2015 Temmuz Anneleri

Ay bunuda ilk defa duydum bir yasima daha girdim, icme suyuyla cocuk yikamak nedir ya:):) aynen dedigin gibi nasil alistirirsan oyle gidiyor canim. Kat kat giydirirsen, pamuklar icinde buyutursen hicbir mikroba magruz kalmazsa cocuk surekli alerjik astimmis, alerjiymis hastalikmis hayat boyu citkirildim bir insan oluyor maalesef. Bizim Turkiye'de de hep cevredekiler ay cocuk hasta olur filan diye korkutuyirlar halbuki yurtdisinda cocuklara buyuk insan muamelesi yapiliyor bebeklere bile. Bizde bebegi bir kat daha kalin giydir diyorlar burada bebegi kendi giydigin hatta bir kat incesini giydireceksin diyorlar cocuklar canavar gibi vallahi:) ben kizimi hep ince giydirdim simdide hep sicaklar hic kat kat giyemez okula baslayana kadar da bir kere bile hasta olmadi kis bebegi olmasina ragmen. Okula baslayinca tabi yeni mikroplar geliyor maalesef hastalaniyor ama hemencecik ilacsiz filan atlatiyor kuzum sogan bal filan gecistiriyoruz:)

canm nazara mı gelyrsn anlamyrm ki . az kaldı ama yorldn mu ne oldu acaba.
Her şey çıkıp duruyor inan ki :) Bugün işlerimde yoğundu. Toparlamaya çalışıyorum. Doğum iznine ayrılırken bir şey kalmasın diye ama eve gidince gözümü bile açamıyorum.

Canını sıkma cnm, bize en başından beri erken doğum diyor doktorumuz :)
Yeter ki sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinler de, varsın azıcık erken gelsinler, sorun değil.
aynen canm saglikli olsunlarda tek. vitamini o yuzden verdi bebek erken olursa gelissin diye vitamin alsin diye. idrardada enfeksiyon cikti ne yapcami sasirdm butun heraey ust uste geliyo ya esm de yk yanimda kayinvalidemgildeyim bisey dicekler diyede cekiniyorum esm bi ise elleme yat dinlen surekli dedi ama kendi annemgilde olsm sknti olmaz yatardm surekli kayinvalidemgilde olunca siknti oluyo biraz

tekrar muayene etti bebek asadaymis erken dogumn olabilir dedi ilac verdi
bide vitamin ilaci verdi doguma kadar kullanacaksin diye ya sekerim normal cikti
cnm benmde aşağıda dikkat et demşti doktrm evdsn zatn dikkat et biraz sorn olmaz inş. karın şişliğine bişey dedi mi geçmş mi ? şekern yokmş ne güzel işte vitamn herkese veryrlr iç onları ihmal etme

Üst üste geldiğinde canın sıkılmış biraz. Eşini dinle sen. Elini sürme hiçbir şeye. Bol bol dinlen. Kayınvaliden de annen sayılır nasılsa. İlişkiniz nasıldır bilemiyorum ama yap nazını geç :) Ne ilaç verdiyse de aksatmadan kullan cnm. Yok yere vermiyorlar doktorlar nasılsa. Ama hepsinden önemlisi canını sıkma. Moralini yüksek tutmaya çalış. Bebişinle geçir vaktini.

midesi duzelmis cok sukur abla asagida olmasi erken dogm olmamasi disinda bi skntimiz yok cok sukur.

bende babyme aldm cnm gecen gün geldı hafıf hoş bir kokusu var daha yıkamadm ama . burdada onu alıp kullanan yok sarnm yada ben duymdm ilk kullanan ben mi olcm ya
Annm dedi hacisakirle bile yikanir fln ama bnde bi bunu buldum deterjan.bnmde hic bilgim yokki canm netten fln bakarak iste ogreniyorum tecrubeli anneler yardimci olsu bizee :)(

canm skilnca oynamiyo ufaklik herseyi anliyolar simdiden. evet canm hersey birden olnca canm skldi baya en azndan simdi dogmuyo daha zamanimiz var insallah. kayinvalidemlerle aram iyi diyelim olsun iste :)

Her şey çıkıp duruyor inan ki :) Bugün işlerimde yoğundu. Toparlamaya çalışıyorum. Doğum iznine ayrılırken bir şey kalmasın diye ama eve gidince gözümü bile açamıyorum.
cnm iş toplycksnz die hasta edyrsnz kendinizi cansuda öyle dikkat et cnm yavaş yavaş oldugu kadr iş peşinden gelmyck ya yapack biri olck elbet

enfksyn için bol su iççksn ozmn gecer. sen annende değilmsn ?

canm skilnca oynamiyo ufaklik herseyi anliyolar simdiden. evet canm hersey birden olnca canm skldi baya en azndan simdi dogmuyo daha zamanimiz var insallah. kayinvalidemlerle aram iyi diyelim olsun iste :)
Çok akıllılar şimdikiler annesi :)

cnm iş toplycksnz die hasta edyrsnz kendinizi cansuda öyle dikkat et cnm yavaş yavaş oldugu kadr iş peşinden gelmyck ya yapack biri olck elbet
Dediğin gibi tabi ki cnm, yapan bulunur elbette ama olsun. Derli toplu gideyim de ben, dönüşte kimse bişicik demesin bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…