- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.941
Merak ediyorum cnm arada seni. Nasılsınız, bebişlerin nasıl diye :) Rabbim taşınmanda kolaylık versin inş. Hamileyken daha da zordur eminim. Biz iyiyiz çok şükür. İzne çıkacağım haftaya inş. Günleri sayıyorum inan ki. Çok zor geliyor işe gelip gitmek. Kızların nasıllar? Nasılda büyümüşlerdir onlar :)Gunaydin canim :) Tasinma telasindayim insaAllah bu hafta sonu tasinacagiz,evi toparliyorum yavas yavas :) Sen nasilsin,kuzu nasil?
Günaydın kızlar
çok hoşuma gitti sizinlede paylaşayım dedim pozitif doğum hikayesi
http://geb-be.com/normal-dogum-hikayesi-pozitif-dogum-tentene-temas/
cnm halleri olur sen onlara takılma ya elbetolcklar senı yalnz bırakck halleri yok yaNe guzel yarinlara umutla bakiyosun. Bende aslında neşeli biriyimdir ama hamilelikte sanki bi karamsarlık çöktü üstüme. Sen doğurdun büyüttün evlendirdin bide. Maşallah canm. Bense ramazanda mı doğar bayramda mı doğar annem kv oruçlu mu olur? Halleri kalır mı falan oralardayım hala
benimde tansıyonum normal çıkıyor ama doktor genede dikkat et diyor damarın biri tıkalı diye bakalım hayırlısı allahdan inşalla hep birlikte sağlıkla doğum yaparızda evlatlarımızı kucaklarımıza alırızCanim bizde zaten tuzlu asla yenmiyor kizim kati gidaya baslayinca ayirmadim ben hic biz ne yersek onu verdik o zaman tuz koymuyordum hic bizde alistik oyle :) simdide cok az koyuyorum iste bir cimdik:) tansiyin problemimfe yok hic ama bir noktadam sonra hamilelikte odem kacinilmaz isteneyse dogunca bebekler iner sisimiz:):) aman sen de cok dikkat et canim. Az kaldi sunun surasinda zaten.
günydn cnm iyidr sen nasılsın ? işteyiz oğlşmla :)Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
Gunaydin canm iyiym sen nasilsin. Istanbulda hava cok guzel. Ben camlicadayim sen hangi semttesin de yagmur vargünaydın kızlar nasılsınız.. bugün kızım minyatür parka gidecekti sınıflarıyla ama tam şuanda yağmur başladı şansa bak sen o kadarda heycanlıydı yavrum erkenden uyandı
bende iyiyim canım.. bahçelievlerdeyim canım aslında hava çok güzeldi birden yağmur başladı neyse belki açar bir kaç saate.. belki gidecekleri yerde hava daha güneşlidir sonuçta burası istanbul bi yerde yağmur yağar bi yerde güllük gülistanlık olaar beaaa :))Gunaydin canm iyiym sen nasilsin. Istanbulda hava cok guzel. Ben camlicadayim sen hangi semttesin de yagmur var
yorgunluk 3. trimestr ve baharın aynı zamana denk gelmesiyle hat safhaya ulaştı zaten
ilk defa duyuyorum ben bu yöntemi. bakalım sende işe yarayacak mı. bişey daha öğrenmiş olduk.
olabilir canım cidden. burada da bikaç kişide okudum. benim kanda enfeksiyon değerlerim düşük çıktı. gaita veremedim ama. mikrobiyal mi emin değilim o yüzden. üşütmüşte olabilirim. havalar çok ama çok dengesiz ilerliyor çünkü
bi yaşıma daha girdim :) ilk defa temiz suyla banyo yaptıran birini duydum. denize filan sokmadı mı hiç :)
Acar canm hava guzel bugun. Sizin ordan bulut gecmistirbende iyiyim canım.. bahçelievlerdeyim canım aslında hava çok güzeldi birden yağmur başladı neyse belki açar bir kaç saate.. belki gidecekleri yerde hava daha güneşlidir sonuçta burası istanbul bi yerde yağmur yağar bi yerde güllük gülistanlık olaar beaaa :))
Cnm yorma kendini.annen yardım eder gerçi.Kizlarr bugun misafirim var. annem kv gorumce teyze kuzenler gelicek. Bakalim aksama ne halde olucam
günydn cnm burdada hava parçalı bulutlu kıyamam kuzuya annesi hava düzelnce sen götürürsn üzülmesingünaydın kızlar nasılsınız.. bugün kızım minyatür parka gidecekti sınıflarıyla ama tam şuanda yağmur başladı şansa bak sen o kadarda heycanlıydı yavrum erkenden uyandı
cnm çok yorma kendını yabancı değiller yardm ederler sanaKizlarr bugun misafirim var. annem kv gorumce teyze kuzenler gelicek. Bakalim aksama ne halde olucam
Dairede okurken içten içe ağladım. Eve gideyim de rahat rahat ağlayayım :) Çok güzelmiş doğumu. Rabbim hepimize sorunsuz doğumlar, doğumdan sonrada bol bol sütler nasip etsin inş.Günaydın kızlar
çok hoşuma gitti sizinlede paylaşayım dedim pozitif doğum hikayesi
http://geb-be.com/normal-dogum-hikayesi-pozitif-dogum-tentene-temas/
Kıyamam kızına :) Annesi sen götürürsün olmadı kızını. Burada da kapalı hava, ha yağdı ha yağacak.günaydın kızlar nasılsınız.. bugün kızım minyatür parka gidecekti sınıflarıyla ama tam şuanda yağmur başladı şansa bak sen o kadarda heycanlıydı yavrum erkenden uyandı
Pertin çıkmış olacak cnm akşama :)Kizlarr bugun misafirim var. annem kv gorumce teyze kuzenler gelicek. Bakalim aksama ne halde olucam
İyiyiz bizde cnm inş. Kızımla işteyiz. Son 3günümüz inş :)günydn cnm iyidr sen nasılsın ? işteyiz oğlşmla :)
gnydn cnm kolay gelsın sandagünaydınn, giresun'da da hava çok güzel ama yarın yatılı misafirlerim geleceği için pek değerlendiremeyeceğim gibi sanki
inşallah canım hayırlısı allahdan.. :))
Acar canm hava guzel bugun. Sizin ordan bulut gecmistirartik bahar geldi. Yazda gelsin bebislerde gelsin
belki giderler canım belli olmaz bugün olmazsa başka gün giderler gitmezlerle dediğin gibi birlikte gideriz hayırlısı allahdan artık herşeyde bi hayır vardırgünydn cnm burdada hava parçalı bulutlu kıyamam kuzuya annesi hava düzelnce sen götürürsn üzülmesin
cnm senın görümcen sıyrık bence içme suyu ıle yıkadgna göre :))hahahaha yok canım o sokormı eşim bi kaç kez büyüdüğünde suya batırıp çıkardı da kulagına su kaççak iltahap olcak diye kıyameti kopardı valle ben 40 çıktı yazlıga gittim bebekle denizede girdim bebeğide soktum şimdi hiç hasta olmuyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?