- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #41.301
Ben 1 tane 3lü takım alıp diğerini de kısa kollu almayı planlıyordum.Sevindim begenmene:) içime uzun kollu almama gerek yok diye düşünüyorum bunalırım öyle sen nedersin
İnşallah canımhoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun..
çok güzel ve tesettürlü olduğum için banada çok mantıklı geldi linki atabilirmisin
aynen öyle canım sen kendini allaha teslim et gerisi zaten hayırlısıyla olur..
senin kayıvalide tam erkek anasıymış yahuuu
Canım benim kayınvalide hiç sormuyor bebek nasıl diye?Kızlar aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki
annemin aldıklarını görünce bende yelek ördüriyim o zaman dedi ama hala o da yok. Yapsın diye beklentim de yok tabi ama neden hevesleri yok ona şaşıyorum.
ilk toruna kız annesi yapar diye almıyormuş, içinden gelen herkes yapar diycem de bişe demiyorum.
Biz en güzellerini alırım bebişlerimize inş. sağlıkla gelsinlerde başka bir şey istemiyorum.
Çok güzel canım hastanede yürüyüş için. benim namaz elbisemde buna benziyor. evde askılı şortla geziyorum, sonra bunu bağla kıl namazı ohhh misGünaydın annelerrr... Hastane için bunu alsam nasıl olur sizce? Bu namaz elbisesi aslında... Yürürken felan bunu giyerim diye düşündüm rengini çok begendim. Arkada ipi var ayarlanabiliyor bedeni. İçinede kısa kol pijama ve gecelik alırım diyorum. Ne dersiniz? Eki Görüntüle 1512693
amin inşallah canım.. allah yardımcın olsun inşallah herşey istediğin gibi olurçok sağol ilknur, hepimizin bebeği hayırlı olsun, rabbim bereketiyle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
gerçi benim için ne kadar geç o kadar iyi:) evde bi bebeğim daha var çünkü.
Aynen cnm.gecen gördüm kocaman patik örüyor kendine:) dedim bebeğe orsene.senin annen oruyordur onlar yeter demesin mı :) valla ondan hayır beklemiyorum.annem örüyor sagolsun,ama bizde eşimle tuafıyeden falan alıyoruz örgü çünkü bende sıfır beceri var.hep hayatım okumakla işle geçmişti ogrenemedım zamanında.hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun..
çok güzel ve tesettürlü olduğum için banada çok mantıklı geldi linki atabilirmisin
yalnız olmıcaksın canım birsürü yardımcın olacak yanında inşallah allah meleklerini doğum yapan kadınların yanına gönderirmiş unutmaBen 1 tane 3lü takım alıp diğerini de kısa kollu almayı planlıyordum.
Hemen hemen aynı şey birde emzirme önlüğü alacağım. Çünkü kayınvalidem de olsa annemde olsa yanlarında emziremem gibi geliyor.
İnşallah canım
Doğumhane de yanlız olacağım. Kendimi şimdiden avutmaya çalışıyorum bakalım.
Sondakika cıyaklarsam doğurmayacağım diye hiç şaşmam
Canım benim kayınvalide hiç sormuyor bebek nasıl diye?
Ne arar ne sorar biliyorsunuz ilk 6 ay devamlı kanama geçirdim ama onlar kum döktüğümü, grip olduğumu falan bilmesine rağmen aramadılar. Hoş artık bende takmıyorum
Amin cnm.Kızlar aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki
annemin aldıklarını görünce bende yelek ördüriyim o zaman dedi ama hala o da yok. Yapsın diye beklentim de yok tabi ama neden hevesleri yok ona şaşıyorum.
ilk toruna kız annesi yapar diye almıyormuş, içinden gelen herkes yapar diycem de bişe demiyorum.
Biz en güzellerini alırım bebişlerimize inş. sağlıkla gelsinlerde başka bir şey istemiyorum.
evet cnm ya hiç üzmyr beni paşam sağolsn tepki vermese sabaha kadr uyuyamzdm bişey oldu die. olyr cnm bol bol dua etcm artkCanım son zamanlarda kabus türü rüyalar görülebiliyormuş. bilinçaltımız şuan okadar karışık ki normal. Neyse ki oğluşun anneyi üzmüyor bak hemen tepki vermiş :))
Hic magnezyum kullanmadm canm belki kullanma zamanm geldi cnku kramp tarzi seyler oluyo hareket ederken bide aciyo sanki dovmusler gibi bacaklarm da var bu bide bebek asagiya baski yapinca yurumekte zorlaniyorumben ilk hamilelikte 48 le hamile kaldım 77 ile doğum yaptım ama o dönem ki doktorum yoga hocası getirmişti iyi geliyodu özelikle yataktan kalkma hareket etme için iyi şeyler vardıı magnezyum bende çok kullanım krap çok vardı ama bu sene pek olmadıı
Kızlar normalde Süslü püslü gecelikleri hiç sevmem ama bitane olsun yinede dedik siparişi çok Tereddüt ederek verdim lohusa sepetinden. Gecelik takımımız geldi ve ben kumaşına emzirme yerine falan bayıldım. Tesettürlü olduğum için Popo kısmınıda kapattı belli etmiyor. Hala abartılı geliyor danteller falan ama belki giyerimsizce abartılı mı ya hastane için
Aynen cnm bızımkıde öyle dogunca sevelım diye düşünüyorlar ama ellerini cebine atmıyorlar.gecen yazdım kv eşimin yanında dedıkı 50 TL vereyımde bebeğe bırsey alın.esım dedıkı anne 50 TL ile sen bebeğe bırsey al alabılırsen dedi.eşimle kudurduk.ayy olaya gelbebek arabası bile alınıyor hee. çok güzel canım, bana bir adım gelene ben cidden 10 adım giderim. lafta değil.
