2015 Temmuz Anneleri

Benim ikinci dozum sadece bir iki saat sizlatti sonra unuttum hic agrimadi insallah seninki de agrimaz. Ya ben 69 kiloda takili kaldim almiyorum kilo bu iyi birsey diyorum guluyorum geciyorum :) :)
inş canm ağrmaz benmde. ben alyrm cnm doktora kadr kaç olcm merak edyrm :) ama doktorm kilom konusunda hiç bişey söylemyr ne iyi ne kötü :)

Bencede herker hasta dökülüyor.İshal salgını var galiba benim kızımda öyle oldu.Geçmiş olsun Allah şifa versin canım.

Amin canım. hamilelikte hastalık insanı çok yoruyor

cnm çok geçmş olsn yordun kendını buaralar hasta oldn dikkat et cnm dinlen evde bugün kalkma. bebeğinde bişey yokmş şükür

çok şükür canım. insan ağrıdan sızıdan değilde bebeğe mi bişey oldu acaba diye korkuyor. nst de sancı çıkmayınca resmne ağrım geçti rahatladım :) herkes yavaş yavaş izne çıkmaya başlaycaka. benim daha 10 haftam var

Gecmis olsun cansucan :) sancim gelse de nasil birsey bilmiyorum zaten dokuluyorum onu ayirt edemiycem

sağol canım. anlaşılan bende bilmiyormuşum bağırsaktanmış benimkide :))

aynen cnm bak dene sende yormamaya gerektiği kadr yürü ve ayakta kal ben bu ay öyle deyınce yormayaya çalşyrm inş işe yaramştr ve biraz olsn düzelmştr. 13 mayısta randevu var 4 gözle beklyrm iyi haberler almayı umyrm

inş canm ağrmaz benmde. ben alyrm cnm doktora kadr kaç olcm merak edyrm :) ama doktorm kilom konusunda hiç bişey söylemyr ne iyi ne kötü :)

valla birinci doz da bende çok ağrıdı 10 gün sürdü ama ikinci dozda hiç agrım olmadı benim de bende çok kilo aldım ama nasıl alıyorum bilmem artık kilo konusunda dursam bi yerde iyi olacak 77 de idim bakalım neler olmuş

Vakit bulamıyorum destekleyici bakmaya canım hırkamı falan koyuyorum belime. Benim işinde ortası yok ya hep oturuyorum yada hep ayaktayım yorma kendini üşütme dedi doktorum sadece..
olsn cnm hırkada olsa destkle belini. bende kendım kalkmayı unutyrm.doktorn ne dedyse dikkat etmeye çalş inş. geçicek bunlarn hepsi

Artik hep klozet kullaniyom cnm digeri.de sanki acilio gbi hissediyorum bi ebe demisti acilmayi sen hissetmezsin o baskidan.oluyo die .dikkat edeyim dahada cok ogln sonu sorcm.kafasi asagida sknti varmi die
ogln sonu sorcm.kafasi asagida sknti varmi die) cnm burda ne yazmşsn anlayamadm . bende otramyrm cnm annemde yok ozmnda cok zor olyr benm için

cnm ben belediyede çalşyrm resmi kurum ama ben anlamam dedm giydm kotumu geldm :) kimsede bişey demyr en rahatları benm

G

cnm doktor sana d vitamini vermidmiydi.ya bn icmiyorum bugun fircayi yedim.icsemmi bilemedim ya.icini okuyunca korktum dedim hic bisey yuzde yuz yaratli yada zararli degil dedi.magnezyumda ic dedi
cnm bana magzym bide calsymla d3 yazan bir ilaç verdi suda eryen ama magnzym içyrm d ile calsym içmyrm ya

cnm benmde var ev taşycm en büyük işim bu :) ne yapcm nasl yapcm hep karşk bide hazrıan sonunda tasyczve ben doğrdm doğrcm olcm ozmnlrda.

cnm zaten bizi korkutan bebeklrmzn sağlğnda bişey olması endişlnyrz çok. benmde var cnm daha ama hiç gelesm yok işe sürekli yatmk istyr cnm kafam kalkmyr sanki

çok güzel olmuş canım.ben hiç uğraşamıyorum böyle şeylerle cok beceriksizim galiba hemen sıkılıyorum
Teşekkür ederim canım.Yapmak seni sıkıyorsa yapma tabi hazır al.Ben kızımda hazır almıştım yapacak vaktim yoktu.Şimdi heves ettim kendim yapmaya her biten magneti seviyorum:))

benmde ağrdı cnm ama çok çok değil dayanmyck bir ağrm olmadı sızlama şeklndydi bunu vuran hemşire daha iyi vurdu sanki şuanlk bir ağrm yok daha :) kilo konusunda cnm akrbnhdrat çok tüketmemeye çalş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…