2015 Temmuz Anneleri

canım hanfi boyu var sende burda iki ayrı boy mevcut sanırım ebebekte biri 45 tl biri 69tl

Ben bunun iki boyunun olduğunu bilmiyordum sen diyince baktım bendekine küçük olan ama emin ol hiçde öyle küçük değil çok rahat kullanırsın

Çok güzeller iyi günlerde kullan .

Kızlar bebek magnetlerimi yapmaya başladım çok zevki nasıl olmuş teyzeleri oğluşumun magnetleri:))Eki Görüntüle 1510057

Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar . Bende özeniyorum yapsam mı kapı süsünü felan direk hazır mı alsam

kızlar merhaba.bende aldım geceliklerimi.sizce nasıl.ben saten kullanamıyorum.o yuzden pamuklu ve penye tercih ettim.Eki Görüntüle 1510153

Sade güzeller iyi günlerde kullan

teşekkurler canım.dantellı seyleri sevmiyorum.bıde herzaman gıyecegım kıyafetleri almak istedim.

Çocukken bana da var demişlerdi geçti ama şimdi geçer inş ufaklıpında , bu arada Türkiye'de memlekete geliş görünmüyorum canım sizin tatil için
Bu sene olmaz canim ama seneye belki:) korse bedeni biomiyorum ki hangisini almalisin. Ben 36-38 giyiyordum hamilelik oncesi M beden aldim ilk sonra S bedene gectim
Sende L ile baslarsin sonra M bedene gecersin.

Hurc icine koyabilirsin tertemiz kalir.

Günaydin kizlar.nasilsiniz ? Dün 1 aylik raporum bitti. Doktora gittim. Tekrar rapor yazdi. Rahim acikligim 2.5 cm olmus yani kritik sinirda. Yatip is yapmamam lazim. Büyük ihtimalle erken dogacak bebegin dedi. 1.5 kilo olmus. Boyu da 40 cm.ben de ne olur ne olmaz diye camasirlarini yikadim. Dogum cantami hazirlamaya basliyorum. Sizden istegim lütfen dua edin oglusum erkenden dünyaya gelmesin. Daha cok kücük

Nasıl bi tedavi merak ettim benimkide her muayenede paralel duruyor acaba dönmezmi
Doner canim sizinkiler merak etmeyin daha cok zaman var. benim
Durumum farkli. Bir kez donmeyen bebegin olunca ikincide ihtimal normale gore cok daha fazla. Siz takmayin bunlari hic kafaniza su anda pozisyondan pozisyona girerler simdi. Benimki girmiyor hicbir pozisyona hep ayni yerde bu tedavi turkiyede yaygin degil bizde yok cairopractor deniyor burada . Bizde turkcesi bile yok o yuzden ceviremedim. .

Canim
Hep dinlen aman dikkat et. Insallah zamaninda dogar bebisin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…