- Konu Sahibi Hedef65tir
- #41.881
cnm bence gerek yoktr yumuşatıcı sağlklı değil ben baby me aldm yumusatıcı gerekmez yazyr üzerinde.Kızlar merhaba.bugün dalın sıvı deterjan aldım peki yumusatıcısını almama gerek varmı?yoksa deterjanı yeter mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bence gerek yoktr yumuşatıcı sağlklı değil ben baby me aldm yumusatıcı gerekmez yazyr üzerinde.Kızlar merhaba.bugün dalın sıvı deterjan aldım peki yumusatıcısını almama gerek varmı?yoksa deterjanı yeter mı?
Bende almadım daha.... Çıkıp gezememde yatmam lazım
cnm bugn bu .markanın başka modelıne baktm ama m beden yoktu iyiki almamşm burda aynı amrkanın bu modelını daha çok beğendm :)kumaşıda iyidiBende almadım daha.... Çıkıp gezememde yatmam lazımçok süslü püslü seyleri sevmem pek.. Bunlar güzelmiş bende alabilirim
bide bu insanların sürekli aaa senin karnın çok buyük benim kardeşim de doğum yapacak onun bu kadar karnı yok diyolar uyuz oluyorum bende diyorum ben 4 kilo çocuk doguruyom büyük oluyoo
Kumaşı yakından görmen iyi olmuş:)cnm bugn bu .markanın başka modelıne baktm ama m beden yoktu iyiki almamşm burda aynı amrkanın bu modelını daha çok beğendm :)kumaşıda iyidi
Cnm benim bebis 3hafta önce dôndü ama karnimin indigi sölenince korktum brazcık neyseki smdi braz daha rahatladm rabbim bilir herseyi o nezamn uygun görürse ozmn gelecektir takmicam kafaya bu hamilelik beni takintili yaptiBenimde annem aşagıya indi demişti bende farkettim çünkü tam kaburgamın altındaydı gülerken batıyodu şimdi rahatım bugun doktordaydım pozisyonunu almış çok mutlu oldum bende stres korku en buyuk düşmanımız rahat ol gittiğinde sorarsın sende
evet cnm iyi oldu ama şimdide sütyen bulamyrm hem önden açılan olck hem destkli hemde arksındn sıkmyckKumaşı yakından görmen iyi olmuş:)
cnm benm oğlan bir ay oldu enrdyse aşağıda ve başını dayamş ddi doktrm dıkkat edersn bısey olmaz dedi maşallah bişey olmyck inş. sende kendıne dert etme derm boşunaCnm benim bebis 3hafta önce dôndü ama karnimin indigi sölenince korktum brazcık neyseki smdi braz daha rahatladm rabbim bilir herseyi o nezamn uygun görürse ozmn gelecektir takmicam kafaya bu hamilelik beni takintili yapti
Bende daha önce yumuşatıcı kullanmak iyi degil diye duydugumdan almadım.ama dedim yine kızlara sorayım :) dalınde heryerde bulunmuyor zar zor bulduk valla.cnm bence gerek yoktr yumuşatıcı sağlklı değil ben baby me aldm yumusatıcı gerekmez yazyr üzerinde.
Valla bende istiyorum çıkıp gezmek.. Çok sıkıldım evde ve artık zorunlu izne ayrıldım. Sürekli izin alıp gitmemezlik yapınca patronum işler zaten az sen gelme artık dedi. Sigortadan yararlanabilmek içinde 15 günlük farkı kendim ödiycem. Yani ev kuşuyum artık çıkıp gezicem aalıalışverişi abartmamam lazımCok iyi geldi ama :)) cokmem mi herkeste yer veryr otrym die hamile gorunce esim ayakkabi bakyr ben otryrm :))) hamile kilodu aldm iki tane sutyen aldm ondn acilmali ama eve geldm denedm deli gibi sıkyr ya arksi falan degstrmk lazm simdi gecelk baktm beden yoktu ama ayni geclklerden lohusa sebetnde bulmstm ondn alcm sanki paylasrm birazdn burda yorm yaprsnz :) besik baktm bide hiiiccc begenemdm cirkn cirkn ve pahali seylerr ucuz kucuk guzel seyler bulmam lazm :)
Canim cok gecmis olsunKızlar nasilsiniz ben hic iyi ddeğilim 2. Sınıfa giden çocuğum var pperşembe günü okul dönüşünde hafif toparlayarak geldi ayağına baktım üstüne basabiliyo böldü diye sordum düştüm dedi elini yüzünü yıkarken bide ne göreyim gözü yuvasından fırlayacak gibi sis gözünün beyazı sis retinası içe çökük vaziyette eli mosmor hemen acilen ggötürdükleri beyin göz ayak röntgeni çekildi çok şükür ciddi bi sşey yok dediler gece onda eve geldim o gününkorkusu hala uzüzerimde netten okulunun fotosundan nerde düştüğünü gösterdi bi kez daha mahvoldum rRabbim bana bağışladı çok 3.5-4 metre yükseklik nerdeyse hala düşündükçe elim Ayağımtitriyo o hali ggözümun önünden gitmiyo Rabbim herkesin evladını bagislasin korusun
Kizlar naslsnz gezmekten simdi geldim saat 12 den beri disardym :) harbi fena yoruldum. Arabamizi sattgmza bin pismanmdolmslarla gittik 1 saatte ordn otogardan in alsvers yapcgmz yere giderken taksiye bin ordan baska alsvers merkezne yine taksi ordan otogara yine taksi derken yol+ yemek 100 lira tuttu. Aldklrm haric tabii bosa para bide az yurm yuruys olsn dedm esime yok anammm ayak bileklerm koptu sanki agir gelyr vucudum tasiyamyrm artik. Kizlar 7 ayda boyleyse 9 ayda dusunemyrm bile ben nasl yurys yapcm yaw
Canım destekli alırken iki benden büyük alman gerekiyor varsa eşin iki beden büyük olanıyla değiştirsin bu arada bunlar çok güzeller sabahlığı varmı acaba içinde sabahlıkta lazım olur
Sütyeni şimdi almadım ben.. Göğüsleri çok büyüdü.. Süt dolunca dahada büyücek sanki:) bedeni kaç olacak hiç öngöremiyorum valla:))) değiştir bari şimdiden sıkıyosa süt dolunca hiç takamazsınevet cnm iyi oldu ama şimdide sütyen bulamyrm hem önden açılan olck hem destkli hemde arksındn sıkmyckbugun aldm bırtane onden acılan desteklı ama eve geldm bır denedm deli gibi sıkyr off bulamycm galıba aradıgımı bıldgn internet sıtesı var mı ?
