2015 Temmuz Anneleri

Slm kızlar. Öğlen kanamam oldu. Öyle korktum ki anlatamam. Peçete dolusu kanı görünce bebeğime birşey oldu sandım. Apar topar hastaneye gittik. Erken doğum riskinden kaynaklanmış. Nts ye bağladılar. Şükür Sancım çıkmadı. Ama bebişin kalp çarpıntısı varmış. Hareketli bebek diyoruz biz bu durumlarda dedi Doktorumuz. Kendi doktorum yoktu ne yazık ki. Birde bebeğim hiç Kilo almamış iki haftadır. Yediklerini arttır dedi. Bol protein önerdi. Haftaya tekrar kontrolümüz var ve en az ikiyüz gram alması lazım dedi. Bir hafta geriden geliyormuş. Birde ciğer geliştirici iğne vurdurdu. Yarında ikinci dozunu vurdurcam. Bugün çok korktum bebeğime birşey oldu diye. Nolur dua edin sağlıkla kucağıma alabileyim yavrumu :-(
uzuldum canm ya insallah bisey olmaz bebegine dualarm seninle canm allah yardimcin olsun ihmal etme kontrollerini

Slm kızlar. Öğlen kanamam oldu. Öyle korktum ki anlatamam. Peçete dolusu kanı görünce bebeğime birşey oldu sandım. Apar topar hastaneye gittik. Erken doğum riskinden kaynaklanmış. Nts ye bağladılar. Şükür Sancım çıkmadı. Ama bebişin kalp çarpıntısı varmış. Hareketli bebek diyoruz biz bu durumlarda dedi Doktorumuz. Kendi doktorum yoktu ne yazık ki. Birde bebeğim hiç Kilo almamış iki haftadır. Yediklerini arttır dedi. Bol protein önerdi. Haftaya tekrar kontrolümüz var ve en az ikiyüz gram alması lazım dedi. Bir hafta geriden geliyormuş. Birde ciğer geliştirici iğne vurdurdu. Yarında ikinci dozunu vurdurcam. Bugün çok korktum bebeğime birşey oldu diye. Nolur dua edin sağlıkla kucağıma alabileyim yavrumu :-(

Allah bebeğinide senide korusun canım. Güzel beslen. Yorma kendini. Dualarımızdasın

Kizlaaaaaaar mujdemi isterim. Simdi doktordan geliyorum. Bana geldiler dun esime dedim yuru beraber gidiyoruz bu randevuya doktora baski yapacagiz ultrasonda bakacak bu bebegin pozisyonuna. Doktor tamam dedi ve Ultrasona soktu bizi veeeeeee bebek bas asagi duruyor!!!!! Sevincten ciglik attim. Birde tombis tombis yanaklari var kizima benzeyecek galiba:) ellerinide yanaginin altina koymus yaru kuzum:) insallah donmez kizim boyle kalir sonuna kadar dua edin bize donmesin yavrukus. dualariniz kabul oldu teyzeleriiiiii:) bu arada bir asi yaptilar bebekler dogdugunda degisik bir oksuruk hastaligi varmis burda ona yakalanmasin diye. Anne karnindayken asi bebege gecip bagisiklik yapiyormus. Birde teteno yaptilar ama burada bir doz yapiliyormus 3 asi karma zaten. Her kontrolde de idrar'a bakiliyormus icim rahatladi. Artik iki haftada bir gidecegim . Yeni doktorumla da bugun tanistim acayip kanim isindi hadi bakalim hayirlisi:):)insallah hafta sonuna denk gelmez dogumda nobetci doktora kalmam bu doktor yapar sezeryanimi. Ayrintilari uzun uzun konustuk. Soz verdi cok guzel yapacagim dikislerini aceleye hic gelmeyecek korkma dedi:)

Çok sevindim canım. Kuzucuk annesini üzmedi. Uzun aradan sonra hasret giderdiniz. Gözün aydın

bencede annende kal canım. ben p.tesi acile gidince gece 4te ya eşim olmasaydı evde diye biranda panik oldum. doğum yakın eşin hep 08-16 çalışsın bari ayarlayabiliyorsa
Yok canm. Ayarlayamyr ne yazik ki knstk oda is yeriyle.knstu ama maalesef :( annem sagolsn sende yalnz kalma canm allah korusun

sağol canım. bende öyle diyorum kötü birşey olsa müdahale ederdi rapor filan verirdi. bugün buraya 20 haftalık gebe geldi. şuan doğum yapıyor. kıyamam yaa :KK43:

hemde çok kötü oldu. sürekli çalışandan birşeyler bekleniyor.

