece hem sıcak basıyor hemde bı huzursuzluk oluyor ayakda,normal sanırım bunlarr...allah temmuz-agustosda doguracaklara sabır versın...hazıran yıne bı nebze rahat gecer dıye ümit ediyorum
aynen canım bende öyleyim yaa.nefesim daralıyor boğulacak gibi oluyorum hic yatamıyorumGece hiç üzerimi örtemiyorum aynen terlemek değilde sıkıntı basıyo uyuyamıyorum nefes zor alıyorum
Cnm uyuyamasam bile hiç değilse yatarım evimde. Daireye gelmek bile yorucu geliyor artık. Ama gece uykusu hasret kaldım.Deliksiz yüz üstü yatıpta uyumak istiyorum :) Yarın atacağım inş fotomuzu.valla canım ben evdeyim önceleri iyi uyuyodum artık uyuyamıyorum.sırtüstü yatınca boğulacakmış gibi olurum.yan yatmaktan zaten bıktım.inşallah yatabilirsin evde.bu arada güle güle kullansın inşallah kızın.foto bekliyoruz ama
maşallah canım ne güzel. bana da doktorum diyet önerdi ama uygulayamıyorum kilo artışım devam ediyor. dikkat ettikçe daha çok yiyesim geliyorhayırlı sabahlar kızlar nasılınız??
biraz önce doktorumu aradım şeker çıkmamış ama meyil var yediklerine genede dikkat et dedi.. zaten bende devam etmeyi düşünüyorudum iki kilo verdim geçen hafta onları geri almak istemiyorum :)
çok sevindim gözün aydın canımGünaydın kızlarrr. Biz bugün çok daha iyiyiz. Rahim girişine halka takıldı kısa süreli bir işlem ama biraz acılıydı. İleride çatı muayenesi falan hakgetire yani hiç korkum yok hepsini yaşadım sayılır :)Artık doğuma kadar bu halka benimle olacak, bebeğim artık daha yukarıda bu sayede :) çok ama çok rahatladım tehlikem geçti Allaha çok şükür. Yüzde 90 işe yararmış çünkü :)
anladm cnm sen erken ayrlcgn için rahat yaparsn. evet maliyeti az olyr netten hesaplamştm annem ayrı ben ayrı mevlt yapcm ve 200 tane kadr olması lazm o yüzden zorlnrm belki die düşnyrmmayıs sonunda ayrılcam 8 haftayıda kullanmayı planlıyorum inşallah...
ankarada kızılay da bi yer var ordan almıştım...gidebilirsem ordan alacam gidemezsem netten alırım artık...çok kolay yapmak biraz el becerin varsa rahat yaparsın...maliyeti yarıdan daha az oluyor
amin canm amin.yaa işte sen birde doğduktan sonra gör hayat merkezin olacak allah sağlıklı uzun ömürler versin cemi cümlesinin evladına içleri sırada bizlerin evlatlarına amin
:))) aynen öyle
Cnm yemek yemeyi düşünme. Bebeğinin ve kendi sağlığın için verilen diyet nasılsa. Kıstıklarından taviz vermezsen inan ki alışıyorsun. Ben 1buçuk ay olacak neredeyse diyetteyim. Bu süre içinde 2 kilo aldım ama karnım iyice büyüdü. Bebeğim büyüyor sanırım. Yani inş öyledir :) Sende biraz daha sabret. Doğumdan sonra bol bol yiyeceksin nasılsa, öyle düşün :)maşallah canım ne güzel. bana da doktorum diyet önerdi ama uygulayamıyorum kilo artışım devam ediyor. dikkat ettikçe daha çok yiyesim geliyor
Netten nasıl yapıyorsunuz cnm mevlüt şekerlerini?anladm cnm sen erken ayrlcgn için rahat yaparsn. evet maliyeti az olyr netten hesaplamştm annem ayrı ben ayrı mevlt yapcm ve 200 tane kadr olması lazm o yüzden zorlnrm belki die düşnyrm
Canm devlette imkan daha cok. Ozel sektore de karisamiyolar bu sefer isverenler kadin isci calistirmak istemiyo. Okadar imkan verilince isine gelmiyo haliyle. Kadin alcagima erkek alir calistiririm diyo. Ozamanda bu ayrimlar cikiyo malesefbencede çok çok saçma canm bide çocuklar arası fark olmasıda salakça. hani şöyle sorck biri olsada sorsam hangi akıl mantıkla yapmşlar bunu ?
Bulantılarla hala zaman geçiriyoruz.ıyım canım sen nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?