- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.481
İyi akşamlar kızlar gündüz işte çok yoruldum arazideydim yılan gördükk
Çok korkunçtuu ewe geldim yemek yaptım çok yedim 5 km yürüyüş yaptım huzurla uyuyabilirim
belki de en güzelini yapıyosun canım maşallah ne güzel.beni şimdiden bi korku aldı hem çalışıp hem de iyi bi anne olamamak çocuğuma yetememek ya da tam tersi çalışıyorum çocuğuma vakit ayıramıyorum deyip onu iyice şımartmak vs korkutuyo beni böyle olma ihtimali.Hayırlı anneler olalım inşallah hepimizTeşekkür ederim canım evet ben de okulöncesi öğretmeniyim eşimin sebebine atanamamış:)))Ben şimdi evde olduğum için enerjimi çocuklarıma ayırdım onlar için yapıyorum.
Canm ama dogum yapms.olblrm yada heran dogm yapablrm ozmn o arada nasl ugrsym ki onlrla bide annemnde evinde tadilat var bu sene hazirana kadr bitrmye calsyr oda ki benm ev icin yardm etck bana hem dogm.olrsa.o ev telasi sieasnda annemde kalrm dieCanım annende halletsen bu işi. Taşınınca tertemiz alır yerleştirirsin.
Güle güle kullan canım. Üstekki çok şık özellikle ama penyeler günlük daha rahat oluyor
Çok tatlı olmuşlar ellerine sağlık
off çokmuş canım ben 95e aldım ama sabahlık yok bende de açıkçası sabahlık almak hiç içimden gelmiyo asla giymeyeceğim bişeye tekrar para vermek istemiyorum ama şart diyolar göğüs ucu iç çamaşır vs belli olmasın korkidorda yürürken diye bak mint yeşili olanın renkleri de var cnm göründüğünden daha güzel bi kumaşı varBence yeterli canım.Ben de kapalıyım kızımda normal doğum yaptım o zaman doğuma girmeden önce doğumhane için pembe kıyafet verdiler kolları kısa boyu da dizlerimde mecbur bir de yürüyüş yaptırdılar başım kapalı kollarım ve bacaklarım açık bir garip oldu.Doğumdan sonra lohusa takımımı giydirdiler o da aynı temmuzda olduğu için kısa kollu almıştım üstüneuzun kollu sabahlık giymiştim.Seninkiler de gayet güzel ve yeterli bence. Mint yeşili olanını fiyati ne kadar ben bir takım aldım relax modedan sabalıklı 190 tl idi
canım sadece mint yeşili gittigidiyordan aldım üste linki attım diğerleri lohusa sepetindenCok guzellerms cnm gule.gule.kullan nerden almstn
Canm ama dogum yapms.olblrm yada heran dogm yapablrm ozmn o arada nasl ugrsym ki onlrla bide annemnde evinde tadilat var bu sene hazirana kadr bitrmye calsyr oda ki benm ev icin yardm etck bana hem dogm.olrsa.o ev telasi sieasnda annemde kalrm die
canım bence de güzel bi hurca doldur bişey olmaz inşallahCanm ama dogum yapms.olblrm yada heran dogm yapablrm ozmn o arada nasl ugrsym ki onlrla bide annemnde evinde tadilat var bu sene hazirana kadr bitrmye calsyr oda ki benm ev icin yardm etck bana hem dogm.olrsa.o ev telasi sieasnda annemde kalrm die
canım güle güle kullan çok hoş.benimkilerin pantolonların belleri lastiklşi düğmeli sadece.hani LCW da çocuk pantolonlarında oluyo ya ayarlamalı öyle yani kullanışlı geldi banaBen de bu pijama takımını aldım alt kısmı hamile pantolonlar gibi. Bebek doğuma karın inmiyor mu inse ya :) ince tiril tiril kullanışlı gibi
Ne kadar çok olsa o kadar iyi sanki , uygun olabilirler canım ama hepsi de çok şık tertemiz, bende Alcam yengem almıştı ama günlük için gecelik diyorum daha çok , hava çık sıcak olcak ya,saolun kızlar daha güzelleri sizin olsun.sadece mint yeşili uzun kollu takımı gittigidiyordan aldım (kumaş olarak en kalitelisi o,fiyatı da daha tuzlu) diğerlerinin hepsi lohusa sepetinden fiyatları da uygun .ben kapalı olduğum için en üsttei kısa kol kapriliyi eve gelen bayan misafirlere giyerim diğer 2sini hastaneye götüreyim diyorum yeterli mi sizce?
Kızlar bebek magnetlerimi yapmaya başladım çok zevki nasıl olmuş teyzeleri oğluşumun magnetleri:))Eki Görüntüle 1510057
Ben de bu pijama takımını aldım alt kısmı hamile pantolonlar gibi. Bebek doğuma karın inmiyor mu inse ya :) ince tiril tiril kullanışlı gibi
Bilmem hislerimiz benziyor diyim ben basak burcuyum iste oyle ne bileyim :)İkizlerneden sordn
Aynen canm annemde olmasa orda halledrdm dedgn gibi ama hurcta saklycm artk ins. KirismazŞimdiden orda bi doşaba koyarsın diye düşündüm ama annendede tadilat varsa temiz bi hurçta saklarsın canım kızların dediği gibi
:)) canm benzyrdr dogrdrBilmem hislerimiz benziyor diyim ben basak burcuyum iste oyle ne bileyim :)
Yılan fare böcek her türlüsünden çok korkarım. Araziyi terk ederdim heralde :) iyi yürümüşsün. Bende dün belgrad ormanındaydım yürüyüş yaptık. Iyi geliyor
Kizlar ben kizimda alisverisini doguma cok az kala almistim besigini bebek arabasini dogduktan sonra aldik hatta kv oyle erken alinmaz demisti smdi baya seyler aldim hatta bitirdim bu aksamda e bebekten siparis verdim bir acele mi ettim ki kendimi kotu hissediyorum
çok güzeller güle güle kullan :)Kızlar lohusa cicilerim de geldi nasıllar?
Eki Görüntüle 1510033 Eki Görüntüle 1510034 Eki Görüntüle 1510035 Eki Görüntüle 1510036
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?