- 10 Nisan 2015
- 451
- 291
- 23
- 38
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #41.501
Kızlar slm napıyonuz ne var ne yok giremedim bugün hiç vaktim yoktu herkes iyi dimi sıkıntı yok sabah bi ara girdim ondanda erken doğum yapan arkadaşın bebeği vefat etmiş çok canım sıkıldı Allah ım yardımcısı olsun hepimiz sağlıkla kavuşalım
çok sağol cnm benm biraz sancm var yürümeyeye çalşyrm çok fazla mesai bitsinhemen eve gidip dinlncm
EVET CNM ÇOK İYİDİ SENIN İÇİN. KEA DRSYDI KEŞKEŞansıma baksana canım. Özel sigortam yok. Umarım gidersede uçuk fiyatlı bi yere gitmez. Bizde normalde 7500 ben 3000e filan çıkacaktım. Bidr muayenelerim rahat oluyordu. Asansöre binip gidştordum yanına izin almadan
Cok TSK ederim yaa fena oksurmustum bi gece önce öksürük yüzünden bebekte doğum geldi zannetti sanirim ters dönmüs.rahme baski yapinca kanama olmuş.çok şükür simdi iyiyim.[/QUOTE]OTE="watermelon_watermelon, post: 40752628, member: 639344"]Cnm çok geçmiş olsun.kanamanın sebebi bulundu mu?yorma kendini burada yazıs bizimle sıkıntı kalmaz.
5 OLSADA GİTSM CNM YA. HEMEN YATCM VALLA EŞİMDE YOK YATARMDinlen canım. Yorma sakın kendini
Cok TSK ederim yaa fena oksurmustum bi gece önce öksürük yüzünden bebekte doğum geldi zannetti sanirim ters dönmüs.rahme baski yapinca kanama olmuş.çok şükür simdi iyiyim.[/QUOTE]OTE="watermelon_watermelon, post: 40752628, member: 639344"]Cnm çok geçmiş olsun.kanamanın sebebi bulundu mu?yorma kendini burada yazıs bizimle sıkıntı kalmaz.
Ah mınıge bak sen.daha erken dur orada bakalım:)[/QUOTE]watermelon_watermelon .!.:Cok TSK ederim yaa fena oksurmustum bi gece önce öksürük yüzünden bebekte doğum geldi zannetti sanirim ters dönmüs.rahme baski yapinca kanama olmuş.çok şükür simdi iyiyim.
BENDE ÇOK ÖKSRDM AKSM HEMEN KASKLARM AGRI SANCI YAPYR ŞAUN ARADA AMA KANAMA FALAN OLMADI ALLAH'A ŞÜKÜR.[/QUOTE]Cok TSK ederim yaa fena oksurmustum bi gece önce öksürük yüzünden bebekte doğum geldi zannetti sanirim ters dönmüs.rahme baski yapinca kanama olmuş.çok şükür simdi iyiyim.
5 OLSADA GİTSM CNM YA. HEMEN YATCM VALLA EŞİMDE YOK YATARM
gecmis olsun abla ya dikkat et kendine insallah olmaz bi daha boyle bisey[/QUOTE]BENDE ÇOK ÖKSRDM AKSM HEMEN KASKLARM AGRI SANCI YAPYR ŞAUN ARADA AMA KANAMA FALAN OLMADI ALLAH'A ŞÜKÜR.
ÇOK SAĞOL CNM BENM OKYRM AMA DAHA ÇOK OKUMAM LAZM SANRM. CNM SEN YAT DİNLEN YARIN RESMİ TATIL ZATEN GİDEMZSN :)Sürekli evde kalmak ne kadar sıkıcıymış ya.. Çekyatla bütünleştim resmen. İzin sayıklarken yarın işe mi gitsem diye düşünmeye başladımbuarada yeni bitirdim sayfaları. Bebeğini kaybeden arkadaşa çok üzüldüm Gizemm59 canım sana da çok geçmiş olsun dikkat et yatarken oku mutlaka..
CNM GECE 1 E KADR YALNZ KALYRM. EŞİM BİR HAFTA 08:00-16:00 BİR HAFTA 16:00 - 01:00 ÇALŞYR UYUYAMYRM ZATEN O GELMEDN ARTKGece yalnız mı kalacaksın canım
canım bende sana özelden mesaj atacaktım bitiremedim diye. tespihat da uzun, bu hafta işlerde yoğun olunca zor oldu iyi oldu uzatmamız canım.KIZLAR BENDE DAHİL TESBİHİ TAMAMLAYAMAYAN ARKDŞLRMZ VAR O YÜZDEN 1 HAFTA DAHA UZATYRZ YAZDM BURAYA UZATALM MI DİE KIMSE CVP VERMDGNDEN KENDIMCE KARAR ALIP UZATTM BİLGİNİZE :) DUYANLAR DUYMAYANLARA İLETSN :))
AYNEN CNM HEM UZUN HEM BAŞKA TESBHLER HEM İŞ BENDE BİTİRMDM SAYIDA FAZLA BU SFER ONDN ZORLANDK HEPMZ :)canım bende sana özelden mesaj atacaktım bitiremedim diye. tespihat da uzun, bu hafta işlerde yoğun olunca zor oldu iyi oldu uzatmamız canım.
Evet harikaymışay iyi tutabiliyosun ben sabahtan beri şirkettekilere yalvarıyorum internetimi kesin yoksa maaşımı bu siyete yatırıcam diye.
hayatımda böyle emzik görmedim bakar mısın bi http://www.bebekhouse.com/?urun-10248-bright-starts-cozy-coo-pembe-emzikli-dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?