2015 Temmuz Anneleri

kızlar bişey sorcam benim haftama yakın olup bebeşin hareketlerinde yavaşlama olan var mı.netten baktım alan daraldığı için normal diyor.önceden uykudan uyandırıyordu şimdi çok az yok gibi

Canım benim kızım da az hareket ediyor ki normalde kıpır kıpırgün boyu oynar. Oyndığında da genelde mesaneye , alt kısımlara çalışıyor :)) artık büyüdükleri için normaldir heralde.

Ay bir yasima daha girdim! Az once bir e-mail geldi siniftaki tum annelere kizimin sinifindaki bir anneden efendim kizi hasta olmusta acaba siniftaki birinden mi gecmis mis??? Kendi temizlik hastasiymis evin heryerini camasir sulamismis falan filan. Birde sonuna ekliyor yanlis anlamayin kimseyi suclamiyorum filan demis . E nedir senin yazdiklarinin amaci? Simdi benim kizim hasta olursa e-mail mi atayim sana kizin kizima hastalik bulastirfi diye??? Hey Allahim ne insanlar var ya? Bu ne curret? Cok kiymetliyse kizin yollama okula. Okul bu mikrop hastalik yuvasi. Kimsenin cocugu kendi hastalik uretmiyorki hepsine birbirinden geciyor iste! Cinlerim tepeme cikti hemde simdi killandim bizim kizda acaba hasta olacak mi diye? Benim kafami niye bosuna bulandiriyosun be kadin??? Ay haksizmiyim ya???
Ya simdi onun kizindn hastalk bulasrsa siniftakilere ne olck herkes kendi cocugna titiz sacmalams resmen. Oyle mail atck kadrda dusuncesiz.

Bende iyi birsey alayim diyorum sonucta her disari ciktigimda kullanicam... Bebek arabasina hangisi rahat takilirsa odur benim alacagim, zaten 3 markada yakin birbirine
Enşm enim bşrde en sevdiğim ve en büyük takıntım çanta, kesin 50 tane alırım,ama askında her tarza gerek:( spor, klasik, gezme , düğün, o kadar çok seviyorum ki çanta ayakkabı,

Benimde kötü olduğum gece eşim 1 de geldi. İyi ki o gelmeden olmadı birşey. İnsan artık yalnız kalmak istemiyor. M maya2013 seni bi kete daha anladım canım
Ah canim dusunki benim 12 gun yalniz kaldigim oldu. Esimin seyahatleri yogun yine ve son seyahatinden 16 haziranda donuyor dusunki. Insallah dogurmam o yokken. Oyle yakin yerlerede gitmiyor ki diyelim
Iki saat sonraya ucak buldu ki julamaz gelmesi ertesi aksami bulur ben ne yaparim yeni dagan ve kizimla yapayalniz ???? Vallahi korkmaya basladim bu isten yavas yavas:)

Slm kızlar. Öğlen kanamam oldu. Öyle korktum ki anlatamam. Peçete dolusu kanı görünce bebeğime birşey oldu sandım. Apar topar hastaneye gittik. Erken doğum riskinden kaynaklanmış. Nts ye bağladılar. Şükür Sancım çıkmadı. Ama bebişin kalp çarpıntısı varmış. Hareketli bebek diyoruz biz bu durumlarda dedi Doktorumuz. Kendi doktorum yoktu ne yazık ki. Birde bebeğim hiç Kilo almamış iki haftadır. Yediklerini arttır dedi. Bol protein önerdi. Haftaya tekrar kontrolümüz var ve en az ikiyüz gram alması lazım dedi. Bir hafta geriden geliyormuş. Birde ciğer geliştirici iğne vurdurdu. Yarında ikinci dozunu vurdurcam. Bugün çok korktum bebeğime birşey oldu diye. Nolur dua edin sağlıkla kucağıma alabileyim yavrumu :-(
Aaaaaa nerden cikti bu kanama? Cok gecmis olsun canim, cok korkmussundur sende kiyamam:( neyse iyiymis bebegin gerekli onlemlerde alinmis bol bol dinlen sen. Kendine ve bebegine iyi bak!

