2015 Temmuz Anneleri

cnm alaturka tuvalette çok durmamaya çalş alafrnga varsa evinde onu kullan
Artik hep klozet kullaniyom cnm digeri.de sanki acilio gbi hissediyorum bi ebe demisti acilmayi sen hissetmezsin o baskidan.oluyo die .dikkat edeyim dahada cok ogln sonu sorcm.kafasi asagida sknti varmi die

Kızlar benim bu aralar vajinal büyümüş gibiydi sanki iyice şişmiş doktora gitmem gerekir mi çok endişelendim

Yok canim eşim isten geldi 18:30 gibi yedik yemegimizi bi daha da bi sey yemedim zaten. Tam tersi midem öyle kötü olumca açlıktan sandim gece 5'te kalkip peynir ekmek yedim azıcık ama gecmedi. Halada kötü zaten. Bebegin saci çıkıyor diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum

Belli bir süreden sonra doktor yasaklıyor uzun yolu bilgin olsun.
Şimdiden iyi eğlenceler diliyorum sana
Oh maşallah evde gecenin bir yarısı doğum başlasa komşuna koşarsın
bende bişey almadm daha :) aniden doğum olsa çıplak kalcm diorm
Bende senden farksız değilim. Evde de abimle eşimin kıyafetlerinden otlanıyordum. Hastanede de kimden giyinirim bilemeyceğim
Gecmis olsun canim insallh vakti zamaninda dogar.hep sknti insallh heoimiz icin guzel olur bebeklerimizde bizde saglikli oluruz cnm
İnşallah cnaım
cnm dikkat et kendıne rahat giyin gitsn
İş yerindeyken hep klasik olsun aman o kıyafetin altına bu ayakkabılar olmaz diye diye şimdiye kadar geldik

G
cnm yorar senı benm annemde yok oturukn ayaklrm uyşyr
cnm doktor sana d vitamini vermidmiydi.ya bn icmiyorum bugun fircayi yedim.icsemmi bilemedim ya.icini okuyunca korktum dedim hic bisey yuzde yuz yaratli yada zararli degil dedi.magnezyumda ic dedi

ilk kez yapiliyo daha once yaptirmadm. bebegn midesinde sislik vardi duzelmis ama gizli sker olabilir dedi onun icin yaptirman lazm dedi daha somra sordm seker yuklemesi dediler
o şeker yüklemesi cnm okadr bekllşemsn yeme bişey tekrar etmelerı gerekr sonra yine acken

inşaatta derken cnm mühendsmsn

yok canım satış sorumlusuyumda yanıma aldığım bayan daireleri sürekli karştıyo yanlı yere götürüyo o yüzden dublekslre çıkmak zorunda kalıyorum şantiyenin içindeyim bütün gün

Evde o kadar çok isim var kı.halılar yıkamaya verılcek.koltuklar sılıncek.çamaşır yıkanıp asılcak.kıslıklar kaldırılacak.aslında ağır degil ama iş yapmam yasak olduğu için zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…