2015 Temmuz Anneleri

Benimde eskiye göre sert canım ama gün içinde yorulunca filan dahada sertleşiyor. Dinlenince normal haline dönmeli. Tabi gebelik Öncesi yumuşaklığı değil
Neyse çok şükür sende atlatmışsın.
Birde bacağının arasına çok kalın olmayan bir yastık koy rahatlıyorsun.
Benimde doktor devamlı sertliğine bakıyor iyi diyor sen öyle yazınca tırstım bir an
Birde fazla yiyince tam taş gibi oluyor gerçi sonra beni kusturup eski haline geri döndürüyor yaramaz

bununla geçmiş olsun canım allah şifanı versin

Evet bu akşam başlıyorum eksikleri tamamlamaya şimdi hastane çantası için liste yaptım. Oarada ki eksikleri alcam akşam çıkıcam alışverişe. Bizim de pazartesi kontrol. Ben cuma günü istanbul a gitcem 3 gün tatil yapcaz. Sağlıkla gidip geleyim ertesi gün kontrol var yani.

bana magnezyum demir vs vermedi dr ya endişelenmeli miyim acaba?
gerçi kramp olmadı hiç bende, yoğurt peynir yemeye kalsiyum açısından çok dikkat ediyorum. ama magnezyumu besinle almak çok yeterli değil. zaten kakao, dereotu, patlıcan ve domates dışında pek magnezyum içeren bi şey de yemiyorum. neyse bu ay bitmeden bi randevu alayım. 3 hafta önce başka dr a gitmiştim, en üst katımıza yeni bi kızcağız geldi, meğersem burdaki devlet hastanesine tayin olmuş yeni kadın doğumcumuzmuş kendisi:). deneyeyim dedim burda da bi alternatifim olsun.
küçücük bir ilçedeyim malum, her şeye hazırlıklı olayım. :)

Geçmiş olsun canım.İnşaallah açıklığın devam etmez bebeğin erkenden değil vakitlice gelir.Bol bol dinlenmeye bak sana yardım edecek birileri varsa onlara yaptır işleri sen bişey yapma ki açıklığın artmasın.

Geçmiş olsun canımm havalar bir sıcak bir soğuk ondan bu hastalıklar benim kızımda hasta ishal kusma dün gece acildeydik şimdi iyiyiz çok şükür.Sen de dikkat et kendine hamileyken grip çekilmiyor benim 1 aydan fazla sürdü yeni yeni geçti hala tıkanmam devam ediyor.Allah yardımcımız olsun

Kızlar günaydın nasılsınız bakalım bugün keyfim yerine geldi biraz gebelik şekerim diyetle düzelecek galiba doktorum iyi gidiyo diyete devam dedi
Günaydın gözün aydın canım her şey normale döner inşaallah

İnşaallah sonuçların iyi çıkar.Bebeğin kilosuna takılma düzelir beslenmene dikkat ediyorsundur zaten.Benim de öyle karnım yamuluyor bazen elimi gezdiriyorum üstünde hemen harekete geçiyor.

Geçmiş olsun canım.allah şifa versin inşaallah her yoluna girer bebeğin zamanında gelir.

Bencede herker hasta dökülüyor.İshal salgını var galiba benim kızımda öyle oldu.Geçmiş olsun Allah şifa versin canım.

kırmızı ile yazdım alıntı içine :)
Canım gecelik dediğim gibi bir tane aldım %100 koton tercih ettiğim için 100 tl ye aldım sabahlığı da 100 tl. İçli dışlı 200 yani ama şimdi bir iki tane de ucuz alcam penye evde de rahat giymek için. Alırken koton olmasına dikkat etmek gerek bakıyorum süslü süslü yapmışlar gelinlik gibi tamamen viskon ve sentetik. Temmuz da doğum yapcaz havada sıcak olur önemli olan sağlıklı olması. Dediğim gibi yarın daha ucuz ve pamuk bakıcam çarşıdan. Korseyi internetten araştırcam şimdi. Bende 30. Haftadayım 11 kg aldım allahtan boyum uzun. Dikkat etmeye çalışıyorum elbette. Her istediğimi yiyorum diyemem. Bebişimin dönmediği kanısındayım hep aynı yerde tepinip duruyo :) biraz panik oldum açıkçası hastane çantasına bugün başlıyorum.

sola yaptrdm cnm

hastane çıkışında varsa gerek yok canım yeterli olur bence 1 tane

Canım benim sağol üşenmedin cevap yazdın. Listen çok hüzel ben şimdi internetten baktım senin dediklerine aynı neredeyse anne için terlik, bebek için bez vs gibi ekler var. Hemen bir liste çıkardım. Eşime mesaj attım çok panik oldum diye akşam gidip alalım dedi :) akşam eksikleri tamamlayacağım inşallah.

Evet yemekten sonrada sertleşiyor.

bununla geçmiş olsun canım allah şifanı versin

Amin canım sağolasın

kizlar hastanedeym simdi sabah kan verdm seker sonucuna bakip bana elmali sekerli bi icecek verdiler asitli biraz 1 saat sonra da tekrar kan alacaklar.seker yuklemesi mi yapiliyo bilmiyorum laboratuvardada bisey demediler

bende bişey almadm daha :) aniden doğum olsa çıplak kalcm diorm

kizlar hastanedeym simdi sabah kan verdm seker sonucuna bakip bana elmali sekerli bi icecek verdiler asitli biraz 1 saat sonra da tekrar kan alacaklar.seker yuklemesi mi yapiliyo bilmiyorum laboratuvardada bisey demediler
sanırım şeker yüklemesi iznin olmadan bilgi vermeden mı yaptılar? sormadınmı?

Gecmis olsun canim insallh vakti zamaninda dogar.hep sknti insallh heoimiz icin guzel olur bebeklerimizde bizde saglikli oluruz cnm

oohooo siz beni bi görseniz o saat mi daha hızlı ben mi diye yarışıyorum . dün izinliydm ama sabah 10 da sarjım teklemeye başladı . sabah ızım gösteri yapıcak diye 7:30 ta kalkıp kahvaltı hazırladım kızımın saçını yaptın herkez evden çıkana kadar oraya koş buraya koş 8:30 oldu sonra mutfagı toplayıp evi süpürüp okula yetiştim gösteri için sonra eve geldim arkadaşım gelmişti onunla eve gedim çamaşırları astım akşam için ymek yaptık onunla beraber güzellkmerkezine gittik o işem yaptırırken ben çocukları parka götürdüm derken işimiz bitti avcılardaki mağzalara daldık saat 7:30 ta eve geldim yemek hazırlaım eşim tatlı istedi onu yaptım derken uyumuşum yani anlıycağınız sabah 7:30 ta başlıyorum koşmaya 10 da pilim bitiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…