- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.761
Canim bu haftalarda bebekler doner zaten niye kafana takiyorsun??? Ben donsun diye neler yapiyorum burada. Donmesi iyi birsey. Kafasinin donmesi ile bebegin asagi inmesi ayri konular karistirmayim. Sende rahat ol. Birsey olsa doktorun soylerdi zaten.Balik taze oek.bulunmuyoda cnm cevizi bademi bu ara az tuketiyorum unutuyorum onlrdan fln hep yiyeyim.donmesini bi kafama taktim insallh sorunsz ve zamninda. Dogar Canim
kızlar ya zeytin yağı falan sürün diolar vajınaya acılmanın kolay olması için bunu yapan veya duyanınız var mı ?
Sut yapan cay, buyuk bir kupa ve sut yapan malt icecegi aklima gelen eklenecekler:) birde dudak nemlendiricisi. Cok dudaklarim catlamisti benim.Normal doğum yaptım 1 gece kaldım küçük kızımda gecede kalmadım akşam 23:00 çıktım sen sezeryan olursan veya her ihtimale karşı benimkilerden bi iki kat fazla koy yada hastane eve yakınsa gidip getirirler Yük etme.
1. 10 lu hastane çıkışı
2. Penye battaniye
3-2 tane Sıfır kol badi
4-2 tane alt
5-ıslak mendil
6- 10-15 tane bez
7-mendil
8-Çorap
9-emzik (her ihtimale karşı biberon)
Kendim için
1-gecelik ve sabahlık
2-3 külot
3-2 emzirme sütyeni
4-5-6 tane Göğüs pedi
5-doğumdan sonra üşüyebiliyor insan Şal yada yelek
6-saçını başını düzelteceksen tarak vs
7-hijyenik ped büyük boy (hastane veriyo ama bulundur gene)
8-Göğüs ucu kremi (emzirdikten hemen sonra sür)
Canım aklıma gelenler bunlar. Ben kış ve sonbaharda doğum yaptım o yüzden bebek için kalın battaniye ve örgü yelek koymuştum. Yazdıklarımda eksik olabilir. Arkadaşlarda fikir verir.
maşallah canım bu ne enerji yaaa.ben cok tembelim sanırım bunu anladım valla.cok cabuk yoruluyorum bitiyorum resmen ben..oohooo siz beni bi görseniz o saat mi daha hızlı ben mi diye yarışıyorum . dün izinliydm ama sabah 10 da sarjım teklemeye başladı . sabah ızım gösteri yapıcak diye 7:30 ta kalkıp kahvaltı hazırladım kızımın saçını yaptın herkez evden çıkana kadar oraya koş buraya koş 8:30 oldu sonra mutfagı toplayıp evi süpürüp okula yetiştim gösteri için sonra eve geldim arkadaşım gelmişti onunla eve gedim çamaşırları astım akşam için ymek yaptık onunla beraber güzellkmerkezine gittik o işem yaptırırken ben çocukları parka götürdüm derken işimiz bitti avcılardaki mağzalara daldık saat 7:30 ta eve geldim yemek hazırlaım eşim tatlı istedi onu yaptım derken uyumuşum yani anlıycağınız sabah 7:30 ta başlıyorum koşmaya 10 da pilim bitiyoo
cnm açılma kontrlunu ne sıklıkta yapyrlr. mecbur alşcm :)utanmazsın belli bi süre sonra merak etme alışıyosun hele norma doğumda açılma kontrol ediyolar o yüzden ben alışığım bu duruma
Cok gecmis olsun canimKızlar bize bi nazar duası lazım valla. Gece 3te kasılmalar ve ağrıyla uyandım. Geçer diye bekledim dayanamadım 4te eşimi uyandırdım. Afedersiniz ishal kusma karın ağrısı mahvoldum. Acile gittik nst ye bağladılar sancı çıkmadı. Ağrı kasılma bağırsaklardaymış. Bide alttan muayene etti açılma yokmuş. Serum takıldı antibiyotik verdi. Sabah 7de evdeydik. Şimdi uzanıyorum
aynen canım bende çok korkuyorum çatı muayenesindenya bu çatı muayenesi olmasak olmuyomu ben zaten noml doğum yaptım çatım dar değil sınırım bozuluyoo bu muayenede
Evet canim bunlar yeterli:)Kızlar merhabalar, tecrübeli anneler yada daha önceden alanlar.. bebek bezi olarak prima almayı düşümnüyorum, yenidoğan için en uygun boyu şu mu acaba? yoksa başka çeşitleri de var mı?
