- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.681
cnm alaturka tuvalette çok durmamaya çalş alafrnga varsa evinde onu kullanBebekte ne durum var canim.sende dinln.cnm bolca bn hic dinlenemiyorum okulda in cik in cik acilmm fln.yoktr insallh wc de biraz baski hissediyorum yapar diyor doktr.hayrlisi artik
maşallahhh :) bu ne enerjı boyle :)oohooo siz beni bi görseniz o saat mi daha hızlı ben mi diye yarışıyorum . dün izinliydm ama sabah 10 da sarjım teklemeye başladı . sabah ızım gösteri yapıcak diye 7:30 ta kalkıp kahvaltı hazırladım kızımın saçını yaptın herkez evden çıkana kadar oraya koş buraya koş 8:30 oldu sonra mutfagı toplayıp evi süpürüp okula yetiştim gösteri için sonra eve geldim arkadaşım gelmişti onunla eve gedim çamaşırları astım akşam için ymek yaptık onunla beraber güzellkmerkezine gittik o işem yaptırırken ben çocukları parka götürdüm derken işimiz bitti avcılardaki mağzalara daldık saat 7:30 ta eve geldim yemek hazırlaım eşim tatlı istedi onu yaptım derken uyumuşum yani anlıycağınız sabah 7:30 ta başlıyorum koşmaya 10 da pilim bitiyoo
ben istemiyodm ya doktor da ters yaptirmadm dersem terslesiriz sinir bozucu bi doktor sabahdan beri acm ya migdem bulaniyo artiktamam işte canım şeker yüklemesi oluyo. sen yaptırmak istiyor muydun? istiyorsan sıkıntı yok
cnm alaturka tuvalette çok durmamaya çalş alafrnga varsa evinde onu kullan
cnm sola yaptrdmSeninde bu tedavi işe yarada döner velki canım.
Rabbim vakitlice kucağuna almayı nasip etsin canım
Güzel sonuçlar alırsın inşallah
Geçmiş olsun canım. Geldimi vuruyor evi. Bu sondur umarım
Bence sen yine soldan yaptır canım
hayırlısı böyleymiş canım benım sıkıntı yapma kendine. tuzlu bişeyler ye çubuk kraker falanben istemiyodm ya doktor da ters yaptirmadm dersem terslesiriz sinir bozucu bi doktor sabahdan beri acm ya migdem bulaniyo artik
cnm çok geçmş olsn yordun kendını buaralar hasta oldn dikkat et cnm dinlen evde bugün kalkma. bebeğinde bişey yokmş şükürKızlar bize bi nazar duası lazım valla. Gece 3te kasılmalar ve ağrıyla uyandım. Geçer diye bekledim dayanamadım 4te eşimi uyandırdım. Afedersiniz ishal kusma karın ağrısı mahvoldum. Acile gittik nst ye bağladılar sancı çıkmadı. Ağrı kasılma bağırsaklardaymış. Bide alttan muayene etti açılma yokmuş. Serum takıldı antibiyotik verdi. Sabah 7de evdeydik. Şimdi uzanıyorum
Bu haftalarda tekrar mı yapıyolar? Yoksa size ilk kez mi yaptılar? Çünkü nırmalde 25. Hafta civarı yapılıyor şeker testi.gizli seker varmi diye bakacaz dediler bana sabah yaptirdigm seker testinin sonucu 75 cikti ondan sonra bu icecegi verdiler
maşallah canım nasıl yürüdün o kadar ben yarım saat aralıksız yürüyemiyorum kasıklarım ağrıyo göbeğim sertleşiyo
cnm dikkat et kendıne rahat giyin gitsnYok annem, eşim, abim, kız kardeşim, eşimin abisi doktorum kızıyordu.
Sabah baktım ayağım aksıyor dedim spor ayakkabı giyeyim iyiki giymişim yoksa düşerdim bugün kesin. İlk defa bu kadar ağrı çekiyorum bacağımda
hayat şartları diyelim mecbur ben inşaatta çalışıyorum işte oldugum zmanada günde 5 kat çıkıp iniyorum bazen fazla bile olabiliyo .maşallahhh :) bu ne enerjı boyle :)
günaydın kızlar nasılsınız? iki gün sonra doktor kontrolüm var çatı muayenesi yapılıyo mu biliyo musunuz? benimle aynı haftalarda olan arkadaşlar size yapıldı mı? bi de bu kontrolde şeker yükleme testi olacağını söyledi doktorum ama ben yaptırmak istemiyorum sizler yaptırdınız mı?
