2015 Temmuz Anneleri

cnm senın görümcen sıyrık bence içme suyu ıle yıkadgna göre :))

baya sıyrık canım benim bir komşumd vardı öle çocugu mikrop kapmasın die çok ugraştı şimdi çocuk hem obez hemde çabuk hasta oluyoo neyse onlar ugraşa dursunlar ben ne lıcam diye düşünüp duruyorum.

görmedim bi bakayım bulursam yazarımm

Kizlar ya sabahtan beri kagurgsm sol tarafin yan kismim bobrek tarafi dim segirme gbi bebek desem orda ne isi var gece tersmi yattim naptim kaslarimmi sehiriyo anlamafim soluma yatamiyorum yati.ca damarim atiyo sanki sizdede oluyomu boyle
Bebişindir canım benimde her yerden seyirme hıçkırık falan oluyor,zaten yatarken bitanesi hep sağda sağa yatınca seyirme başlıyor şimdide solda ki başladı nereye yatacağımı şaşırdım:)

Çok geçmiş olsun canım şimdi iyisin inş

daha iyiyim canım. çalışıyorum bugün. mecburen dönüş yaptık

en iyisi yaa. bneim ablamda attı hemen denize. şimdi balık gibi kızlar. sudan çıkmak istemiyor. fanusta büyümez çocuk

herkeslere merhabalar kızlarr... bugün muayene oldum kendi doktoruma. p.tesi gece olanları filan attım. ultrosaonla baktı. kızım 950gr olmuş boyu 38cm. onun açısından herşey yolunda ama benim rahim ağzıyla ilgili birşeyden şüphelendi tam anlamadım. sanırım kısalmaya başlamış. alttan muayene etti. şimdilik iyi gözüküyor ama seni 2 hafta sonra tekrar göreyim dedi. dikkat et kendine filan demedi. çalışıyorum biliyor aynen devam yani. ebe arkadaşıma sordum az önce. rahim ağzı kısalmaya başlayınca açılma riski artıyormuş. Allah korusun bizi ve bebeklerimizi. her gün yeni bir şey. yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz artık.

En başından beri takip ediyorum bu blogu çok güzel bir doğum yaşadı gerçekten. darısı bizlere inş

bende baktım bloga çok güzel doğum yapmış darısı başımıza ama bana sanki hiç ilerlemiyomuşum gibi geliyo daha çok varmış gibi geliyooo ...

Geçmiş olsun canım Allah hepimizin yardımcısı olsun,inşallah her şey yolunda gider...

Dünden korku kaldı içimde korka korka kalkıyorum ayağa yine başlıycak ağrı diye. Azönce düşünüyorum ya hep böyle devam ederse ben oğluma daha bişey almadım nasıl alıcam diye
canm sıkma canını bişey olmyck inş. güzelce güzel havalarda alışveriş yaprsn bende gecen gün açtm oğlşmn kıyaftleri yıkamdm ama masa ustun katladm az şey almşm ya gözüme çok az geldi.

Merhaba kızlar nasılsınız bakem?
Ufaklık 2 gündür sol kaburgama çalışıyor. Artık uyku haram olmaya başladı sizde durumlar nasıl?

cnm çok fazla abartnca sorun olyr sonra çocuklarda işte abartmdn büyütmk lazm ben öyle yapcm kısmet olrsa

Canim bende aldiklarinin hemen hemn aynisini aldim e bebekten dun geldi hepsi dedigin gibi gelodikten snra acele mi ediyorum dedim herseyi sona birakmistim ilk gebeligimde cunku

sanki erken gelicekmiş gibi herşeyi hazırlıyoruz ama 40 haftayı doldurmadan gelmiyolar malesef ama zamanın geçmesini sağlamak için de bunları yapmam gerekiyomuş gibi hissediyorum ... kıyafet aldım bi kaç yelek eksiğim var bi kaç battaniye ve küvetle herşey tamam olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…