2015 Temmuz Anneleri

kizlar doktordan geldm simdi bebegm 28 haftalik ve 1000 gr olmus seker yuklemesi yaptirmadi doktorum bebegn midesinde sislik vardi normal boyutuna donmus o sislikte gizli sekerden olabilir diye tahlil istedi yarin sabah ac gibip kan vericm. nst ye bagladilar sancm oluyo deyince sancn var biraz bu yuzden dikkat etmen gerekiyo dedi. cok sukur saglignda bi sknti oglumun :)

valla canım ben evdeyim önceleri iyi uyuyodum artık uyuyamıyorum.sırtüstü yatınca boğulacakmış gibi olurum.yan yatmaktan zaten bıktım.inşallah yatabilirsin evde.bu arada güle güle kullansın inşallah kızın.foto bekliyoruz ama

Canim bende cok terliyorum esim kaldiriyor ustumu degistiriyorum ama ben hastayim ondan oluyo saniyorum
Hastalıkta sana sıkıntı yapıyordur cnm ama sanırım hamilelikten dolayı da oluyordur. Aynen bende gece kaç kere kalkıpta üstümü değiştiriyorum. Hani havalar biraz daha açmış olsa sere serpe yatacağım ama bu havalarda da hastalanacağım diye korkuyorum.

Cnm uyuyamasam bile hiç değilse yatarım evimde. Daireye gelmek bile yorucu geliyor artık. Ama gece uykusu hasret kaldım.Deliksiz yüz üstü yatıpta uyumak istiyorum :) Yarın atacağım inş fotomuzu.

maşallah canım ne güzel. bana da doktorum diyet önerdi ama uygulayamıyorum kilo artışım devam ediyor. dikkat ettikçe daha çok yiyesim geliyor

çok sevindim gözün aydın canım

anladm cnm sen erken ayrlcgn için rahat yaparsn. evet maliyeti az olyr netten hesaplamştm annem ayrı ben ayrı mevlt yapcm ve 200 tane kadr olması lazm o yüzden zorlnrm belki die düşnyrm

maşallah canım ne güzel. bana da doktorum diyet önerdi ama uygulayamıyorum kilo artışım devam ediyor. dikkat ettikçe daha çok yiyesim geliyor
Cnm yemek yemeyi düşünme. Bebeğinin ve kendi sağlığın için verilen diyet nasılsa. Kıstıklarından taviz vermezsen inan ki alışıyorsun. Ben 1buçuk ay olacak neredeyse diyetteyim. Bu süre içinde 2 kilo aldım ama karnım iyice büyüdü. Bebeğim büyüyor sanırım. Yani inş öyledir :) Sende biraz daha sabret. Doğumdan sonra bol bol yiyeceksin nasılsa, öyle düşün :)

bencede çok çok saçma canm bide çocuklar arası fark olmasıda salakça. hani şöyle sorck biri olsada sorsam hangi akıl mantıkla yapmşlar bunu ?
Canm devlette imkan daha cok. Ozel sektore de karisamiyolar bu sefer isverenler kadin isci calistirmak istemiyo. Okadar imkan verilince isine gelmiyo haliyle. Kadin alcagima erkek alir calistiririm diyo. Ozamanda bu ayrimlar cikiyo malesef

ıyım canım sen nasılsın??
Bulantılarla hala zaman geçiriyoruz.
Birde artık akşamları çok uyuyamıyorum.
Sıcak basmaları, çocuğun tekmeleri derken sabah yataktan sürünerek kalkıyorum.
SAnırım böyle giderse 37. haftaya kadar çalışamayacağım. Hala evin satılmasını bekliyoruz.
Taşınmayı beklerken bebeğin eşyalarını da bekletiyoruz. İnşallah iyi olur hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…