http://www.bebekhouse.com/?urun-11000-suavinex-liberty-collection-set-pembe

benimde bu set hoşuma gitti ama ben kullanış açısından medela alcam. bunlar insanın aklını çeliyor yalnız :)
Canim uzaklas erken dogum yapan hastadan moralin bozulmasin:( cok kotu oluyorum ben duyunca bile gorsem herhalde ne yaparim bilmiyorum. Sabirlar diliyorum anneye:(

kızlar bişey sorcam benim haftama yakın olup bebeşin hareketlerinde yavaşlama olan var mı.netten baktım alan daraldığı için normal diyor.önceden uykudan uyandırıyordu şimdi çok az yok gibi
Cnm bendede azalma var sadece ittiryr ve cekyr okadr sert hic bir hareketi yok

Cnm benim çok geçmiş olsun.çok üzüldüm.inşallah bebegın kendini biran önce toparlar.yat dinlen.birileri sana baksın hıç kalkma cnm hıç hemde sadece wc ye kalk yemek yemeye kalk.bol kalsiyum al sut kaymak yoğurt peynir kırmızı et haşlama falan.calısıyormusun normalde?

Cok gecmis olsun canim ins hayirli zamanda ve zamaninda kucagina alirsin aliriz hepimiz sut ve sut urunleri birde pekmez kilo aldriyormus bebege canim kendine dikkt et

Ne güzel canm sancın yokmuş doğum başlamamış. İğneni de vurulmuşsun. Hiçbişey olmaz allahın izniyle. Bol bol dinlen bol bol dua et

İyi olaarr :KK66:

:)))))) buna çok güldüm yahuu..
canım çok geçmiş olsun inşallah vakti zamanı gelince alırsin bebeğini kucağına dikkat et kendine bol bol dinlen

Canim Allah korusun bebegini insallah vakitlice gelir 7 haftan var 38. Haftaya ne kaldiki o zaman bebek tamam demektir yorma kendini dua et icini ferah tut

:))))

Bende mağazada gördüm bunu çok dikkatli bakmadım acaba bu ne diye düşünmüştüm kendi kendime :)

Çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın ama çok şükür sancın yokmuş . Haftaya kadar bol bol kırmızı et tüketmeye çalış

Hadi gözümüz aydın :) inşallah minnoş hep öyle kalır ablası gibi aynı sıkıntıları yaşamaz . Oh ne güzel 2 haftada bir gideceksin

ayy canım geçmiş olsun dikkat et kendine dua et bol bol..ya musavvir çek ya şafi çek

uzuldum canm ya insallah bisey olmaz bebegine dualarm seninle canm allah yardimcin olsun ihmal etme kontrollerini

Allah bebeğinide senide korusun canım. Güzel beslen. Yorma kendini. Dualarımızdasın
Çok sğlun kızlar. Eve geldiğimden beri yatıyorum. Annemi çağırdım. Yarında o gelecek bakacak bana inş. Rabbim hepinizden razı olsun inş. Gönlüme de ferahlık versin birazcık.

Kuzum cok gecms olsn. Rabbim yardmcnz olsn iyi dusun lutfen iyi olsn saglkla alcksn tabiki bebgini kucagina stres yapip uzme tatli kizini. İzne cikcksn cnm bol bol dinlen gerekirse 3 gun icinde rapor versn doktr

Canim uzaklas erken dogum yapan hastadan moralin bozulmasin:KK43: cok kotu oluyorum ben duyunca bile gorsem herhalde ne yaparim bilmiyorum. Sabirlar diliyorum anneye:KK43:

Annenin sabıra ihtiyacı var canım. Buradan paylaşmadım sizleri üzmemek için ayrıntıları. Ben maalesef istemeden şahit oluyorum. Ama her gün yenidoğana uğruyorum. Bebekleri yıkarken bakım verirken izliyorum. Kucaklayasım geliyor ama dıkunmuyorum bebişlere enfeksiyon kapmasınlar diye

Merhaba kızlar çok yoğun bir hafta geçiriyorum.Bugün anaokulumuzun okul gecesi var akşama çocuklar sahneye çıkıcak biz de çok yoruluyoruz bu esnada..Dün randevum vardı kuzucum 1330 gr olmuş.Biraz canım sıkıldı sağ böbreğimiz sol böbreğe göre daha küçük kalmış.Doktor kötü bişey olduğunu sanmıyorum çünkü kan akışı var.kan akışı görmeseydim fonksiyonu yopk derdim ama var dedi.Ama 8-9 ay önce bi dr. arkadaşın başına da şöyle bişey geldi dedi.Bebeğin böbreğinin teki gitgide küçülmüş ve doğumda yok olmuş yani tek böbrekle doğmuş öyle de olabilir bilemeyiz dedi.3 hafta sonra tekrar kontrol var takip edelim dedi biraz canım sıkıldı ama tek böbrekle bile olsa bişey olmaz benim baldızım öyle ve 2 çocuk sahibi taş gibi dedi. 2 böbrek de olmazsa o zaman diyalize bağlanma oluyomuş..Rabbim hayırlısını versin buna da bin şükür ama inşallah bu problemimiz de hallolur dua edin nolur:KK43: bu arada tesbihi ben bitirdim .Ha bi de dr.a kordon kanı bankacılığı hakkındaki düşüncesini sordum bence gerek yok benim 3 çocuğum var gerek duymadım çünkü ilerde bi hastalık çıksa bile iyi geleceğinin garantisi yok o hastalığa kanıtlanmış bişey yok bence para tuzağı demek istedi.Bir de yenidoğan sünnetini sordum yeni çalışmalara göre yeni doğan bebek te bizim kadar acı duyuyor o yüzden ilk 6 ay önermem dedi ondan da vazgeçtim.Doktoruma güvendiğim için
Canim daha hicbirsey belli degil hemen uzme kendini. Hem dedigin gibi tek bobrekle yasayan onca insan var. insallah birsey cikmaz sonunda canim!

