- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.961
aynen öyle canım hayırlısı bakalımDairede okurken içten içe ağladım. Eve gideyim de rahat rahat ağlayayım :) Çok güzelmiş doğumu. Rabbim hepimize sorunsuz doğumlar, doğumdan sonrada bol bol sütler nasip etsin inş.
Kıyamam kızına :) Annesi sen götürürsün olmadı kızını. Burada da kapalı hava, ha yağdı ha yağacak.
Pertin çıkmış olacak cnm akşama :)
İyiyiz bizde cnm inş. Kızımla işteyiz. Son 3günümüz inş :)
evet eveeet harikaaaa) Instagramdan takip ediyordum bende "Gebbepınar" diye cok pozitif, birkaç kere soru sordum hep cevapladı
eveeett yahuuu günler yaklaştıkca insan dahada sabırsızlanıyor birde bunu sürekli sana hatırlatan bir bücürük varsa hiç aklından çıkmıyor :))günydn kızlarkeyfler yerinde inş. ben artk hergün heycanlanyrm yaklaştkça birde okudukça doğrsamda alsam kucagma diorm :))
Günaydın kızlar
çok hoşuma gitti sizinlede paylaşayım dedim pozitif doğum hikayesi
http://geb-be.com/normal-dogum-hikayesi-pozitif-dogum-tentene-temas/
benmde ev sahıbımn kızı 4 yaşında o hatrltp dryr güzeeemm ablaa hadi bebek nerde deyip dryr :))eveeett yahuuu günler yaklaştıkca insan dahada sabırsızlanıyor birde bunu sürekli sana hatırlatan bir bücürük varsa hiç aklından çıkmıyor :))
Günaydın cnm. Her sabah kanıyor benim burnum hala. Ama çok aşırı ise kanamalar, doktoruna bir danış istersen.Kızlar günaydınnn, nasılsınız bakalım? ben bugün düne göre daha iyi uyandım çok şükür.. bir sürü işim var halletmem gereken ama önce buraya bir uğrayıp selam vereyim göbiş kardeşlerime dedim
Yalnız benim son bir haftada iki kere burnum kanadı, hamilelikte normal diye üzerinde durmadım ama, aile hekimine falan danışsam mı sizce?
annetavsan bi app dan bakıp hangi ürünlerde toxin var onları paylaşmıştı biara instagramda, görmüş müydün?aynen bide ınstagramda annetavsan var onuda begeniyorum
hahahahhahaaaaaa çok komik yaa güzem diyor bide cadı onlar bizlerden daha heycanlı çok komiklerbenmde ev sahıbımn kızı 4 yaşında o hatrltp dryr güzeeemm ablaa hadi bebek nerde deyip dryr :))
aynenn bende şimdi okudum çok güzelgerçekten güzel bir doğum hikayesi çok etkilendim bizim kıprlar nezamn gelck acaba :))
canım sorun yok çok şükür işler yoğun bu ara işyerınde giremıyorum evde internet yok ve 1 haftadır misafirim variyiyz cnmm sen naslsn nerelerdesn sorun yok inş. gözkmyrsn evet
aynen canm yaa hergün muhakak gelyr bize geçen elini karnıma koyup konşyr o sırada benm minik kıpırdadı bundaki sevinci görcktn nasl tatlıı nasl heycanlıı :))hahahahhahaaaaaa çok komik yaa güzem diyor bide cadı onlar bizlerden daha heycanlı çok komikler
anladm cnm sorun olmasnda cok yorma kendınıcanım sorun yok çok şükür işler yoğun bu ara işyerınde giremıyorum evde internet yok ve 1 haftadır misafirim var
gnydn cnm ooh ne güzel dinlen evnde çok yorlmştn. git cnm ver idrarı beenm öncesnde enfksyn olan tahlıli 2 gün sonra yaptrdm yoktu geçmşti değişyr heran cnmGünaydın kızlar. Bugün ve yarın izinliyim yeni uyandım valla :) belim biraz daha iyi.. Gidip idrar vermem lazım doktoruma test için ama daha gidemedim.. Bir hafta önce yaptırmıştım bişey olsa çıkmazmıydı??
Dünden korku kaldı içimde korka korka kalkıyorum ayağa yine başlıycak ağrı diye. Azönce düşünüyorum ya hep böyle devam ederse ben oğluma daha bişey almadım nasıl alıcam diyegnydn cnm ooh ne güzel dinlen evnde çok yorlmştn. git cnm ver idrarı beenm öncesnde enfksyn olan tahlıli 2 gün sonra yaptrdm yoktu geçmşti değişyr heran cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?