- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #41.341
ain inşalah çok doğru.. canım şimdi su geldiği zaman bence gidilmeli neden dersen allah korusun bebek içerde tamamen susuz kalırsa buda sorun yaratabilir.. nacizane fikrim nişan gelince doktoru arayabiliriz geri eve gelebilirz ama su gelince bence gidilmesi gerekir tedbir bizden taktir allahdan hayırlsıı artık inşallah herkes ve bizeler hayırlısıyla hem evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız hemde bizler doğumu sağlıkla atlatırız bir avazda..canm evet nişan gelınce hemen açılma başlamayablyrmş zaten o yuzden bende hemen gitme taraftarı değilm bak su gelıncede hemen sancı ile acılma başlatmamşlr acaba suda gelse biraz beklesek (evde rahat olr çünkü) sorun olur mu ki. amin canm rabbim hepmzn yar ve yardmcısı olsn. tabiki akışına bırkmk en normalı ki beni annem evde doğrmş gayette kolay oldu dio bu kadınların yaşayacağı normal bişey sonçta ki ona göre yaratlmşz rabbım çeklmyck acı vermz ben kendımı böyle cesaretlndryrm ve yapcgma inanyrm.
Cnm ben kanama gecırdıgımde ben daha önce bebe aldırdım bırsey olmaz bile dedi bana.dedim dustumu neden aldırdın.yooo istemiyordum çok çocuğum var diye aldımdım 4 kez hemde dedi.bırsey olmaz falan bile dedi bana.ee günah degil mı dediğimde diger cocuklarımın riskini yıyeceklerdı demesin mı? İyice nefret etmiştim.senın kayınvalıde zaten allahlk canm ona dick bişey yok
benim doktorumun kadıköy bagdat caddesinde özel kliniği var cnm oraya gidiyorum ,Oo baya yakınız sen hangi hastaneye gidiyorsun
sen kime gidiyorsun hangi hastane ?Oo baya yakınız sen hangi hastaneye gidiyorsun
Hadi hayırlısı ile inşallah kucağına alır. İşte bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor her iki doğumada hazırlıklı olmak gerekiyor . Senin içinde hayırlı olsun teyziş oluyorsun daha önce oldun mu bilmiyorum ama çok güzel duygu teyze olmakKızlar selam, daha öncede bahsetmiştim benim kardeşim şuanda38,5 haftalık gebe. Hep normal doğum istiyordu ama az önce dr a gitmiş nst de Sancı dalan yok ama dr suyun azalmış Demiş. Ama su akması falan yok kardeşimde nasıl azalmış onu anlayamadık. Bu bebek daha doğum yoluna girmemiş demiş ve daha bir hafta gelmez ama okadar bekleyemeyiz demiş. Cumartesi nöbetçiymiş ozman çağırmış ya o gün yada pazartesi sezeryana alacaklar. Ayy bir garip hissettim kendimi ya hep normal istiyordu ama kısmet böyleymiş. Ben de kendim için öyle olur mu acaba diye karamsarlığa düştüm şimdi. Hayırlısı neyse o olsun tabii de. Izmir de yaşıyorlar bende rapor alabilirsem gidicem inş. Yeğenimi görmeye
O çocuğa onu asılaması çok kotu.çocuk düşman olur bebeğe.uyar gerekirse böyle deme diye.bebek dogunca çocuğa dikkat et gelip bırsey yapar Allah korusun.iyi odetmıssınız.bizimki hergun ağlıyor paramız yok diye.maddi durumları oldukça iyidir.almanyadan emekliler kıra gelirleri var.ama hala aglarlar:)valla biz aldık bebek arabasını da sonra eşim kredi kartnı ödetti annesine
bende bide görümce var eltim olsa bu kadar kıskanmaz heralde benim şimi erkek olcak diye hergün soruyo değişmed dimi diye yok dedim değişmedi kız olsa belkide erkek daha değişmez abla dedim .. eşim ailenin tek erkek evladı onun oğlu kıymetli olur diye benim doğurmamı da pek sevinmiyoo hatta 2,5 yaşında çocugu var onada baaak pabucun dama atılcak diyoo .. ben çalışıyorum işe dönmek zorundayım . o çalışmıyo kayınvalidem bakmasın die bu ara kadına dioki say bakıyım kaç gün baktın benm çocuguma
Benimde normalde fulyada ve bahçelievlerde doktorlarım ama doğum için zor olur diye medikalparktan devam ediyorum detaylı ultrasyona kadar bahçelievlere gidiyordum ama artık gitmiyorumsen kime gidiyorsun hangi hastane ?
haklısın canım ama onlar bunu düşünmüyor şu dünyada şunu anladım allahım kocam ve çocuğum var bana yeter onlardan daha doğrusu kimseden fayda beklememeli.. sizin aynı binada olmanız daha zor hergün mecburen yüz yüze bakıyorsunuz buda ssenin ve eşinin imtihanı boşver gitsin allaha havale etAslında kvlerde kadın ve anne.benim iş yapmam yasak daha önce kanama gecırmıstım.aynı binada oturuyoruz ben ve esım rica ettik bana yardım etmesi için.yorulurum yapamam dedi.ben ona boyun borcu değilim.Allah'ın izniyle benim 89 gun sonra bitecek ihtiyacım kalmıcak.ama o yaslancak birde aynı bınadayız.
