- 27 Mayıs 2014
- 469
- 296
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.841
bende 55 le başladım şimdi 69 um. bende sonumu merak ediyorum.ben 63 le başladım 77 yim sonum ne olacak acaba
canm nazara mı gelyrsn anlamyrm ki . az kaldı ama yorldn mu ne oldu acaba.5te çıkacağım cnm. Son 4 günüm kaldı ama eziyete döndü bugün resmen.
Birde sancım mı vardır nedir. Anlayamadığım bir ağrı var karnımda.
Ay bunuda ilk defa duydum bir yasima daha girdim, icme suyuyla cocuk yikamak nedir ya:):) aynen dedigin gibi nasil alistirirsan oyle gidiyor canim. Kat kat giydirirsen, pamuklar icinde buyutursen hicbir mikroba magruz kalmazsa cocuk surekli alerjik astimmis, alerjiymis hastalikmis hayat boyu citkirildim bir insan oluyor maalesef. Bizim Turkiye'de de hep cevredekiler ay cocuk hasta olur filan diye korkutuyirlar halbuki yurtdisinda cocuklara buyuk insan muamelesi yapiliyor bebeklere bile. Bizde bebegi bir kat daha kalin giydir diyorlar burada bebegi kendi giydigin hatta bir kat incesini giydireceksin diyorlar cocuklar canavar gibi vallahi:) ben kizimi hep ince giydirdim simdide hep sicaklar hic kat kat giyemez okula baslayana kadar da bir kere bile hasta olmadi kis bebegi olmasina ragmen. Okula baslayinca tabi yeni mikroplar geliyor maalesef hastalaniyor ama hemencecik ilacsiz filan atlatiyor kuzum sogan bal filan gecistiriyoruz:)kızlar aranızda bi çogunuz yeni anne olucak hevesli merkalısınız ama çok fazla birşey almanıza gerek yok çünkü bebek bezi 1 numara alın 1 paket yeterli olur sonra bebeklerin gelişimine göre alırsınız çabuk büyüyolar elinizde kalır ayrıca çok hasas davranırsanz sorasıda zor olabilir . nasıl alıştırırsanız öle gider geçen organk kıyafet falan satıyolardı önerdiler dedim yok . sonra büyüyünce nerden bulcam . benim görümcem çocugu içme suyuyla yıkadı hep en iyi markalrı kullandı şimdi sabun alerji yapıyo her hafta hasta çocuk .
Canım facebook hesabı var ordan mesaj atarsanız size döner resimleri atar bilgi verir ben bikac tane bana göndermis olduklarından ekledim eklendi mi bilmiyorum amaCanim bende daha pijama takimi fln almadim ama modelleri nasıl ? Ve nasıl seciyoruz?
cnm facebook adresini atrmsn ?[/QUOTE]Canım facebook hesabı var ordan mesaj atarsanız size döner resimleri atar bilgi verir ben bikac tane bana göndermis olduklarından ekledim eklendi mi bilmiyorum ama
https://www.facebook.com/lutfiye.sasmazerabarEki Görüntüle 1510801 Eki Görüntüle 1510801 Eki Görüntüle 1510802
Her şey çıkıp duruyor inan ki :) Bugün işlerimde yoğundu. Toparlamaya çalışıyorum. Doğum iznine ayrılırken bir şey kalmasın diye ama eve gidince gözümü bile açamıyorum.canm nazara mı gelyrsn anlamyrm ki . az kaldı ama yorldn mu ne oldu acaba.
aynen canm saglikli olsunlarda tek. vitamini o yuzden verdi bebek erken olursa gelissin diye vitamin alsin diye. idrardada enfeksiyon cikti ne yapcami sasirdm butun heraey ust uste geliyo ya esm de yk yanimda kayinvalidemgildeyim bisey dicekler diyede cekiniyorum esm bi ise elleme yat dinlen surekli dedi ama kendi annemgilde olsm sknti olmaz yatardm surekli kayinvalidemgilde olunca siknti oluyo birazCanını sıkma cnm, bize en başından beri erken doğum diyor doktorumuz :)
Yeter ki sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinler de, varsın azıcık erken gelsinler, sorun değil.
