- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.501
Güzeller canım ama sanki çok mu sadeler, ben çok nadir anlardan ya illa güpür dantel böyle çeyizlşk gibi olanlara bayılıyom,fotolarda falan hoş duruyorlarkızlar merhaba.bende aldım geceliklerimi.sizce nasıl.ben saten kullanamıyorum.o yuzden pamuklu ve penye tercih ettim.Eki Görüntüle 1510153
Cnm cok guzeller gule.gule.kullankızlar merhaba.bende aldım geceliklerimi.sizce nasıl.ben saten kullanamıyorum.o yuzden pamuklu ve penye tercih ettim.Eki Görüntüle 1510153
canım hanfi boyu var sende burda iki ayrı boy mevcut sanırım ebebekte biri 45 tl biri 69tl
Kızlar lohusa cicilerim de geldi nasıllar?
Eki Görüntüle 1510033 Eki Görüntüle 1510034 Eki Görüntüle 1510035 Eki Görüntüle 1510036
Kızlar bebek magnetlerimi yapmaya başladım çok zevki nasıl olmuş teyzeleri oğluşumun magnetleri:))Eki Görüntüle 1510057
kızlar merhaba.bende aldım geceliklerimi.sizce nasıl.ben saten kullanamıyorum.o yuzden pamuklu ve penye tercih ettim.Eki Görüntüle 1510153
canım bızde caplumbadan aldık.kakule modeli.Bnce pembe çok güzel
teşekkurler canım.dantellı seyleri sevmiyorum.bıde herzaman gıyecegım kıyafetleri almak istedim.Ben bunun iki boyunun olduğunu bilmiyordum sen diyince baktım bendekine küçük olan ama emin ol hiçde öyle küçük değil çok rahat kullanırsın
Çok güzeller iyi günlerde kullan .
Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar . Bende özeniyorum yapsam mı kapı süsünü felan direk hazır mı alsam
Sade güzeller iyi günlerde kullan
guzel olmuş canım.gule gule buyut kuzucunu...Kızımın odası teyzeleriçok iyi çekemedim ama idare edin. Küçücük odamız, evimiz gibi
teşekkurler canım.dantellı seyleri sevmiyorum.bıde herzaman gıyecegım kıyafetleri almak istedim.
bizim bebişimizin odasıda buEki Görüntüle 1510166
kızlar merhaba.bende aldım geceliklerimi.sizce nasıl.ben saten kullanamıyorum.o yuzden pamuklu ve penye tercih ettim.Eki Görüntüle 1510153
Cok gecmis olsun canim. Kisa zamanda iyilesirsin umarim. Ihmal etme ilaclarini.kullanıcam canım kullanmazsam daha cok ilerlicek rabbim korusun yavrularımızı allahıma emanet 0lsunlar
Cok sagol canim:)inş. canım dua etmzmyz tabiki ederz. güzel haberler alcksn inş. olck
Cok tesekkuler canim. Simdi sizin yatay olsada fatketmez % 95 bebekler donuyir zaten. Ben iste hep o yuzde 5'tryimDualarımız seninle ve kızınla. Benimkide henüz yatay bence. Haftaya görcem artık
Cok sagol canim!Allah yardımcınz olsun canım.
Normal canim daha donmeleri icin zaamn cok. Benim durumun baska sen merak etme.Cnm bnmkide hep yan yatiyo hic yukarida degil ya .haftama gore normlmi bikmiorm yarin doktora sorcm.oda 20 gune gidiyomus onada cnm skldi.
Korsenin linki bu canimTers bir hareke yaparımda bebek etkilenirmi diye:) gerçi eskiler tarlada çalışırmış,maya bu arada şu korsanın linkimversene tekrr,birde ben gebelik öncesi 40 bedendim L beden m mi sipariş varcem
Bu sene olmaz canim ama seneye belki:) korse bedeni biomiyorum ki hangisini almalisin. Ben 36-38 giyiyordum hamilelik oncesi M beden aldim ilk sonra S bedene gectimÇocukken bana da var demişlerdi geçti ama şimdi geçer inş ufaklıpında , bu arada Türkiye'de memlekete geliş görünmüyorum canım sizin tatil için
Hurc icine koyabilirsin tertemiz kalir.Kizlar ya ben oglanin kiyafetlerini yikycm ama tasncgm.icin yikyp kendi dolabmda yer acsmda kaldrmk zorunda kalcm ama ozamana kadrda yikamam lazm cunku haziran sonu gobo tasncz simdi ben uikasam neye koyaym kiyafetleri yani nasl saklym ki tekar kirisp kirlenmesn toz olmasn yani.
Doner canim sizinkiler merak etmeyin daha cok zaman var. benimNasıl bi tedavi merak ettim benimkide her muayenede paralel duruyor acaba dönmezmi
CanimGünaydin kizlar.nasilsiniz ? Dün 1 aylik raporum bitti. Doktora gittim. Tekrar rapor yazdi. Rahim acikligim 2.5 cm olmus yani kritik sinirda. Yatip is yapmamam lazim. Büyük ihtimalle erken dogacak bebegin dedi. 1.5 kilo olmus. Boyu da 40 cm.ben de ne olur ne olmaz diye camasirlarini yikadim. Dogum cantami hazirlamaya basliyorum. Sizden istegim lütfen dua edin oglusum erkenden dünyaya gelmesin. Daha cok kücük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?