Cnm senınkı ıyıymıs.5000 TL çıkarıp vermek ve bıızm kv düşünemiyorum.50 TL vereyim diyor.Maşallah aranız bozulmaz inşallah.hep böyle gitsin.Siz şimdi böyle kv anlatınca bende anlatıyım bari biz yaklaşık 1 buçuk sene konuşmadık ama benimle ilgili herhangi bir sıkıntı yoktu o kendi kendine konuşmadı düğünden sonra sanırım oğlunu paylaşmak biraz zoruna gitti . Neyse tam hamile kalmadan 1 2 ay önce barıştı benimle ben sinirliyim tabi ona hiç bir saygısızlığım olmadı ona rağmen beni yalnız bıraktı diye bana dedi ki bebeğin odasını ben alıcam bende sinirliyim ya hıncımı almam lazım ama oda var oda var dedim nasıl böyle bir hadsizlik ettim bilmiyorum ama ağzımdan çıktı işte . Sonuçda lafı bile edilmez hediye yani neyse sen merak etme ben en güzelini alıcam dedi. Bir sonraki ay hamile kaldım 2aylıkken çıkardı 5 bini verdi oda için utandım söylediğim laftan dolayı ama çok ısrar etti bende ne yapıyım alıyım bari dedim :))))) doğumda bana altınla kızıma bileklik takıcakmış
uzak zor oluyor ama benimde 10 yıllık doktorum diye gidiyorum .. zaten gebze medicalde detaylı ultrason yoktu .Benimde normalde fulyada ve bahçelievlerde doktorlarım ama doğum için zor olur diye medikalparktan devam ediyorum detaylı ultrasyona kadar bahçelievlere gidiyordum ama artık gitmiyorum
benimki tuzlu yememden oluyo galıba yoksa yürüyüş de yapıyorum ama tuzu kesemiyorumBende uyusma olmuyor odem de indi bugun hava yagmurlu ve biraz serinlemis:) ben dedigim gibi nerdeyse tuzsuz yiyorum kizim nedeniyle o da bizim yemeklerden yiyor cunku. Benimki tamamen sicakla alakali. Burasi simdiden 30 derece birkac haftadir bir kac haftaya da 37-38 dereceleri goruruzo zaman yandim iste odem hat safhaya cikar. Spor yapmak iyi geliyor . Birde bol su tabiki. Tuz kesinlikle yememek lazim cok. Bende bu sefer kramp'ta olmadi. Cok yuruyorum ona bagliyorum olmamasini. Kizimda cok olmustu bunda yok neyseki.
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlariyisinizdir inş.
Ben 2 gündür doktorlardayım. Salı günü kırgınlık var diyodumya gece çok ağırlaştım saat 4 te acile gittik devlete doğru düzgün bakmadılar bile serum dediler bende güvenemedim taktırmadım. Anneme geçtim ama kızlar Allah kimseye vermesin bildiğiniz felçli gibi bacaklarım tutmuyor kusuyorum bi yandan ateş. Parol içerek 3 e kadar zor dayandım kendi doktoruma gittik sağolsun acil deyince aldılar bekletmeden. Doktorum sinirlendi devlettekilere bu kadar Ateşle Doğumu mu başlatmaya çalışıyorlar diye. Çocuğun gelişmi gerilemiş hemen iki günde. 43 cm boy 1840 kg kilosu genede iyi panik olcak bişey yok dedi. Çok şükür. Ilaç verdi antibiyotik soğuk algınlığı ve ağrı kesici bide bitkisel bi Öksürük şurubu. Faydasını gördüm şuan daha iyiyim . Aman kızlar ihmal etmeyin. Doktorunuza her konuda danışın. Ateşim biraz daha yükselse doğum bile başlarmış farkında değiliz.