https://www.markafoni.com/bebeginiz...nidogan-ekonomi-paketi-50-adet/urun/10845087/
Bir de mustelanın konak önleyici şampuan,pişik kremi ve masaj yağını alsam yeterlimi? başka almam gereken ne var? markafoniye gelmişte, oradan alayım diyorum..
cnm açılma kontrlunu ne sıklıkta yapyrlr. mecbur alşcm :)
Degismemistir insallah pozisyonu canim. Artik donmeleri lazim yavas yavas. Vallahi kizicam size artik:) ben burda 10 takla atiyorum donsun diye sizde ne guzel donmus sikayet ediyorsunuz aaaaa:):)bebegin kafasinin asagida olmasi ve bebegin asagiya inmesi iki ayri sey. Karistirmayiiiin:)cnm hadi inş. iyi sonçlar alrsn. benmkide aynen öyleydi şeker yuklemesi yapıldıgı kontrolde başını çok aşağı dayamş demşti bence bu yorgnlktan kaynaklı olyr bende o hafta çok gezmştm düğün kıyafeti aramk için biraz dinlen cnm bana dikkat et dedi bende edyrm bakalm 13 mayısta randevu var nasıl olck değişmştr umarm pozsyonu .
Beni anlatmissin canim sanki:) gece 9.30-10'dan once popomun ustune oturamiyorum zaman yetmiyoooor:)oohooo siz beni bi görseniz o saat mi daha hızlı ben mi diye yarışıyorum . dün izinliydm ama sabah 10 da sarjım teklemeye başladı . sabah ızım gösteri yapıcak diye 7:30 ta kalkıp kahvaltı hazırladım kızımın saçını yaptın herkez evden çıkana kadar oraya koş buraya koş 8:30 oldu sonra mutfagı toplayıp evi süpürüp okula yetiştim gösteri için sonra eve geldim arkadaşım gelmişti onunla eve gedim çamaşırları astım akşam için ymek yaptık onunla beraber güzellkmerkezine gittik o işem yaptırırken ben çocukları parka götürdüm derken işimiz bitti avcılardaki mağzalara daldık saat 7:30 ta eve geldim yemek hazırlaım eşim tatlı istedi onu yaptım derken uyumuşum yani anlıycağınız sabah 7:30 ta başlıyorum koşmaya 10 da pilim bitiyoo
Evet duymuştumkızlar ya zeytin yağı falan sürün diolar vajınaya acılmanın kolay olması için bunu yapan veya duyanınız var mı ?
kızlar ya zeytin yağı falan sürün diolar vajınaya acılmanın kolay olması için bunu yapan veya duyanınız var mı ?
yok canm o anda değil bir kaç ay kala yapckmşsz orasını rahat acılma sağlyrmşyok canım öle şey olurmu ya bebek gelirken itttirmezse açılma ne sürersen sür olmaz vajinda en son eteap zaten
öncesnde doktora gittiğin zamn kontrol amaçlı yapmadı mı ? yani heni normal doğm mu yoksa sezeryn mı olcgnı belrlemek için ?valla canım ben gece 3 te gittim hastaneye bi orda kontroll ettiler 3 cm idi 10 cm olna kadar kontorl etti 1-2 satte bir 12 57 de de doğum yaptım .
ahh ahh temizliği hiç hatırlatma canım yaz geldi temizlik şart nasıl ne zaman yapacazEvde o kadar çok isim var kı.halılar yıkamaya verılcek.koltuklar sılıncek.çamaşır yıkanıp asılcak.kıslıklar kaldırılacak.aslında ağır degil ama iş yapmam yasak olduğu için zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?