2015 Temmuz Anneleri

Kizlar bugun saglik ocGina gittim
Tam 27 haftanin ilk gunundeyiz cok sukur
Tansiyonumu olctu iyi cikti
Kilomu olctu iyi dedi
Bebisdimiz kalp atisini dinletti
İste onu ye bunu ye
Bol su ic dedi
Dar giyme dedi
Dinlen ayaklarini uzat dedi
Bizde heyecan artiyo yavas yavas

Annm dedi hacisakirle bile yikanir fln ama bnde bi bunu buldum deterjan.bnmde hic bilgim yokki canm netten fln bakarak iste ogreniyorum tecrubeli anneler yardimci olsu bizee :)(
bende onu aldm cnm benmde bilgm yok yıkycz artk ama dalan roxy alan çok oldu duydm onu hep :)

canım lekelerın bittiyse ilişki niye yasak olsun ki?
hatırlıyorsan benımde ilk 12 haftam lekelerle geçti, ne zaman bitti dr da artık yasak vs gerek yok dedi.

ayrıca normal doğumda sadece elle muayene yapılmıyor. sezeryanda da doğumun başladığını anlamaları için açıklığına vs bakarlar alttan. ben öyle biliyorum.

hafta sonu doktora gidicem canım. sorarım mutlaka. korktum bende şimdi inş bi sıkıntı yoktur

Her şey çıkıp duruyor inan ki :) Bugün işlerimde yoğundu. Toparlamaya çalışıyorum. Doğum iznine ayrılırken bir şey kalmasın diye ama eve gidince gözümü bile açamıyorum.
hadi gözün aydın darısı bize inş.benim daha bir ay var işlerde çok yoğun iki yeni eleman alındı onlarıda yetiştiriyom akşam ağzım ayrılıyor yorgunluktan

cnm zaten bizi korkutan bebeklrmzn sağlğnda bişey olması endişlnyrz çok. benmde var cnm daha ama hiç gelesm yok işe sürekli yatmk istyr cnm kafam kalkmyr sanki

yorgunluk 3. trimestr ve baharın aynı zamana denk gelmesiyle hat safhaya ulaştı zaten

ilk defa duyuyorum ben bu yöntemi. bakalım sende işe yarayacak mı. bişey daha öğrenmiş olduk.

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine. Tr'de ishal salgini mi var a aba cok duydum
Bu aralar?

olabilir canım cidden. burada da bikaç kişide okudum. benim kanda enfeksiyon değerlerim düşük çıktı. gaita veremedim ama. mikrobiyal mi emin değilim o yüzden. üşütmüşte olabilirim. havalar çok ama çok dengesiz ilerliyor çünkü

bi yaşıma daha girdim :) ilk defa temiz suyla banyo yaptıran birini duydum. denize filan sokmadı mı hiç :)

Nasıl yapılıyor ki tedavisi canım, illede normal doğum diyorlar ha, birde bizde normal doğumda yırtık olmasın diye kesik atılıyor malesef, orlarda da öyle mi acaba

Bağışıklığı mı Zayıf canım çocuğun çok sık hastalanıyor. Sanki geçmiş olsyn

sağolasın cnm, öyleyse sıkıntı etmeyeyim boşuna, sanki ilaç içmeyince bir sorun olacakmış gibi geliyor Allah korusun.
kalsiyum tamam, sadece bacağımda ara sıra uyuşma oluyor çok kısa süreli.

kızcağızla ne zaman karşılaşsam bi hastasıyla telefonda zaten.
yazık bi de benimle uğraşmak zorunda kalmaz umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…