- 24 Ekim 2008
- 1.044
- 373
- 323
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #41.981
kızlar beşik çok fazla yok açıkçası bide çok kullanamıyoruz internette ben karamürsel sepetçii diye bi yer buldum 50 +75 fiyatları değişiyo ama kargo size ait bi süre idare ederim sonra odasına koycam zaten die buna karar verdimbende bakıyodum şimdi ikeadan aldım aslında güliver modelini..ama yatak başı da istiyorum kızımda çok rahat etmiştim ama şimdi bende değilbulursak haber verelim birbirimize..kızlar sizinde uygun bildiğiniz yer varsa haber verin
Cok tatlyms cnm nekadr bukızlar beşik çok fazla yok açıkçası bide çok kullanamıyoruz internette ben karamürsel sepetçii diye bi yer buldum 50 +75 fiyatları değişiyo ama kargo size ait bi süre idare ederim sonra odasına koycam zaten die buna karar verdim
Cok tatlyms cnm nekadr bu
Canm cok hosms aslnda ama esmle bambu olanlarna bakmstk pek saglam gelmemstimona ikna edemyrm ama ben begenyrm aslnda hunlari guzellerhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-anne-bebek-mobilya-bambu-bebek-besikleri-173458371/detay
ben en uygun bunu buldum kızlar çok araştırdım ilk bebek ise alın derim bambu lanı ama kısa süre için ben sepete karar verdim . çünkü evde yer yok artık . ayaksızı var bende marangozda sallanan ayak yaptırcam .
Himm o zaman doktora danismak gerek.ins gecer.Ne sursem faydasiz, bebe yagi alerji yapti zaten. Kakao yagi, vazelin, sebamedin catlak kremi, normal nemlendirici hic biri fayda etmiyo
En iyisi soğuk su tutmak rahatlatıyor kaşıntıyıNe sursem faydasiz, bebe yagi alerji yapti zaten. Kakao yagi, vazelin, sebamedin catlak kremi, normal nemlendirici hic biri fayda etmiyo
Canm cok hosms aslnda ama esmle bambu olanlarna bakmstk pek saglam gelmemstimona ikna edemyrm ama ben begenyrm aslnda hunlari guzeller
Ne sursem faydasiz, bebe yagi alerji yapti zaten. Kakao yagi, vazelin, sebamedin catlak kremi, normal nemlendirici hic biri fayda etmiyo
Çok pahalı ya 250 dedi beşiğe içinde uyku setide yok yani. Balkon için bi bank sordum 400 dedi burda 200 e yapan yerler var.maesef canım internetten sipariş verebilirisn karamürsel sepetçisi diye gir bende istanbulayım çünkü
Çok güzel güle güle kullan canımBuda bizim beşiğiniz kızlar. Üzerine bunun gibi örtü dikilecek var olan değişecek
Bana niye okadar yüksek fiyat dedi adamkızlar beşik çok fazla yok açıkçası bide çok kullanamıyoruz internette ben karamürsel sepetçii diye bi yer buldum 50 +75 fiyatları değişiyo ama kargo size ait bi süre idare ederim sonra odasına koycam zaten die buna karar verdim
Çok güzel güle güle kullan canım
Ben hep uzun kollu aldim annem kisa almis bi kac tane :) Allahtan evim sicak oluyor ama temmuz agustosta hic pencere acip uyumuyoruz biz cok usuyoruz oglum geliyo ufo yakarim ben bu gidisle :)Biz kahvaltmızı yaptık bulaşığımızı yıkadık. Uzanıyoruz kızımla. Sen bebişe çok ince bişeyler alma en iyisi mayısta kar aman Allahım :)
Iyi gunlerde kullanin canm fiyat ne kadar ikeada da ayni fiyat miMerhaba kızlar, dolabımızı aldık nihayet. İkeanın hensvik'i online satışta stoklarda yoktu biz de tekzen'den bunu aldık. İdarelik. Daha sonra oda alırım asıl kalıcı olduğumuz evimize. Eki Görüntüle 1515443
Iyi gunlerde kullanin canm fiyat ne kadar ikeada da ayni fiyat mi
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim, hayirlisiyla gelsin bebis,sonra da darisi sana insallahKızlar iyi pazarlar hepinize. Kardeşim yarın dörtte sezeryana girecek, inşallah sağlıkla yeğenimizi kucağımıza alırız. Dualarınızı bekliyorum.. Ben de kardeşimin tecrübelerini aktarırım inş. Buradan, o epidural olacak bem çok korkuyorum sezeryan olursam tam bayılmak isterim heralde ama onun da ayılması zor oluyor malum.. Neyse Herşeyin hayırlısı artık..
Ben de yarın sabahtan dr dan rapor alıp öğlen uçağa bineceğim, aslında rapor almadan da benim beyanım esas olduğu için binebilirsin diyorlar ama benim içim rahat etmiyor gene de almaya çalışıcam raporu. Biraz da heyean yaptım aslında umarım sıkıntısız bir yolculuk geçiririm. Az biraz da tırsıyorum :)
Ben hep uzun kollu aldim annem kisa almis bi kac tane :) Allahtan evim sicak oluyor ama temmuz agustosta hic pencere acip uyumuyoruz biz cok usuyoruz oglum geliyo ufo yakarim ben bu gidisle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?