2015 Temmuz Anneleri

Çok geçmiş olsun canım ya neyseki kötü bişey yokmuş bak gönlünü ferah tut bol bol dinlen

Cok sagol canim. Iki haftada bir gidicemde bebegi gormeyecegim ki:) kan idrar veriyorum hemsireye doktor naber problem varmi diyor kapidan hadi gorusuruz diyo gidiyor:) ben gitmek istemiyorum aslinda iki haftada bir kulfet sirf oraya kadar gitmek.
Eeeee kac kilo olmus kac cm olmus demedi mi doktor bas asagi gorunce hemen kalktin mi yoksa :)

Gecmis olsun canim Rabbim bir daha yasatmasin ins bebisinde kilosu cok iyi bence :))

Canim ben doktora gittigimde 26haftamdaydim bebegim bas asagiydi ben doktorum normal olabilir yeri genis pozisyon degistirecektir dedi ama uc hafta sonra dogum pozisyonunu almasi lazimmis dogru buyudukce yer daraliyor donmeleri lazim ki sikinti olmasin kilo aldikca bebis

Çamaşır suyu hasta etmiş olmasın:) valla eder bu arada insanda ciğer bırakmaz çamaşır suyu.ona öyle bir cevap yazmak lazım.

Masallah canim, darisi basimiza Benim ilk olunca su an surpriz & kapali bir kutu... Destekleyecek birseyler alayim olumsuzluk olursa denerim... Bu sut yapiyormus diye tanitiyorlar :)
Insallah hepimizin sütü bol bol akar da bebislerimizi iyice besleriz.Ama stres de yapmayin illaki emzircem diye, o zaman da stres yapiyorsunuz ve süt gelmeyebiliyor. Olmasi gereken bu zaten süt gelecek, bosuna stres altinda kalmayin bence.Sütün gelsin diye biseyler al ama sakin mama alma, bu hatayi yapanlari biliyorum.Biraz cocuk aglayinca hemen mama veriliyo, o zaman da cocuk mamaya alisip memeyi uyarmiyo ve süt gelmiyor.Bol sütlü anneler ve bebisler olalalim insallah...

ayyy yaa komik insanlar ... evt kızımın çantasına mikrop koymuştum deseydin biz çok pisiz temizlik yapmayız deseydin

Gecmis olsun canim, cok dikkatli ol son aylarimiz artik, dr un dediklerini eksiksiz yap aman. Allah korusun bebisini, kendini korkutma ama tedbiri de elden birakma.
Hadi hayirlisi olsun canim, masallah diyelim de minik keci yine dönmesin.Sen bu gazla normal dogum bile yaparsin be Maya.Tombis yanaklarini isiririm onun
Kizlar kuzusum annesini dinleyip dondugu icin hediye aldim ona :) burasi bebek kiyafetleri icin gercekten bir cennet. Bu besli set 8 dolar ve penyesinin yeri cok iyi ve kaliteli. Eki Görüntüle 1513300
Cok güzeller, iyi günlerde eskitin insallah.
Çok sğlun kızlar. Eve geldiğimden beri yatıyorum. Annemi çağırdım. Yarında o gelecek bakacak bana inş. Rabbim hepinizden razı olsun inş. Gönlüme de ferahlık versin birazcık.
Cok gecmis olsun canim aman yanliz kalmamaya calis.
Ay millet kafayi yemis yahu, cocuk bu bulastirabilir de birbirine.Tek hastalik mi bit bile bulasiyo burada, ben kimden dagildigini bile biliyordum kizimin sinifinda ama aklima email gelmedi vallahi

Bikac gün dinlen belki hersey kendiliginden normale döner canim hemen telaslanma.Kendini yorma sol tarafina uzanarak dinlenmeye calis ve bol bol muz ve badem de yemeye calis. bebegin daha hizli kilo almasini sagliyor bu dediklerim.

Ayy hem bise almiyo hemde aldigina karisiyo. Gel de bogma yani benm annemde kv de cok hevesli. 2taraftanda ilk torun. Annem odasini aldi. Kv besik aldi gorumcem bebek arabasi alcak. Kv her gittigimde elime bise tutusturur saolsun kiyafet falan.
hahaha aynen benim kv de de bşy yok şimdilik daha bşy almadı annem ve ablam saolsun herşeyini tamamladı nerdeyse..

Ya simdi onun kizindn hastalk bulasrsa siniftakilere ne olck herkes kendi cocugna titiz sacmalams resmen. Oyle mail atck kadrda dusuncesiz.
Ya zaten simdi benim kizin atesi cikti biliyormusun insallah atlatiriz hemen ama mail aticam o kadina senin kizin esas bulastirdi diye

Canim bosver uzulmesin hic kardesin. Onemli olan saglikli dogsun bebegi gerisi nasil dogmus filan teferruat! Hadi hayirli olsun simdiden:)

Canim oyle birsey duymadim. Benim erken dogum riskim filan yok kafanin asagi yada yukari durmasi degil benim bildigim rahim boyu onemli. Bebek konple asagi inerse o tehlikeli rahim boyu kisalmis oluyor. Benim kizimda kafasi hic asagi inmedi 37'de erken dogum basladi bebek asagi inmisti cunku. Kafayla alakasi yok sanirim. O mantikla benim dogumumun hicbir zaman baslamamasi gerekirdi ilk kizimda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…