2015 Temmuz Anneleri

Çok geçmiş olsum canım. Ihlamur bal limon takviyesi yap hemen eklem ağrısı çok kötü oluyor

İyi akşamlar kızlar gündüz işte çok yoruldum arazideydim yılan gördükk
Çok korkunçtuu ewe geldim yemek yaptım çok yedim 5 km yürüyüş yaptım huzurla uyuyabilirim
maşallah canım nasıl yürüdün o kadar ben yarım saat aralıksız yürüyemiyorum kasıklarım ağrıyo göbeğim sertleşiyo

Çok geçmiş olsum canım. Ihlamur bal limon takviyesi yap hemen eklem ağrısı çok kötü oluyor
Sağol canım aynen Ihlamur çayı demledim. Bide limonata yaptım portakallı onlara yükleneyim. Tansiyonum iice düşücek yanında tuzlu yiyim bari.

Çok geçmiş olsun canım, sen biraz takviye al kendine, toparlan inşallah... Şanssızlık resmen arka arkaya geldi kızların hastalıkları :/ Neyse bu hafta oğlunu görüyormuşsun bak :) Moral olur sana...

Kizlar geceden beri midem cok kötü. Yaniyo mu bulaniyo mu anlayamadim.bi degisik. Ne yapacagimi bilemedim tuzlu seyler falan faydasiz var mi böyle olan?

Geçmiş olsun artık mide yanmaları normalmiş galiba, akşam çok az yiyin diyorlar. Fazla mı kaçırdın ki acaba veya yatmana yakın mı yedin ?

dikkat et kendine canım. dinlenmeye devam et. Allah ın izniyle zamanında dünyaya gelir bebişin inşallah

Ne güzel söyledin, içimi rahatlattın canım

gnydn cnm inş. gününde doğar erken doğmaz. sen bol bol yat kalkma iş falan yapmaya

gnydn cnm dikkat et kendıne evin içine hastalk girdgı zaman birkere herkesi hasta etmedn gitmyr. sen iyi olman lazm hem ailen hem bebişin için bolca c vitamını takvıye yap kendıne

günaydın kızlar nasılsınız? iki gün sonra doktor kontrolüm var çatı muayenesi yapılıyo mu biliyo musunuz? benimle aynı haftalarda olan arkadaşlar size yapıldı mı? bi de bu kontrolde şeker yükleme testi olacağını söyledi doktorum ama ben yaptırmak istemiyorum sizler yaptırdınız mı?

dularmz senınle cnm dikkat et kendıne yorma kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…