2015 Temmuz Anneleri

maşallahhh :) bu ne enerjı boyle :)

cnm çok geçmş olsn yordun kendını buaralar hasta oldn dikkat et cnm dinlen evde bugün kalkma. bebeğinde bişey yokmş şükür

gizli seker varmi diye bakacaz dediler bana sabah yaptirdigm seker testinin sonucu 75 cikti ondan sonra bu icecegi verdiler
Bu haftalarda tekrar mı yapıyolar? Yoksa size ilk kez mi yaptılar? Çünkü nırmalde 25. Hafta civarı yapılıyor şeker testi.

maşallah canım nasıl yürüdün o kadar ben yarım saat aralıksız yürüyemiyorum kasıklarım ağrıyo göbeğim sertleşiyo

ya bi başlayınca durduramıyorum kendmi hele deniz kenarı olunca daha bi güzel oluyor :) ama benimde karnım çok sert oluyor taş gibi

biraz öncede kuzenile görüştüm onlar kasılma doktor seni nst2ye bağlasın aksın benimde öyle olmuştu iğne yapmıştı dedi korktum şimdi

37de yapılıyor çatı muayenesi sanırım

O tedavi nasıl oluyor canım
Hiç duymamıştım.
Allah hayırlısıyla isteğini kabul etsin sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş. .

Bu haftalarda tekrar mı yapıyolar? Yoksa size ilk kez mi yaptılar? Çünkü nırmalde 25. Hafta civarı yapılıyor şeker testi.
ilk kez yapiliyo daha once yaptirmadm. bebegn midesinde sislik vardi duzelmis ama gizli sker olabilir dedi onun icin yaptirman lazm dedi daha somra sordm seker yuklemesi dediler

Ben 27. Haftaya kadar sadece kan hapı aldım kramplar başlamıştı yürümeye sıkıntı çıkaracak kadar. Doktor süt yoğurt tamamsa sebebi magnezyum dedi ilaç verdi bi de arkadaşım var telefonda danistigim jinekolog o da çok çok zorlanmiyorsan yine de kullanma dedi. Sorun yoksa almamak en iyisi yani

:)) bırakın peşimi dedin yani şimdi yaptrdm geldm cnm sol koluma yaptrdsm yine buarada 75.700 olmş kilom :)
Benim ikinci dozum sadece bir iki saat sizlatti sonra unuttum hic agrimadi insallah seninki de agrimaz. Ya ben 69 kiloda takili kaldim almiyorum kilo bu iyi birsey diyorum guluyorum geciyorum :) :)

Gecmis olsun cansucan :) sancim gelse de nasil birsey bilmiyorum zaten dokuluyorum onu ayirt edemiycem

Insallh cnm.bna dinln fln demedi sikayetimin ayaka durunca sancim oluyo dinlnince geciyo dedim ama bu hsfta temzlik fln yaptik23 nisanda gorevliydim hep aysktaydim iki gin sonra gumushanedeki doktora gidicm onada sorcm bide okulda gunde 500 merdivn inip cikiom daha artik oturcm yormicam kndimi

cnm gnydn doktora gitmşsn neyseki bişey dememş doğmla ilgisi yok yanı dımı sen arada kalk yürü cnm belin süreklı otrmktndr bide bel destklyıcısı falan al tavsıye ederm ben aldm iyi iş göryr
Vakit bulamıyorum destekleyici bakmaya canım hırkamı falan koyuyorum belime. Benim işinde ortası yok ya hep oturuyorum yada hep ayaktayım yorma kendini üşütme dedi doktorum sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…