2015 Temmuz Anneleri

Al canım fiyatıda iyi bende bu sitede bi kaç sabahlıklı pijama gördüm bakalım bende alabilirim kapıda ödemede varmış acaba bu site güvenilirmi
fiyat iyi canım güzelmişde hoşuna gittiyse al aklında kalmasın

günaydın tatlı anneler bu gece bi uyku tutmadı sabaha karşı uyumuşum tekrar sonrada kalkmak istemedim ama kızım 8 geciyodu yanıma geldi bıraz oynadık felan ancak kahvltı yapıyoruz

kızlar günaydn :) ben erkencym hava soğmş gece cok yağmr yagdı burda.

Günaydın canım. Burasıda yağmurlu

günaydın tatlı anneler bu gece bi uyku tutmadı sabaha karşı uyumuşum tekrar sonrada kalkmak istemedim ama kızım 8 geciyodu yanıma geldi bıraz oynadık felan ancak kahvltı yapıyoruz

Günaydın kızlar burada da felaket yağmur yağıyor

Gamze gecelik güzelmiş fiyatıda uygunmuş
Cansu senin geceliğide beğendim bende ikinci bir takım olarak alabilirim sen kaç beden giyiyorsun hangi beden aldın

Bu arada benim kızım gece kuşu olucak galiba aynı annesi gibi :) sabah öğln çok fazla hareket yok gece çok harektleniyor acaba gerçekten öyle oluyor mu anne karnındaki gibi mi dışarıya adapte oluyor mu

olabilir canım belki aynı saatlerde bi cıyaklamaya başlar hop sen ayaktasın :) geçen eşime diyorum ramazanda felan gelirse oğluşunla birlikte sahur edersin o saatlerde genelde uyanık oluyor gülüyor bana.. :))

nuryurttas42 dr bana magnezyumu biraz fazla yürüyünce veya hareket ettigimde kasiklarim ağrıyo diye verdi. Herhangi bir tahlil yapmadi. Sende sor istersen doktoruna.
önümüzdeki cuma kontrolum var soracagım..parmaklarım acayip agrıyor şişkin durumda acaba magnezyumdan mı diye düşünüyorum

Süpermiş kız fiyatı bizde mi gelip alsak valla çok hoşuma gidiyo para veremem 2 kere o yüzden vazgeçtim. Istanbulda o sepetçilerden yok mu ya.

maesef canım internetten sipariş verebilirisn karamürsel sepetçisi diye gir bende istanbulayım çünkü

2 kilo almışın canım sende nasıl motive buu yaa

olabilir canım belki aynı saatlerde bi cıyaklamaya başlar hop sen ayaktasın :) geçen eşime diyorum ramazanda felan gelirse oğluşunla birlikte sahur edersin o saatlerde genelde uyanık oluyor gülüyor bana.. :))

Anam yandık o zaman gerçi benim için sorun değil gece 3 lere 4 lere kadar oturuyorum ama babamız yandı 12 de uyur çünkü :) hem normal uyku düzeni olur inşallah. Bizimkide temmuzun başında doğucak allah kısmet ederse babasıyla son 10 gün sahur yaparlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…