2015 Temmuz Anneleri

Gunaydin canim :) Tasinma telasindayim insaAllah bu hafta sonu tasinacagiz,evi toparliyorum yavas yavas :) Sen nasilsin,kuzu nasil?
Merak ediyorum cnm arada seni. Nasılsınız, bebişlerin nasıl diye :) Rabbim taşınmanda kolaylık versin inş. Hamileyken daha da zordur eminim. Biz iyiyiz çok şükür. İzne çıkacağım haftaya inş. Günleri sayıyorum inan ki. Çok zor geliyor işe gelip gitmek. Kızların nasıllar? Nasılda büyümüşlerdir onlar :)

cnm halleri olur sen onlara takılma ya elbetolcklar senı yalnz bırakck halleri yok ya

benimde tansıyonum normal çıkıyor ama doktor genede dikkat et diyor damarın biri tıkalı diye bakalım hayırlısı allahdan inşalla hep birlikte sağlıkla doğum yaparızda evlatlarımızı kucaklarımıza alırız

günaydın kızlar nasılsınız.. bugün kızım minyatür parka gidecekti sınıflarıyla ama tam şuanda yağmur başladı şansa bak sen o kadarda heycanlıydı yavrum erkenden uyandı

günaydın kızlar nasılsınız.. bugün kızım minyatür parka gidecekti sınıflarıyla ama tam şuanda yağmur başladı şansa bak sen o kadarda heycanlıydı yavrum erkenden uyandı
Gunaydin canm iyiym sen nasilsin. Istanbulda hava cok guzel. Ben camlicadayim sen hangi semttesin de yagmur var

Gunaydin canm iyiym sen nasilsin. Istanbulda hava cok guzel. Ben camlicadayim sen hangi semttesin de yagmur var
bende iyiyim canım.. bahçelievlerdeyim canım aslında hava çok güzeldi birden yağmur başladı neyse belki açar bir kaç saate.. belki gidecekleri yerde hava daha güneşlidir sonuçta burası istanbul bi yerde yağmur yağar bi yerde güllük gülistanlık olaar beaaa :))

hahahaha yok canım o sokormı eşim bi kaç kez büyüdüğünde suya batırıp çıkardı da kulagına su kaççak iltahap olcak diye kıyameti kopardı valle ben 40 çıktı yazlıga gittim bebekle denizede girdim bebeğide soktum şimdi hiç hasta olmuyoo

Acar canm hava guzel bugun. Sizin ordan bulut gecmistir artik bahar geldi. Yazda gelsin bebislerde gelsin

günydn cnm burdada hava parçalı bulutlu kıyamam kuzuya annesi hava düzelnce sen götürürsn üzülmesin

Günaydın kızlar
çok hoşuma gitti sizinlede paylaşayım dedim pozitif doğum hikayesi
http://geb-be.com/normal-dogum-hikayesi-pozitif-dogum-tentene-temas/
Dairede okurken içten içe ağladım. Eve gideyim de rahat rahat ağlayayım :) Çok güzelmiş doğumu. Rabbim hepimize sorunsuz doğumlar, doğumdan sonrada bol bol sütler nasip etsin inş.

Kıyamam kızına :) Annesi sen götürürsün olmadı kızını. Burada da kapalı hava, ha yağdı ha yağacak.

Kizlarr bugun misafirim var. annem kv gorumce teyze kuzenler gelicek. Bakalim aksama ne halde olucam
Pertin çıkmış olacak cnm akşama :)

günydn cnm iyidr sen nasılsın ? işteyiz oğlşmla :)
İyiyiz bizde cnm inş. Kızımla işteyiz. Son 3günümüz inş :)

Acar canm hava guzel bugun. Sizin ordan bulut gecmistir artik bahar geldi. Yazda gelsin bebislerde gelsin
inşallah canım hayırlısı allahdan.. :))
günydn cnm burdada hava parçalı bulutlu kıyamam kuzuya annesi hava düzelnce sen götürürsn üzülmesin
belki giderler canım belli olmaz bugün olmazsa başka gün giderler gitmezlerle dediğin gibi birlikte gideriz hayırlısı allahdan artık herşeyde bi hayır vardır

cnm senın görümcen sıyrık bence içme suyu ıle yıkadgna göre :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…