Neyse uzun yazdım çenem düştü
KavunnnYok kız adım degil.Allah seni watermelon kavun demek ıngılızcede:) hahah çok guldurdun beni.benımde normal bir ismim var:)kavun çok sevdiğim için nıkım öyle:)
O çocuğa onu asılaması çok kotu.çocuk düşman olur bebeğe.uyar gerekirse böyle deme diye.bebek dogunca çocuğa dikkat et gelip bırsey yapar Allah korusun.iyi odetmıssınız.bizimki hergun ağlıyor paramız yok diye.maddi durumları oldukça iyidir.almanyadan emekliler kıra gelirleri var.ama hala aglarlar:)
İSterseniz başka bir doktordan da görüş alsın.Kızlar selam, daha öncede bahsetmiştim benim kardeşim şuanda38,5 haftalık gebe. Hep normal doğum istiyordu ama az önce dr a gitmiş nst de Sancı dalan yok ama dr suyun azalmış Demiş. Ama su akması falan yok kardeşimde nasıl azalmış onu anlayamadık. Bu bebek daha doğum yoluna girmemiş demiş ve daha bir hafta gelmez ama okadar bekleyemeyiz demiş. Cumartesi nöbetçiymiş ozman çağırmış ya o gün yada pazartesi sezeryana alacaklar. Ayy bir garip hissettim kendimi ya hep normal istiyordu ama kısmet böyleymiş. Ben de kendim için öyle olur mu acaba diye karamsarlığa düştüm şimdi. Hayırlısı neyse o olsun tabii de. Izmir de yaşıyorlar bende rapor alabilirsem gidicem inş. Yeğenimi görmeye
Bizimkilerde benim çok kırıldığımı anladıkları için kayınpeder bebek odasını ben alacağım dedi.Siz şimdi böyle kv anlatınca bende anlatıyım bari biz yaklaşık 1 buçuk sene konuşmadık ama benimle ilgili herhangi bir sıkıntı yoktu o kendi kendine konuşmadı düğünden sonra sanırım oğlunu paylaşmak biraz zoruna gitti . Neyse tam hamile kalmadan 1 2 ay önce barıştı benimle ben sinirliyim tabi ona hiç bir saygısızlığım olmadı ona rağmen beni yalnız bıraktı diye bana dedi ki bebeğin odasını ben alıcam bende sinirliyim ya hıncımı almam lazım ama oda var oda var dedim nasıl böyle bir hadsizlik ettim bilmiyorum ama ağzımdan çıktı işte . Sonuçda lafı bile edilmez hediye yani neyse sen merak etme ben en güzelini alıcam dedi. Bir sonraki ay hamile kaldım 2aylıkken çıkardı 5 bini verdi oda için utandım söylediğim laftan dolayı ama çok ısrar etti bende ne yapıyım alıyım bari dedim :))))) doğumda bana altınla kızıma bileklik takıcakmış
Koca bebeklere bakmak için alttan muayne saçma.hatta bana riskli geliyor.çok kurcalamamak lazım alttan bence.Geçmiş olsun canım
Senin ufaklıkta benimki gibi çok nazlı
Fakat ben şu ana kadar acile gittiğimde alttan muayene etmeden bakan devlet hastanesi görmedim.
Direk soruyor ben hayır dediğimde de iyi müdahale edemeyiz başka hastaneye gidin diyorlar. Hepsinde de özele gitmek zorunda kaldım.
çok geçmiş olsun canım ,, dikkat et , havalar aldatıyor soğuk sıcakMerhaba kızlariyisinizdir inş.
Ben 2 gündür doktorlardayım. Salı günü kırgınlık var diyodumya gece çok ağırlaştım saat 4 te acile gittik devlete doğru düzgün bakmadılar bile serum dediler bende güvenemedim taktırmadım. Anneme geçtim ama kızlar Allah kimseye vermesin bildiğiniz felçli gibi bacaklarım tutmuyor kusuyorum bi yandan ateş. Parol içerek 3 e kadar zor dayandım kendi doktoruma gittik sağolsun acil deyince aldılar bekletmeden. Doktorum sinirlendi devlettekilere bu kadar Ateşle Doğumu mu başlatmaya çalışıyorlar diye. Çocuğun gelişmi gerilemiş hemen iki günde. 43 cm boy 1840 kg kilosu genede iyi panik olcak bişey yok dedi. Çok şükür. Ilaç verdi antibiyotik soğuk algınlığı ve ağrı kesici bide bitkisel bi Öksürük şurubu. Faydasını gördüm şuan daha iyiyim . Aman kızlar ihmal etmeyin. Doktorunuza her konuda danışın. Ateşim biraz daha yükselse doğum bile başlarmış farkında değiliz.
Neyse uzun yazdım çenem düştü
maşallah diyelim canım kayınvalidenle sana ozaman.benimkide iyidir ama annem gibi olamaz asla..Canım valla iyi ki bu forumda varsın ! Sayende tecrübelerinden iyi faydalandık :) ben boş boş bornoz takımlarına bakıyordum :)) söylediğin korseden de siparişimi verdim :))
Kayınvalidem de saolsun, annem gibidir. Her şeyimi paylaşabilirim, her hafta olmasa da 2 haftada bir buluşur, yemek yer , oğlunu çekiştiririzHatta damat napıo diye takılır hep Bugün de gidip beğendiğimiz oda takımını almışlar :)) tam adresi almak için aradılar, öyle haberim oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?