2015 Temmuz Anneleri

Verilmiş sadakanız varmış. Allah beterinden korusun. Çok geçmiş olsun

Kizlar ya guzel ve uygun fiyata besik satan intrnet siteleri bilyrmsnz ? Varsa yazarmsnz bana netten alcmda ben

Kizlar ya guzel ve uygun fiyata besik satan intrnet siteleri bilyrmsnz ? Varsa yazarmsnz bana netten alcmda ben

bende bakıyodum şimdi ikeadan aldım aslında güliver modelini..ama yatak başı da istiyorum kızımda çok rahat etmiştim ama şimdi bende değil bulursak haber verelim birbirimize..kızlar sizinde uygun bildiğiniz yer varsa haber verin

[OUTE="Seymasevde, post: 40781241, member: 573878"]Ay yawrum çok geçmiş olsun. nasıl düşmüş niye düşmüş okadar yüksekte napıyomuş Öğretmenleri görmemişmi?[/QUOTE]
Sagol Canim oyun oynarken sirt ustu dusmus ogretmenine dustum ayagim agriyo demis ogretmeni aramamis ayagina bakmis bu arada
öğretmeni eşimin arkadaşı arayıp dun konuştu ben ptesi yine okula gidicem nöbetçi öğretmeni soylicem müdüre esimde egitimci biliyorum hallerini cocuklar cok yaramaz ama yinede orasi bi ilkokul ve alinmasi gereken onlemler var cocuguma ya kotu bisey olsaydi Allah korusun bunun telafisi yok

evet canm bulrsk haber verelm

Ayy allah korumus yaa
Rabbim acil şifalar versin
Gözü nasıl öyle olmuş hayret ettim

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/anne-lohusa-taci-6-li-bebek-sapka-takimi-163820699

kızlar burda baya ucuz geldi bana bi terslik mi var :) aslında alasım yoktu pek ama alsam mı dedim şimdi bulunsun kenarda belki kullanasım gelir lohusa şerbeti takımları da var , değişik taç terlik modelleri de var ucuzları da var baya..ben giyip giymemekte kararsızım giymemde muhtemelen ondan çok para vermek istemiorum hatırası olsun diye

Al canım fiyatıda iyi bende bu sitede bi kaç sabahlıklı pijama gördüm bakalım bende alabilirim kapıda ödemede varmış acaba bu site güvenilirmi
fiyat iyi canım güzelmişde hoşuna gittiyse al aklında kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…