2015 Temmuz Anneleri

Kizlar gunaydinn.bugun randevum var sekerime flnda bakilck.on iki saat ac durcam ustunu bilmiorum .insallh bi sknti cikmaz dua edin banada bebisimde iyidr kac gundr cok yoruldum. Insallh bi sknti sorun yoktr.

Canım yatman lazım demişler sen çamaşır falan yıkamışsın, dinlen bence artık... Erken doğabilir demiş doktorun ama 36. haftayada erken diyorlar sonuçta... Yat ayaklarını diz hizzandan yukarda tut, inşallah bebişin sabırlı çıkar, 36-37 yi görürsünüz :) Sadece bil diye söylüyorum işyerinden bir kızın ikizleri 30 da doğdu, maşallah ikiside sağlıklı... Tabii ki hepimiz 38den sonra gelsinler istiyoruz ama artık en riskli dönemleride geçtik bu saatten sonra Allah'ın izniyle hepimiz sağlıkla alacağız minnoşları kucağımıza...

Canım bahsettiğin alanı Two and a half man dizisinden biliyorum bende Ordaki "Alan" karakterinin mesleği İnşallah işe yarar ve bu bebişin döner, doğumundan sonra sıkıntı çekmezsin...

Günaydın kızlar zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum herhalde iki gecedirol geç uyuyorum :) Sizde de var mı bu durum? Doğum hikayeleri okuyorum videolar bilgiler falan kafam bunlarla meşgul :)

Allah hayırlı bi şekilde bebeğine kavuştursun. Yorma kendini çantanı hazırla teferruata girme sonrada olur yada eksik olsun varsın önemli olan sen be Bebeğin. Dualarım seninle

Günaydın kızlar.
Gene uykusuz bi gece geçirdim bu sefer küçük Kızımın ateşini düşüremedik. Babası şimdi doktora götürdü. Bende de bi kırgınlık var eklem yerlerim karın boşluklarım ağrıyo . Benim iyi olmam lazım dua etmeyi unutmayın

Kizlar geceden beri midem cok kötü. Yaniyo mu bulaniyo mu anlayamadim.bi degisik. Ne yapacagimi bilemedim tuzlu seyler falan faydasiz var mi böyle olan?

Aman canım sakın iş falan yapma ailen eşin kardeşin yardımcı olsun senin gerçekten ayaklarını uzatıp yatman gerekli. Ben de aynı durumdayım tehlike azaldı deselerde içimde hep bir acaba var. Ayaklarının altına iki tane yastık al yat dinlen keyfine bak. İnşallah bebeklerimiz zamanında gelir!

a bende bakıyorum buna ama emin değilim canım çanta boyutu içi nasıl çekip atarmısın biyere giderken kullanılırmı büyükmu
gayet büyük... çok kullanışlı ve kaliteli... bebek çantası için ideal...yanlarında biberon vs koymak için file gözler de var

canim benimde 1 cm acikligim var 6 gun hastanede yattim bugun evdeyim banada diktorum 1 ay rapor verdi...uc dort hafta dayansa rahatlayacam .... Sende bi kac hafta daha dayan ins saglikla zamaninda aliriz bebeklerimizi kucagimiza....benim en buyuk korkum kuvezden ciktindan sonra sut emmemesi biberonla mama vermek istemiyorum hic...banada dua edin kizlar

ikinize de geçmiş olsun canım dualarımız sizinle

geçmiş olsun canım.daha önceden de böyle bi durum olmuş muydu ? inşallah yatarak dinlenirsen hiiiç bişeycik olmaz içini ferah tut. dualarımızdasın...

Günaydın kızlar zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum herhalde iki gecedirol geç uyuyorum :) Sizde de var mı bu durum? Doğum hikayeleri okuyorum videolar bilgiler falan kafam bunlarla meşgul :)
ben hiç bişey okuyup izlememeye çalışıyorum canım.sadece sizlerle konuşuyorum o da çok iyi geliyo. çünkü çok takan biriyim. okursam kötü olurum eminim..

Canım çok geçmiş olsun. Bende hastanedeyim yarın cıkıcam inşallah. Ciğer geliştirici iğne vurdular mı sanada. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…