O tedavi nasıl oluyor canımKizlar ben birazdan tedaviye gidiyorum bebegi dondurmek icin. Daha erken ama zaten birkac seans gitmem gerekecek erken baslayinca daha iyi oluyormus. Lutfen bana bir dua edin insallah donsun bebegim bu sefer nolur. Sizin dualariniz kabul olir biliyorum:) simdiden cok tesekkurler:)
kanin birini verdim 1 saatten bi daha vercem dayanabilirim insallah dayanamazsam yicem.oglumda acikti tekmeliyo iyice aciktim diye :)hayırlısı böyleymiş canım benım sıkıntı yapma kendine. tuzlu bişeyler ye çubuk kraker falan
ilk kez yapiliyo daha once yaptirmadm. bebegn midesinde sislik vardi duzelmis ama gizli sker olabilir dedi onun icin yaptirman lazm dedi daha somra sordm seker yuklemesi dedilerBu haftalarda tekrar mı yapıyolar? Yoksa size ilk kez mi yaptılar? Çünkü nırmalde 25. Hafta civarı yapılıyor şeker testi.
Ben 27. Haftaya kadar sadece kan hapı aldım kramplar başlamıştı yürümeye sıkıntı çıkaracak kadar. Doktor süt yoğurt tamamsa sebebi magnezyum dedi ilaç verdi bi de arkadaşım var telefonda danistigim jinekolog o da çok çok zorlanmiyorsan yine de kullanma dedi. Sorun yoksa almamak en iyisi yanibana magnezyum demir vs vermedi dr ya endişelenmeli miyim acaba?
gerçi kramp olmadı hiç bende, yoğurt peynir yemeye kalsiyum açısından çok dikkat ediyorum. ama magnezyumu besinle almak çok yeterli değil. zaten kakao, dereotu, patlıcan ve domates dışında pek magnezyum içeren bi şey de yemiyorum. neyse bu ay bitmeden bi randevu alayım. 3 hafta önce başka dr a gitmiştim, en üst katımıza yeni bi kızcağız geldi, meğersem burdaki devlet hastanesine tayin olmuş yeni kadın doğumcumuzmuş kendisi:). deneyeyim dedim burda da bi alternatifim olsun.
küçücük bir ilçedeyim malum, her şeye hazırlıklı olayım. :)
Benim ikinci dozum sadece bir iki saat sizlatti sonra unuttum hic agrimadi insallah seninki de agrimaz. Ya ben 69 kiloda takili kaldim almiyorum kilo bu iyi birsey diyorum guluyorum geciyorum :) :):)) bırakın peşimi dedin yani şimdi yaptrdm geldm cnm sol koluma yaptrdsm yine buarada 75.700 olmş kilom :)
Gecmis olsun cansucan :) sancim gelse de nasil birsey bilmiyorum zaten dokuluyorum onu ayirt edemiycemKızlar bize bi nazar duası lazım valla. Gece 3te kasılmalar ve ağrıyla uyandım. Geçer diye bekledim dayanamadım 4te eşimi uyandırdım. Afedersiniz ishal kusma karın ağrısı mahvoldum. Acile gittik nst ye bağladılar sancı çıkmadı. Ağrı kasılma bağırsaklardaymış. Bide alttan muayene etti açılma yokmuş. Serum takıldı antibiyotik verdi. Sabah 7de evdeydik. Şimdi uzanıyorum
Insallh cnm.bna dinln fln demedi sikayetimin ayaka durunca sancim oluyo dinlnince geciyo dedim ama bu hsfta temzlik fln yaptik23 nisanda gorevliydim hep aysktaydim iki gin sonra gumushanedeki doktora gidicm onada sorcm bide okulda gunde 500 merdivn inip cikiom daha artik oturcm yormicam kndimicnm hadi inş. iyi sonçlar alrsn. benmkide aynen öyleydi şeker yuklemesi yapıldıgı kontrolde başını çok aşağı dayamş demşti bence bu yorgnlktan kaynaklı olyr bende o hafta çok gezmştm düğün kıyafeti aramk için biraz dinlen cnm bana dikkat et dedi bende edyrm bakalm 13 mayısta randevu var nasıl olck değişmştr umarm pozsyonu .
Vakit bulamıyorum destekleyici bakmaya canım hırkamı falan koyuyorum belime. Benim işinde ortası yok ya hep oturuyorum yada hep ayaktayımcnm gnydn doktora gitmşsn neyseki bişey dememş doğmla ilgisi yok yanı dımı sen arada kalk yürü cnm belin süreklı otrmktndr bide bel destklyıcısı falan al tavsıye ederm ben aldm iyi iş göryr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?