cnm benmde aşağıda dikkat et demşti doktrm evdsn zatn dikkat et biraz sorn olmaz inş. karın şişliğine bişey dedi mi geçmş mi ? şekern yokmş ne güzel işte vitamn herkese veryrlr iç onları ihmal etmetekrar muayene etti bebek asadaymis erken dogumn olabilir dedi ilac verdi
bide vitamin ilaci verdi doguma kadar kullanacaksin diye yasekerim normal cikti
Acamadim canim teldende de bilg.bakarim birazdn .bnde 25 liraya aldim dalini.ben bu gün baktım dalin 20 tl idi ben kızımda bunu kullandım tavsiye ederim reel lerde var
http://www.n11.com/dalan-roxy-matik...5t_IAOsmP_PRliDfP2esh2PMkgRAa5VgYORoCfPzw_wcB
aynı almışız canım ikimizde 14 kilo.doguma ne olur bilemiyorumben 63 le başladım 77 yim sonum ne olacak acaba
Üst üste geldiğinde canın sıkılmış biraz. Eşini dinle sen. Elini sürme hiçbir şeye. Bol bol dinlen. Kayınvaliden de annen sayılır nasılsa. İlişkiniz nasıldır bilemiyorum ama yap nazını geç :) Ne ilaç verdiyse de aksatmadan kullan cnm. Yok yere vermiyorlar doktorlar nasılsa. Ama hepsinden önemlisi canını sıkma. Moralini yüksek tutmaya çalış. Bebişinle geçir vaktini.aynen canm saglikli olsunlarda tek. vitamini o yuzden verdi bebek erken olursa gelissin diye vitamin alsin diye. idrardada enfeksiyon cikti ne yapcami sasirdm butun heraey ust uste geliyo ya esm de yk yanimda kayinvalidemgildeyim bisey dicekler diyede cekiniyorum esm bi ise elleme yat dinlen surekli dedi ama kendi annemgilde olsm sknti olmaz yatardm surekli kayinvalidemgilde olunca siknti oluyo biraz
midesi duzelmis cok sukur abla asagida olmasi erken dogm olmamasi disinda bi skntimiz yok cok sukur.cnm benmde aşağıda dikkat et demşti doktrm evdsn zatn dikkat et biraz sorn olmaz inş. karın şişliğine bişey dedi mi geçmş mi ? şekern yokmş ne güzel işte vitamn herkese veryrlr iç onları ihmal etme
doğum tarıhımız aynı sen yine 12 kilo almışsın benimki 14 olducnm bende 12 kilo almşm. sürekli tartılmamaya çalşyrm aslnda.63 ile başlamşm bugn sağlk ocgnda söyldlr bugn 75.700 dü.
Annm dedi hacisakirle bile yikanir fln ama bnde bi bunu buldum deterjan.bnmde hic bilgim yokki canm netten fln bakarak iste ogreniyorum tecrubeli anneler yardimci olsu bizee :)(bende babyme aldm cnm gecen gün geldı hafıf hoş bir kokusu var daha yıkamadm ama . burdada onu alıp kullanan yok sarnm yada ben duymdm ilk kullanan ben mi olcm ya
canm skilnca oynamiyo ufaklik herseyi anliyolar simdiden. evet canm hersey birden olnca canm skldi baya en azndan simdi dogmuyo daha zamanimiz var insallah. kayinvalidemlerle aram iyi diyelim olsun iste :)Üst üste geldiğinde canın sıkılmış biraz. Eşini dinle sen. Elini sürme hiçbir şeye. Bol bol dinlen. Kayınvaliden de annen sayılır nasılsa. İlişkiniz nasıldır bilemiyorum ama yap nazını geç :) Ne ilaç verdiyse de aksatmadan kullan cnm. Yok yere vermiyorlar doktorlar nasılsa. Ama hepsinden önemlisi canını sıkma. Moralini yüksek tutmaya çalış. Bebişinle geçir vaktini.
cnm iş toplycksnz die hasta edyrsnz kendinizi cansuda öyle dikkat et cnm yavaş yavaş oldugu kadr iş peşinden gelmyck ya yapack biri olck elbetHer şey çıkıp duruyor inan ki :) Bugün işlerimde yoğundu. Toparlamaya çalışıyorum. Doğum iznine ayrılırken bir şey kalmasın diye ama eve gidince gözümü bile açamıyorum.
enfksyn için bol su iççksn ozmn gecer. sen annende değilmsn ?aynen canm saglikli olsunlarda tek. vitamini o yuzden verdi bebek erken olursa gelissin diye vitamin alsin diye. idrardada enfeksiyon cikti ne yapcami sasirdm butun heraey ust uste geliyo ya esm de yk yanimda kayinvalidemgildeyim bisey dicekler diyede cekiniyorum esm bi ise elleme yat dinlen surekli dedi ama kendi annemgilde olsm sknti olmaz yatardm surekli kayinvalidemgilde olunca siknti oluyo biraz
Çok akıllılar şimdikiler annesi :)canm skilnca oynamiyo ufaklik herseyi anliyolar simdiden. evet canm hersey birden olnca canm skldi baya en azndan simdi dogmuyo daha zamanimiz var insallah. kayinvalidemlerle aram iyi diyelim olsun iste :)
Dediğin gibi tabi ki cnm, yapan bulunur elbette ama olsun. Derli toplu gideyim de ben, dönüşte kimse bişicik demesin bana :)cnm iş toplycksnz die hasta edyrsnz kendinizi cansuda öyle dikkat et cnm yavaş yavaş oldugu kadr iş peşinden gelmyck ya yapack biri olck elbet
nasıl bişeyki o ???Kızlar asıl "Kegel Egzersizi" yapmak gerekiyor oradaki kasları çalıştırmak için... Ve hergün yapın mutlaka diyorlar zaten dışardan yaptığınızı kimse anlayamıyor... benim gittiğim doğuma hazırlık seminerinde önerdiler...
kayinvalidemlere geldm 2 haftadir nerdeyse burdaym esim oyle istedi ama bana karsi iyiler bi skntilari yk kardeslerinden cekindikleri icin iyi davraniyolar suanenfksyn için bol su iççksn ozmn gecer. sen annende değilmsn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?