- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.741
ilk bebek cnm bir düşügm oldu ama kendı düştü. ya alttn muayene yaptrmştm ama bunuı elıyle yapckmş ya ondn utanyrm yasen doğum yaptınmı canım ilk bebek mi
canım benimde 1 gün önce açlık tokluğa bakıldı normaldi.ama ertesi gün yüklemede şeker çıktıTokluk 75 çıktıysa niye yaptılar ki acaba,benim açlık tokluğa bakıldı normal çıktığı için yükleme yapılmadı
ne iş yapyrsn ki cnm beledıyede nie okdr karşyrlr. hamılesn sonçtaOh ne güzel canım bende belediyedeyim ama maalesef bende dikkat çekiyor
inşallah şeker çıkmaz canım.rahatlamış olursun sende.aklında kalmazacken verdim 75 cikti ondan sonra icecek verdiler
yedm abla yedm gozumun onu acildi valla :)hemen ye bişeyler cnm beklme. hadi bişey cıkmyck inş.
Evet canim Alan'in meslegi tam da dedigin gibi:):)Canım yatman lazım demişler sen çamaşır falan yıkamışsın, dinlen bence artık... Erken doğabilir demiş doktorun ama 36. haftayada erken diyorlar sonuçta... Yat ayaklarını diz hizzandan yukarda tut, inşallah bebişin sabırlı çıkar, 36-37 yi görürsünüz :) Sadece bil diye söylüyorum işyerinden bir kızın ikizleri 30 da doğdu, maşallah ikiside sağlıklı... Tabii ki hepimiz 38den sonra gelsinler istiyoruz ama artık en riskli dönemleride geçtik bu saatten sonra Allah'ın izniyle hepimiz sağlıkla alacağız minnoşları kucağımıza...
Canım bahsettiğin alanı Two and a half man dizisinden biliyorum bendeOrdaki "Alan" karakterinin mesleği İnşallah işe yarar ve bu bebişin döner, doğumundan sonra sıkıntı çekmezsin...
Canim ya cok gecmis olsun. Bir kere mikrop girince eve sirayla dolasiyor isteGünaydın kızlar.
Gene uykusuz bi gece geçirdim bu sefer küçük Kızımın ateşini düşüremedik. Babası şimdi doktora götürdü. Bende de bi kırgınlık var eklem yerlerim karın boşluklarım ağrıyo. Benim iyi olmam lazım dua etmeyi unutmayın
Evet cnm zorunlumu taşınma durumunuz One cekemıyormusunuz?cnm benmde var ev taşycm en büyük işim bu :) ne yapcm nasl yapcm hep karşk bide hazrıan sonunda tasyczve ben doğrdm doğrcm olcm ozmnlrda.
Sende cok dikkate et kendine canim. Bebekleriniz insallah zamaninda gelir. Dua ediyorum sizler icin.canim benimde 1 cm acikligim var 6 gun hastanede yattim bugun evdeyim banada diktorum 1 ay rapor verdi...uc dort hafta dayansa rahatlayacam .... Sende bi kac hafta daha dayan ins saglikla zamaninda aliriz bebeklerimizi kucagimiza....benim en buyuk korkum kuvezden ciktindan sonra sut emmemesi biberonla mama vermek istemiyorum hic...banada dua edin kizlar
benimde doktorum yaptırmaya gerek görmedi bende yaptırmadım.benide baya aradılar sağlık ocağından en sonunda gittim ben yaptırmak istemiyorum dedim bıraktılar peşimiGünaydın canım. Ben hiç bi hamileliğimde yaptırmadım doktorum gereksiz GÖRDÜ. Hemşireler çok Peşimde koştu sağlık Ocağı'ndan gelip. En sonunda kendi isteğimle vurdurmadığımı yazıp imzaladın rahat bıraktılar :)
Teşekkür ederim canım.Yapmak seni sıkıyorsa yapma tabi hazır al.Ben kızımda hazır almıştım yapacak vaktim yoktu.Şimdi heves ettim kendim yapmaya her biten magneti seviyorum:))
:)) hadi bakalm sonçlarrn nezamn cıkckmşyedm abla yedm gozumun onu acildi valla :)
evet cnm ev aldk mecbrz şuan evin içinde otran var ozmn cıkablyrmş alrken öyle anlaşldı o yüzden öyle kayınvalıdem annem görmcm temzlik yapıp yerleştrcklr inş. ama içim hiç rahat olmyckEvet cnm zorunlumu taşınma durumunuz One cekemıyormusunuz?
Gunaydin canim. Buraya sicaklar geleli oldu iki hafta filan odem hat safhada artti tabi bende:) etkisi pek hos olmadi yani:) bolgünaydın hayırlısı sabhalar kızlar bugün hava gene çok güzel sanırım artık yavaşdan yavaşdan yaz geliyor bakalım sıcaklar bizleri nasıl etkilicek
Benim özellikle Son aylarda cinse bölgemde dolgunluk gibi bi his vardı dönerken kalkarken vs sanki bi yere vurmusum gibi çürük gibi..dr 2 cm açılman var demisti 39.haftamda..ama şu anda da o his var bende.acilma yok.demem o ki çok da belirli bi işaret olmamıştı bendeKızlar merhaba herkese güzel huzur dolu bir gün olsun. Bir kaç gündür giremeiştim foruma. Şimdi geriye dönük olarak okudum neler olmuş neler.
Sormak istediğim bir kaç soru var cevaplarsanız çok sevinirim.
1. Öncelikle açılması olan anneler nasıl anladınız? Yani dr a gidince tesadüfen mi öğrendiniz yoksa siz bir şey hissettiniz mi? Bir şikayetiniz var mıydı?
2. bebek kaçıncı haftada dönüyor acaba? Ben 30. Haftadayım benim hala ayaklatı ve kafası aynı yerde tepme şeklinden hissediyorum.
3. Bebek çamaşırlarını yıkamak için erken değil mi? Neredeyse 2.5 ay var.
4. Pijama ve geceliklerinizi hangi fiyatlara aldınız? Ben henüz 1 tane gecelik aldım. Biraz pahalıydı geri kalanı önümüzde ki ay alcam.
5. Sezeryan olursa korse nasıl kullancaz?
6. Kilolar ne alemde?
İstediğnizi sorudan başlayabilirsiniz. Başarılar
Şaka bi yana cevaplarsanız çok mutlu olurum
saat 3 de alcam sonucu:)) hadi bakalm sonçlarrn nezamn cıkckmş
ilk bebek cnm bir düşügm oldu ama kendı düştü. ya alttn muayene yaptrmştm ama bunuı elıyle yapckmş ya ondn utanyrm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?