- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.701
Artik hep klozet kullaniyom cnm digeri.de sanki acilio gbi hissediyorum bi ebe demisti acilmayi sen hissetmezsin o baskidan.oluyo die .dikkat edeyim dahada cok ogln sonu sorcm.kafasi asagida sknti varmi diecnm alaturka tuvalette çok durmamaya çalş alafrnga varsa evinde onu kullan
Tokluk 75 çıktıysa niye yaptılar ki acaba,benim açlık tokluğa bakıldı normal çıktığı için yükleme yapılmadıben istemiyodm ya doktor da ters yaptirmadm dersem terslesiriz sinir bozucu bi doktor sabahdan beri acm ya migdem bulaniyo artik
acken verdim 75 cikti ondan sonra icecek verdilerTokluk 75 çıktıysa niye yaptılar ki acaba,benim açlık tokluğa bakıldı normal çıktığı için yükleme yapılmadı
Neyse cnm zararı olmaz en azından bilirsin için rahatlar,bana da yaptır deseler yaptırırım bence kötü bişey değilacken verdim 75 cikti ondan sonra icecek verdiler
37de yapılıyor çatı muayenesi sanırım
Çok geçmiş olsun canım, sen biraz takviye al kendine, toparlan inşallah... Şanssızlık resmen arka arkaya geldi kızların hastalıkları :/ Neyse bu hafta oğlunu görüyormuşsun bak :) Moral olur sana...
Geçmiş olsun artık mide yanmaları normalmiş galiba, akşam çok az yiyin diyorlar. Fazla mı kaçırdın ki acaba veya yatmana yakın mı yedin ?
ya bu çatı muayenesi olmasak olmuyomu ben zaten noml doğum yaptım çatım dar değil sınırım bozuluyoo bu muayenede
saol canım bugün daha iyiym cok şükür rabimeCok gecmis olsun canim. Kisa zamanda iyilesirsin umarim. Ihmal etme ilaclarini.
iyiyz cnmm sen naslsn nerelerdesn sorun yok inş. gözkmyrsn evetkızlar nasılsınız uzun zamandır giremıyorum bi ses veriyim dedım
bilmiyorumki benimde yapılırsa ilk deneyimim olacak
evet cnm onun adı şeker yüklemesi :))kizlar hastanedeym simdi sabah kan verdm seker sonucuna bakip bana elmali sekerli bi icecek verdiler asitli biraz 1 saat sonra da tekrar kan alacaklar.seker yuklemesi mi yapiliyo bilmiyorum laboratuvardada bisey demediler
Belli bir süreden sonra doktor yasaklıyor uzun yolu bilgin olsun.Evet bu akşam başlıyorum eksikleri tamamlamaya şimdi hastane çantası için liste yaptım. Oarada ki eksikleri alcamakşam çıkıcam alışverişe. Bizim de pazartesi kontrol. Ben cuma günü istanbul a gitcem 3 gün tatil yapcaz. Sağlıkla gidip geleyim ertesi gün kontrol var yani.
Oh maşallah evde gecenin bir yarısı doğum başlasa komşuna koşarsınbana magnezyum demir vs vermedi dr ya endişelenmeli miyim acaba?
gerçi kramp olmadı hiç bende, yoğurt peynir yemeye kalsiyum açısından çok dikkat ediyorum. ama magnezyumu besinle almak çok yeterli değil. zaten kakao, dereotu, patlıcan ve domates dışında pek magnezyum içeren bi şey de yemiyorum. neyse bu ay bitmeden bi randevu alayım. 3 hafta önce başka dr a gitmiştim, en üst katımıza yeni bi kızcağız geldi, meğersem burdaki devlet hastanesine tayin olmuş yeni kadın doğumcumuzmuş kendisi:). deneyeyim dedim burda da bi alternatifim olsun.
küçücük bir ilçedeyim malum, her şeye hazırlıklı olayım. :)
Bende senden farksız değilim. Evde de abimle eşimin kıyafetlerinden otlanıyordum. Hastanede de kimden giyinirim bilemeyceğimbende bişey almadm daha :) aniden doğum olsa çıplak kalcm diorm
İnşallah cnaımGecmis olsun canim insallh vakti zamaninda dogar.hep sknti insallh heoimiz icin guzel olur bebeklerimizde bizde saglikli oluruz cnm
İş yerindeyken hep klasik olsun aman o kıyafetin altına bu ayakkabılar olmaz diye diye şimdiye kadar geldikcnm dikkat et kendıne rahat giyin gitsn
cnm yorar senı benm annemde yok oturukn ayaklrm uyşyrben tam oturamıyorum artık alafranga yok
inşaatta derken cnm mühendsmsnhayat şartları diyelim mecbur ben inşaatta çalışıyorum işte oldugum zmanada günde 5 kat çıkıp iniyorum bazen fazla bile olabiliyo .
cnm doktor sana d vitamini vermidmiydi.ya bn icmiyorum bugun fircayi yedim.icsemmi bilemedim ya.icini okuyunca korktum dedim hic bisey yuzde yuz yaratli yada zararli degil dedi.magnezyumda ic dedicnm yorar senı benm annemde yok oturukn ayaklrm uyşyr
o şeker yüklemesi cnm okadr bekllşemsn yeme bişey tekrar etmelerı gerekr sonra yine ackenilk kez yapiliyo daha once yaptirmadm. bebegn midesinde sislik vardi duzelmis ama gizli sker olabilir dedi onun icin yaptirman lazm dedi daha somra sordm seker yuklemesi dediler
inşaatta derken cnm mühendsmsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?