Slm kızlar. Öğlen kanamam oldu. Öyle korktum ki anlatamam. Peçete dolusu kanı görünce bebeğime birşey oldu sandım. Apar topar hastaneye gittik. Erken doğum riskinden kaynaklanmış. Nts ye bağladılar. Şükür Sancım çıkmadı. Ama bebişin kalp çarpıntısı varmış. Hareketli bebek diyoruz biz bu durumlarda dedi Doktorumuz. Kendi doktorum yoktu ne yazık ki. Birde bebeğim hiç Kilo almamış iki haftadır. Yediklerini arttır dedi. Bol protein önerdi. Haftaya tekrar kontrolümüz var ve en az ikiyüz gram alması lazım dedi. Bir hafta geriden geliyormuş. Birde ciğer geliştirici iğne vurdurdu. Yarında ikinci dozunu vurdurcam. Bugün çok korktum bebeğime birşey oldu diye. Nolur dua edin sağlıkla kucağıma alabileyim yavrumu :-(

Canım çok geçmiş olsun. Önlemlerin alınmış çok şükür.inşallah bundan snra herşey yolunda gider. Bol bol dinlen , beslen artık. Stres olmamaya çalış. O da çok etkiler bebişi.

:))))

Bende mağazada gördüm bunu çok dikkatli bakmadım acaba bu ne diye düşünmüştüm kendi kendime :)

Çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın ama çok şükür sancın yokmuş . Haftaya kadar bol bol kırmızı et tüketmeye çalış

Hadi gözümüz aydın :) inşallah minnoş hep öyle kalır ablası gibi aynı sıkıntıları yaşamaz . Oh ne güzel 2 haftada bir gideceksin
Cok sagol canim. Iki haftada bir gidicemde bebegi gormeyecegim ki:) kan idrar veriyorum hemsireye doktor naber problem varmi diyor kapidan hadi gorusuruz diyo gidiyor:) ben gitmek istemiyorum aslinda iki haftada bir kulfet sirf oraya kadar gitmek.

Canim sin dakika gelismeler herzaman olabilir hazirlikli olmak lazim ama sen normal yaparsin belki moralini bizma hic simdiden. Kardesinde bir soktora daha caktirmadan gosteriversin. Bazi doktorlarda hakikaten sezeryan yapmak icin bahane uretiyor:KK43: kardesin de normal istiyormus madem denemekte dayda var ikinci bir gorus almak. Hayirli dogumlar diliyorum kardesine canim:)
Teşekkür ederim canım, başka bir dr a daha gitmiş Ayrıntılı ultrason yapmış dr. O da suda azalma var demiş, artık hayırlısı yapacak birşey yok. Sağlıkla kucağımıza alalım da bebişimizi

Kizlaaaaaaar mujdemi isterim. Simdi doktordan geliyorum. Bana geldiler dun esime dedim yuru beraber gidiyoruz bu randevuya doktora baski yapacagiz ultrasonda bakacak bu bebegin pozisyonuna. Doktor tamam dedi ve Ultrasona soktu bizi veeeeeee bebek bas asagi duruyor!!!!! Sevincten ciglik attim. Birde tombis tombis yanaklari var kizima benzeyecek galiba:) ellerinide yanaginin altina koymus yaru kuzum:) insallah donmez kizim boyle kalir sonuna kadar dua edin bize donmesin yavrukus. dualariniz kabul oldu teyzeleriiiiii:) bu arada bir asi yaptilar bebekler dogdugunda degisik bir oksuruk hastaligi varmis burda ona yakalanmasin diye. Anne karnindayken asi bebege gecip bagisiklik yapiyormus. Birde teteno yaptilar ama burada bir doz yapiliyormus 3 asi karma zaten. Her kontrolde de idrar'a bakiliyormus icim rahatladi. Artik iki haftada bir gidecegim . Yeni doktorumla da bugun tanistim acayip kanim isindi hadi bakalim hayirlisi:):)insallah hafta sonuna denk gelmez dogumda nobetci doktora kalmam bu doktor yapar sezeryanimi. Ayrintilari uzun uzun konustuk. Soz verdi cok guzel yapacagim dikislerini aceleye hic gelmeyecek korkma dedi:)

Canım gözünaydınnn :)) çok sevindimm umarım artık sonuna kadar bu pozisyonda gider minik :))

:KK70::KK70: Bana bu çok çok Süslü geliyor. Bunun daha fazlasını düşünemiyorum ya :KK57: Diğerlerini dümdüz bişeyler arıyorum:KK48:
Ömürde kaç kez giyikebilir ki böyleşeyler? Bilinç altıdan varmış canım sipariş ettiğine göre tadını çıkar keyfie bak çok güzel

Çok teşekkür ederiz valla rahatladım giyerim bunuda artık tecrübesizlik birde Tesettürlü olunca çok az Seçenek onlarda hep acaba dedirtiyor :KK48:
Canım ama kadın soğumasından Zaten erkek almiyorlar ki,doktorlar desen onla zaten nelerimizi görmüş olacak normal doğum esnasında onlara denk gelirsek. :)

Kuzum cok gecms olsn. Rabbim yardmcnz olsn iyi dusun lutfen iyi olsn saglkla alcksn tabiki bebgini kucagina stres yapip uzme tatli kizini. İzne cikcksn cnm bol bol dinlen gerekirse 3 gun icinde rapor versn doktr

Aaaaaa nerden cikti bu kanama? Cok gecmis olsun canim, cok korkmussundur sende kiyamam:KK43: neyse iyiymis bebegin gerekli onlemlerde alinmis bol bol dinlen sen. Kendine ve bebegine iyi bak!

