2015 Temmuz Anneleri

cnm çok geçmş olsn inş.bişey olmaz düzelr yavrn sen bol bol dua et

hadi yaaa bu tartşma seni mi buldu uzağa gitmz inş. il değiştrmzse yine oraya gidersn cnm doktorn peşine

sağolasın canım sonuçta bunuda bilmemiz gerekiyor

selam kızlar... hızınıza yetişemiyorum valla...
emzik kutusu ve aparatları bakmışsınız... o kadar para verip almayın o ayıcıklı süsleri... küçüçück çeneye çok fazla ağırlık yapıyor kıyamazsınız kuzunuza kullanamazsınız....
emzik kutusuda tüm markalarda var zaten çok para vermeye deymez...
fakat emzik biberon iyi seçin...nuk yada avent şaşamayın :)

Relaxxxx :) boyle gecmis olsun canim Allah korusun cevsen al yastiginin yanina birak uyu kalbin ferahlar ruya iste olur oyle . Sen bide beni dusun cocuk bu ara uyumaya basladi :) oksurukten surekli uyanikti bnmde kasiklarim cok agriyor oksurunce
cnm sağolsn. uyandı yavrm ya kıpraştı bile ozamn rahatladm şükür. zormş ya öksrk geçmş ne güzel senınde artk

yeni doğan sünnetini bende düşündüm ama ilk oğluma haksızlık olur diye vazgeçtim...ikisinide aklı erince yaptırmayı düşünüyorum

canm allah'a havale et ne hali varsa görsn sen kaybetmzsn kendı kaybeder

ayy kızlar sonunda bitirdm öğleden önce 15 dk öğlenden sorna yarım saat bakamdm bir sürü olmş :) oku cvpla derken saat 3 oldu :)))

şehre göre değişiyor mu aceba? konya medicana da ablam doğum yapacak dün sordu fiyatı sezeryan 1000tl bence hastanenize bunu söyleyin indirim isteyin???
şehirden şehire tabiki değişiyor, çünkü hastane direkt aynısı olmuyor ki. adı aynı.
İstanbul acıbadem ile Ankara acıbadem de fark var mesela. hastane odasıda ona göre farklı,şartları da

Kızlar slm napıyonuz ne var ne yok giremedim bugün hiç vaktim yoktu herkes iyi dimi sıkıntı yok sabah bi ara girdim ondanda erken doğum yapan arkadaşın bebeği vefat etmiş çok canım sıkıldı Allah ım yardımcısı olsun hepimiz sağlıkla kavuşalım

hadi yaaa bu tartşma seni mi buldu uzağa gitmz inş. il değiştrmzse yine oraya gidersn cnm doktorn peşine

Şansıma baksana canım. Özel sigortam yok. Umarım gidersede uçuk fiyatlı bi yere gitmez. Bizde normalde 7500 ben 3000e filan çıkacaktım. Bidr muayenelerim rahat oluyordu. Asansöre binip gidştordum yanına izin almadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…