- 24 Ekim 2008
- 1.044
- 373
- 323
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.801
Kızlar, öğle yemeğinde normalde yememem gereken bir şey yedim. 1buçuk aydır diyetteyim ya. Öğlen dairede yemek yiyemedim, dışarıdan ekmek arası yedim. Ellerim, ayaklarım öyle şiştiler ki, sağ elimle kalem tutamıyorum, yürüyemiyorum. Bu kadar çok etkilemiş olabilir mi yediğim yemek?
Amin canim sagol. Turkiye de yapilmiyor canim burada cok yaygin. Bakalim insallah ise yarar.O tedavi nasıl oluyor canım
Hiç duymamıştım.
Allah hayırlısıyla isteğini kabul etsin sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş. .
cnm bende 12 kilo almşm. sürekli tartılmamaya çalşyrm aslnda.63 ile başlamşm bugn sağlk ocgnda söyldlr bugn 75.700 dü.saol canım.keşke toplamda 2 kilo almış olsaydım gizemcim.iki aydır hızlı alıyodum 4er kilo.bu defa yürüşle 2 ye düşmüş.yani toplamda 14 kilo almış oldum.53 ile başladım 67 olmuşum canım.bakalım doğuma kadar kaç kilo alıcam dahasen kaç kilo aldın canım
çek o piss ellerini üzermdn lanet pislk desydn :))) aman tanrm nasl durcm yahu utanmdm. bunada alışrm ya acıp muayene ettrmeye alştm zaten artk :)yaptı 8 aylık hamileyken lk muayenemi yaptı 2 cm açıktı doğum ypmadan önce ki gün kontorlüm vardı o gün de elle muayene ettii sonra akam sonra doğuma kadar sürdüü yani benim doktorum elemeyi çok mu seviyodu bilmem ama çok mıncıkladı
tuzlumydu cnm çok. bol su iç şimdi atsn ödemiKızlar, öğle yemeğinde normalde yememem gereken bir şey yedim. 1buçuk aydır diyetteyim ya. Öğlen dairede yemek yiyemedim, dışarıdan ekmek arası yedim. Ellerim, ayaklarım öyle şiştiler ki, sağ elimle kalem tutamıyorum, yürüyemiyorum. Bu kadar çok etkilemiş olabilir mi yediğim yemek?
ilk bebek cnm bir düşügm oldu ama kendı düştü. ya alttn muayene yaptrmştm ama bunuı elıyle yapckmş ya ondn utanyrm ya
Bol su içip eve gidince sol yana uzanın.Kızlar, öğle yemeğinde normalde yememem gereken bir şey yedim. 1buçuk aydır diyetteyim ya. Öğlen dairede yemek yiyemedim, dışarıdan ekmek arası yedim. Ellerim, ayaklarım öyle şiştiler ki, sağ elimle kalem tutamıyorum, yürüyemiyorum. Bu kadar çok etkilemiş olabilir mi yediğim yemek?
Merak ettim nasıl oluyor da o kadar uygun satıyorBir de lohusa takımi almayan arkadaşlar ben facebookta bebeklerle ilgili bi grupta bi bayan arkadaşla tanıştım 1 pijama takımı,gecelik ve sabahlık 75tlye aldım yerleri cok iiyi.markası haluk bayram ..baya pahalı normalde ama fabrika fiyatıyla cok az bi karla satıyor cok yardımcı da oluyor isteyene özelden whatsappını atabilirim ..yanlıs anlasilmasin şahsen tanımıyorum cok yardımcı oldu Allah razı olsun sizde cok para vermeyin diye söylemek istedim
baska istediginiz ürünler varsa sorabilirsiniz
çek o piss ellerini üzermdn lanet pislk desydn :))) aman tanrm nasl durcm yahu utanmdm. bunada alışrm ya acıp muayene ettrmeye alştm zaten artk :)
yağlı yada tuzlu bişeyden olabilir
tuzlumydu cnm çok. bol su iç şimdi atsn ödemi
Bol su içip eve gidince sol yana uzanın.
Kızlar bu el muayenesinden bu kadar tedirgin olmayın, gerçekten doktorlar için çok sıradan bir işlem... Bende bir miyom var baya sorunlu, dejenere olmuş vs vs... O miyom için elle muayene olmuştum ben hemde 70 yaşlarında tonton bir doktora, olayı hiç bizim algıadğımzı gibi algılamıyorlar... Ve birçok anne adayının bu tarz konulara kafayı taktığı için doğumunun geç ve zor olduğunu söyledi haftasonu konuştuğum bir ebe... Anne kafasında o kadar çok kuruyor ki, kendisini doğumun akışına bırakamıyor ve kasıyormuş, yırtıklar falanda bu kadar kasmaktan dolayı ortaya çıkıyormuş...
Çok tuzlu değildi cnm ama uzun zamandır öyle şeyler yemiyorum, sanırım dokundu. Fena haldeyim.
canm ya utanyrm işte nedense aslnda vajınal muayeneden tek farkı elle olması dedğin gibi onlar bu duruma çoktan alşm ve farklı bakyrlr ve ilk bize yapmyrlr ki günde kaç tane yapyrlr belkide ben abrtyrm biraz işteKızlar bu el muayenesinden bu kadar tedirgin olmayın, gerçekten doktorlar için çok sıradan bir işlem... Bende bir miyom var baya sorunlu, dejenere olmuş vs vs... O miyom için elle muayene olmuştum ben hemde 70 yaşlarında tonton bir doktora, olayı hiç bizim algıadğımzı gibi algılamıyorlar... Ve birçok anne adayının bu tarz konulara kafayı taktığı için doğumunun geç ve zor olduğunu söyledi haftasonu konuştuğum bir ebe... Anne kafasında o kadar çok kuruyor ki, kendisini doğumun akışına bırakamıyor ve kasıyormuş, yırtıklar falanda bu kadar kasmaktan dolayı ortaya çıkıyormuş...
cnm bende hastanede olmayı sevmyrm işte ama mecbrz orda doğrmaya. ama beklycm evde ben ağrlr 5 dk bir 1 dk süryrsa gitcm hastaneye hemen gitmycm cekemem kimseyi orda zaten agrm var sinirlerm zıplar benm kesın katil olrm :)ilk hamilelikte insan bilmiyo bi çok şeyii ben yenibosna da nisa hastanesinde yaptım doğumu hiç sevimli bir yüzleri yoktu doğumhanede hepsi çığlık maskesi ile geldi sankii
o yüzden sezeryanla doğum yapıp aman bu doktor çok iyi diyene inanmıyorum . ebe bulsam evde doğum yapacak kadar uyuz oluyom hastanelere
yok canm o anda değil bir kaç ay kala yapckmşsz orasını rahat acılma sağlyrmş
cnm yemedğn içndr bol su içmeyi dene cnm kaçta çıkyrsn işten. dinlensen geçer birazÇok tuzlu değildi cnm ama uzun zamandır öyle şeyler yemiyorum, sanırım dokundu. Fena haldeyim.
cnm bu kegel sanki idrarını tutup bırakyrmşsn gibi yapmak değil mi ?Kızlar asıl "Kegel Egzersizi" yapmak gerekiyor oradaki kasları çalıştırmak için... Ve hergün yapın mutlaka diyorlar zaten dışardan yaptığınızı kimse anlayamıyor... benim gittiğim doğuma hazırlık seminerinde önerdiler...
dalinin bebek deterjanini alan kullsnsn varmi.bn bi tek.onu buldum burda aldimda iyimi ettim bilmiom baska ni marka bseyde yok.migrostan.aldim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?