2015 Temmuz Anneleri

canım kaç kilo aldın toplamda ve bebeğin kac gram olduki.ya ben 14 kilo aldım şimdiye kadar ve gecen hafta dr gittim 29 haftalıkken 1300 olmuş bebek.kücükmü yaa.eşim de takıldı kilosuna az diye.ve bana diyoki sen yemiyosun kilo alıyorum diye.aslında öyle bşy yok ama çok da iştahlı deilim yani ve bu halde bile 14 kilo aldım demekki yiyomuşum yani..

valla canım ben 28 hafta da gittimm 14 kilo aldım bebekte 1250 falandı seninde gayet iyi kilosu falan çok aşırı yemek bebeği kilolu yapmaz anneye zarar verir bene normal yemem rağmen 14 aldım valla .şimdiden sonra kilo alıyolar hele son haftalar 300 grm alıyo 1 haftada yani ben kızımda da 3750 doğum yapmıştım çok zayıftım 48 kilodn 77 ye çıktım ama doğumdan 20 gün sonra 12 kilo vermiştim bile bebeğin gayet güzel gelişimi bence 34 ten sonra hızlı kilo alıyo bebek takma o yüzden

Herkese meraba..Bende 7 aylik hamileyim nasipse temmuzda dogumum.Ben yurtdisinda yasiyorum isvecte 2 kez ultrasona girdim ilk ultrasonum 18.haftadaydi 18 haftadan once hic ultrasona girmedim cok istedim ama burda onermiyorlar hatta 18 haftadaki ultrason 2 boyutluydu ben ayrintili sordum ama 2d ultrasona koyuyorlar eger bir sorun gorurlerse doktor ayrintiliya gonderiyor cok tuhafima gitmisti ikinci ultrason 25.haftadaydi ve 3 boyutlu icin ta 4 saatlik sehire gittik icim rahat olsun diye saglikli dedi ultrasoncu ama bn yine gittim ve artik doguma kadarda ultrason yok.Burda oyle mesela 3 tarama testi fln yok yapmiyorlar her ay ebe kontrol ediyor kan tahlili aliyor kanim nasil diye baska bise yapmiyorlar.ins saglikla hepimiz kucagimiza aliriz bebislerimizi :KK46:

Bunu sadece 6 ay kullanabilirsiniz arkadaşlar çokta ucuzda değil.
valla bn baya kullanmıştım ayaga kalkana kadar odaya koymamıştım sallandıg içinde hiç sıkıntı çekmedim almamıştım çünkü amcam getirdi bunu bana bende çok memnun kaldım şimdi de küçük seet alıcam heralde

kızlar ben chicco ya takmıştım kafayı kızımda hep dalin ürünleri kullandım uni baby nin şampuanını kullanıyorum şimdierde ama kokmuyo diye almadım . chicconun ürünleri geldi çantalı aldım çantası güzel sevdim bi kaç cebi var biberon vs . gibi ama bişi ögrendim pişik kremlerinde çinko oranı önemliymiş en iyii de uni baby ile bübcehen oldugunu ögrendim bilgi veriyim chiccoyu denicem sonra bübchen almayı düşündüm .
Canım 2 kızım ve ablamların çocuklarında bizzat kullandık en güzel pişik kremi bu tavsiye ederim doktor önerisiyle almıştım.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 60
valla bn baya kullanmıştım ayaga kalkana kadar odaya koymamıştım sallandıg içinde hiç sıkıntı çekmedim almamıştım çünkü amcam getirdi bunu bana bende çok memnun kaldım şimdi de küçük seet alıcam heralde
Çok hareketli çocuk çok zor oluyo benim arkadaşın çocuğu 6 ay yatabildi. Bende bunda alıcam diyodum şimdi vazgeçtim.
Ay banada hediye gelse süper olur ;)
Şimdi bunu alıp sonradan tekrar bi Beşik masrafı fazla geldi açıkçası. Ondan vazgeçtim.

Herkese meraba..Bende 7 aylik hamileyim nasipse temmuzda dogumum.Ben yurtdisinda yasiyorum isvecte 2 kez ultrasona girdim ilk ultrasonum 18.haftadaydi 18 haftadan once hic ultrasona girmedim cok istedim ama burda onermiyorlar hatta 18 haftadaki ultrason 2 boyutluydu ben ayrintili sordum ama 2d ultrasona koyuyorlar eger bir sorun gorurlerse doktor ayrintiliya gonderiyor cok tuhafima gitmisti ikinci ultrason 25.haftadaydi ve 3 boyutlu icin ta 4 saatlik sehire gittik icim rahat olsun diye saglikli dedi ultrasoncu ama bn yine gittim ve artik doguma kadarda ultrason yok.Burda oyle mesela 3 tarama testi fln yok yapmiyorlar her ay ebe kontrol ediyor kan tahlili aliyor kanim nasil diye baska bise yapmiyorlar.ins saglikla hepimiz
Merhaba hayırlı ugurlu olsun bebeğin sağlıkla doğsun inşallah. Burda amerikadan ve almanyadan yazan arkadaşlar var onlar da öyle diyordu sanırım ultrason her seferinde girilmiyor diye. Vardır bi bildikleri sanırım. Beni 3 haftada bir muayene icin çağırıyor doktor her defasında 10 dk kadar bakıyor ama

bide bu insanların sürekli aaa senin karnın çok buyük benim kardeşim de doğum yapacak onun bu kadar karnı yok diyolar uyuz oluyorum bende diyorum ben 4 kilo çocuk doguruyom büyük oluyoo
sorma canım bende sınır oluyorum.benimde top gibi karnım var.herkez erkek cocuk bu dıyıp duruyo.karnın cok dışarda bizimkilerin boyle değil diyorlar.once cok takıyordum ama artık umursamıyorum.boşver.....