Kizlaaaaaaar mujdemi isterim. Simdi doktordan geliyorum. Bana geldiler dun esime dedim yuru beraber gidiyoruz bu randevuya doktora baski yapacagiz ultrasonda bakacak bu bebegin pozisyonuna. Doktor tamam dedi ve Ultrasona soktu bizi veeeeeee bebek bas asagi duruyor!!!!! Sevincten ciglik attim. Birde tombis tombis yanaklari var kizima benzeyecek galiba:) ellerinide yanaginin altina koymus yaru kuzum:) insallah donmez kizim boyle kalir sonuna kadar dua edin bize donmesin yavrukus. dualariniz kabul oldu teyzeleriiiiii:) bu arada bir asi yaptilar bebekler dogdugunda degisik bir oksuruk hastaligi varmis burda ona yakalanmasin diye. Anne karnindayken asi bebege gecip bagisiklik yapiyormus. Birde teteno yaptilar ama burada bir doz yapiliyormus 3 asi karma zaten. Her kontrolde de idrar'a bakiliyormus icim rahatladi. Artik iki haftada bir gidecegim . Yeni doktorumla da bugun tanistim acayip kanim isindi hadi bakalim hayirlisi:):)insallah hafta sonuna denk gelmez dogumda nobetci doktora kalmam bu doktor yapar sezeryanimi. Ayrintilari uzun uzun konustuk. Soz verdi cok guzel yapacagim dikislerini aceleye hic gelmeyecek korkma dedi:)
Canm cok sevndm gozun aydinnn . ins oyle kalr kizcen kiprasmsn cok :) yerim onun yanaklarini ben tontis kiz :)

İyi olaarr :KK66:

:)))))) buna çok güldüm yahuu..
canım çok geçmiş olsun inşallah vakti zamanı gelince alırsin bebeğini kucağına dikkat et kendine bol bol dinlen
Oylwyms cnm yazmslr bende hamileye bu saatten sonra nie veryrlr ki ozellkle bastan beri verseler ya

[QUOTE="pinhan16, post: 40756713, member: 636şeyleri m kızlar. Öğlen kanamam oldu. Öyle korktum ki anlatamam. Peçete dolusu kanı görünce bebeğime birşey oldu sandım. Apar topar hastaneye gittik. Erken doğum riskinden kaynaklanmış. Nts ye bağladılar. Şükür Sancım çıkmadı. Ama bebişin kalp çarpıntısı varmış. Hareketli bebek diyoruz biz bu durumlarda dedi Doktorumuz. Kendi doktorum yoktu ne yazık ki. Birde bebeğim hiç Kilo almamış iki haftadır. Yediklerini arttır dedi. Bol protein önerdi. Haftaya tekrar kontrolümüz var ve en az ikiyüz gram alması lazım dedi. Bir hafta geriden geliyormuş. Birde ciğer geliştirici iğne vurdurdu. Yarında ikinci dozunu vurdurcam. Bugün çok korktum bebeğime birşey oldu diye. Nolur dua edin sağlıkla kucağıma alabileyim yavrumu :-([/QUOTE]
Merhaba cumartesi de benim kanamam oldu ayni seyleri yasamisiz.nidilat yazdi bana yarinda içip kesicem.bol bol dinlendedi.

Ay bir yasima daha girdim! Az once bir e-mail geldi siniftaki tum annelere kizimin sinifindaki bir anneden efendim kizi hasta olmusta acaba siniftaki birinden mi gecmis mis??? Kendi temizlik hastasiymis evin heryerini camasir sulamismis falan filan. Birde sonuna ekliyor yanlis anlamayin kimseyi suclamiyorum filan demis . E nedir senin yazdiklarinin amaci? Simdi benim kizim hasta olursa e-mail mi atayim sana kizin kizima hastalik bulastirfi diye??? Hey Allahim ne insanlar var ya? Bu ne curret? Cok kiymetliyse kizin yollama okula. Okul bu mikrop hastalik yuvasi. Kimsenin cocugu kendi hastalik uretmiyorki hepsine birbirinden geciyor iste! Cinlerim tepeme cikti hemde simdi killandim bizim kizda acaba hasta olacak mi diye? Benim kafami niye bosuna bulandiriyosun be kadin??? Ay haksizmiyim ya???

Back
X