doğsunda sevelim düşüncesindeler ama hazırlık aşamasında sanki torun kız tarafının sadece.
evet cnm bol bol okuycm artk amin inş. olmaz otryrm cnm şimdi öğlende eevde gitmycm zorlmycm kendımıson aylara yaklaştık canım akşamları eşin seni okusun ayetel kürsi nas felan kesinlikle okumadan yatma inşallah birdaha böyle bişey yaşamazsın.. dediğin gibi sanırım öksürmekten baya zorlandı kasıklar sen dikkat et kendine ani hareketlerden kaçın..
cnm hgldnz aramza sen ve bebğin :)Hanımlar aranıza beni ve yaqvrumu da alır mısınız?
dörtbin küsür sayfa sonra anca dahil olabildim :)
Bizim kv neredeyse hediye ıstıcek benden ben dogurcam diye :/
Link bu canım...http://m.modanisa.com/namaz-elbisesi.htmhoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun..
Emzirme önlüğü bencede şart:)Ben 1 tane 3lü takım alıp diğerini de kısa kollu almayı planlıyordum.
Hemen hemen aynı şey birde emzirme önlüğü alacağım. Çünkü kayınvalidem de olsa annemde olsa yanlarında emziremem gibi geliyor.
İnşallah canım
Doğumhane de yanlız olacağım. Kendimi şimdiden avutmaya çalışıyorum bakalım.
Sondakika cıyaklarsam doğurmayacağım diye hiç şaşmam
Canım benim kayınvalide hiç sormuyor bebek nasıl diye?
Ne arar ne sorar biliyorsunuz ilk 6 ay devamlı kanama geçirdim ama onlar kum döktüğümü, grip olduğumu falan bilmesine rağmen aramadılar. Hoş artık bende takmıyorum
cnm eşimi ben aniden uyandrdm yani daha doğrusu resmen çırpnyrdm ki nefes alym die gerçktn kötü durum yaşamayz inş. birdaha.cnm ismin watermelon mu? yoksa niktn dolayı mı öyle yazdncnm ben son 4 aydır kabusla uyanıyorum her gece neredeyse bağırarak kalkıyorum.hamılelıkte olurmuş.esınıede söyle öyle bir durum olunca aniden uyandırmasın seni.çünkü esımde anlamamış korkmuş aniden uyandırmıştı beni daha çok korkmustum.şimdi esım yavaşça dokunup watermelon sadece rüya diyor uyanıyorum:)geçmiş olsun tekrardan.
Bebek arabası ısteyelımde kv lerden bayılsınlar:)ne Buyük suprız ama mevlutte gelen hedıyede bile tek badi alan olmuyor.bi tane de bende var öle kv hiç bişey aldığı yok kızım oldugunda kız olursa kızın annesi erkek olursa kv yapar dediydi şimdide bi çıtçıtlıbadi almış süprizi var babanemin diyo kızım yani buyük süpriz..
bende çayırovadayım canım
Sağol canımyalnız olmıcaksın canım birsürü yardımcın olacak yanında inşallah allah meleklerini doğum yapan kadınların yanına gönderirmiş unutma
Canim banada atsana bide foto gönderiyor dimi canim[/QUOTE]E="angeled, post: 40719969, member: 646540"]Bir de lohusa takımi almayan arkadaşlar ben facebookta bebeklerle ilgili bi grupta bi bayan arkadaşla tanıştım 1 pijama takımı,gecelik ve sabahlık 75tlye aldım yerleri cok iiyi.markası haluk bayram ..baya pahalı normalde ama fabrika fiyatıyla cok az bi karla satıyor cok yardımcı da oluyor isteyene özelden whatsappını atabilirim ..yanlıs anlasilmasin şahsen tanımıyorum cok yardımcı oldu Allah razı olsun sizde cok para vermeyin diye söylemek istedim
baska istediginiz ürünler varsa sorabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?