Canım çok geçmiş olsun. Önlemlerin alınmış çok şükür.inşallah bundan snra herşey yolunda gider. Bol bol dinlen , beslen artık. Stres olmamaya çalış. O da çok etkiler bebişi.
Çok sağolun kızlar. Neden kanamam oldu bende anlayamadım. Eve geldiğimden beri yatıyorum. Korkarak tuvalete gidiyorum sdc. Acaba hala birşey var mı diye. Birde bugün kanamayı anlamak için alttan muayene ettiler. İğrençti. Rabbim kimseye böyle olumsuzlukar yaşatmasın inş. Bugün yaşadığım korkuyu anlatamam. Haftaya izne ayrılıyorum zaten. İşte yasak. Herşey yasak. Sdc yatak istirahati. Aman bebeğim sağlıklı olsun da inş. Hepimizinki sağlıklı olsun inş.

Çok sağolun kızlar. Neden kanamam oldu bende anlayamadım. Eve geldiğimden beri yatıyorum. Korkarak tuvalete gidiyorum sdc. Acaba hala birşey var mı diye. Birde bugün kanamayı anlamak için alttan muayene ettiler. İğrençti. Rabbim kimseye böyle olumsuzlukar yaşatmasın inş. Bugün yaşadığım korkuyu anlatamam. Haftaya izne ayrılıyorum zaten. İşte yasak. Herşey yasak. Sdc yatak istirahati. Aman bebeğim sağlıklı olsun da inş. Hepimizinki sağlıklı olsun inş.
Aynen cnm bebgn saglkli olsn yeterki yat sen

Canım korkma bence benim de bir kaç gün önce kanamam oldu bende ilk panik oldum ama sakinleştim sonra doktor babada alttan baktı ama bir sorun çıkmadı istihrat et bol bol demişti bana hatta bunda bir ay öncede yine kanamam oldu yine doktor yatak istihrati vermişti

Canim cok gecmis olsun :( Yavrunu saglikla vakti zamaninda kucagina al insaAllah. Bol bol dinlen canim.Rabbim yar ve yardimciniz olsun.

Kizlaaaaaaar mujdemi isterim. Simdi doktordan geliyorum. Bana geldiler dun esime dedim yuru beraber gidiyoruz bu randevuya doktora baski yapacagiz ultrasonda bakacak bu bebegin pozisyonuna. Doktor tamam dedi ve Ultrasona soktu bizi veeeeeee bebek bas asagi duruyor!!!!! Sevincten ciglik attim. Birde tombis tombis yanaklari var kizima benzeyecek galiba:) ellerinide yanaginin altina koymus yaru kuzum:) insallah donmez kizim boyle kalir sonuna kadar dua edin bize donmesin yavrukus. dualariniz kabul oldu teyzeleriiiiii:) bu arada bir asi yaptilar bebekler dogdugunda degisik bir oksuruk hastaligi varmis burda ona yakalanmasin diye. Anne karnindayken asi bebege gecip bagisiklik yapiyormus. Birde teteno yaptilar ama burada bir doz yapiliyormus 3 asi karma zaten. Her kontrolde de idrar'a bakiliyormus icim rahatladi. Artik iki haftada bir gidecegim . Yeni doktorumla da bugun tanistim acayip kanim isindi hadi bakalim hayirlisi:):)insallah hafta sonuna denk gelmez dogumda nobetci doktora kalmam bu doktor yapar sezeryanimi. Ayrintilari uzun uzun konustuk. Soz verdi cok guzel yapacagim dikislerini aceleye hic gelmeyecek korkma dedi:)
canım çok sevindim bu habere çok güzel yalnız benim kafam karıştı.senin bu dönme muhabbetlerini bildiğim için dün kontrolde dr.uma bebeğin duruş poisyonu önemli mi?şu an nasıl olmalı?dedim.Tabi ki önemli baş yukarda olmalı şu an öyle zaten dedi.Aşağı dönmesi gerekmiyo mu yavaştan dedim hayır daha çok erken Allah korusun başı şimdiden aşağı dönerse rahimağzına baskı yapar ve açılma olur erken doğum başlar aman son ana kadar başı aşağı dönmesin dedi.Ama seninkini şimdiden döndürmeye çalışıyorlar.Anlamadım ben bu işi?

Back
X