- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #41.481
cnm çok geçmş olsn inş.bişey olmaz düzelr yavrn sen bol bol dua etMerhaba kızlar çok yoğun bir hafta geçiriyorum.Bugün anaokulumuzun okul gecesi var akşama çocuklar sahneye çıkıcak biz de çok yoruluyoruz bu esnada..Dün randevum vardı kuzucum 1330 gr olmuş.Biraz canım sıkıldı sağ böbreğimiz sol böbreğe göre daha küçük kalmış.Doktor kötü bişey olduğunu sanmıyorum çünkü kan akışı var.kan akışı görmeseydim fonksiyonu yopk derdim ama var dedi.Ama 8-9 ay önce bi dr. arkadaşın başına da şöyle bişey geldi dedi.Bebeğin böbreğinin teki gitgide küçülmüş ve doğumda yok olmuş yani tek böbrekle doğmuş öyle de olabilir bilemeyiz dedi.3 hafta sonra tekrar kontrol var takip edelim dedi biraz canım sıkıldı ama tek böbrekle bile olsa bişey olmaz benim baldızım öyle ve 2 çocuk sahibi taş gibi dedi. 2 böbrek de olmazsa o zaman diyalize bağlanma oluyomuş..Rabbim hayırlısını versin buna da bin şükür ama inşallah bu problemimiz de hallolur dua edin nolurbu arada tesbihi ben bitirdim .Ha bi de dr.a kordon kanı bankacılığı hakkındaki düşüncesini sordum bence gerek yok benim 3 çocuğum var gerek duymadım çünkü ilerde bi hastalık çıksa bile iyi geleceğinin garantisi yok o hastalığa kanıtlanmış bişey yok bence para tuzağı demek istedi.Bir de yenidoğan sünnetini sordum yeni çalışmalara göre yeni doğan bebek te bizim kadar acı duyuyor o yüzden ilk 6 ay önermem dedi ondan da vazgeçtim.Doktoruma güvendiğim için
Cnm çok geçmiş olsun.kanamanın sebebi bulundu mu?yorma kendini burada yazıs bizimle sıkıntı kalmaz.Herkese merhaba.forumu sürekli takip ediyorum.4 gün önce bir kanamam oldu çok korktum ama simdi iyiyim cok şükür yatiyorum evde hep.çok sıkıcı ama yapicak bisey yok.
hadi yaaa bu tartşma seni mi bulduişin kötüsü benim doktoruma 1 mayısta geleceksiniz demişler. onunda bileti varmış yurtdışına gidecekmiş. baya bi sinirlendi. çünkü burada gece bile doğumu olsa nöbetçiye bırakmadan gebenin başında sabahlayan tek doktor. şuan neredeyse türkiyedeki çoğu doktor gece gelmemek için ya sezaryen yapıyor yada nöbetçiye bırakıyor. adam bu kadar özveriliyken üstüne buda olunca sınırı dolmuş. gitme ihtimali var ve benim için çok ama çok kötü olur burdan giderse
sağolasın canım sonuçta bunuda bilmemiz gerekiyorValla canım ben de düşünüyodum yenidoğan acı duymadığı için narkoz verilmiyor çocuğa diye okudum aklıma yatmıştı ama dr.um prof. olduğu için de tanıdığım için de ilmine güveniyourm.ben öyle deyince o da bana bunu söyledi bi de işin kötü tarafı yenidoğan canı acıdığını hiç anlatamaz sadece ağlar zaten yenidoğanlar sürekli ağladığı için anlaşılmaz diyince kıyamadım canım .kafa karıştırmak istemem ama dr.umun dediğini de paylaşmak istedim
cnm sağolsn. uyandı yavrm ya kıpraştı bile ozamn rahatladm şükür. zormş ya öksrk geçmş ne güzel senınde artkRelaxxxx :) boyle gecmis olsun canim Allah korusun cevsen al yastiginin yanina birak uyu kalbin ferahlar ruya iste olur oyle . Sen bide beni dusun cocuk bu ara uyumaya basladi :) oksurukten surekli uyanikti bnmde kasiklarim cok agriyor oksurunce
ben gizem yazyrm ne olck yahu . mahrem olsa ne olr okadr çok gizem var ki bul bulablrsen :))en güzeli canımbende hep öyle yazarım cümlede kendimi anlatsam da sutreela derim
biz bizeyiz burda ama çevrimdışı kim okuyo belli değil
canm allah'a havale et ne hali varsa görsn sen kaybetmzsn kendı kaybederRabbim iyi insanlarla karsılastırsın.öyle konuşarak daha çok morelımı bozmustu.ama şimdi hıç umursamıyorum.düşün aynı bınadayız kaç aylık hamıleyım bırgun tek bir gun bırseye ihtiyacın varmı demedi.hatta kapımı çalıp yasıyormusun demedi.düşün hamılesın komşun olsa merak eder.
ben gizem yazyrm ne olck yahu . mahrem olsa ne olr okadr çok gizem var ki bul bulablrsen :))
şehre göre değişiyor mu aceba? konya medicana da ablam doğum yapacak dün sordu fiyatı sezeryan 1000tl bence hastanenize bunu söyleyin indirim isteyin???Ben medicana'ya gidiyorum kizlar. Normal 2500 sezeryan 3500tl imis.
SURATIMI EKLEMEDM BEN HİÇ HEM YAŞADGM YERİ YANLŞ YAZMŞM PROFİLE :))valla başka topiklerde bi tanıdığımı gördüm ben :) haberi bile yok.
sadece isim yazılmıyor ki, yaşadığın yer vs herşeyden bahsedıyoruz burda. foto bile ekliyoruz :)
şehirden şehire tabiki değişiyor, çünkü hastane direkt aynısı olmuyor ki. adı aynı.şehre göre değişiyor mu aceba? konya medicana da ablam doğum yapacak dün sordu fiyatı sezeryan 1000tl bence hastanenize bunu söyleyin indirim isteyin???
Olabilir canm. Istanbuldayim. Indirim yapcaklarini sanmam.şehre göre değişiyor mu aceba? konya medicana da ablam doğum yapacak dün sordu fiyatı sezeryan 1000tl bence hastanenize bunu söyleyin indirim isteyin???
hadi yaaa bu tartşma seni mi bulduuzağa gitmz inş. il değiştrmzse yine oraya gidersn cnm doktorn peşine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?