Kızlar nasilsiniz ben hic iyi ddeğilim 2. Sınıfa giden çocuğum var pperşembe günü okul dönüşünde hafif toparlayarak geldi ayağına baktım üstüne basabiliyo böldü diye sordum düştüm dedi elini yüzünü yıkarken bide ne göreyim gözü yuvasından fırlayacak gibi sis gözünün beyazı sis retinası içe çökük vaziyette eli mosmor hemen acilen ggötürdükleri beyin göz ayak röntgeni çekildi çok şükür ciddi bi sşey yok dediler gece onda eve geldim o gününkorkusu hala uzüzerimde netten okulunun fotosundan nerde düştüğünü gösterdi bi kez daha mahvoldum rRabbim bana bağışladı çok 3.5-4 metre yükseklik nerdeyse hala düşündükçe elim Ayağımtitriyo o hali ggözümun önünden gitmiyo Rabbim herkesin evladını bagislasin korusun

Canım 2 kızım ve ablamların çocuklarında bizzat kullandık en güzel pişik kremi bu tavsiye ederim doktor önerisiyle almıştım.

Çok hareketli çocuk çok zor oluyo benim arkadaşın çocuğu 6 ay yatabildi. Bende bunda alıcam diyodum şimdi vazgeçtim.
Ay banada hediye gelse süper olur :KK66:
Şimdi bunu alıp sonradan tekrar bi Beşik masrafı fazla geldi açıkçası. Ondan vazgeçtim.

bu kremi bende duydum canım geçen ben kızımda hep hmetan pomad ile bephantol kullanmıştım öle sorun yaşamadım

evet hediye geldi ama ben onu komşuma verdim koşumda görümcesine görümcesi ihtiyacı olana derken kayboldu şimdi para verip almak istemiyorum karamürsel sepetçisinde küçük sepetler var sallanan ayak takıp kullanmayı düşünyom ama bilmiyorum . (50tl fiyatı)

Kızlar nasilsiniz ben hic iyi ddeğilim 2. Sınıfa giden çocuğum var pperşembe günü okul dönüşünde hafif toparlayarak geldi ayağına baktım üstüne basabiliyo böldü diye sordum düştüm dedi elini yüzünü yıkarken bide ne göreyim gözü yuvasından fırlayacak gibi sis gözünün beyazı sis retinası içe çökük vaziyette eli mosmor hemen acilen ggötürdükleri beyin göz ayak röntgeni çekildi çok şükür ciddi bi sşey yok dediler gece onda eve geldim o gününkorkusu hala uzüzerimde netten okulunun fotosundan nerde düştüğünü gösterdi bi kez daha mahvoldum rRabbim bana bağışladı çok 3.5-4 metre yükseklik nerdeyse hala düşündükçe elim Ayağımtitriyo o hali ggözümun önünden gitmiyo Rabbim herkesin evladını bagislasin korusun

ah canım geçmiş olsun çok zor okulda çocukların naptıgı belli değil benimde 1 giden kızım var ne kaar sakin olsada orda birilerine uyabiliyo tekrar geçmiş olsun ama okulla konuş bir önlem almaları gerek

sorma canım bende sınır oluyorum.benimde top gibi karnım var.herkez erkek cocuk bu dıyıp duruyo.karnın cok dışarda bizimkilerin boyle değil diyorlar.once cok takıyordum ama artık umursamıyorum.boşver.....

evet bide karının şekline göre yorum yapma modası var sanki bilince madalyon takılıyoo zaten bu hamilelikte kimseyi çekemiyorum .. üzerime gelennde kalbini kırıyorum artık .. sana ne benim bebegimden yaa

Bunu sadece 6 ay kullanabilirsiniz arkadaşlar çokta ucuzda değil.
Evet gerçekten öyle bunlar biraz da süs gibi grliyor bana. Oda yapmıycam ama sonra odasına geçirip kullanabileceğim kullanışlı bişey istiyorum aslında. Bakalım babamız zaten beşik ve park yatak karşıtı şimdiden genç odası bile alabilir :KK53:

Kızlar hepinize selamlar hastaneden çıktığımdan beri düzenli bakamadım hiç topiğe. İnşallah herkes iyidir. Pinhan çok geçmiş olsun Allaha emanetiz canım hiç üzülme geçicek bu günler inşallah.
Ben kendimi çok daha iyi hissediyorum bebeğimde sağlıklı Allahıma şükürler olsun. Yalnız iki gündür bende garip bir durum oldu. 20 lik diş çıkarıyorum hamile halimle. Normal mi bilmiyorum :) haftaya doktorumuza sorucam iltihap yaptı umarım bebeğime etkisi olmaz . Bizden durumlar böyle :)

bu hamilelik bana yaramadı heralde bebek arabasında gidip bakıcam ama şimdi de pompa derdim var ya ben kızımda hiç yaşamadım bu sıkıntıları .

Kızlar bugün ablam geldi oturmaya karnımın aşagıya indiğini söyledi fazla gezme istirahat et dedi korktum şimdi yarın 31 haftalık olucam daha erken değilmi inmesi erken doğum falan olurmuki salı kontrolüm var nasıl durucam ben şimdi salıya kadar

Back
X