Yok rekoru size vermiyecegimmalesef 59 ile hamile kaldım ve 80 oldum. 21 kilo aldım. Doktor çok dikkat etmemi söyledi. Ama sürekli acikmaya devam ediyorum.
cık gez cnm insan açlyr işe gidip gelmek bana yetmymş onu anladm illaki alşverş lazmmş :)) yavaş yavaş yaparsn cnm izindysn ne güzel sıkşmdn :)Valla bende istiyorum çıkıp gezmek.. Çok sıkıldım evde ve artık zorunlu izne ayrıldım. Sürekli izin alıp gitmemezlik yapınca patronum işler zaten az sen gelme artık dedi. Sigortadan yararlanabilmek içinde 15 günlük farkı kendim ödiycem. Yani ev kuşuyum artık çıkıp gezicem aalıalışverişi abartmamam lazım![]()
cnm 85 aldm ama sanrm daha büyük almak lazm benm göğsler minnak ama sırt kısmım geniş o yüzden olmyr bana şimdi bile sütyenlermn arkdsına ek aldm oyle kullanyrm :) cnm bende çok beğendm bunalrı sabalkları yok ama ayrı bişey alnblr bunlara uydrpta ben çok beğendm unalrı alcm sanrmCanım destekli alırken iki benden büyük alman gerekiyor varsa eşin iki beden büyük olanıyla değiştirsin bu arada bunlar çok güzeller sabahlığı varmı acaba içinde sabahlıkta lazım olur
cnm benmkiler küçük aslnda çokta buyumedı sankı ben desteksz kullanmyrm gecen aldm yok takamdm duryr öylece şimdi kendıme nasl bişey bulcm bilmyrmSütyeni şimdi almadım ben.. Göğüsleri çok büyüdü.. Süt dolunca dahada büyücek sanki:) bedeni kaç olacak hiç öngöremiyorum valla:))) değiştir bari şimdiden sıkıyosa süt dolunca hiç takamazsın
Hımmm destekli emzirme sütyeni şart ozaman... Eger güzel bi ürün görürsem haber veririm canım sanacnm benmkiler küçük aslnda çokta buyumedı sankı ben desteksz kullanmyrm gecen aldm yok takamdm duryr öylece şimdi kendıme nasl bişey bulcm bilmyrm
Çok çok geçmiş olsun senin ki sanırım düştüğünü öğretmenine söylememis yoksa öğretmen ya sizi arar haber verirdi ya da kendi doktora götürüru. Siz söyleyin bi bence önlem alınsın da başla çocuklar düşmesin insallahKızlar nasilsiniz ben hic iyi ddeğilim 2. Sınıfa giden çocuğum var pperşembe günü okul dönüşünde hafif toparlayarak geldi ayağına baktım üstüne basabiliyo böldü diye sordum düştüm dedi elini yüzünü yıkarken bide ne göreyim gözü yuvasından fırlayacak gibi sis gözünün beyazı sis retinası içe çökük vaziyette eli mosmor hemen acilen ggötürdükleri beyin göz ayak röntgeni çekildi çok şükür ciddi bi sşey yok dediler gece onda eve geldim o gününkorkusu hala uzüzerimde netten okulunun fotosundan nerde düştüğünü gösterdi bi kez daha mahvoldum rRabbim bana bağışladı çok 3.5-4 metre yükseklik nerdeyse hala düşündükçe elim Ayağımtitriyo o hali ggözümun önünden gitmiyo Rabbim herkesin evladını bagislasin korusun
Gecelik çok güzelmiş boyu da fazla kısa durmuyor hem belki ben de alirimkızlar bunlar nasıl ?