- 27 Mayıs 2014
- 469
- 296
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.541
hepsi çok güzel canım güle güle kullan. hangi siteden aldınKızlar lohusa cicilerim de geldi nasıllar?
Eki Görüntüle 1510033 Eki Görüntüle 1510034 Eki Görüntüle 1510035 Eki Görüntüle 1510036
Şimdi gördüm bende Allah mutlu Mesut kızınla kullanmak nasip etsinKızımın odası teyzeleriçok iyi çekemedim ama idare edin. Küçücük odamız, evimiz gibi
Günaydın kızlar.
Gene uykusuz bi gece geçirdim bu sefer küçük Kızımın ateşini düşüremedik. Babası şimdi doktora götürdü. Bende de bi kırgınlık var eklem yerlerim karın boşluklarım ağrıyo. Benim iyi olmam lazım dua etmeyi unutmayın
maşallah canım nasıl yürüdün o kadar ben yarım saat aralıksız yürüyemiyorum kasıklarım ağrıyo göbeğim sertleşiyoİyi akşamlar kızlar gündüz işte çok yoruldum arazideydim yılan gördükk
Çok korkunçtuu ewe geldim yemek yaptım çok yedim 5 km yürüyüş yaptım huzurla uyuyabilirim
Sağol canım aynen Ihlamur çayı demledim. Bide limonata yaptım portakallı onlara yükleneyim. Tansiyonum iice düşücek yanında tuzlu yiyim bari.Çok geçmiş olsum canım. Ihlamur bal limon takviyesi yap hemen eklem ağrısı çok kötü oluyor
Günaydın kızlar.
Gene uykusuz bi gece geçirdim bu sefer küçük Kızımın ateşini düşüremedik. Babası şimdi doktora götürdü. Bende de bi kırgınlık var eklem yerlerim karın boşluklarım ağrıyo. Benim iyi olmam lazım dua etmeyi unutmayın
Kizlar geceden beri midem cok kötü. Yaniyo mu bulaniyo mu anlayamadim.bi degisik. Ne yapacagimi bilemedim tuzlu seyler falan faydasiz var mi böyle olan?
hepsi birbirinden güzel canım güle güle sağlıkla kullan inşallahkızlar merhaba.bende aldım geceliklerimi.sizce nasıl.ben saten kullanamıyorum.o yuzden pamuklu ve penye tercih ettim.Eki Görüntüle 1510153
dikkat et kendine canım. dinlenmeye devam et. Allah ın izniyle zamanında dünyaya gelir bebişin inşallahGünaydin kizlar.nasilsiniz ? Dün 1 aylik raporum bitti. Doktora gittim. Tekrar rapor yazdi. Rahim acikligim 2.5 cm olmus yani kritik sinirda. Yatip is yapmamam lazim. Büyük ihtimalle erken dogacak bebegin dedi. 1.5 kilo olmus. Boyu da 40 cm.ben de ne olur ne olmaz diye camasirlarini yikadim. Dogum cantami hazirlamaya basliyorum. Sizden istegim lütfen dua edin oglusum erkenden dünyaya gelmesin. Daha cok kücük
Ne güzel söyledin, içimi rahatlattın canımCanım yatman lazım demişler sen çamaşır falan yıkamışsın, dinlen bence artık... Erken doğabilir demiş doktorun ama 36. haftayada erken diyorlar sonuçta... Yat ayaklarını diz hizzandan yukarda tut, inşallah bebişin sabırlı çıkar, 36-37 yi görürsünüz :) Sadece bil diye söylüyorum işyerinden bir kızın ikizleri 30 da doğdu, maşallah ikiside sağlıklı... Tabii ki hepimiz 38den sonra gelsinler istiyoruz ama artık en riskli dönemleride geçtik bu saatten sonra Allah'ın izniyle hepimiz sağlıkla alacağız minnoşları kucağımıza...
gnydn cnm inş. gününde doğar erken doğmaz. sen bol bol yat kalkma iş falan yapmayaGünaydin kizlar.nasilsiniz ? Dün 1 aylik raporum bitti. Doktora gittim. Tekrar rapor yazdi. Rahim acikligim 2.5 cm olmus yani kritik sinirda. Yatip is yapmamam lazim. Büyük ihtimalle erken dogacak bebegin dedi. 1.5 kilo olmus. Boyu da 40 cm.ben de ne olur ne olmaz diye camasirlarini yikadim. Dogum cantami hazirlamaya basliyorum. Sizden istegim lütfen dua edin oglusum erkenden dünyaya gelmesin. Daha cok kücük
canm güzel haberlerle gel inş.Kizlar gunaydinn.bugun randevum var sekerime flnda bakilck.on iki saat ac durcam ustunu bilmiorum .insallh bi sknti cikmaz dua edin banada bebisimde iyidr kac gundr cok yoruldum. Insallh bi sknti sorun yoktr.
gnydn cnm dikkat et kendıne evin içine hastalk girdgı zaman birkere herkesi hasta etmedn gitmyr. sen iyi olman lazm hem ailen hem bebişin için bolca c vitamını takvıye yap kendıneGünaydın kızlar.
bana sarı leblebi iyi gelyrdu cnm dene belki sanada iyi gelırKizlar geceden beri midem cok kötü. Yaniyo mu bulaniyo mu anlayamadim.bi degisik. Ne yapacagimi bilemedim tuzlu seyler falan faydasiz var mi böyle olan?
gnydn cnm gözun aydınKızlar günaydın nasılsınız bakalım bugün keyfim yerine geldi biraz gebelik şekerim diyetle düzelecek galiba doktorum iyi gidiyo diyete devam dedi
dularmz senınle cnm dikkat et kendıne yorma kendınıcanim benimde 1 cm acikligim var 6 gun hastanede yattim bugun evdeyim banada diktorum 1 ay rapor verdi...uc dort hafta dayansa rahatlayacam .... Sende bi kac hafta daha dayan ins saglikla zamaninda aliriz bebeklerimizi kucagimiza....benim en buyuk korkum kuvezden ciktindan sonra sut emmemesi biberonla mama vermek istemiyorum hic...banada dua edin kizlar
gnydn cnm iyidr sen nasılsın ?günaydın kızlar...
hastalara geçmiş olsun....
nasılsınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?